ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
לפני זמן מה קניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט. חיברתי את המקלט (מתחבר בUSB?) למחשב וסינכרנתי ביניהם. העניין הוא שהמקלדת הצליחה להסתנכרן אבל משום מה העכבר לא! ניסיתי בעקרון את כל האפשרויות: לסנכרן בנפרד את המקלדת וא"כ את העכבר, קודם עכבר ואח"כ מקלדת, את שניהם ביחד עם המקלט אך עדיין רק המקלדת פועלת והעכבר מסרב להיקלט. חשוב לציין שכאשר אני מציב את העכבר על משטח העבודה יש נורה אדומה המראה על כך שהוא אכן פעיל (מבחינת הסוללות) אז זוהי לא הבעייה. למי שיש פתרון יצירתי מלבד אלו שניסיתי - אודה לכם מאוד. נ.ב. םתרון בכיוון של דרייבר וכאלה לדעתי ייתכן.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שמדפיסה משו כמו 15000 דפי a4 מ2 הצדדים באיכות בשביל פליירים וכאלה.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
http://zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=6602 אלה היחידים שמצאתי ואין במלאי
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
ברצוני לקנות ולחבר שני גיים פאדים למחשב כך שבמישחקים מסוימים אני יוכל לשחק עם אדם נוסף בשניהם, האם זה אפשרי? ואיזה גיים פאד מומלץ באזור של ה-120 שקל לאחד? יש לציין שאני משתמש בחלונות ויסטה אם זה משנה משהו. תודה!
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני מחפש סורק, עם דגש עיקרי על מהירות סריקה. שימוש עיקרי לסריקת דפים A4. תודה
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
כמה שאלות לפהי שאני קונה 1: מה זה DPI מה ההבדל בין חוטי אלחוטי(בביצועים)? מה ההבדל בין חיישן אופטי לחיישן ליזר? ואני צריך המלצה לעכבר גיימרים ליד בינונית בלי הכפתורים הנוספים רק ימני שמאלי וגלגלת מחיר עד 150
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למשרד של אבי, אולי משולב עם סורק. תודה.
-
- 10 תגובות
- 836 צפיות
-
-
הDVD הישן שלי התקלקל ואני מחפש עכשיו DVD חדש... חשוב שהDVD יתמוך בכתוביות בעברית ובכל הפורמטים הקיימים. המליצו לי על DV383 של PIONEER. מכמה בדיקות שעשיתי ראיתי שקיים גם מכשיר שנקרא DV393 גם של PIONEER. איזה מהם עדיף? (המספר אומר שה393 יותר טוב??) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדפסת לעבודה ביתית בעיקר עבודות בוורד ואקסל ... טווח המחירים הוא עד 400 ש''ח וחשוב שגם הדיו יהיה חסכוני יחסית .. מקווה שיש מישהו שיכול להמליץ פה על מדפסת במחיר טוב... זהו.. תודה רבה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! אני צריך המלצה למדפסת ביתית שתכלול את התנאים הבאים: לייזר, ציבעונית, פקס, סורק, מדפסת.... ושיהיה עם חיבור רשת מובנה. כל זה צריך להגיע עד 1700 ש"ח. ראיתי את שתי אלו: http://www.officedepot.co.il/(k2u4rzno5k01vt55tsphsk45)/catalogSku.aspx?id=3884293&famid=593644&PR=QJ5 http://www.officedepot.co.il/(k2u4rzno5k01vt55tsphsk45)/catalogSku.aspx?id=701177&famid=375788&PR=QJ5 אשמח לעוד המלצות או חוות דעת. תודה!
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אני רוצה להדפיס על שקף אבל כל פעם שנוגעים בו, נמרח הצבע. מה לעשות? ד.א. זה לא ממש שקף אלא נייר טפט.(כזו מדבקה שקופה שעוטפים קלסרים).
-
- 3 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מדפסת משולבת PE16. לאחרונה כאשר אני שולח פקס או מצלם, הצד הימני של הדף יוצא באיכות גרועה (בהיר מאוד עד שלא נראה כלל). ניקוי מגש הזכוכית גם לא הועיל. אני מתאר לעצמי שזו בעיית סריקה של צד זה, מישהוא יכול לייעץ כיצד לפתוח את המכשיר ואיזה חלק יש לנקות לתקן בעייה זו ? תודה,
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום...אני יודע שלא נהוג לרשום ככה שדרושה תשובה דחופה וכאלה אבל זו באמת החלטה שצריכה להיתקבל מהר...כי אני משיג את זה דרך מישהו.. אוליי מטומטם האמת אבל זאת השאלה ואשמח אם תענו: הגה של מחשב למשחקי מירוץ וכאלה שמיתחבר בUSB יכול להיתחבר לפלייסטיישן2 (יש לה חיבור USB)??? שניהם USB...צריכות ליהיות בעיות מיוחדות? או שזה מתאים גם למחשב וגם לפלייסטיישן? זה לאחי הקטן אז אודה אם תוכלו לענות...
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, אני עוד מעט מזמין את המחשב החדש שלי והייתי רוצה גם איזה פד נחמד לעכבר \מקלדת. מפאת חוסר בכסף עקב קניית המחשב אין הרבה תקציב ואני צריך את זה ממש ממש זול בסביבות 30-65 שקל? (לא צריך איזה משהו יקר של מייקרו$ופט\לוג'יטק וכאלה-אני לא גיימר ) תודה! ד"א אני צריך הצעה אחת לעכבר ואחת למקלדת כן (אני לא באמת חושב שיש גם לעכבר וגם למקלדת ב65 שקל ) CYA לילה טוב.
-
- 8 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת חדשה לבית חשוב לי שהמדפסת תהיה טובה, אמינה וחסכונית כמה שניתן בדיו\טונר. בהתחלה שקלתי לקנות מדפסות "זולות" ב200-250 שקל, אבל כשראיתי שיש מדפסות לייזר ב400 שקל החלטתי שעדיף לי כבר ללכת עליהן, כי בכל מצב אני אשלם את הכסף הזה אחר כך על דיו. חיפשתי בפורום וראיתי המלצה על 2 מדפסת XEROX 3122 וHP1020. המדפסת האלו דיי קרובות לסכום שלי, אבל לבנאדם שהתחיל מ250 לעלות ל600 זה לא בחשבון. שאלתי היא מה ההבדל בין המדפסות הנ"ל לXEROX 3117 וHP 1018 שזולות יותר בכ100-150 שקל, והאם שווה להשקיע בהבדל הזה. תודה רבה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
להדפסה על דיסקים והדפסות משרדיות שגרתיות.... 1200 שח שתיהיה איכותית...
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
שלום אני זקוק למדפסת הזרקת דיו לא משולבת בתקציב של עד 200 שקל. המדפסת היא בשביל אח שלי, הוא לומד באוניבירסיטה ולכן הוא צריך מדפסת, הוא רוצה מדפסת הכי פשוטה שיש. אין לו דרישות מיוחדות בשביל המדפסת. רצוי מדפסת שהראשי דיו שלה לא יעלו הרבה. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי mx510. אני כבר שנים מחבר אותו דרך הPS2. אם אני מחבר את העכבר לUSB אמור להיות הבדל כלשהו?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כמו שצינתי יש ברשותי מכשיר משולב MFC-425CN עכשיו השאלה שלי היא אם אני שולח פקס דרכו יש אפשרות שהוא ידפיס לי אישור שהפקס הועבר ליעד שלו כמו שצריך? כי אני יודע שבמכשיר שהוא רק פקס יש אפשרות כזאת. אם ישנה אפשרות כזאת אך אני עושה זאת? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולכם, יש לי בעיה מוזרה או אני חושב שיש לי בעיה מוזרה וזה קשור לעכבר. חיברתי אותו מהPS2 פורט לUSB פורט, עכשיו זה לא עזר לי משום מה בחלק מהמשחקים כגון UT2004,Quake4 ב35-40 FPS יש לי לאג עכבר וגם לעיתים ב60FPS זה מסתובב חלק מאוד, אבל לא מהר מאוד כמו שהוא צריך להיות(קשה להסביר את זה). אם למישהו היה או יש MX510 ויש או היה לאג, או אם אפילו אין איך להגדיר אותו הכי טוב?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אנשים מה אתם אומרים על G5 וQcK ב 400 ש"ח כולל משלוח? ומה אתם אומרים על החנות גולדטופ?, האם שווה לצרוך מהם מוצר, והאם הם אמינים? תודה מראש Shoq, מצטער אם לא צייתי לחוקים בהודעה זאת.
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה ATP3 שמי שמכיר יודע שאין עליהם יציאה לאוזניות...והמחשב בגישה לא כ"כ נוחה בשביל להחליף.. בכל אופן חיפשתי בזאפ מתאם מ-USB ליציאות סאונד ולא מצאתי...הדבר קיים ? אם כן מה טווח המחירים והאיכות? (על אוזניות אני לא הולך להשקיע...מקסימום 50 שקלים) כי אני מוכן לשלם טיפה על נוחות אבל לא יותר מדי P: ..רציתי לבדוק לפני מה המחירים וכו' תודה מראש, לירן
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מי יותר טוב ? בהתחשב בזב שלו מעניין אותי המחיר שלהם, אבל אל תציעו לי דגמים אחרים ! אני מדבר על הדגם החוטי של 360 , ד"א זה נכון שלדגם האלחוטי שלו יש קרינה כמו של פלאפון סלולרי ? ועד כמה היא עלולה להזיק אחרי 2-3 שעות ביום ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מקלדת אין צורך באלחוטית.. נראה לי אני אקנה את הפשוטה של מייקרוסופט שעולה 90 ש"ח.. מה שאומר שיש תקציב 210 ש"ח לעכבר, כעיקרון אין אף משחק שאני משחק בו עם עכבר כרגע (באיזה משחקים כן משחקים??), הדרישות שלי מעכבר הם שיהיה כרגע לקצת משחקים (בטח מתישהו אני אשחק באיזה משחק כזה) לאינטרנט ושיהיה תקין כלומר שלא יתקלקל לא יהיו לו בעיות שידור וכדומה.. הייתי מעדיף אלחוטי אבל זה לא עקרוני, לדעתי זה מוגזם G5 ב210 ש"ח לעכבר חוטי מדוייק שזו לא דרישה כל כך עקרונית שלי.. אשמח להמלצות (עדיף כמה שיותר זולות )
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-