ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מדפסת צבעונית פשוטה, ומשולבת. צרכים רגילים לגמרי, לא משהו מיוחד אני לא בקיא בזה, אני מתכוון משולבת, שתהיה עם פקס, ואם יש כזה דבר אז גם עם סורק.. (לא חובה סורק) שהתחזוקה שלה תהיה גם כמה שיותר זולה (שלא יעלה 300 שקל דיו..) תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שניהם פחות או יותר באותו טווח מחיר, הצורך שלי בעכבר לשימושים כלליים, 80% עבודה/גלישה באינטרנט, 20% משחקים. מה אתם אומרים? חובה לייזר אלחוטי, היתרון ברייזר שהוא יכול לעבוד גם עם חוט וגם ללא.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקלדת גיימינג\מולטימדיה אם עדיפות לגיימינג ב300-350 ש"ח אם אפשרות לחריגה של 50 ש"ח (עד 400) אבל כמובן אם היא באמת תיהיה שווה את זה חשוב שתהיה נוחה ויהיו לה מקשים בעלי תכנות (מקרו) וכמובן שעברית חשבתי על מיקרוסופט X6 או לוג'יטק G15 המקלדת שברשותי כרגע היא לוג'יטק WAVE אני לא רוצה אותה שנית!!!! אם יש לכם המלצות למקלדות אחרות תרשמו כן חופישי חודשי תודה רבה ושבוע טוב
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום, רכשתי בעצת פורום מפרטים מחשב חדש, בו לוח האם כולל רק חריצים מסוג PCI-E. לצערי, אני לא מצליח למצוא כרטיס הרחבה Firewire שמתחבר לחריץ הזה. כל המוצרים שמצאתי הם רק עבור PCI. אני אשמח אם תוכלו להפנות אותי לחנות רלוונטית. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין ב- מקלדת ועכבר אלחוטים לגיימינג אני יודע שזה לא הכי מומלץ אך אני יושב כ- 2 מטר מהטלויזיה וממש מעדיף אלחוטי אני מעוניין ב LOGITEC שבו הכי פחות יורגש הדיליי אם בכלל תודה
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מעצבנת, אני משתמש בכמה וכמה תוכנות שפועלות עם הכפתור האמצעי (הגלגלת) של העכבר, בויינדוס 7,כל פעם שאני לוחץ על הכפתור האמצעי הפעולה המיידית שזה עושה זה לקבץ לי את כל הדפי אינטרנט ואת שולחן העבודה לחלונות קטנים באמצע המסך כדאי שאם אני רוצה אני יוכל להחליף- אני לא רוצה את האפשרות הזאת, איך אני מבטל את זה? יש לי עכבור microsoft wireless 5000 ובדקתי באפשריות ואני פשוט לא מוצא דרך לסדר את זה, הצלחתי לבטל את האפקט של מקש הגלגלת אבל הוא גם מבטל לי את המקש שאני משתמש בתוכנות שלי, איך אני פשוט יכול לבטל את האפקט של מקש הגלגלת מבלי לבטל גם את המקש בתוכנות שלי?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://blog.logitech.com/2011/06/09/introducing-the-logitech-optical-gaming-mouse-g400-2/ http://www.logitech.com/en-us/gaming/mice-keyboard-combos/devices/optical-gaming-mouse-g400
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי את ההפניה למקלדת של מיקרוסופט סיידויינדר , שהייתה מתאימה אם לא המחיר הגבוה. אני מחפש מקלדת רגילה ולא יקרה כל כך אבל עם תאורה אחורית ועברית. עד עכשיו ראיתי רק בלי עברית. אשמח להפנייה אם קיימת כזו בארץ. (רצוי של מיקרוסופט איתם יש לי נסיון חיובי ואני אוהב את התחושה שלהם). תודה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חשוב לי מאוד שהעכבר יהיה קל ומדוייק.
