עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by mosh5555,

לא תקלה בעכבר עצמו כי בדקתי עם עוד עכבר וקורה אותו דבר. כשלוחץ על הגלגלת: שלא כמו קודם, הסימן מופיע ונעלם מיד וה-דף קופץ לתחילתו. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום. אני חשבתי ללכת על לייזר, אבל לא ממש מצאתי כאלו. אבל אני לא באמת יודע מה השיטת הדפסה הכי טובה. אני רוצה שהיא תהיה מהירה והיא אמורה להדפיס רק מסמכים. אין צורך בצבע. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  3. עכבר אלחוטי עם קליטה טובה גם מרחוק יכולת פעולה על משטחים שונים לחצני קדימה/אחורה בצד העכבר עדיף רסיבר קטן ולא בולט ---------------- מה אומרים על זה? Logitech Marathon Mouse M705 ב 180 ש"ח ------ תמונה מחיר עפ"י זאפ מכירים מקום שמוכר יותר בזול?

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  4. איפה אפשר לקנות בהכי זול באיזור המרכז steelseries siberia v2?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. היי אני חדש בפורום ורציתי לשאול פה שאלה בקשר לכמה עכברי גיימינג מישהו יכול בבקשה לסדר לי את העכברים הבאים לפי גודל היד שאליהם הם נועדו? G300 G400 G500 DEATHADDER abyssus

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  6. אני עובד המון שעות על המחשב (מתכנת), לא משחק משחקים בכלל. מה שחשוב לי שהעכבר יהיה נוח וארגונומי, כנ"ל בנוגע למקלדת. הייתי רוצה מקלדת מאסיבית שתהיה נוחה. שמתי עין בנתיים על העכבר Logitech Performance Mouse MX ועל מקלדת Logitech K350. ממה שאני מבין, שניהם אמורים לעבוד עם הדונגל היחיד, שזה כבר נחמד. מעבר לזה, שניהם אמורים לענות על הציפיות שלי.. הבעיה שזה יוצא סט מאוד יקר, העכבר כ500 שקל והמקלדת עוד 300. יש גם אופציה של סט של logitech mx עם מקלדת באזור ה750 ש"ח, אבל המקלדת נראית מאוד מוזרה (עם צג גדול שאני מניח שאוכל סוללה ואין לו שום צד ארגונומי). האם יש המלצות לאלטרנטיבות? האם זה שווה את המחיר? למישהו יש ניסיון עם אחד מהמוצרים שציינתי? תודה

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  7. שלום לכולם. הגעתי להחלטה להחליף את ה-WAVE המזדקנת שלי במקלדת מכנית איכותית. אחרי שחרשתי את כל 67 עמודים "מקלדות מכניות -- ריכוז מידע" פלוס מדריכים ו-OCN הגיע זמן לתכל"ס - בחירת המקלדת. מחיר - 0-700 קצת גמיש אם זה שווה. תאורה אחורית - רצוי אבל לא חייב. מקלדת FULL SIZE. שימושים -בעיקר הקלדה. מקשי MACRO - תוספת נחמדה, אבל לא חייב. מקשי MEDIA - חייב! חשובה שליטה בווליום אפשר גם עם מקש FN. סוויצ'ים - הזמנתי Sampler Kit מ-WASD, פסלתי את הכחולים ושחורים. כנראה אלך על חומים, עדיין לא סגור עם אדומים. ממה שבדקתי עד היום: סוויצ'ים חומים Logitech G710 Ducky Shine 2 Ducky DK9008G2 PRO Camo Filco Majestouch-2 (בגלל מקשי מדייה, למרות שלא מת על צבע) Rosewill RK-9100BR…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני צריך המלצה למדפסת בסביבות 400 ש״ח. רוב עבודתה תהיה להדפסת דפי נוסחאות ועבודות לאוניברסיטה. אני מדפיס את הדפי נוסחאות בקטן מאוד (פונט 8-9) ככה שאני רוצה שהמדפסת תהיה מדוייקת ולא יצא מטושטש. צריך גם שהראשים יהיו לא יקרים (בכל זאת, סטודנט) ואם היא משולבת עם סורק/פקס השמחה תהיה אפילו כפולה(אבל לא חובה!) אה, ושתהיה אמינה... תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  9. Started by VegansXe,

שלום, אשמח לדעת למה עדיף לי לרכוש עכבר אופטי ולא לייזר (לפי מה שהבנתי זה עדיף) העכבר משמש לעבודה רגילה עם המחשב, לא לגיימינג אבל לשעות מרובות. בנוסף ראיתי את הwireless performance mouse mx ולא הבנתי למה הוא יקר משמעותית משאר העכברים שנעים בין 60 ל300 ש"ח תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Artimes,

שלום, אני צריך עכבר שפועל על ויפי או שאפשר לחבר אותו מבלי להשתמש בבלוטוס, ובUSB (שניהם לא פועלים אצלי בנייד), החיבור הישן (שאני לא יודע את שמו, גם לא טוב) מצאתי את הדגם HP X7000 אבל לצערי הוא יקר מדי, למישהו יש הצעות? השימושים שנעשים בו הם רגילים לגמרי, אין צורך בעכבר מיוחד עם כפתורים מיוחדים וכו' תודה!

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  11. שלום: עד לפעם הראשונה שהמדפסת שלי מדגם Canon iP5300, התקלקלה, הייתי אחת לכמה חודשים מנקה את תחתית ראש ההדפסה שלה (איפה שהחורים שהדיו מותז מהם)(הוא ניתן להסרה מהמדפסת למרות שמחסניות הדיו נפרדות ממנו) ידנית עם נייר טואלט וכמובן מוודא שהוא לא משאיר סיבים עליו. אחרי כמה שנים, לאחר שניקיתי את ראש ההדפסה, כאשר רציתי להדפיס, פתאום הדרייבר הציג הודעת שגיאה לא ברורה על תקלה טכנית (לא זוכר איך היא נראית), במדפסת נורית ההפעלה דלקה קבוע והנורית הכתומה שמתחתיה הבהבה, והמדפסת סרבה להדפיס. כיבוי והדלקה מחדש לא עזרו. מאחר וזה התרחש מיד אחרי שניקיתי ידנית את ראש ההדפסה, חשבתי שיש קשר בין שני המקרים. אז כאשר שלחתי את המדפסת לניופאן (דרך Fedex), אמרתי להם להחליף את ראש ההדפסה וזה עלה 400 ש"…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by man-of-God,

שלום , יש לי חבר המעוניין לרכוש את אחד מסורקי Avision וראה את הדגם הבא +Avision AV-220D2 כרגע הוא לומד באוניברסיטה ומעוניין להעביר את כל הסיכומים שלו לפורמט דיגיטלי (יש לו כבר ערמה של קלסרים) ובכך להיפטר מהם האם יש פה למישהו המלצה מאיכן לקנות את סורקי Avision במחיר סביר ? וכן האם יש דגם אחר מחברה זו שאתם ממליצים עליו עדיפות לסורק דו צדדי אך לא מחייב (הוא יעשה זאת ידנית ) או לסורק מחברה אחרת שיוכל להתמודד בעומס הדרוש ? בתודה [h=5]man-of-God[/h]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by eliyaex,

שתיהיה טובה שקטה ואם אפשר כמה שיותר פיצרים או עיצוב לא גיל כדי שההורים שלי לא יכעסו שאני קונה מקלדת "רגילה"במחיר כזה אם יש משהו דומה לMAD CATZ STRIKE5/7 אז אני מוכן להשקיע אפילו יותר

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  14. Started by KingYes,

שלום לכולם ראיתי את העכבר T620 של לוגיט'ק.. אבל משהו קצת מפריע לי.. האם אין לו שני כפתורים פיזים? האם הוא נוח? תודה רבה לכם.

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  15. שלום רב. הבעיה התחילה אצלי בערך לפני שנה. היה לי סט של עכבר ומקלדת אלחוטית של לוגיטק. אחרי שימוש של שנה במקלדת פתאום ביום בהיר העכבר היה מגיב ממש לאט למה שאני עושה,עם הזמן הוא התחיל להיתקע פתאום ואחרי שנייה שתיים חוזר לעבוד ואי אפשר היה לעבוד איתו בשוטף בכלל. ראיתי שזה המצב וקניתי סט חדש אלחוטי מתוך תקווה שיפסק ,קניתי סט של מיקרוסופט 5000 אלחוטי. התחלתי לעבוד עם הסט והכל היה תקין עד שבוע לאחר תחילת השימוש מאז אני מחובר גם עם עכבר חוטי כי העכבר נתקע כל הזמן ומגיב לאט מאוד!!!! בנוסף יש גם בעיה בכתיתה במקלדת, אני מקליד ואותיות מתפספסות או שצריך ללחוץ שש שבע פעמים כדי שהאות תיקלט. אשמח לפתרון המצב הזה משגע אותי. (דרך אגב רק לרשום את הפוסט הזה לקח לי מעל חמש דק' בגלל המקלדת,הב…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ido_,

מישהו מכיר אוזניות + מיקרופון אלחוטי מומלץ?

