ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
סוף סוף היא יוצאת ה Optimus Maximus keyboard http://www.artlebedev.com/everything/optimus/ ובמחיר שווה לכל נפש: http://www.engadget.com/2007/05/16/optimus-maximus-pre-order-starts-may-20th/ תתחדשו בדצמבר
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הבעיה היא כמובן העבר שיכיל לפחות כפתורים של BACK ועבורי זכוכית מגדלת(FORWARD)... באופן עקרוני אני מעדיף לוגיטק, אבל אשמח להמלצות לגבי סט שכזה במחיר הזול ביותר. חשובה לי במיוחד קליטה טובה של העכבר. תודה מראש רום
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אהלן, היה לי בעבר מין מנשא פלסטיק בצורת X מתכוונן עם גלגלי פלסטיק , שעליו היה מונח המארז הישן של ה P3 שלי. (והייתי יכול לגלגל את המארז על הרצפה, כשהייתי צריך להזיז אותו) ככה הוא נראה במחשב הישן-ישן שלי : כיום יש לי מארז כבד של אנטק, 14 ק"ג רק הברזלים בלי החלקים בפנים, וכשניסיתי לפני שנה וחצי (כשקניתי את המחשב הנוכחי) לשים אותו על המנשא הישן, המנשא נשבר... ומאז המארז שלי לא "נייד" - בלי גלגלים. אני מחפש "סקייטבורד" או כל סוג של מנשא עם גלגלים למארז, שיחזיק מארז כבד, שגם ייראה טוב או לא ייראה בכלל. אני יודע שזה כנראה יהיה קל לבנות כזה בעצמי, אבל אני לא "מודר" אני אשמח אם מישהו מכם שמכיר מוצר שעונה על הדרישות האלה, יוכל לתת לי כיוון. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מותקנות לי במחשב 2 מערכות הפעלה ויסטה וXP יש לי מקלדת אלחוטית Logitech EX110 המקלט מחובר דרך הUSB לוח אם Gigabyte GA-8I945GMF הבעייה: כשאני מדליק את המחשב אני לא יכול לבחור את מערכת ההפעלה + כשהתקנתי את מערכת ההפעלה כשמופיעה השאלה אם להפעיל מהסידי לא הצלחתי לבחור עם המקלדת האלחוטית אז חיברתי מקלדת חוטית תודה
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
כדאי להוסיף ל - MX518 שלי את שני אלו: 1) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_1303_1304&products_id=16629 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_1303_1304&products_id=7643 מה אתם אומרים ?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הוא ישמש בעיקר לגלישה ולבאטלפילד 2! חשבתי על: LogiTech MX1000 LogiTech G7 VX RevolutionוLogiTech אני לא פאן של לוג'יטק אם מישהו מכיר משהו אחר הוא יתקבל בברכה כמו כן על איזה עכבר הייתם ממליצים מן העכברים הנ"ל ולמה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1173&lg=0 הוא בעצם מכיל את כל מה שאני רוצה- רטט בהגה, הילוכים, דוושות. השאלה היא עד כמה זה איכותי.. המחירים של לוג'יטק למשל גבוהים מאוד בשבילי.. חשבתי על משהו באזור ה200 שקל.. כתוב שם שהוא מתאים גם לפלייסטיישן.. מישהו יודע אם זה לפלייסטיישן הI גם? לגבי הדוושות, האם יש רגש? והאם זה יכול לבוא לידי ביטוי במשחק LFS? (רק בזה אני משחק) האם הוא יעבוד בכלל עם LFS? תודה רבה..
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
תכננתי לקנות את אחד העכברים האלה לגיימינג...משחק CS כבר 3 שנים לפחות (: ה518 עולה כמעט פי 2 יותר מה510, אז רציתי לראות השוואה בין שניהם מבני אדם שהשתמשו בהם כבר ניסיתי כבר את הhabu שלא היה לי נוח והG5 מעבר לתקציב
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מבקש המלצה למדפסת משולבת הזרקת דיו פקס+סורק, ואם לא מייקר הרבה אז גם מכונת צילום. משתמש בעיקר בשחור אבל גם בצבע. תקציב עד 800 שקל, אבל רצוי 500-600. כמובן - חשוב שהדיו יהיה זול. תודה שמוליק
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
אני שמעתי שעכברי לייזר דורשים משטח עבודה האם זה נכון? ואם כן זה חובה?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
למדפסת באיכות די גבוהה.. לא צריך משולבת... שתיהיה לה אפשרות להדפיס על דיסקים... באיכות די גבוהה.. (אני מדבר על מתקן כזה מיוחד שמכניסים בו את הדיסק המיוחד וזה מדפיס עליו..|)
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
רצוי משולבת (אם יש כזו, ללא פקס) , פשוטה יחסית, גודל דףA5. לא כל כך משנה היצרן, תקציב - בערך 500-700 שקל.
