ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
כרטיס טלוויזיה : http://www.ebay.com/itm/NEW-Hauppauge-WinTV-HVR-1850-ATSC-QAM-NTSC-85621LF-TV-Tuner-PCIe-/260870387273?pt=US_Video_Capture_TV_Tuner_Cards&hash=item3cbd163649שלט :http://www.ebay.com/itm/Genuine-HP-USB-Microsoft-MCE-Media-center-IR-Remote-Control-RC6-Kit-Certified-/261112095267?pt=US_Remote_Controls_Pointers&hash=item3ccb7e6223 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה????? ראיתי באתר הזה שאין לו מסנן רעשים ומפצל אנטנות מה זה אומר??? http://tv-tuner-card-review.toptenreviews.com/ וכדי להשקיע כבר לדגם Hauppauge WinTV HVR-2250??? כי המחיר שלו בערך כפול.... יש כרטיס אחר שהייתם ממליצים לי עליו???
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם , אני מחפש עכבר לגיימינג ולעבודה ארוכה על המחשב ( משמע ארגונומי ) אחיזת "plam" . שני עכברים שאני מתלבט ביניהם כרגע הם ה G400 וה zowie as gs , עכברים נוספים יתקבלו בברכה . אני לא אוהב עכבר מלא כפתורים (כמו שאתם/ן רואים )
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כל המדפסות שראיתי בזאפ עם ציון על הפנים אני מחפש מדפסת משולבת עם פקס במחיר עד 500 שח ואני לא מוצא נראה שכל המדפסות על הפנים, מישהו יכול להמליץ לי על משהו שבאמת טוב ואמין, ושמחיר הדיו לא בשמיים תודה חבר'ה אשמח אם עוד אנשים יגידו שהם מצטרפים לבקשה שלי, ומי שבדק ויוכל לכתוב לי כאן מאוד יעזור, תודה שוב.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למען שמו באהבה אני מעוניין במדפסת לייזר וגם בסורק. אין לי צורך בפקס, יש לי רק קו אינטרנט. אני סטודנט, ועדיין אין לי מושג בנוגע להיקף השימוש החודשי. העדפה להדפסה דו צדדית. לא יודע אם יש עדיפות לסורק עם מזין דפים. אין דגש על חיבור רשת וכדומה. ההעדפה לתקציב היא עד 800 שקל, ולעלות זולה של טונרים. עדיף לקנות סורק ומדפסת או שעדיף מכשיר משולב? המחשב יכול לסנכרן בין הסורק למדפסת בכדי שישמשו כמכונת צילום, או שזו אפשרות הקיימת רק במכשירים משולבים? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות עכבר גיימינג. אני שמאלי אז העכבר צריך להיות מתאים לשמאליים או לפחות לשני הידיים ועוד דבר אני אוחז בעכבר בצורה CLAW. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין ב-QCK באחת מגרסאותיו אך בשל המבצעים הלא כל כך אטרקטיביים השנה, הוא לא בא בחשבון כרגע. חשבתי על תחליף שיתאים לעכבר כמו G400, ושקיימת עליו הנחה טובה. חשבתי על Roccat Taito. הוא מתאים? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
טוב,אחי רוצה אוזניות חדשות אז הצעתי להביא לו את הTHERMALTAKE SHOCK ONE שלי(שהוא דיי מתלהב מהם),ואני אתפנק באיזה אוזניות חדשות ^^,למרות שהם נרכשו לפני איזה חודשיים.. יש המלצות לאוזניות גיימינג ומוזיקה עד 350 ש"ח~ ? בעיקר גיימינג,מוזיקה וסרטים הם שימוש דיי צדדי,כרגע אני משתמש בכרטיס קול מובנה של הלוח - אם(בחתימה),ככל הנראה ארכוש בקרוב X-FI XTREME AUDIO. היה לי ניסיון דיי מר עם הסיבריה,שנהרסו כל חודשיים בערך והייתי צריך לשלוח אותם לתיקון לעיתים תכופות,כדאי שהאוזניות שתמליצו לי עליהם יהיו כאלה שלא יתקלקלו פתאום בלי סיבה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל המלצות על עכבר שמתאים למי שעובד שעות בתוכנת שרטוט אוטוקאד כרגע אני משתמש בעכבר רגיל והיד החלה לכאוב לי האם יש עכבר שמתאים יותר וארגונומי יותר אודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום רב! לא מזמן קניתי את המקלדת האלחוטית של אפל. כיוון שהיא לא נתמכת באופן טבעי ע"י וינדוס רכשתי לצידה מתאם Bluetooth קיקיוני ביותר. כצפוית המתאם לא שרד זמן רב וכעת איני יכול להשתמש במקלדת יותר. לכן נושא זה - אני מחפש המלצה למתאם בלוטות' אמין וטוב, ללא הגבלת תקציב (כמה זה כבר יכול לעלות?), ובכללי - אם יש איזה מדריך להתאמה מושלמת של המקלדת הנ"ל לעבודה עם וינדוס, כולל התוכנות, החומרה וההגדרות המתאימות - אני אשמח. בנוסף, אשמח להמלצה לתוכנה שתאפשר לי להגדיר פעולות מסוימות למקשים מסוימים שקיימים במקלדת ואין לי בהם שימוש, אבל הפעולות האלה חסרות לי. למשל - במקלדת של אפל יש כפתור eject שאין לי בו צורך, אבל חסר כפתור delete, שאני מעריך מאוד. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעונין במקלדת לצורכי הקלדה לא למשחקים בכלל. מוארת עם תאורה מלאה שתהיה בעברית אני רוצה שתהיה גם אלחוטית. היחידה שמצאתי זה הLogitech Wireless Illuminated Keyboard K800 אבל לא מצאתי חנות שמוכרת אותיות בעברית מוארות. יש המלצות? תודה מחיר: 500 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שיש אפשרות לאפס צ'יפים לטונרים. יש מישהו שיודע איך עושים את זה, או מה צריך בשביל זה? יש לי מדפסת OKI C3300...
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום חברים. בשעה טובה רכשנו לחדר של הבנות טלוויזיה עם דפדפן מובנה. אחרי בדיוק דקה הבנו שהשימוש בשלט לגלישה הינו זוועתי ולכן אני מחפש מקלדת HTPC לטלוויזיה, רצוי שתכיל בתוכה עכבר מובנה (גלגל או משטח מגע) וכמובן שחובה חריטה בעברית. לא חובה בלוטוט (מרחק קצר) ורצוי משהו לא בתקציב גבוה מידיי. לוגי'טק MK240 נראית אידיאלית לצרכיי: http://www.logitech.com/en-in/product/Wireless-Combo-MK240 הבעיה שלא מביאים אותה לארץ מסודר. אשמח לשמוע המלצות.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
היי היום קניתי את העכבר מKSP , לאחר הפתיחה ראיתי שיש קצת חופש בלחצן השמאלי, הכוונה היא שיש קצת חופש כזה הלשונית קצת יותר למעלה וכך זה עושה רעשים קצת כשאני נוגע עם האצבע, זה קצת מציק לי , כי ציפתי שלעכבר איכותי כזה מחברה איכותית כזו , זה לא יקרה. גם לכם יש את זה בעכבר הזה, והאם זה סיבה לחזור לKSP?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי היום קניתי אותו ואני חייב לציין שקצת התאכזבתי ממנו, יש לו מהירות DFI של 450 1800 ו3600 , לא ניתן לשחק ב1800 חלק, הכל רץ מהר מאוד ואם אני מוריד ל450 אז זה איטי מאוד, חבל שאחן לו אפשרות למהירות של 800 DPI או 1000 לפחות, לא התלהבתי ממנו, מרגיש קצת פלסטיקי פשוט ולא מלוטש ואיכותי מספיק גם קטן וקל מדיי ,הGENIUS 525 שלי הישן כבר בהרבה מאוד נעים לעבודה ,חבל :'(
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש בקר שליטה למחשב בסגנון הבקרים של ה PS3 או XBOX360 שיהיה נטען, אלחוטי עם תגובה טובה למשחקים. הבנתי שהבקר של הXBOX מתאים גם למחשב אבל לא הבנתי אם הוא נטען ואם הוא מגיע עם רסיבר
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי עכבר logitech m175 ב KSP , העכבר לא עובד כלל על דפים לבנים או משטחים לבנים אחרים. זה ממש מרגיז, האם זה תקין? או שהם חייבים להחליף לי ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים ברשותי היום סט מקלדת ועכבר Microsoft wireless keyboard 1000, העכבר שהגיע כחלק מהסט משום מה רשום Microsoft wireless optical mouse 2000 בכל מקרה, הסט עצמו די אחלה בשבילי - חוץ מדבר אחד.. אם אני משתמש בו למשחקי מחשב, המקלדת לא מצליחה ממש להתמודד עם כמה מקשים שנלחצים בו-זמנית. נגיד לחיצה על shift ועוד מקש... זה מג'עג'ע מאוד ולפעמים נקלט הshift, לרוב לא.. ובכלל לרוב לחיצה על שני מקשים בו-זמנית אפילו מבטלים אחד את השני ואף אחד כאילו לא נלחץ.. זה די מתסכל.. נסיתי להחליף סוללות במקלדת, זה לא ממש עזר וגם התוכנה של המקלדת והעכבר אומרת שמצב הסוללות טוב בשניהם. אז אני צריך מקלדת קצת יותר נורמלית ברמת השידור. הייתי מעדיף כבר אולי לקנות סט מקלדת+עכבר אלחוטיים כי זה …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד אני מתלבט בין עכבר גיימרים כמו ה g300 לבין גיימפד של razer onza... ממה שהבנתי הגיימפד מאוד נוח אבל אני לא יודע עד כמה זה מתאים למשחקי fps במחשב שבדרך כלל אין בהם aim assist וגם ממה שהבנתי בשביל עכבר גיימירים צריך גם פד טוב... מה אתם אומרים כדאי ? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המרחק המקסימלי יהיה 2-3 מטר
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב!!! אני סטודנט חדש ואני רוצה לדעת איזה מדפסת לקנות והכי משתלמת לי !! התקציב שלי הוא בין 450-600 שקל גג כעיקרון אני צריך שיהיה בו פקס ומדפסת אלחוטית כי זה מאוד נוח לי יש לי מחשב מק ואייפד ואיפון אז שיהיה תאום למק אני צריך אשמח מאוד להמלצות ממכם הבנתי שמה שחשוב כאן זה בעיקר הדיו המחירים שלהם שצריך להחליף דיו אז שלא יהיה יקר מידי ממה שאני ראיתי בחנויות ואיטרנט יש את Brother MFC-J625DW או [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] Deskjet 4625 All-in-One [/td][/tr][/table]אם יש המלצות ברור שאני אשמח לדעת תודה רבה!!![/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וחג שמח אנשים מבקשת אני את עזרתם. אני צלמת חובבת ורוצה מדפסת אשר תוציא תוצאה טובה ובאיכות טובה. תקציב גג 500. אין לי מושג אם משתמשים בלייזר או בדיו? אשמח לעזרתכם. המשך יום מקסים
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר חדשים אני רוצה חוטיים הקצבתי 200 לעכבר ו200 למקלדת עם חריגה של 50 שקל אם זה באמת משתלם, עכבר הבנתי שהכי טוב במחיר כזה זה ה G400 של Logitech ומקלדת אני לא יודע מה הכי כדי ראיתי את אלה: 1) Logitech G105 2) Microsoft Sidewinder X4 3) Roccat Arvo Compact Gaming Keyboard אם אתם מכירים עכבר יותר טוב עד 200 שקל ומקלדת יותר טובה אשמח לשמוע וגם לדעת מה עדיף מבין כל ה3
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כבר כמה פעמים אני נתקל במוצר הבא באיביי: http://www.ebay.com/itm/I-Rocks-Slim-Isolation-Pantograph-Keyboard-IRK01W-White-/121085301150 הם דואגים להדגיש שם כמה וכמה פעמים, שזה: "100% Real Pentagraph Isolation Keyboard" מה זה Pentagraph Isolation? ולמה זה טוב? תודה card
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-