עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by alexpir,

ישלי אקס בוקס 360 ואני רוצה לחבר את השלט שלו למחשב הבנתי שצריך בשביל זה מתאם . איפה אני יכול לקנות את המתאם ?

2. Started by הויקינג,

אני יודע שאפשר לחבר שלט אקסבוקס למחשב ואני גם יודע איך אבל אם אני מחבר אותו למחשב, אני יכול להגדיר בחופשיות מה כל מקש עושה במקביל למקלדת כך שאוכל לשחק איתו כל משחק (אפילו משחק דפדפן למשל) או שאוכל לשחק רק משחקים שתומכים בשלט אקסבוקס? אם התשובה היא השניה, איזה בקר משחק דומה אוכל לקנות בשביל שאוכל לעשות מה שכתבתי למעלה? - - - תגובה אוחדה: - - - מצטער, חשבתי שהדיון הזה לא פורסם כי כשלחצי על פרסם העמוד פשוט נתקע

• 25 תגובות
    • 8.7k צפיות
  3. Started by הויקינג,

אם אני מחבר שלט אקסבוקס למחשב (כבר יודע איך) אני יכול להגדיר כל כפתור איזה מקש מקביל במקלדת הוא מפעיל כך שאוכל לשחק כל משחק (אפילו משחקי דפדפן למשל) או שזה לא ככה ואוכל להשתמש בו רק למשחקים שיש בהם תמיכה לשלט אקסבוקס? אם האפשרות השניה נכונה, איזה בקר משחק אלחוטי דומה אוכל לקנות כך שאוכל לעשות מה שכתבתי באפשרות הראשונה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by okpimp,

יש לי מתאם USB לשלט של הפליסטישן 2 חיברתי אותו למחשב... עכשיו פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס ויסטה.... הווינדוס לא מזהה את הבקר, ואין לי מושג איפה אני מביא דריבר כי אני לא יודע את שם החברה... כל מה שאני יודע עליו זה שקניתי אותו מפה: http://enjoystick.co.il/shop/Product.asp?productid=90 יש מצב מישהו עוזר לי? תודה

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  5. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני רוצה לחבר את המחשב שלי לTV באופן קבוע...ואני רוצה שלט למחשב... הקטע זה ככה....מהם התוכנות הדרושות??... ובערך כמה עולה שלט?..

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by borg,

יש אפשרות לחבר שני מחשבים באמצעות כבל USB לצורך העתקת קבצים ממחשב אחד לשני? במידה והדבר אפשרי, אז איך עושים את זה? האם הדבר אינטואיטיבי (המחשב השני מופיע כהתקן USB במחשב שלי), או מצריך שימוש בתוכנה מסויימת? כמו כן, האם המעבר הוא דו-כיווני (כל אחד מהמחשבים מופיע כהתקן USB במחשב השני)? דרב נוסף - האם ניתן לבצע את אותו הדבר באמצעות כבל FireWire? אני יודע שאפשר לעשות את זה ע"י חיבור שני המחשבים באמצעות כבל רשת מוצלב. אבל, לצורך העניין, המחשב הראשי מחובר לאינטרנט עם כרטיס רשת בודד, וההגדרות שלו לא מאפשרות שיתוף קבצים ברשת (אני לא רוצה לנתק אותו מהאינטרנט ולהתעסק עם ההגדרות שלו).

• 4 תגובות
    • 5.2k צפיות
  7. היי, האם אפשר לחבר שני מקלדות ושני עכברים למחשב אחד? (סט אחד בשימוש מול הטלוויזיה וסט אחד למסך מחשב) תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אם אני קונה שלט XBOX לPC אלחוטי כולל מתאם אלחוטי שמתחבר לUSB. ואח"כ קונה שלט נוסף אלחוטי לבד ללא מתאם. האם שניהם יוכלו לעבוד על אותו המתאם האלחוטי(הרסיבר)? האם יהיה אפשר לשחק בו זמנית בשני השלטים במשחקי אחד נגד השני? (כדורגל NBA וכו') אשמח לדעת ממי שמבין/מכיר/ראה/שמע/ניסה.

• 7 תגובות
    • 7.4k צפיות
  9. יש לי תקלה במרכזית טלפון ביתי ל 2 קוום ,שאחד הופסק (שווקה..אחרי 18 שנות שרות.) -המליצו לחבר את קו כניסת טלפון של בזק בצורה ישירה אבקשכם לעזור לי באיתור החוטים וחיבורם לשקע אחד סטנדרטי של בזק עם 6 חיבורים מ 1 עד 6 -שקע אחד לחבור מרכזיה: צבעי החוטים שהיו בכניסה למרכזיה: לבן , כתום (עם מתח של 40 וולט) , כחול-לבן ,כחול -שקע שני: שחור , אדום (ללא מתח) יש לי אפשרות להתחבר ישירות ללא מרכזיה איך לחבר את החוטים לשקע של בזק ? בתודה מראש: יעקב ק.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ChapaChoo,

על המחשב שלי (מערכת הפעלה WIN XP, מחשב פרטי שמותקן על רשת), מותקנות כיום שתי מדפסות:[br]פורסם בתאריך: 22.09.2008 בשעה 13:24:57 סליחה, עוד לא מנוסה בפורומים האלהבכל אופן, המשך השאלה: על המחשב שלי, WIN XP, פרטי שמותקן על רשת, מותקנות כרגע 2 מדפסות: 1. HP LASERJET P1006 2. HP DESKJET D2300 כל אחת מהם פועלת יופי בנפרד (כלומר, השנייה הגיעה קודם, ופעלה מצויין עד שחיברתי את הלייזר, והלייזר פועלת מצויין ברגע שמנתקים את ההזרקת דיו ומסירים את הדרייבר שלה). אבל, כשמנסים לחבר את שתיהן במקביל, כאשר שני הדרייברים מותקנים על המחשב, כל אחת מהן עושה בעיות משל עצמה (הלייזר, למשל, הרבה פעמים חוזרת על הבאג הבא: את ההדפסה הראשונה ששולחים אליה היא מדפיסה, ואת הבאות היא כבר לא מדפיסה. או …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by eynavt,

שלום, האם למישהו יש מושג איך ניתן לחבר שתי מצלמות אינטרנט זהות למחשב? (usb) חיברתי את שתיהן, אך המחשב מזהה רק אחת מהן. כנראה משום שהן יושבות על אותו הדרייבר... אודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה!!!

