ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני משחק ב hitman שיחקתי פעם עם המקלדת 6000 של מיקרוסופט וכול פעם יש תקיעות,הבעיה היא אצל המקלדת או בחיבור של המקלדת בלוח אם?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הי ח'ברה. מישהו יכול להמליץ על עכבר / עכברים לשמאליים? היחיד ששמעתי עליו הוא MX610 של Logitech. אשמח לקבל המלצות נוספות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
שלום חברה, Long time.. לאחרונה התחדשתי ב-עכבר Logitech G7 במטרה עיקרית אחת - משחקים. לא אהבתי ועושה לי דיי הרבה בעיות. הייתי רוצה ללכת לכיוון אחר. בנוגע לעכבר: Razer DeathAdder, שמעתי שאין לו מתחרים בתחום הגיימינג. האם יש לו גרסאות שונות? ישנות או חדשות יותר? מה האפשרויות האחרות?(עכברים אחרים) בנוגע למקלדת: יש לי כרגע משהו שבכלל לא לגיימינג אבל היא לא רעה האמת, הייתי שמח להחליף אותה האם יש ל-G15 של Logitech מתחרים? חוץ מ-Razer Tarntula שלא בא בחשבון בגלל המחיר. שוב גם כאן, האם יש לה גרסאות שונות? ישנות או חדשות יותר? מה האפשרויות האחרות? (מקלדות אחרות) נראה אתכם במשחק? תודה רבה, יותם.
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת למחשב שלי בתקציב של כ-100 שח על איזה מקלדות נוחות וטובות את ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מקלדת אלחוטית (מטורפת !!) של לוג'יטק אך לצערי היא התחילה לפקשש והוא מתנתקת מהרסיבר מתי שבא לה (זה לא קשור לסוללות) במקלדת יש שליטה על מוסיקה שכוללת קדימה\אחורה, מיוט, פליי, סטופ וגלגל סאונד. ועוד כל מיני פי'צרים שונים ומשונים אך הם פחות חשובים לי כרגע.. אני מחפש מקלדת באותו סגנון מעדיף של חברה מוכרת ואמינה בטווח מחיר של עד 170~ ש"ח יש העדפה טבעית לאלחוטית מכיוון שככה אני עובד כבר כ-5 שנים אך אשמח לשמוע המלצות אחרות.. אודה לכם אם תוכלו לתת לי המלצה למקלדת באותו סגנון פחות או יותר !
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מחפש מכשיר קל לתפעול למשרד בינוני - שניתן יהיה להפעיל את הפקס שבו גם ללא חיבור למחשב (השימוש העיקרי בתקופה הקרובה) מכשיר הפקס הפשוט שברשותי זולל לי דפי קופי ללא הפסקה. לא מעוניין במכשיר בזבזני ולהוציא כל חודש מאות שקלים על מחסניות דיו - ולכן שוקל אולי לקחת מכשיר לייזר על בסיס טונר (שיש לו תחליפים בשוק ושלא מתייבש עקב אי שימוש) המליצו לי על HP LASERJET 2727NF (תמיכת HP בעייתית בארץ) - שוקל אולי גם חברות אחרות XEROX , BROTHER, CANON וכו'. תקציב 1500- 1000 ש"ח. מחפש מכשיר שכולל תמיכה טובה בארץ למקרה הצורך. אודה להמלצותיכם
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
חיברתי מחשב מפורק יחסית לHUB שמקבל מתח ממקור חיצוני, והמחשב עצמו עדיין לא היה מחובר לחשמל, קיצר הנורה בלוח אם (המציינת שהמחשב מחובר לחשמל) נדלקה, המאוורר של המעבד התחיל להסתובב וגם המאורר של הספק, אבל לא במהירות גבוהה, והמחשב לא נדלק בכלל, כלומר המסך לא נדלק ולא כלום מישהו נוסף נתקל בתופעה הזאת? (לא מוגדר למחשב שום WAKE UP) זה בכלל בריא, שהמחשב מקבל מתח נוסף חוץ מהספק??
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות למוזיקה ומשחקים. רצוי עם מיקרופון ושיהיו אוזניות קשת. מחנות בבאר שבע. תודה רבה למגיבים! עריכה: אני צריך אוזניות סטריאופוניות.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע את העכבר Microsoft® Wheel Mouse Optical תמונה: http://www.pandas.co.il/images/mig/fullsize/1519.jpg שהוא עכבר נורא מוכר. והוא נוח לי והכל אני משתמש בו כבר מעל 5 שנים [היה לי אחד והוא התקלקל אז קניתי את אותו אחד שוב ^^] ומחר אני כנראה קונה את ה-MX518 אבל אני לא יכול לבדוק אם הוא נוח לי כי מזמינים לי אותו דרך האינטרנט. וראיתי מישהו שאומר שקשה לו להגיע לכפתור Forward שנמצא בעכבר. הנה התמונה: http://www.logitech.com/repository/226/jpg/1449.1.0.jpg אתם חושבים שכדאי לקנות אותו בלי לבדוק אם הוא נוח? כי שמעתי מהמון אנשים שהעכבר הזה נוח, פשוט התגובה של האיש הזה קצת הפחידה אותי. ושאלה שנייה: נכון בעכבר הזה יש DPI שאפשר לשנות מ-1,600 ל-800 ו-400. אז אני לא יודע מה יותר כד…
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, קוראים לי מתן ואני שמאלי,אני משתמש ביד ימין לעכבר, אני לא בטוח אם ימנים גם, זה מוזר. בכל מקרה, השאלה שלי זה האם הG5 והMX518 וכל העכברים הימנים מחזיקים אותם ביד ימין לרוב? או שפשוט לא יהיה לי נוח. אני עם העכבר תמיד בצד ימין כמו רוב האנשים שאני מכיר אפילו שאני שמאלי אני לא בטוח מה ימנים עושים אז תגידו לי פליז... תודה. בקיצור אני רק רוצה לדעת אם אתם ימנים ואם כן באיזה יד אתם עם העכבר
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות: א)מה העכבר הכי טוב היום בשוק לגיימרים?אתם יודעים הכי חזק מבחינת ביצועים? ב)אם אני משתמש בצד שמאל מה העכבר הכי חזק והכי טוב למשתמשים שמאליים שקיים היום בשוק(גם לגיימרים)? לא איכפת לי מחיר... תודה על העזרה!!!
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום! אני הולך לקנות מקלדת של מייקרוסופט לגיימרים ורציתי לדעת מה אתם ממליצים,ביינתים חשבתי על ה reclusa אבל רציתי לדעת אם אתם ממליצים על משהו אחר.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
תכננתי בעבר על הMX518 אבל אבא שלי אמר שהוא מוכן להוסיף לי כסף אז קניתי את הG9 עכבר מדהים (על יופיו אפשר להתווכח אבל לדעתי הוא חתיך). אני אוהב את החלפת הפרופילים ואת מוד ה3200 DPI שעוזר לי דיי הרבה בכלום פשוט מיותר. הוא מדוייק מאוד! שוקל טוב, כולל המשקולות. הפאנל הרגיל שלו יותר טוב מהפאנל השני של הזיעה יותר נוח.. המיקום של החלפת הDPI פשוט מפגר לא יכלו לשים אותו במקום שפחות יפריע? לא חסר בו כלום אני נהנה מאוד. ;D
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
העכבר הזה לא נוח לי הוא שובר לי את הזרת ביד, איך מתרגלים לדבר הזה? אני מעדיף לא להחליף אותו כי הוא טוב מבחינת ביצועים אבל לעזאזל מה חשבו לוגיטק לעצם, החלק של האגודל נוח והחלק הימיני איפה לעזאזל שמים את האצבעות?! לא בא בחשבון להחזיר או להחליף. רק איך מניחים את כיף היד? אני רוצה להתרגל
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר סקירה קצרה של עכברי גיימינג, נראה שהקונצנזוס מושך לכיוון Deathadder. הבעייה היא שאין אותו בארץ. טוב, לא מדובר במוצר הראשון שלא מיובא באופן רשמי, אבל שתי חנויות ששאלתי אמרו לי שבכלל לא מייצרים יותר עכברי Deathadder, אלא רק את המחליף שלו, 3G (אני מניח שהתכוונו ל Diamondback). האם הדבר נכון? באתר של רייזר, כמובן, עוד לא "קברו" את ה Deathadder...
