ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע אם העכבר הזה עובד על בלוטוט או על FR?
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום יש לי עכבר GPT אלחוטי נטען, ושכחתי איך מסנכרנים בין העכבר למקלט. יש לשניהם מין כפתור כזה למטה אבל אין לי מושג איך אני "משדך" ביניהם. מישהו יכול לתת לי כיוון ? כי אחרת אני עם עכבר חסר שימוש...
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
1) האים זה יעבוד לי בפיפא ואני יוכל לשחק מול עוד אחד כלומר אחד מקלדת ואחד בג'ויסטיק?? 2) אם אפשר המלצות לגבי ג'ויסטיקים..
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, זקוק להמלצה למקלדת חוטית עם כניסות USB. אני מתכנן לחבר אליה את העכבר. תודה!
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
יש לי mx510 כבר כמעט שלוש שנים, ואני ממש אוהב אותו. מאז שקניתי אותו אני משתמש בפד של חברת fellowes, איזה חברת זבל סינית כזאת נראה לי, שמאד נוח ליד וגם איכותי במחינת חומרים ועמידות, אבל אני מרגיש שהוא מגביל את העכבר. אני מרגיש שאפשר להוציא מהעכבר הזה יותר. במיוחד כשאני משחק איתו על השולחן בלי פד מורגש הבדל ברור מאשר כשאני משחק על הפד. יש המלצות לפדים טובים שאפשר להשיג בארץ? אין לי בעיה להוציא הרבה כסף (200-250) על פד טוב שיחזיק מעמד שנים ויעבור איתי גם לעכבר הבא שלי... מה שכן אני לא רוצה משהוא ענק אלא פד בגודל סטאנדארטי. בחנות הזאת יש המון פדים http://www.pcgames.co.il/ מישהו מכיר אותה? היא אמינה?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אמור לשמש כשלט למערכת קולנוע ביתית. למישהו יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
העכבר יהיה בעיקר למשחקים והוא חייב להיות חוטי. אני מביא את העכבר מארה"ב והתקציב שלי הוא 250 שקל + - על מה אתם ממליצים?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לקנות עכבר אלחוטי טוב לגיימינג שלא יבזבז את הסוללות מהר מדי, אתם יכולים להמליץ על אחד כזה?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את העכבר שלי (LOGITECH 510) שממנו אני דוקא מאוד מרוצה.. אחלה עכבר פשוט נוצר מחסור בעכבר באחד המחשבים בבית אז אמרתי שכבר נקנה אחד חדש בשבילי התקציב לא ידוע.. משהו כמו בסביבות ה 250 שקל (אלא אם כן יש משהו שממש שווה את הכסף) חשוב לציין שאני מעדיף עכבר עם כפתורים של קדימה ואחורה(כמו ב 510) לניווט קל של הדפדפן דבר שני שאני מחפש זו מקלדת גם כאן אותו סיפור של מקלדת בבית, לכן אני מחפש אחת בשבילי ואעביר את זאת הלאה אין פה יותר מידי שימושים.. רק אולי כפתורי קיצור נוחים אם אפשר.. אבל גם לא חובה חשוב לציין שאם יש איזה שהוא סט של מקלדת ועכבר אני אשמח לשמוע.. הבעיה היא קודם כל שאני גיימר לכן מחפש עכבר יחסית טוב, ודבר שני שאני לא מעוניין להטעין עכבר אלחוטי כל יומיים…
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
קניתי את הG7 בסופו של דבר.. אחלה עכבר והבעייה של הלחחצנים התסתדרה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ההתלבטות שלי היא בין שני עכברים של A4TECH הראשון הוא X-750F והשני הוא X-718 .הראשון לייזר 2500DPI והשני אופטי 2000 DPI. שניהם לא אלחוטיים.אשמח לקבל חוות דעת ותודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 927 צפיות
-
-
עכבר למשחקי FPS שיהיה עמיד ה DPI לא ממש משנה לי העיקר שיחזיק הרבה זמן היה לי עכבר אופטי לא מזמן ב 40 ש"ח שהיה כתוב עליו PSY(עדיין לא הצלחתי למצוא את העכבר הזה) שהחזיק אצלי הרבה מאוד זמן ואהבתי תתחושה שלו במשחקיםם אבל בגלל שלא הצלחתי למצוא אחד חשבתי לקנות עכבר חדש אז יקר לא תמיד יותר טוב אני פשוט צריך עכבר עמיד ועם המלצות
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
עדיין לא החלטתי מה התקציב שלי, אבל מן הסתם אני מחפש כמה שיותר זול. יש לציין שאני לא גיימר שמשחק בFPSים מטורפים- אני משחק בCOD, Oblivion, WoW וכל מיני משחקים קטנים אחרים, שום דבר שמצריך דיוק של 10,000DPI. אין צורך באלחוטיים. אני לא ממש מבין בלייזר/אופטי, אז מה שנראה לכם. לא מחפש פיצ'רים מדהימים בעכבר- חשוב שהוא יהיה נוח. 5 כפתורים לא מדברים אלי. עם שינוי DPI לא יצא לי להתנסות, אבל אם זו פונקציה באמת שימושית (למישהו שלא משחק FPS) אין לי בעיה. המקלדת צריכה להיות מקלדת מולטימדיה עם עברית. חשובים לי כל הכפתורים של שליטה על נגן המדיה וכפתורים של קיצורי דרך. כמו כן לא יזיק גם משטח לעכבר אם אני כבר שם. ראיתי בזיגזג את ה Func F-Series 14" F10.S (smooth) ב111 שקל, שווה …
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למדפסת לייזר משולבת ביתית לא יקרה מידיי אבל שתעשה את העבודה. היא צריכה לכלול גם פקס ועדיפות לחיבור רשת. לא נתתי טווח מחיר כי אני לא מתמצא בטווחי המחירים ההגיוניים לדברים האלו, אשמח לקבל את הצעותיכם.
-
- 9 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אם ידוע לכן מנסיון מקלדת\עכבר מתאימים לכך אני ישמח ... מחיר סביר לא חייב להיןת BT בסביבות 100-500 שקלים ...?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מעוניין לקנות XBOX360 מפה: http://www.gamestation.co.il/Product.asp?productid=69 מה ההבדל בין גירסת ה-PAL לגירסת ה-NTSC? יש אפשרות של לקנות את האקס בוקס אם צ'יפ קורה צרובים משו מוכן לפרט על זה... זה מבטל אחריות? וזה קורא סוג מסוים של צרובים או שפשוט אני צורב DVD ומכניס לקונסולה ומשחק? הצ'יפ קורא צרובים שווה את המחיר או שיש דרך קלה לעשות שהקונסולה תקרא צרובים? יש סכנה במשחקים צרובים? תודה מראש על כל התשובות...
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מישהו יודע וניסה לחבר שני ג'ויסטיקים USB למחשב אחד? זה עובד תקין? מישהו התנסה בג'ויסטיק הזה שהוא גם מתחבר לPS2 ? שווה משהו ?
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
Model HP Scanjet 2400C Optical scanning resolution Up to 1200 dpi Hardware scanning resolution Up to 1200 x 1200 dpi Enhanced scanning resolution Up to 999999 enhanced dpi Bit depth 48-bit Gray scale levels 256 Scan speed in preview mode 12 secs Scan speed (OCR, A4) < 45 secs Scan speed footnote * Scan Speed: results of HP internal tests carried out on a 1.70 GHz HP Vectra PC with 256 MB of RAM/Microsoft® Windows® 98; scan speed, preview: the scanner lamp has been warmed up and time is measured from mouse click/button push, ending when the image of the platen is visible and the user has control. Maximum scanning size 21.59 x 29.72 cm Dimensions (W x D x H) 458 x 275 x …
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
משתמש בעכבר להכל משחקים וכו חשבתי על אחד מהשלוש: 1. Logitech MX Revolution Logitech VX Revolution .2 Logitech MX1000 .3
-
- 14 תגובות
- 898 צפיות
-
-
קניתי את הסטיק של מיקרוסופט האלחוטי התקנתי את התוכנה חיברתי את המגלה שלו למחשב אותו הכל עבר חלק, הסטיק עבד לי. השתמשתי בסטיק ל 360, ועכשיו רציתי לחבר אותו שוב עם המחשב, עשיתי גילוי, שניהם הבהבו שגילו אחד את השני, אבל הסטיק ממשיך להבהב והמחשב גם לא מראה אותו ??? הסרתי את התוכנה שינית פורט שום דבר לא עוזר :-\
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך סט שמיועד בעיקר למשחקים ועומד בטווח המלא של BLUETOOTH. יש לי קיר לא קטן שאני צריך לשדר מעבר לו. תודה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
חברה מישהוא מכיר סט אלחוטי עם עכבר ניטען ושמגיע לפחות ל3 מטר במחיר של 550
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
-
אני מחפש מקלדת אלחוטית עם משטח נגיעה שישמש כעכבר. ממש כמו במחשבים הניידים. המטרה שלי היא לשלוט על המחשב שנמצא ליד הטלוויזיה כדוגמת הMEDIA CENTER. אני מכיר את המקלדת החדשה של לוג'יטק, diNovo Edge, אך מעולם לא שמעתי ביקורות עליה. יש עוד מקלדות כאלה שאני מפספס? המחיר של הלוג'יטק הוא ממש מופקע. תודה ח'ברה
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
אני מחפש הגה טוב למחשב... עם כל הציוד - הילוכים, קלאץ' , ברקס גז כל התוספות... אז בבקשה להמליץ...
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-