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  12. Started by lazy-bones,

יש אפשרות לחבר שתי מקלדות??? אני רוצה לחבר שתיים ושהמחשב יזהה אותן כ- KEYBOARD 1 ו- KEYBOARD 2, אפשרי כזה דבר?? בלי שהם יתנגשו אחת בשנייה

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר 2 מקלדות למחשב ולהשתמש בשתיהן בו זמנית במשחק PRO 8 נניח.. יש לי מקלדת אחת אלחוטית שמחוברת עם שבב USB כזה, ועוד אחת רגילה עם כאבל. יש משהו? תודה

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by netanelam,

היי אני משחק פיפא 2008 ורציתי לדעת עם יש אפשרות לחבר שתי מקלדות אחת עם חיבור USB והשניה זה הכבל הרגיל ולשחק פיפא 2008 שתי שחקנים?

15. Started by Selinko,

??? ??? ??? במחשב PC רגיל נגיד אחת ל-USB ואחת ליציאה הרגילה... או שיש איזה מתאם? בקיצור אפשרי? לא, נכון? :lsvader: תודה על הכל

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  16. Started by Bah_gots_pIII_450,

האם אני יכול פשוט לחבר כל מה שאני רוצה לכל חיבור מולקס שיוצא מהספק ללא חשש מירידות מתח, עומס, וכדומה? בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  17. הדור הבא שסביר להניח יצא עוד חצי שנה, לא יהיה יותר מחשב כף יד עם חלונות CE קטנה ומצומצמת. הוא יהיה PC לכל דבר מלבד הזיהוי כתב... ייראה כמו חלוונת XP. בeנט מגזין יש תמונה של המכשיר של קומפאק.

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  18. שלום לכולם, קניתי לא מזמן מחשב חדש, ואני רוצה המלצה למקלדת+עכבר בתקציב של 400 ש"ח. השימושים שלי הם כלליים, כולל משחקים (multiplayer). בעיקרון רציתי אלחוטי, ראיתי ביקורות לא טובות על סטים אלחוטיים, בייחוד למשחקים. אז ארצה המלצה גם לחוטי וגם לאלחוטי אם קיים סט אלחוטי שיש לו ביצועים דומים לחוטי. שוב, העדפה לאלחוטי, אבל רק בתנאי שהוא מספיק טוב. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  19. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1007468965&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  20. לאחר שאני נעזר ברוב עזרת האנשים באתר הרכבתי מחשב חדש ורק שכחתי ממארז. המחשב יהיה: INTEL PENTIUM D920 ASUS P5WD2 PQI TURBO 512*2 800MHZ 6400 CL 4-4-4-12 WD 250 GIGA SATA 2 16 MB CACHE x800gto2 יתבצע אוברקלוק.... אני צריך מראז+ספק+קירור... עד 1500 אפשרות חריגות... חשבתי על המארזים הבאים: SILVERSTONE TJ05ST GIGABYTE 3D AURORA Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum - VA1000UWA

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by marking,

השגתי מצלמה דיגטלית של DATRON, בלי דרייברים או דיסק או חוברת הפעלה או משהו כזה!!! כל מה שרשום עלייה זה: "Datron Digitals". אני רוצה לחבר אותה למחשב, אפילו קראתי לחבר שלי כדי שיביא לי חוט USB אבל ה Windows רוצה דרייבר. איפה אני משיג אחד??? תודה

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  22. אני מחפש מדפסת+פקס+סורק+צילום (עם משטח העתקה) אלחוטית עדיף עם דיו זול בתקציב של עד 500 שח .לשימוש ביתי, לא צריך שתהיה צבעונית אפילו רק שתהיה אמינה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לקנות מקלדת גיימינג מכנית באזור ה-400 ש"ח אני פתוח להצעות, תודה רבבבההה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by oded6188,

יש לי מחשב נייד, והכבל שמחבר בין הטאצ'פאד לבין לוח האם - נקרע... מברור שערכתי באינטרנט קוראים לסוג הכבלים האלה: Flexible Flat Cable, או בקיצור, FFC. אני חייב להביא כבל כזה חדשמ כדי שהטאצ'פאד יחזור לעבוד. ספרתי את מספר הגידים וזה 12 גידים, האורך לא צריך להיות ערוך - 10 ס"מ יספיקו... אפילו פחות איפה אפשר להשיג כזה כבל? וכמה זה עולה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מחר אני מקבל את המסך החדש שהולך להחליף את המסך הקיים והוא יהיה 37 אינץ.. מה שמחייב אותי להתרחק ממנו אז אני חייב בדחיפות להצטייד במקלדת ועכבר אלחוטיים מה שחשוב שזה יהיה יעיל במרחק של עד 3וחצי מטרים ושאורך הסוללה יהיה סביר מינימום 4 שעות מבחינת תקציב אני לא יודע כמה זה אמור לעלות העיקר שיהיה משתלם

• 1 תגובה
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים