ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לי אוזניית בלוטוט' iqua BHS-603 יש אפשרות לחבר אותה למחשב ולהשתמש בה בתור אוזנייה לסקייפ ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי אל-פסק ADVICE 700 עם חיבור COM למחשב אך אין לי יציאות COM בלוח (ABIT AW8) האם ניתן לחבר אותו איכשהו? אם לא איזה אל-פסק קיים עם חיבור USB?
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
קודם כל זו ההודעה הראשונה שלי אז שלום לכולם. זה אתר וגם פורום מצויין אני לומד פה המון עד עכשיו. אני רוצה לנגן קבצי מוסיקה בלפטופ ולשמוע אותם במערכת. להריץ כבל בחדר זה קצת מסורבל אז אני מעוניין בפתרונות אם יש לכם הצעות מענינות. זה יכול להיות כל דבר, משדר fm או bluetooth או כל דבר שלא העליתי על דעתי אשמח לשמוע. תודה מראש, גלעד נב. עדיף כמובן תוך כדי התחשבות במחיר לא לשכוח שעבדכם סטודנט מצוי
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מזפסת CANON MP390 עם כניסה ויציאה של USB. יש לי נתב רשת אלחוטי WLAN USB יש לי רשת אלחוטית בבית עם ראוטר עכשיו יש דרך לחבר את המדפסת באופן אלחוטי?
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני רצה להעביר את המחשב לחדר אחר בבית אבל אני לא רוצה לוותר על המוסיקה והdvd, הפתרון היחידי שנראה לי זה אלחוטי (כבלים לא בא בחשבון) אבל יש כזה דבר ובמחיר סביר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לחבר את הטלויזיה למחשב, כדי לראות סרטים ובעיקר כדי לשחק (PES). אני רוצה לדעת האם יש אפשרות לחבר אותם אלחוטית, ואם כן באיזה איכות יהיה החיבור?
-
- 9 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר אלחוטית את המחשב לטלויזיה בשביל גיימינג. כלומר לראות את המחשב על הטלויזיה ואז לשחק משחקים ולראות אותם על הטלויזיה. מה הפתרון הכי איכותי כדי לעשות את זה? והאם זה יעבוד בלי נפילות FPS או דילאי?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר ציוד היקפי של אפל למחשב רגיל כמו מסך, עכבר, מקלדת ועוד.... ושיעבוד כמו שרציך אם הוינדוס והלינוקס.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי את 3 האתיופים הראשונים שלי, מדגם ה "Field Worker" (אני מת על גאדג'טים..... ) היצרן ממנו קניתי את המוצר לא סיפק דוקומנטציה או אפילו מדריך בסיסי בנוגע להתקנתם. חיפשתי באינטנרט, ומצאתי את המדריך הבא - http://users.kymp.net/feuer/nigger_user_manual.txt אי אפשר שלא לשים לב שהמדריך די מיושן, ואף מתייחס לניגרים אמיתיים - לא יהודים כמו שרכשתי. מכיוון שברשותי 3 יחידות מסוג "Field Worker", עקבתי אחרי עצת המדריך לחברם בחיבור סריאלי. שמתי לב שהחיבור הסריאלי החדש גרם להם למעוד רבות, יצר בילבול, איטיות וירידה בתפוקה - לפני חיבורם הם היו משיגים ציון 311 ב 3DMark ללא מאמץ. האם עליי לתת להם להסתגל לחיבור החדש, או להחזירם למצב StandAlone? שמעתי גם על Overclocking - האם…
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני צריך לחבר בין מחשב למחשב הנייד האם אני יכול לחבר בינהם דרך קו טלפון (ישיר מודם אל מודם או שאני יכול לחבר בינהם דרך כבל lpt ל lpt אם קיים אחד כזה ומה עדיף
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במגירות לארדיסקים תמיד יש כזה חיבור מוזר - גדול - שכולל את IDE והחשמל ביחד... למה לא משתמשים פשוט בחיבורים רגילים?!
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לחבר ג'ויסטיק יחיד לשני מחשבים כך שישלוט בשתי תוכנות במקביל (האחת היא סימולטור והשניה היא E-PRIME- תוכנה המנתחת פעולות למטרות מחקר). לא ניתן להריץ את שתי התוכנות על על אותו מחשב כי שתיהן כבדות מאוד. אשמח לשמוע רעיונות ופתרונות... תודה, שלומי.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום! האם אפשר לחבר דיסק קשיח שהוא IDE ביחד עם דיסק קשיח SATA? האם זה יוצר בעיות? תודה
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הייתי באופיס דיפו היום וראיתי שמוכרים מתאם מחיבור של PS2 (פלייסטיישן2) לחיבור של PS3 שזה בעצם USB. לשאלתי: יש לי הגה שמתאים לפלייסטיישן, ואני רוצה לשחק איתו ב NFS למחשב. החיבור הזה יתאים בשבילי? אני אוכל לכוון את כפתורי המשחק להגה? וגם אם לא להגה, בג'ויסטיק של ה PS2 שלי גם יהיה נחמד לשחק. זה אפשרי? תודה! דרך אגב למועניינים, זה היה ב 80 ש"ח או 89 ש"ח, לא זוכר
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, קונסולת ה-PS3 שלי הולכת ומזדקנת ולכן החלטתי שבמקום לקנות קונסולה חדשה, הפיתרון יהיה לחבר את ה-PC לטלויזיה ולשחק עליה באמצעות gamepad. רציתי לדעת אם ישנה דרך לחבר את המחשב לטלויזיה (HDMI) בצורה אלחוטית למטרת גיימינג. אני יודע שישנן אפשרויות לחבר את המחשב אלחוטית על מנת להזרים מדיה אבל כאשר מדובר בגיימינג יש צורך ב-latency נמוך ולכן העניין שונה. מישהו מודע לפתרון או מוצר שיכול לענות על הצרכים האלו?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה: יש לי ממיר YES HD בבית שמחובר כרגע בחיבור HDMI לטלוויזיה. אני מעוניין לחבר את הממיר גם לטלוויזיה בחיבור HDMI וגם למחשב בחיבור HDMI (חשבתי לקנות קופסא מפצלת HDMI ולפצל את הכבל HDMI שיוצא מהממיר). הממיר אמור להתחבר למחשב דרך חיבור HDMI לכרטיס הקלטה שיודע לעקוף את הגנת ה HDCP של הממיר כדי שאני אוכל להקליט ב 1080I. השאלה היא כזאת: איזה כרטיס (פנימי/חיצוני) איכותי יכול לבצע הקלטה ב HD מממיר של YES ? נ.ב (קראתי בפורום שיש כאלו שמעדיפים להקליט דרך קומפוננט כי זו אותה איכות אבל בקומפוננט הבנתי שאפשר להקליט רק ב 720P ואם אני אחבר את הממיר בקומפוננט זה לא יבטל את השידור לטלוויזיה דרך הכבל HDMI שאני רוצה שהיא תהיה מחוברת גם?) תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי שיש שם יציאה וכתוב לידה USB אז הלכתי וחיברתי לה כבל USB שאותו חיברתי למחשב, המחשב זיהה את זה בתור CABLE DECODER אבל לא היה לו דרייבר מתאים עכשיו השאלה הראשונה שלי מה זה ה CABLE DECODER הזה? שאלה שנייה איפה אפשר למצא לזה דרייור מתאים חיפשתי קצת ברשת אך לא ממש העמקתי ולא מצאתי הממיר הוא של חברת THOMSON
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום קניתי מחשב חדש (הגיע היום ) וניסיתי לחבר את הכבל שיוצא מהמסך לזה של המארז.אני מדבר על החוטים האלה: http://www.lcdtv.co.il/picts/vgacab.jpg המסך הוא CRT מלפני 3+ שנים. הבעיה היא שלחיבור שיוצא מן המסך יש פינים.במארז הקודם היו ''שקעים'' כך שפשוט חיברתי אותם והמסך עבד. במארז החדש יש גם פינים,אין בכלל שקעים שאפשר לחבר אליהם את הכבל.יש שני חיבורי DVI . זה המארז (מצאתי רק תמונות מלפנים) http://www.hwluxx.de/Images/Case/CI-6919/05180002s.jpg מה עושים? :s05: תודה. אגב,מישהו יודע איך לפתוח את המארז?
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בין החיבורים שיוצאים מהספק ישנם 2 שמתחברים ללוח אם. האחד מתחבר ליד המעבד והשני ליד הזכרונות וה- IDE. כרגע יש לי ספק ג'נרי והחיבור שמתחבר ליד המעבד הוא חיבור של 2x2 פינים. אבל על הלוח עצמו יש לי מקום לחיבור שם של 4x2 או של שני חיבורים של 2x2. משהו דומה קיים אצלי גם בחיבור השני ששם אני לא זוכר בדיוק כמה פינים מחוברים כרגע , אבל יש לי שם עוד 2x2 מקומות פנויים. אז רציתי לדעת האם בספקים היותר טובים היום יש חיבור מלא , או מה שיש אצלי זה בסדר ? אני כנראה הולך לשים ספק enermax noisetaker רק שאני עדיין לא סגור על הדגם שאני אקח. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1897&ProductName=GA-8I955X%20Royal
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אז מאיפה עדיך לחבר תעכבר? דרך ה חיבור הרגיל הזה?הירוק? או דרך USB? האם יש הבדל?
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
קניתי מכשיר משולבשל חברת brother מדגם 215 הכוללת בין היתר פקס. עכשיו בבית יש לי קו טלפון אחד בלבד. השאלה שלי היא האם קיימת אפשרות שעל אותו מספר טלפון יהיה לי גם קו טלפון וגם פקס? אם כן אז איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אפשר לחבר וידאו רגיל (4 ראשים של אקאי) לכרטיס מסך ג'יפורס 2 GTS של אסוס עם כניסות וידאו SVHS MINI DIN ו-RCA MINI DIN? צריך תוכנה מיוחדת? מה תהיה האיכות של הסרט על מסך 19 טוב בהשוואה לטלוויזיה 21 אינצ' פשוטה? TIA
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם יש לי שני סוגי זיכרונות בנפחים שונים אשר עובדים על תדרים שונים, מהו התדר שעליו יעבוד המחשב..?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי השבוע לחבר למחשב הגה יחסית ישן, אך גיליתי מהר מאוד שאין לי את החיבור המתאים במחשב (מעיין מיני parallel קטן-כמו חיבור שלטי משחקים(15 פינים)) האם ישנו מתאם שנותן מענה ומאפשר חיבור לUSB במקום (או כל דבר אחר?)? בתודה מראש, ליאור
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שזו קבוצה מתאימה לשאלה שלי - אם לא, הרגישו חופשי למחוק את ההודעה. אני רוצה לחבר טאבלט של טושיבה (WT10-A-103) באופן המתואר בשרטוט המצורף. עד כה לא הצלחתי למצוא התקן שיכול בו זמנית גם לטעון אותו וגם לסכנרן אותו עם שני התקנים נוספים (אחד מהתקנים הנ"ל צריך גם להיטען תוך כדי). אשמח לעזרתכם - האם אתם יודעים על התקן מתאים עבור צרכיי? תודה מראש על עזרתכם. אסף
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-