ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
בצרה צרורה נשפך כוס מים של חצי ליטר על המקלדת המסכנה הזו - באמצע הלילה!!! שלושה ימים ישבתי כמו מפגר עם פאן ויבשתי אותה.. כמה פעמים אמרתי לעצמי לא להניח כוס מים על שולחן המחשב - כמה פעמים אמרתי ולא הקשבתי בקיצור לאחר סימני התאוששות קלים המקדלת חזרה לעבוד בהתחלה כמה כפתורים אחר כך עוד כמה באמצע מ היה יוצא ר וק היה יוצא ע אבל בסדר. עכשיו הכל טוב והמקלדת עובדת כמו חדש... בקיצור S510 עמידה גם במים.... או לפחות במקרה שלי שחצי ליטר מים פשוט עפו להם על המקשים... שבוע טוב לכולם
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי מקלדת lenovo ultraslim plus - מקלדת צ'יקלט מינימלית כולל עכבר. אני מחפש מחפש מישהו שיעשה עבודה טובה עם החריטה ולא יחרוט עקום ולא במקום. משהו טוב במחיר סביר. אשמח לעזרה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מקום כלשהו שחורט בצורה איכותית על מקלדת באזור המרכז רצוי פתח תקווה למישהו יש המלצה?
-
- 3 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
יש לי את המקלדת כבר שנה בערך, רציתי לדעת אם מישהו כאן ניסה לחרוט על הכפתורים אותיות עבריות, מישהו ניסה את זה? + אם תשימו לב כמעט כל המקלדות שיש בעברית, אז האותיות העבריות הן מעיין מדבקות כאלו מיוחדות עם ציפוי מיוחד ששומר עליהן מודבקות בצורה איכותית, איך אני עושה או משיג את זה? אז יש לי שתי שאלות לגבי איפה משיגים ואיך: מדבקות מיוחדות לזה (כמו מקלדת מתורגמת מקורית של רוב החברות) או חריטה (איפה עושים את זה והאם מישהו ניסה?)
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. אני מכיר את המקומות לחרוט בחולון ותל אביב, השאלה היא האם יש גם משהו בירושלים? עבור זוג בלי רכב, להגיע למרכז זה פחות פרקטי...
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי אני צריך 4 שפות במקלדת שלי במחשב הנייד: -עברית -אנגלית -יוונית -לטינית העניין הוא שאין מספיק מקום על כל מקש ומקש לשים עליו 4 אותיות..... בנוסף הייתי מעדיף לא לחרוט על המקלדת עצמה (שוב, מחשב נייד..) חשבתי לקנות את כיסוי הסיליקון הזה: http://www.ebay.com/itm/Lenovo-ThinkPad-Edge-E31-E320-E325-E420-E420s-Keyboard-Skin-Cover-Protector-/230689986815?_trksid=p4340.m185&_trkparms=algo%3DSIC.NPJS%26its%3DI%26itu%3DUA%26otn%3D5%26pmod%3D230676324909%26ps%3D63%26clkid%3D3865184686894981781#ht_4335wt_1035 על מקלדת הסיליקון הזו כבר יש אנגלית ופשוט להוסיף לסיליקון עברית ויוונית וסיליקון נוסף (שני) שעליו להוסיף עברית ולטינית השאלה שלי אם אפשר לחרוט על מקלדות מסוג זה? פניתי כבר …
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני באמצע תהליך צביעת המקלדת שלי,והכל הולך יופי. בהתחלה חשבתי לצבוע את כל המקשים, אבל כבר לאחר הצביעה הראשונה (של חלק אחר במקלדת כמובן) הבנתי שאם אני רוצה להגיע לתוצאה הנדרשת אני אצטרך לצבוע את המקשים עד שלא ייראו את האותיות. יש הרבה חנויות שמציעות במחיר של 100 שקלים לחרוט אותיות עבריות במקלדת. אבל אני מעונין הרבה יותר באותיות האנגליות ובלחצני הפעולה (enter,control,shift ) ואפילו מוכן לוותר על האותיות העבריות. האם אוכל לחרוט גם את לחצני הפעולה על המקלדת עם השירות שהחנויות האלו מציעות,או שעליי להשתמש במדבקות האותיות הידועות לשמצה? והאם המדבקות האלה באמת מתקלפות כל זמן קצר? כי זאת בעיה גדולה בשבילי מכיוון שאני מנקה את המקלדת כל חודש ואני עושה במקלדת שימוש רצוף ואינטנסיבי א…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי התקלפה לי כל העברית בX6 שלחתי את המקלדת היום למישהו בפ"ת שחורט מקלדות ולפטופים רציתי לדעת אם מישהו פעם עשה את זה ואם החריטה ניראתה איכותית? למי שלא יודע הX6 היא מיקלדת מוארת..הדיו שהיה לה בעברית לא היה מואר וגם הדיו הזה התקלף עכשיו לפי מה שסיכמנו הוא יחרוט לי ולמעשה יוריד שיכבה מהצבע השחור בחריטה אז למעשה יצא אור דרך האותיות לפחות זה מה שהבנתי. מישהו התנסה בחריטה ועשה את זה למקלדת שלו בעבר (פעם ראשונה שאני לוקח מקלדת לדבר כזה) ביום ראשון או שני הוא אמר שהיא תיהיה מוכנה.. כמה זמן בפועל לוקח לחרוט את המקלדת? זה יעלה 150 בפועל היה שווה אולי לקנות מקלדת נוספת עם עברית אבל ראיתי שכבר לא מביאים את בX6 כמעט וגם איפה שכן לא מתחייבים לך שזה תיהיה עברית חרוטה על המקלדת…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתם מכירים מקום לחריטת עברית בלייזר איכותית מלבד פיסיגרף (שלוקחים 150 שקל)? משהו עד 100 שקל?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב המקלדת הגיעה והיא אצלי וצריך לחרוט את העברית . עשיתי בדיקה ומצאת בחיפה את בעל העסק הבא : http://www.meruba.co.il/eli_%D7%97%D7%A8%D7%99%D7%98%D7%94%D7%A2%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93 אליאס חדד ברחוב שבתאי לוי בחיפה ( זה בהדר מתחת לשקם הישן למי שמכיר ) . משהו מכיר אותו ויכול להמליץ ?? במקום לנסוע עד חולון ולבזבז יום עבודה ובנזין ...
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עכשיו מחליף עכבר אז אני רוצה את דעתכם עכבר או track ball עדיין לא חברות או דגמים אלא הקונספט עצמו תנו ל בעדים ונגדים תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים הורדתי תוכנה UPSMART לשליטה בUPS שלי אבל בהתקנה צריך מספר סיריאלי ובשום אתר שחיפשתי לא מצאתי עזרה....למישהו יש את הSN?<???? תודה רבה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי הרד דיסק של WD בפלונטר היום הופיעו אצלי סימנים שהדיסק נדפק (bad sector) וכו' התקשרתי לפלונטר ואז התחיל ה"פלונטר": תביא את הדיסק נשלח ליבואן והוא יבדוק אותו ואחר כך יחזיר לך אותו תקין או יחליף. בקיצור טרטור ועיכוב של חודש בלי מחשב. תעשו לעצמכם טובה אל תתקרבו אליהם הם לא שווים את הכסף שלכם .
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם הבלו והקריסטל אורב באים עם צלעות קירור ביחד כשקונים אותם? אם לא, היכן אפשר לקנות אותם? ושאלה אחרונה, איפה אפשר למצוא בלו וקריסטל אורב לRadeon? :-/
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
סרקתי את הפורום, ולא מצאתי תשובה מספקת, לכן פתחתי את התר'ד הנ"ל. כשקניתי את ה-mx500 קראתי על כך שהסורק שלו סורק 800 DPI. וההסבר דאז(למיטב זכרוני) היה שהעכבר הזה עדיף לגיימרים כי הגיימרים רוצים רזולוציה גבוהה יותר והעכברים אז היו עם סורקים איטיים מידי 400DPI, לא יודע למה אבל אז זה הספיק לשכנע אותי. לאחרונה רכשתי את ה g500 ולאחר שהתנסתי איתו לא הצלחתי להבין את ההעניין של עכבר עם 5700DPI, לפחות בכל הנוגע לשחקני FPS. מה שכן מצאתי הוא קשר לינארי ( ישיר ) בין הsensitivity שקבעתי לבין המצב DPI שבחרתי , כלומר: עבור 800DPI מצאתי שנוח לי להשתמש ב-SENS 4.5 עבור 1600DPI מצאתי שנוח לי להשתמש ב- SENS 2.25 וכן הלאה.. האם קיים בכלל יתרון לשחקני FPS בעכבר בעל DPI גבוהה יותר? אני אישית לא…
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, ראיתי ברשימת ה"מפרטים הממומלצים" שכמעט בכל מפרט שהוא לא דל תקציב, כלול ספק כוח ומארז. למשל במפרט למשחקים ב 5000 ש"ח בלי מסך, מומלץ ספק כוח של אנרמקס- Enermax 420W - EG425P-VE FMA שמחירו 450 ש"ח ועוד מארז שעולה 280 ש"ח. האם יש כזאת חשיבות לספק כוח ומארז שכדאי להוציא עליהם 730 ש"ח???? למה לא לקנות מארז "פשוט" עם ספק ב 300 ש"ח ולהשקיע ברכיבים אחרים? אשמח לתשובה, עמרי.
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה חשיבותו של מארז כאילו למה מארז אלומיניום נחשב למארז טוב איזה חברות מארזים ידועים בתעלות אוייר וכו תסבירו לי מה טוב במארזי cooler master
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
יש לי טאבלט של לנובו מלפני 3 שנים, משמש רק לניווט (וויז ומוביט), נעשה איטי רצח. יש המלצות למכשיר דומה, במחיר של 600-700 ש"ח? אפשרי בהחלט מסין, רק חשוב לי רכיב GPS אמין תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל אני אתחיל עם החסרונות או יתרונות שיש בשתיהן: שתיהן לא באות עם עברית;בשתיהן יש כפתורים שאפשר לקנפג;בשתיהן יש תאורה מובנית;שתיהן חוטיות;שתיהן נוחות מבחינת הנדסת אנוש. נתחיל עם הטאראנטולה:מקשים שאפשר להוציא ולהחזיר, מחיר גבוה בכ-100 שקלים מן הG15, יפה יותר מן הG15, גדולה יותר מן הG15, יהיה לה ליין של מוצרים משלימים, שיתחברו לבאטלדוק, חיבור לאוזניות ומיקרופון, 2 כניסות USB, זיכרון מובנה, שקטה בהחלט, 200 O: פרופילים מובנים, זיהוי משחקים. סיכום: נראת טוב, יש בה פ'יצרים מעולים, ANTI GHOSTING לא מושלם, אך בסדר, פרופילים מובנים, פעולות מאקרו ועוד ועוד... G15: מסך LCD, תמיכה בדיי הרבה משחקים, יפה מאוד אך לא כמו המתחרה שלה, תומכת במשחקים שאני אישית משחק D:, זולה בכ-100 שקל מ…
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
עכשיו כשהלוח מותקן והכל עבר בשלום (כן כן הוינדוס שרד ! ), הגיע הזמן למעבד, ועכשיו יש לי דילמה קטנה... בין סלרון טואלטין 1200\1300 לבין פנטיום 3 טואלטין רגיל 1.26... מה לפי דעתכם יתן יותר ביצועים ? ברור לי שהסלרון יתן ביצועי אוברקלוקינג טובים פי כמה רק בגלל המכפלה המפלצתית והבאס הנמוך, רק לשם ידע אם הסלרון היה עובד על באס של 125 למשל, הוא יגיע ל-1500... אז תעזרו לי, מה כדאי יותר ?
-
- 55 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני רוציתי לקנות את ה-ntec TX1088AMG אבל יש לו רק מאוורר אחד ואני צריך עזרה באיזה מאווררים לשים לו שהוא יהיה קר ושלא ירעיש... בבקשה זה דחוף
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
יש לי עכשיו מסך MAG DJ707,הגיע הזמן להחליף אותו. אני חשבתי על מסך: CTX PR960,אני רוצה לדעת איך המסך הזה,או עם יש לכם המלצה למסך אחר,הכל יתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אז הנה המפרט של המחשב שלי..... 1 INTEL P4 2.26GHZ 533MHZ 478PIN 512 Cache 1,709 ש"ח 1 EPOX EP 4G4A+ 845G 533NHZ 940 ש"ח 2 Mushkin 256mb DDR 3000 1123 ש"ח 1 WD 80GB 7200 8M 798 ש"ח 1 MSI GeForce4 TI4600 - VTD 2,217 ש"ח 1 ASUS CD X 52 171 ש"ח 1 TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 77 ש"ח 1 Enermax FS-710-B 350W 739 ש"ח 1 IIYAMA 19 PRO 454 NEW MODEL 2,779 ש"ח סה"כ 10,533 ש"ח המחיר ירד כי אני כנראה יקנה את הזכרון הנוסף רק בעוד חצי שנה שנה כי אני לא צריך באמת 512 אז אני יקנה 256 עכשיו ויוסיף עוד 256 עוד כמה חודשים כשהמחירים של הדגמים החדשים ירדו.... מה אתם אומרים על הסידירום? זה שהוא זול אומר שהוא לא ט…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נשבר לי מהסורק הדרק הזה והחלטתי לקנות סורק נורמלי שלא צריכים להלחם איתו, אני צריך סורק שהוא לא "סוף הדרך" מבחינת איכות אבל גם לא דרק גמור ושיהיה במחיר סביר (500 ש"ח +/-) אז מה אתם ממליצים? הסורקים של CANNON הם בסדר, ללכת על HP? דברו....
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-