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
בדקתי ומויסטה וגם W7 פורמט מלא כותב אפסים על כל הקונן ומוחק כל מה היה עליו קודם. גם אני לא ידעתי זאת http://support.microsoft.com/kb/941961
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם קהילת HWZONE. אני מתכנן לרכוש את העכבר DEATHADDER 3.5 אולי ! עכשיו רציתי להתייעץ אתכם , הוא שווה את המחיר? הוא איכותי? מחומרים איכותיים? ויש גם כמה דאגות לגביו, ראיתי אנשים שאמרו שלאחר שנה בערך הוא מת להם או שעושה בעיות חיישן/קליק ימני/ שמאלי/ או בעיות עם המגעים בכבל . ככה זה מה ששמעתי... אם אפשר חוות דעת עליו כולל הדברים הרעים ולא רק הטובים אני ישמח תודה רבה והמשך יום נעים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את העכבר שלי, שמעתי שה Logitech Wireless Performance נחשב לעכבר טוב.. חוץ ממנו ראיתי גם תגובות טובות על ה G 700, אני לא מכיר את שניהם ולא נעול על אף אחד מהם.. אשמח לקבל המלצה מי מבניהם טוב יותר או אולי עכבר אחר לגמרי. מה שחשוב לי זה עכבר מדויק וקל משקל, אני לא פריק של גיימינג אבל כן משחק פה ושם. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות היום פד לעכבר ואני מתלבט בין 9HD ל SX .. ה SX עולה 180 שקל, השאלה כמה תועלת אני אפיק לטובת המחיר המוטרף הזה (יחסית לפד לעכבר..) תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל הדגמים של KVM השונים שראיתי כוללים גם חיבור CRT. האם חייבים לחבר גם את המסך על מנת שה KVM יעבוד? אני רוצה לשמור על השימוש ב DVI למחשב המשחקים, כנראה להשתמש ב HDMI בהמשך. המחשב השני הוא נייד eeePC עם חיבור CRT בלבד. למסך חיבור CRT, DVI HDMI. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם הם נותנות חווית סראונד אמיתית ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש עכשיו מבצע חדש וחשבתי לקנות לי עכבר מקלדת ומשטח לעכבר . המבצע הוא רק על מוצרי thermaltake אז אם מישהו יכול לתת חוות דעת על המוצרים אני ישמח תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה, אני קונה בקרוב מחשב חדש, יש לי כרגע 1 נייח ולפטופ. שאני יקנה יהיה לי 2 נייחים והלפטופ, עכשיו את הנוכחי אני יהפוך למחשב גיבויים ואינטרנט, והחדש לעבודה. עכשיו אני רוצה לחבר למסך 1 (שזה המסך המרכזי בשולחן) את 3 המחשבים, ככה שאם אני צריך משהו מהלפטופ אני לא צריך להזיז את המסך לשים אותו, כנ"ל לגבי המחשב האחר. הבנתי שצריך קופסת מיתוג משהו כזה.. מצאתי באתרים ישראלים קופסאות של 4-6 יציאות (4 זה מספיק לי) השאלה שלי זה קודם כל יש דרישה מסויימת מהמסך שתהיה יציאה מיוחדת או משהו? או שפשוט מחברים וזהו? והנושא של ההעברת השליטה, אני יוכל בלחיצת כפתור לעבור ממחשב למחשב או שזה שונה? ונניח אני עובד על מחשב X ועובר למחשב Y המחשב X לא נכבה או משהו כזה נכון? כאילו הכל נשאר שמה…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש עכבר ומקלדת איכותיים וחזקים לחדר ישיבות במשרד על המוצר לתפקד מכל פינה בחדר, החדר דיי גדול בסביבות ה- 25 מ"ר איזו טכנולוגיה מומלצת ? יש מוצר ספציפי מומלץ ? אודה לעזרתכם
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן להחליף את ה G7 הישן שלי, כי די, תם ונשלם זמנו היקר מתחת לידי הימינית. מאוד קשה לי לבחור בין שלולשת העכברים שרשמתי למעלה, בבקשה תצביעו אך ורק אם אתם מבינים ולא בגלל רק שיש לכם עכבר כזה או אחר תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מאוד אוהב את המקלדות המוארות כמו זו למשל: ורציתי לדעת אם מוכרים בארץ מקלדת שבה גם המקשים בעברית מוארים ולא רק המקשים באנגלית?
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
עכבר: Razer DeathAdder -- אייבורי: 265 משטח לעכבר: Razer Sphex Mouse Pad -- קיי.אס.פי: 75 מקלדת: Razer Blackwidow ultimate -- אייבורי: 410 אוזניות: Razer Megalodon -- קיי.אס.פי ראשל"צ: 650 מסך: Dell U2311H -- אייבורי: 890 סה"כ: 2,290 ש"ח יש כבוד? וכל זה רק בשביל Battlefield 3 שעתיד לצאת
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות ב350~400 שקל, לגיימינג. חשבתי על SSSV2 או על אלה http://www.pcgames.co.il/Tritton_AX180_Gaming_Headset-20907.html?isFromCat=1&Tmp=0&PN=1 מה עדיף? או משהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני סטודנט וישן במעונות, יש ברשותי מחשב נייד של אייסר, ועלה בראשי הרעיון שבמקום לסחוב טלוויזיה למעונות, אולי קיים התקן או דרך אחרת לקלוט שידורי טלוויזיה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי עכבר אלחוטי שאני רואה שכתוב עליו Cordless Mouse בלבד ולא דגם אך לפי התמונות מהאינטרנט זה MX1000. הבעיה שלי היא שיש לי אותו בלי הכבל של החשמל. האם מישהו מכיר את העבר ויודע אם צריך כבל מיוחד או שנאי רגיל יכול לעבוד? מה המתח הדרוש? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלביזיה לצורך המרת קלטות וידאו לפורמט דיגיטלי, איזה כרטיס עושה את זה באיכות הכי טוב? וגם שתומך בFULLHD-1080P... התקציב של עד 1000 ש"ח..
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-