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום אני מפחש מדפסת ביתית משולבת (מדפסת,+צילום+סורק+פקס עצמאי) לשימוש ביתי אשמח אם תוכלו להמליץ לי על משהו טוב וחסכוני מבחינת עלות ההדפסה.
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני רוצה לנסות טראקבול בסביבות 100-200 ש"ח עכשייו מצאתי שני סוגים על טווח המחירים הזה http://www.zap.co.il/clientcard.aspx?siteid=29 או זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=347258 מה יותר כדאי לי לקחת?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה, יש לי בעיה קטנה, אני אשמח אם מישהו יעזור לי. לגבי הגיימפאד, Logitech ChillStream . לפני שבוע קניתי אותו, שיחקתי בו בפיפא, אבל אני מצליח לשחק רק עם הגלגלת הזו , אין לי מושג איך קוראים לו , ולא עם החצים, שאני מנסה לשחק, הוא לא עושה כלום, לא מגיב. אני מנסה לעשות דברים במשחק, לא מצליח, עדיין פועלת רק עם הגלגלת בג'ויסטיק. לפני שאני מתחיל לשחק, החצים בג'ויסטיק פועלים לי טוב, אבל שאני נכנס למשחק ומשחק, החצים לא מגיבים אם מישהו יכול לעזור לי, אני אשמח מאוד, מקווה מאוד שתעזרו לי, מי שיודע. שבוע טוב, עוז.
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מחפש עכבר לגיימינג תקציב עד 350 העכבר הקודם שלי היה g7 logitech והתרגלתי מאוד למסיביות שלו אני מחפש משהו בסגנון כל המלצה תתקבל בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מה דעתכם על זה http://skypc.co.il/pl_product~920-000279~19~0.htm או זה http://skypc.co.il/pl_product~967553-0119~19~0.htm אם יש הצעה טובה ותר אמרו לי..
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום מעניין אותי לדעת כרגע יש לי MX500 של לוג'יטר ורציתי לדעת אם יש הבדל פיזי בגודל של העכבר לעומת הG5 ז,א אם הוא יותר גדול\קטן\רחב. בנוסף אני מחפש מקלדת חדשה לא משנה לי אם היא אלחוטית או לא שיהיה נוח לשחק בה ושיהיו לה כפתורים כמו מולטימדיה אבל שאפשר לתכנת עצמאית (אפילו לא אם את כולם). התקציב שלי הוא 200~ שקל תודה אריק
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
לאחר חיפוש, נמצא שאלה דגמים שמומלצים כאן בפורום. מי משניהם עדיף? חשוב שאיכות ההדפסה (מסמכים לקריאה) תהיה גבוהה, ולכן חשבתי להגדיל תקציב לסביב ה- 1000 ש"ח ולעבור לליזר + צבע, למרות שהשימוש לא מסיבי. דרושה אמינות, שכשצריך המכונה תספק את הסחורה...
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
איפה לקנות משדר אלחוטי (בלבד) למקלדת של BTC? קיבלתי מקלדת אלחוטית אך ללא המשדר. אני מחפש מקום לקנות את המשדר שמתחבר למחשב, כדי שאוכל להשתמש במקלדת. יעזור אם אעלה תמונה של המקלדת? (אני יכול לצלם)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת בטכנולוגיה הזרקת דיו עם חיבור רשת מחיר עד 5 אלף שקל תודה.
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-