עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Sav,

- ברשותי מחשב נייד ללא חיבור מקבילי. מה יופיע במנהל ההתקנים כאשר אחבר למחשב הנייד מתאם מ-USB ל-PARALLEL. האם הדבר יזוהה כחיבור מקבילי : "LPT" על כל משמעיותיו. לדוגמא : האם יופיעו טווח כתובות למשלוח נתונים כמו התקן PARALLEL אמיתי ?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by amd950,

יש לי מחשב שולחני עם כל היציאות האפשריות (רשת מודם usb סריאלי) ומחשב נייד ישן רק עם סריאלי.אני רוצה לצרוב דברים מהנייד .איך אני יכול לחבר אותו לשולחני. תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by anatd,

יש לנו סורק ישן אבל איכותי. קנון 4400. הוא מחובר למחשב ישן. אופציה אחת היא לקנות מחשב מיני פיצי נייח, עבורו. אופציה שניה היא שהוא יהיה מחובר למתאם WIFI , כך שאפשר יהיה להתחבר לסורק מכל מחשב. האם אופציה 2 קיימת ?? אם כן, איך זה עובד ? איך מתכנתים לאיזה ראוטר להתחבר ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by mambo,

שלום, אני מתקין סורק ויש לי אפשרות לחבר אותו למחשב דרך חיבור פרללי או דרך חיבור USB. מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  5. Started by alon83438,

שלום!! יש לי את הסורק 3400 scanjet ואת המדפסת deskjet 840 אני יודע שיש לסורק גם חיבור פרללי למדספת וחיברתי אותו... וגם למדספת יש כניסה כזאת.. יש לציין שהמפסת מחוברת למחשב בויאסבי ככה שהכניסה הפרללית פנויה. בקיצור ההדפסה הישירה מהסריקה לא עובדת.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  6. היי לא יודע אם הפורום הנכון...אבל מנסה . הבנתי שיש אפשרות לחבר את הפלאפון לTV עם כבל ייעודי . מישהו יודע איזה סוג כבל צריך ? האם זה משהו ייעודי של סמסונג או אוניברסלי ? רוצה להציג את היוטיוב מהפון בTV . אם אפשרי , האם רק להעביר את הטיוי למצב HDMI וזהו (כמו שמחבר מחשב נייד) ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by LTE,

שלום רציתי לדעת האם יש דרך לקשר עכבר בלוטות' ליותר ממחשב אחד ? בתודה מראש !.

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  8. שלום לכולם אני מנסה לחבר מקלדת ועכבר לרכזת USB כשהרכזת מחוברת אל המחשב עם כבל מאריך 5 מטר (כבל איכותי מסוכך) ולא עובד. הסבר מפורט: המחשב שלי נמצא ליד המערכת והטלויזיה. המסך-מקלדת-עכבר מחוברים עם כבל מאריך באורך 5 מטר לצד השני של החדר. הכל עבר בסדר גמור עד שרכשתי לאחרונה מקלדת USB ועכבר DA של Razer שגם הוא USB. קניתי כבל USB מסוכך 5 מטר, בנוסף קניתי רכזת USB שמתחברת גם לחשמל של Logitec חיברתי את המקלדת והעכבר, בנפרד ולחוד וכלום לא עוזר. הם פשוט לא עובדים. חשבתי שהבעיה ברכזת, אז הבאתי מחבר רכזת דומה שעובדת מצויין אצלו (בלי מאריך) עם חשמל וגם לא עבד. יש לציין: 1. אם אני מחבר רק אחד מהם או את העכבר או המקלדת ישירות לכבל מאריך זה עובד. 2. אם אני מחבר את הרכזת ישירות למחשב בלי …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by KoDkOd,

שמעתי משהו כזה אני ממש לא זוכר איפה... זה נכון ? לאיפה עדין לחבר חיבור רגיל או usb ?

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  10. Started by guyishai,

שלום, קניתי את הפדלים הבאים: http://www.chproducts.com/retail/gp_ch_pedals.html ואני מעוניין לחבר אותם לבד למחשב, לא ביחד עם התקן גיימפורט אחר כגון הגה או יוק כמו שנהוג לעשות (כי יש לי יוק USB). הבעיה היא, שלפי ה-FAQ באתר החברה, ולפי הדרייברים שקיבלתי עם המוצר, לא ניתן לעשות זאת. אולי בכל זאת יש דרך? כי לפני שקניתי שאלתי בפירוש את החברה האם זה יוכל להתחבר בצורה הזו והם ענו לי בחיוב. תודה מראש, גיא.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by kobine,

חיברתי את הmotorola c380 שלי עם כבל והמחשב זיהה אותו כmotorola phone c380 אבל הוא לא מצליח להתקין אותו כי אין לי דרייברים יש איזה דרייבר שיעשה שאני יוכל להעביר אליו קבצים ? ואם זה לא הפורום הנכון תגידו באיזה פורום לפרסם האיסיקיו שלי 297722372 אם אתם צריכים..

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  12. Started by nimrodim,

ברשותי לוח אם מסוג IS7 בעל חיבור IR וטלפון נוקיה 5140 התומך ב IR. כיצד אני יכול לחבר בין השניים ב IR? איזה מכשיר אני צריך שקולט ומשדר ב - IR לחבר ללוח אם - והיכן משיגים כזה בארץ?

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  13. Started by y_i_c,

שאלה לי..... אם יש לי הארד דיסק צורב ודיוידי!! איך כדאי לי לחבר אותם? הראד דיסר מפריממרי מאסטר צורב סקנדרי מאסטר ודיוידי ב סקנדרי סלייו אני צורב בעיקר מההרד דיסק! יש לכם הצעות אחרות??? ואם כן תסבירו בבקשה למה תודה...

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by fim,

איך מומלץ לחבר 4 רכיבי IDE צורב,2 HDD ,ו-CD PRI MASTER-? PRI SLAVE-? SEC MASTER -? SEC SLAVE-?

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  15. Started by ran500,

היי יש לי זוג רקמולים שמתברים למחשב בחיבור 3.5 ממ אני מעוניין לחבר אליהם את הסטרימר ווינדוס שיש לו חיבור 3.5 אחד וסטרימר אנדרואיד שיש לו חעבור 3.5 אחד יש איזה מפצל שיהיה ניתן לחבר ל2 הסטרימרים זוג רמקולים במקביל מבלי לגעת בחוטים כל הזמן? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Rio_911,

אהלן.. אני צריך קצת עזרה.. אחרי תקופה שבה השתמשתי בשני רמקולים סטריאו, קניתי רמקולים creative inspire 5.1 T6160 וחיברתי.. בעיקרון הסנטר לא עובד לי. (לא בהגדרות של הכרטיס קול ולא בmp3).. חשוב להדגיש שהרמקול תקין. כשחיברתי את הרמקולים האחוריים לחיבור השחור במחשב (rear) הם לא עבדו אז העברתי אותם לאפור (side) והם עובדים.. [יש לי לוח אם של ג'יגהבייט (לא זוכר את הדגם..) כרטיס קול מובנה Realtek High Definition Audio ווינדוס 7 64 ביט] ---- אני אצרף גם שאלה קצת יותר כללית.. כשהפעלתי פרק של סדרה בvlc ושיניתי את הסאונד ל5.1 ושמעתי בעיקר רעשי רקע, מוזיקה, דיבורים צדדים וכו'.. איך אני מסדר ככה שהרמקולים ישמיעו את כל הסאונד שקבצי וידאו מציעים..? (ולא ע"י שינוי הגדרות לסט…

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by haime23,

האם מישהו יכול להדריך אותי כדלקמן: איך אני מוודא שכרטיס הקול שלי תומך ברמקולים הנ"ל 5.1? איך אני מחבר את הרמקולים למחשב.כרגע הרמקול המרכזי אינו נשמע וכאשר אני מכבה ומדליק את המחשב אני צריך להגדיר מחדש את הרמקולים בתוכנת REALTEK HD AUDIO MANAGER. תודה חיים

• 6 תגובות
    • 4.5k צפיות
  18. Started by albert13,

אני מחבר את הכבל של הלייקוסה ליציאת רמקולים ואוזניות אני מחבר את הרמקולים דרך הלייקוסה זה מתחיל כזה להוציא צליל ממה חלש כאשר כרגיל זה מוציא הרבה יותר חזר מה יכולה להיות הבעיה?< יש לי רמקולים CREATIVE A300 אין להם שלט(או שלא קיבלתי ) תודה לעוזרים נ.ב הבאתי את המקלדת לKSP והרמקולים אצלהם עובדים טוב אז איפה הבעיה ? עריכה: עכשיו בדקתי אוזניות שלי מעפנות כאלה של הפלאפון והם עובדות אותו דבר על הלייקוסה וגם על המאזר(יענו חיבור ישיר) ורמקולים עכשיו שמתי לב שגם הבאס ממש ממש נחלש בבקשה תעזרו לי אולי איזה דרייבר לרמקולים יש דבר כזה? אני חיברתי את הרמקולים של אחי והם עובדים אולי יש פאק ברמקולים למרות שלא ניראלי כי הם עובדים מעולה כשהם מחוברים ללוח אם ישירות...-בדקתי לפני כמה שעו…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by Rush,

יש לי ממיר הוט שמחובר עם כבל HDMI למסך מחשב שיש לו חיבור aux in הבעיה שלרמקולים שלי יש רק חיבור AUX יחיד(שמחוברים למחשב). אפשר לקנות מפצל למשל כמו: לינק ולחבר את הרמקולים גם לממיר וגם למחשב? תודה

20. דבר ראשון אני מצטער מראש אם זה לא הפורום הכון לשאול בו את השאלה, עברתי על כול הפורומים והוא נראה לי הכי מתאים... יש לי 3 יצאות מהכרטיס קול וגם הרמקולים וגם האוזניות מתחברים ליצאה האמצעית, רציתי לדעת אם יש דרך לחבר גם את הרמקולים וגם את האוזניות למחשב בלי שאני אצטרך להתעסק עם החיבורים שם כול פעם שאני רוצה להחליף בין הרמקולים לאוזניות. אם זה אפשרי ויש דרך גם לשלוט בנפרד על העוצמה של כול אחד מהם (יעני שהאוזניות יהיו חזקות והרמקולים חלשים או להפך) אני מאוד אשמח לדעת גם איך עושים את זה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. חסר לי ההגה(אני גם ככה לא משתמש בו) וחשבתי אולי אוכל לנצל את הדוושות בFLIGHT SIMULATOR הסט הוא של THRUSTMASTER ויש לדוושות חיבור שנראה כמו PS2 שמחבר להגה ובהגה יש חיבור USB. האם יש דרך לחבר את הדוושות בנפרד?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  22. יש לי רשת אלחוטית בה מחוברים 2 מחשבים עם ראוטר של לינקסיס. רכשתי את המדפסת ואני מעוניין לחבר אותה בצורה אלחוטית לרשת - אפשרי? מה צריך בשביל זה?

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by ovadiadn,

יש לנו משרד בקומה 2 ובו ראוטר ADSL עכשיו אנחנו פותחים עוד משרד בקומה 5 ואני רוצה שגם שם תיהיה רשת אלחוטית. מה הדרך הכי טובה ואיכותית לעשות זאת? ראוטר מסוג ROTAL RTA 1025W

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  24. Started by taotao,

אח שלי הביא הגה ישן מחבר שלו עכשיו ההגה זה ההגה עצמו ולהגה מתחבר פדלים ומההגה יוצא חיבור כמו של מדפסת זכר רק יותר קטן עם 15 פינים וזה מתאים רק לחיבור לכרטיס קול שלי במחשב והוא לא מזהה אותו אוטומטי מה לעשות יש מצב שאני משיג מתאם מחיבור כזה לחיבור שיש לי במחשב כמו יו אס בי או אחד יותר קטן כזה שיש לי במחשב?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. יש לי במחשב יציאת ווידאו וחיברתי את המצלמה שלי SAMSUNG SCL810 ליציאת ווידאו אבל המחשב לא מזהה את המצלמה. ניסיתי להתקין בלוח הבקרה כל מיני התקנים ושום דבר לא עזר... האם יתכן שיהיה במחשב יציאה לווידאו וזה לא יעבוד? או שפשוט המצלמות האלה לא יכולות להתחבר למחשב? אם מישהו מבין פה בזה אז בבקשה... כי אני כבר התייאשתי תודה!! אני צריכה את זה בשביל לערוך סרטים בMOVIE MAKER

• 2 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.