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש והחלטי לא לקחת את הזבל הג'נרי שיתנו לי ולקחת משהו נורמאלי. קחו בחשבון שאני לא רוצה ולא צריך אלחוטי... וקחו בחשבון שיכול להיות שיש דברים בגירסת oem שיצאו יותר זולים... רצוי שיהיה הכל ב-ksp. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי עכבר G5 ואני רוצה לקנות לו פד איכותי. קראתי את הביקורות באתר וראיתי שהAQUA3 קיבלת ציון 10 מתוך 10. השאלה אם הוא באמת כ"כ טוב או ששווה לקנות משהו אחר? ואני לא שוקל אפילו לקנות ICEMAT(למרות שהוא נראה די מושלם) (עומר אם אתה קורא את זה- שלא תגיד שאני מחקה אותך עם הICEMAT)
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי, קניתי לאחרונה את הגיימפד שבכותרת. התקנתי את הדרייבר העדכני מהאתר של לוג'יטק והפעלתי שם את פונקציית הרטט. בעמוד ה-test של הגיימפד בלוח בקרה, הרטט עובד. אך כשניסיתי לשחק איתו במשחקים שונים, לא היה רטט. המשחקים שניסיתי: GTA 3, GTA San Andreas, Simpsons Hit & Run. במשחק של הסימפסון יש אפשרות ספציפית להפעלת רטט. למרות שאפשרתי אותה, לא היה רטט במשחק. אולי בכל זאת לא עשיתי משהו כמו שצריך. אודה לכם על סיוע בנושא.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מעונין לקנות משולבת לייזר חיבור ישיר לרשת עם גודל דפים עד A3 כולל תודה MAZAM
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני בדיוק מזמין מהאתר הזה: http://www.logicpc.co.il/heb כמה דברים אז עדיף דגם שיש להם... אין בקשות מיוחדות חוץ מזה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
קניתי אתמול RAZER COPPERHEAD ב-360 ש"ח. השאלה שלי היא האם הקניה הייתה שווה או שהיה עדיף לקנות G5 במחיר קצת יותר גבוה? תודה למגיבים.
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי איזו מדפסת משולבת קומפקטית לא יקרה לשימוש בסיסי כדי לקנות (לא חובה פקס)? 1. איזה כבל USB בדיוק צריך? (כניסה A או B לצד של המדפסת) 2. הבנתי שהדרייבר\תוכנה של HP זה מפלצת ענקית וכבדה, האם יש אפשרות להתקין דרייבר/תוכנה קלילה חילופית? אם כן איזו? (למשל FINEPRINT?) מה עם תוכנה/דרייבר לסורק? תודה
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
האם עניין האלחוטי הוא יותר מסתם גימיק? השאלה שלי האם שווה לי להשקיע בזה, כי ממילא אני צריך מקלדת ועכבר חדשים
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מחשב חדש הכל טוב ויפה מחשב מצויין חיברתי את המקלדת והעכבר אלחוטי מהמחשב שהיה לפניו ויש לו בעיות זיהוי כשאני מפעיל את המחשב העכבר לא עובד ולא המקלדת ואז בוינודס XP PRO הוא רושם למטה שהוא לא מזהה את ה USB של החומרה הזאת ומהבהב התקן אבל אז כשאני מוציא מנתק את השקע USB של המשדר ומחבר אותו שוב פתאום הם עובדים ואז אם אני עושה ריסאט למחשב הם עדיין עובדים אבל רק כשאני מכבה את המחשב אז שוב התקלה בזיהוי חוזרת מה עלי לעשות? דרייבירים ניסתי להתקין ולא הועיל במחשב הקודם לא היתה לי את הבעיה הזאת!!
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי, חברה שלי רוצה לקנות מדפסת משולבת בתקציב הזה. היא מדפיסה בעיקר בשחור לבן (לייזר או הזרקת דיו? ) יש לכם המלצות? בבקשה תתייחסו גם לעלות השוטפת (ראשי דיו) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-