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  17. Started by danielzy,

שלום לכולם, יש לי מקלדת מכנית של Razer ומקש ה Home נדפק (כאשר לוחצים עליו הוא לא קופץ בחזרה ב 50% מהמקרים). האם לדעתכם אוכל לקבל על העניין מקלדת חדשה ? זה מקש די חשוב וזה די מעצבן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shaks,

אנו מעוניין בעכבר BT. הדרישות הן: גודל בינוני (לא גדול מדי לא קטן מדי) כפתורי BACK/FORWARD עם עדיפות אפילו לעוד כפתורים. לא יקר מדי. בלי טאצ' ושטויות כאלה שלא רלבנטיות באמת לעכבר

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by itamar88,

אהלן, אני מעוניין לקנות עכבר גיימינג חדש, לשימוש כללי ולגיימינג בכללי היה לי פעם Deathadder של Razer ומאוד אהבתי אותו, אבל העכבר היה קצת גדול מידי לידיים שלי. הידיים שלי בגודל בינוני, ואני משתמש באחיזת Claw ולפעמים גם Palm בקטעים אינטסיביים במשחקים, אבל 95 אחוז מהזמן Claw אני מאוד אוהב את רייזר וחשבתי לקנות Imperetor, כתוב באתר שהוא מתאים לאחיזת Palm/Claw והוא מעוצב ארגונומית (חצי ירח) כך שזה כביכול אמור להתאים. אבל זה עדיין עכבר גדול, אמנם יותר קטן מה Dathadder אבל עדיין. מכיוון שיש הרבה עכברים, ואין מקומות באמת לבדוק אם הם נוחים, אשמח להמלצות על דגמים ודעה על ה- Imperetor.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. טוב המקלדת הגיעה והיא אצלי וצריך לחרוט את העברית . עשיתי בדיקה ומצאת בחיפה את בעל העסק הבא : http://www.meruba.co.il/eli_%D7%97%D7%A8%D7%99%D7%98%D7%94%D7%A2%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93 אליאס חדד ברחוב שבתאי לוי בחיפה ( זה בהדר מתחת לשקם הישן למי שמכיר ) . משהו מכיר אותו ויכול להמליץ ?? במקום לנסוע עד חולון ולבזבז יום עבודה ובנזין ...

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Oquda,

ברצוני לקנות מקלדת חדשה מכיוון ששלי ישנה מאוד ומרעישה מאוד. התקציב שלי בסה"כ הוא 250 ש"ח ואני מחפש מקלדת נוחה ולא מרעישה (לא חובה גיימינג, לא ממש משנה לי) ואשמח אם אזור הרכישה יהיה במרכז. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by JoniBm,

שלום לכולם! אני מחפש מקלדת שתיהיה טובה לי לגיימינג וגם לעריכה חשוב שיהיה במקלדת כפתורים נוספים שניתנים לתיכנות, מינימום 6 תקציב פחות בעייתי כרגע אבל לא צריך להשתגע מחפש את התמורה הטובה ביותר למחיר תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by boy toy,

אני מעוניין להחליף את הציוד ההיקפי שלי לציוד גיימינג אבל שיתאים גם לעבודה משרדית (תכנות). ההגבלה היא עד 1000 ש"ח להכל. עכבר שמתאים לאחיזת PALM/CLAW. מעבר לכך אין דרישות מיוחדות. תודה

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  24. Started by Sven,

אהלן, כרגע יש לי מקלדת מאד ישנה של Quantum (לבנה כזו) ששרתה אותי נאמנה עוד מימי ה- 486. לפני כשבוע מקשים התחילו להתקע ובכללי חווית הכתיבה עם המקלדת הדרדרה, לכן אני מחפש מקלדת חדשה. עיקר השימוש שלי הוא הקלדה ומשחקים. הייתי מעדיף מקלדת לא כמו בלפטופ אלא עם מקשים שאפשר להרגיש שלוחצים עליהם. כמו כן, אני מחפש פד לעכבר, כרגע אני משתמש בעכבר (zowie am) ישירות על השולחן וכל הזמן מצטבר לכלוך גם על השולחן וגם על העכבר (שמפריע לתנועה שלו) - הייתי רוצה שפד יפתור את זה, אלא אם כן הפתרון היחיד הוא ניקוי יומי של משטח העבודה. התקציב הכולל הוא אזור ה- 200-250 שקלים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by rroonnii,

http://ksp.co.il/?store=ksppetahtikva&uin=3901 http://www.tms.co.il/product/6652 https://www.tms.co.il/product/11200 אולי משהו אחר?.אלו טווח המחיר שמוכן להשקיע ..שימוש לילדים .

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים