עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Bah_gots_pIII_450,

ואם לא יהיו עוד תקלות כמו שהיו לי עד עכשיו (נשפך לי Arctic silver על כל המעבד, ונשרף לי הספק, אל תשאלו איך אבל הכל עובד.) אז אני אוכל לשאול שתי שאלות: 1. מה זה S.M.A.R.T MODE להרד דיסקים? 2. הטמפרטורות של המעבד שלי (לפי חיישן על לוח אם) נעול בין 55-60 מעלות, זה בריא? זה טוב מספיק?

2. Started by ^DaRk-MiNd^,

אתם יודעים מה חבר שלי סיפר לי היום ? שאינטל הוציאה פנטיום 6 ג'יגה אני הגבתי עם הכותרת

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by psycho killer,

שלום רציתי לדעת האם אפשר לחבר 2 סטים של מקלדות ועכבר ? אחד עם חיבור PS/2 והשני עם חיבור USB במקביל והאם תיווצר בעיה של התנגשות חומרה

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by etzarfat1981,

שלום, יש לי מחשב נייד של DELL שיש בו חיבור FIREWIRE. במחיצה של NETWORK CONNECTION יש לי חיבור 1394 שהוא תמיד ב-CONNECTED. מה המשמעות שלו? והאם הוא צריך להיות ב-CONNECTED תמיד, למרות שלא מחובר לי שום דבר דרכו? תודה

5. Started by SHOOTER8,

אני לא זקוק להדפסה בו זמנית מ-2 המחשבים. לקנות KVM רק בשביל חיבור ה-USB נראה מוגזם. האם רכזת USB פועלת גם "הפוך" (מספר מחשבים לאביזר אחד)? אם לא, מה אני צריך? תודה

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  6. כפי שהבנתם מהכותרת, ברשותי 2 ספקי ATX המחוברים למחשב. כרגע, באופן זמני, חיברתי את הספק החדש למפסק נפרד, כך שאני צריך להפעילו ידנית ולכבותו ידנית - לעומת הספק הישן, שמחובר ללוח, שנכבה אוטומטית ונדלק דרך מתג ההפעלה של המחשב. רציתי לדעת אם קיימת אפשרות לגרום ל-2 הספקים להידלק ע"י מתג הפעלה אחד אך שהם גם יתכבו יחדיו כאשר אני מבצע כיבוי למחשב. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. לאחי הגדול יש ADSL והוא רוצה לעדת אם אפשר לעשות את זה ואיך... לפי מה ששמעתי אפשר פשוט לחבר אותו ל- HUB... זה יעבוד ?

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  8. Started by captaincaveman,

איזה כבל צריך לחבר ליציאה הדיגיטלית של ה- AUDIGY? כבל LINE-IN רגיל? (בננה לשחור אדום...)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי מחשב נייד של DELL. אין לו חיבור יעודי למיקרופון. יש מה שנקרא Combo. משום מה חשבתי שקיים פשוט Jack עם יותר מגעים (גם לאוזניות וגם למיקרופון - "הכל כלול"). בחנות מחשבים נאמר לי שלמעשה אין דבר כזה. השקע הזה יכול לשמש או לאוזניות או למיקרופון. ולא קיימים בשוק אוזניות עם מיקרופון שיכולות להתאים לדבר הזה, וגם לא קיים מתאם. מישהו יכול לאמת את זה? אני רוצה לקנות אוזניות נורמליות עם מיקרופון איכותי מובנה. זה נכון שבמקרה שלי האופציה היחידה זה אוזניות+מיקרופון USB? (לא רוצה אלחוטי).

• 6 תגובות
    • 7.7k צפיות
  10. שלום, יש לי לפטופ lenovo yoga 900. אני מעוניין לקנות lenovo thinkPad Ultra Dock אני מעוניין לחבר את המחשב דרך ה docking station לשני מסכים חיצוניים. עתה, ראיתי ב - http://www.future-x.at/images/datasheet/s252032.pdf שבחיבור של שני מסכים, הרזולוציה המקסימלית הנתמכת היא 2048x1152 / 60Hz אני מעוניין להציב את המסכים במצב אנכי (כלומר להפוך אותם לפי כיוון השעון, ככה שיהיו כמו "ספר פתוח"). האם הנ"ל אפשרי? מאחר ואז הרזולוציה בכל מסך תהיה 1152x2048 / 60Hz אני רוצה לוודא שהנ"ל אפשרי מבחינת ה docking station והכרטיס מסך שיש לי ב yoga 900. תודה רבה לעוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by speed42,

אני מעוניין לקנות מתאם : 1. חיבור DVD של מחשב כך שאוכל לחבר אותו ב USB (מתח חיצוני) - חשוב שאוכל לבצע התקנה של WINDOWS ופירמוט מדיסק דרך USB. אשמח להמלצה לאחד מאיפה לקנות כולל EBAY. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by ben007,

האם יש דרך לחבר את הDVD ( לא כונן ) למחשב, אבל לא דרך הצג? ( דרך S-Video למשל ) הכוונה לראות את הסרט על הצג, אבל שהכבל יעבור דרך הכרטיס מסך ( לDVD שלי אין יציאת VGA ) אני חיברתי בכבל RCA פשוט ליציאת S-video שב- nvidia 5700le שלי, ופה אני נתקע. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by mgm,

שלום, האם אפשר לחבר את המסך מחשב ישירות למכשיר dvd (לא במחשב) ואם כן איזה כבלים צריך? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by FatherBoard,

למה טוב חיבור הפייר-וויר? אני לא רואה שום מוצרים שזקוקים לו. אז למה בכל זאת יש לו כזה ביקוש?

15. Started by Jack_g,

אני חושב על להזמין מתאם מחיבור של בקשר של XBOX ל USB של מחשב. רציתי לשאול אם זה בכלל כדאי? ואיך זה עובד, האם כל המשחקים מזהים את הבקר כמו נגיד בקרים של לוג'יטק והאם הרטט וכל הכפתורים האחרים של הבקר מתקפדים כמו שהם מתפקדים ב XBOX עצמו? תודה.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by Ibrow-Now,

אם יש דיסק קשיח, צורב וDVD, מה מומלץ? אני חושב: הדיסק הקשיח pri. master הכונן DVD יהיה pri. slave והצורב יהיה sec. master סדר טוב?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. מכשיר ה-UPS שלי מתחבר למחשב בחיבור סיריאלי. במחשב החדש שלי עם לוח אם Gigabyte - H55M-S2 אין יציאה סיריאלית. קניתי פלג מתאים שבצד אחד יש חיבור סיריאלי ובצד שני חיבור USB, חיברתי את ה-UPS למחשב באמצעותו לחיבור USB, אך לא הצלחתי להביא לכך שהמחשב יזהה את ה-UPS. תוכנת הדרייבר של ה-UPS לא מדבר בכלל על אפשרות ומצב כזה. מה עושים? אין לי חשק לזרוק את ה-UPS ולנסות לחפש UPS חדש עם חיבור USB.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. שלום לפורום האם ישנה אפשרות לחבר מצלמת אינטרנט (USB2.0),לכניסת FIREWIRE IEEE1394 במחשב נייד ? האם קיים מתאם המאפשר את החיבור הנ"ל ? תודה איתן

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  19. Started by TaMiRn2,

שלום. במחשב הנייד של אבא שלי החיבור יו אס בי לא עובד משום מה. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה..

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  20. Started by xxxlr1,

היי אז מצטער אם זה לא שייך לפה אשמח אם תגיד לי איפה לשאול כדי לקבל עוד תגובות. בכל מקרה יש לי דיסק USB עם 8GB בערך, שמתי עליו 700 שירים אבל באוטו שאני מחבר לרדיו דיסק זה מציג לי רק איזה 400 בערך.. מישו יודע למה?

21. Started by שבע-שנים,

שלום, הרגע חזרתי מבאג, רכשתי מדפסת HP 3745 והיא לא הגיעה עם כבל USB (רשום בדפי ההתקנה שיכול להיות שלא יגיע כבל USB). בכל אופן איזה כבל אני צריך ומה מחירו?

22. Started by Aviv55,

שלום, אני מקווה שאני פותח במקום הנכון (מדברים כאן על כבלים ומפצלים, לא?). אז אני קונה Xbox One ואני רוצה לחבר אותו למסך שלי. הבעיה? האקסבוקס רק בעל יציאת HDMI והמסך מחשב שלי בחדר הוא עם כניסת DVI. אז בגלל שאני לא מתכוון לקנות יחד עם הקונסולה מסך חדש למחשב או לחדר (אני אקנה בעתיד כנראה, אבל כרגע נסתדר עם מה שיש), אני צריך לחבר תאקסבוקס למסך המחשב. חיפשתי בגוגל ומסתבר שיש לא מעט אנשים שעושים את זה ומחברים את האקסבוקס למסך עם כניסת DVI באמצעות כבלים, מפצלים, אדפטרים וכדומה... בקיצור, אני כבר מצאתי באינטרנט כבל HDMI-to-DVI עבור המסך (http://ksp.co.il/?uin=5358). עכשיו מה שאני צריך זה סאונד, ורציתי לשאול אם הדברים הבאים הם הפתרון. לאקסבוקס יש יציאת S/PDIF לאודיו, אז רציתי …

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  23. Started by erannn120,

היי, קניתי אוזניות BLUETOOTH של PHILLIPS, ואני רוצה לחבר אותן עם המחשב. יש דרך בלי לקנות איזשהו DONGLE ? אולי דרך האייפון שמחובר אל המחשב או משהו בסיגנון ? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ohadaridan13,

שלום, יש לי אוזניות בלות'ות מסוג shb6110 אני רוצה לחבר אותם למחשב, איך אני עושה את זה ? תודה מראש.

25. Started by vladik56,

אמנם זאת נשמעת שאלה מטומטמת אבל יש לי כרטיס קול Audigy שמחובר מקדימה..כמו כן יש חיבורים מאחורה אבל זה לא נשמע מי יודע מה עם האוזניות מגיע חיבור 6.3 עכשיו אני רוצה לחבר אותם לכרטיס קול הבעיה שלא שומעים כלום(עם החיבור 6.3) ואם מחברים עם החיבור הרגיל שומעים דיי חרא ומשום מה כשאני בחור בתצורת הרמקולים את אופציית הסטריאו לא שומעים כלום ד"א האוזניות הן Sennheiser HD428 וואי כל זה היה הרבה יותר פשוט אם היה לרסיבר היה חיבור לאוזניות

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים