עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by avi03,

היי אני צריך מפלונטר עכבר ומקלדת,אין לי מושג מה התקציב של ציוד איכותי. בכל מקרה התקציב הוא בין 200-300 תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום, אני רוצה להעיף מחשב נייח ולשים במקומו מחשב נייד. למחשב הנייח מחובר: 3 מסכים, כבל רשת, רמקולים, מדפסת ומתאם לעכבר ומקלדת אלחוטי. הבעיה: שאני לא רוצה לחבר הכול למחשב הנייד ולהניח על השולחן מהסיבות: לא נוח לפרק הכול כל פעם, נראה כמו פצצה ותופס הרבה מקום על השולחן. המצב האידאלי מבחינתי הוא שהמחשב נייד ותחנת העגינה יוסתרו במגירות, אבל בגלל החשש שהמחשב נייד יתחמם אני יסתפק בזה שרק המחשב נייד יהיה על השולחן ושהוא יהיה מחובר רק לחשמל ולתחנת העגינה. ולכן חשבתי לקנות תחנת עגינה ולשים אותה באחת המגירות. השאלות: 1. האם תחנת עגינה כמו זאת תעשה לי את העבודה: http://www.ebay.com/itm/USB-3-0-to-Multiple-Universal-Docking-Station-7-Port-HUB-HDMI-VGA-Audio-/251964363237?pt=LH_Default…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by wrecker,

היי אני טס בקרוב לניו יורק וקנדה ומעוניין לקנות מקלדת מכנית ועכבר גיימינג טובים. ראיתי המון ביקורות אבל אין לי באמת כיוון לחברה כזו או אחרת. הסתכלתי בחנות B&H ונדלקתי ממש על עכבר של MAD CATZ, אבל ראיתי שחלק מעידים על בעיות איתם. מישהו מכיר? משתמש? התקציב זה עד 200$ לשניהם אבל מעדיף כמה שפחות (את העכבר של MAD CATZ ראיתי לדוגמא ב60$ ומקלדות באיזור 90$) אם אתם מכירים עוד חנויות מחשבים אשמח לדעת.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. יש לי שתי מקלדות אלחוטיות עם עכברי. שתיהן מקרטעות (כולל העכבר) בזמן שימוש. האם זה יכול להיות בגלל שיש יותר מדי תדרי רדיו של ראוטרים או סלולר באזור?

5. Started by SomeOneDudOrg,

שלום אני מעוניין לקנות מקלדת ואני לא יודע איזה כדי יותר הייתי רוצה לדעת יתרונות או חסרונות או שינויים משמעותיים בין לבין והמלצות.. Roccat Isku FX Multicolor Roccat Ryos MK Advanced Mechanical אני לא כלכך מבין בתחום המכני של המקלדות הייתי רוצה לדעת איך שניהם אחת יחסית לשניה, האם צריך להחליף אחרי כמה זמן סווי'ץ במכני ? לא מפריע לי ה"רעש" של הכפתורים הכי חשוב נוחות אני קונה ב KSP וההפרשים זה 50 שקל אז לא הכי קריטי (מוכן לקנות מקלדת עד 450) תודה רבה מראש לעונים ולעוזרים !!!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by IDOnoach,

ה502 תמיד קופץ במומלצים אבל הוא נראה גדול ל claw כרגע בכוונת ה corsair m45 אשמח לעוד המלצות. דגש לארגונומיה ופחות על ביצועים... השימוש קצת ל fps והרבה rts אין צורך בהרבה כפתורים עריכה: רכשתי היום את הCORSAIR SABRE תגובות מדהימות, ארגונומיה טובה למרות שצריך קצת להתרגל.

7. אהלן, ניקיתי היום את המקלדת- CM STORM TRIGGER נאבד לי מקש ה C. מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג? לדעתי זה פשוט אמור להיות תואם ל CHERRY MX

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by kokoki,

שלום, ביום שישי האחרון קניתי את עכבר הנ"ל מ- ksp ולאחר עבודה קצרה איתו שמתי לב שהוא מתחמם ולא נוח כ"כ לעבוד איתו. האם ההתחממות הזו היא דבר טבעי או שזה לא אמור להיות כך ואני צריך לדבר עם ksp על הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by liortash,

היי, המקלדת הנוכחית שלי - logitech אלחוטית רגילה - מתחילה לשבוק חיים. בדקתי קצת ברשת ונתקלתי במקלדות המכאניות - דבר שנשמע דיי מפתה. ממחקר קצת על הסוויטצ'ים, אני חושב שיתאים לי סוויטצ' חום - אני מבצע הקלדה מרובה [תכנות, כתיבת מסמכים], אבל לפעמים גם משחק ב-FPS. חשוב לציין שאף פעם לא התנסיתי במקלדת מכאנית, לכן יכול להיות שאני טועה, אז אני פתוח להצעות. השקט כן חשוב לי, ולכן אני לא מעוניין בסוויטצ'ים כחולים. התקציב שלי הוא באיזור 400-500, אבל מוכן לחרוג מעט אם זה שווה את זה. ראיתי את המקלדת K70 של קורסאייר - אבל אין אותה בארץ ואני לא מוצא מקום בחול להזמין אותה ממנו [לא התנסיתי בAMAZON]. אשמח להצעות והמלצות, תודה רבה, ליאור

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by ate5502,

שלום לחברי הפורום הנכבדים. כבר שנים אני משתמש במקלדת גנרית שעלתה לי איזה 70 ש"ח באייבורי. ברצוני להתחדש במקלדת איכותית, אך אין לי ניסיון עם כאלו יותר מדי. אחרי שיטוט לא קצר ברחבי המרשתת, הבנתי שאני מחפש מקלדת עם תאורה אחורית, בעדיפות לכזו שאפשר לשלוט בעוצמת התאורה. בסוויצ'ים אין לי ניסיון. אני מחפש את התחושה של ההתנגדות הקלה אך חשוב לי גם שלא תהיה מקלדת רועשת. להבנתי סוויצ'ים חומים יתאימו לצרכי. חשוב לי שבמקלדת יהיו מקשים בעברית. מחסור בפקודות מאקרו לא יהרגו אותי, וגם לא מחסור במסך. אהבתי את המקלדת k95 rgb, אך בksp ניתן למצוא אותה רק עם סוויצ'ים אדומים. אם מישהו יודע היכן אוכל למצוא אותה עם חומים ומקשים בעברית (גם מחו"…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי אוזניות של beats שנקרע להם הריפוד כבר בפעם הרביעית אני חושב עכשיו הבעיה היא שנגמרה לי האחריות עליהם אז רציתי לדעת האם זה מסובך להחליף את הריפוד לבד ומאיפה אבל להזמין ריפוד מקורי באינטרנט ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 11.2k צפיות
  12. בוקר טוב בוא נתחיל עם העבר, היה לי G400, והוא נגמר (וגם האחריות). בסדר, 3 שנים+, עשה את שלו. כבר 7-8 חודשים אני עם עכבר פשוט ודי נמאס לי. ראיתי שהG400 לא מיוצר יותר והוא הוחלף בG402. שהבנתי שהוא נוח, אבל העיצוב שלו, אם לפני שלוש שנים היה חשוב לי מקלדת מוארת ואם היה אז עכבר כזה הייתי הראשון שיקנה... היום... נראה לי מצועצע ומטומטם. לא מסוגל לעכבר כזה. מה גם, שלקחתי את הגופה של הG400 (אני ממש אלטע זאכן) וראיתי שהוא נוח, אבל שמתי לב שהאחיזה שלי בעכבר השתנתה, אם פעם הייתי מחזיק PLAM, אז אני יותר CLAW עכשיו. אני משאיר את כל החלק שיש בPLAM בתחתית היד, אבל את האצבעות אני מרים, ממש כמו כאן, כאילו לקחתי את התחתית של הPALM עם האצבעות שבCLAW. …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Vova Dirabin,

אהלן אחרי שניים ארוכות ה G500 שברשותי התעייף והתחיל לזייף(הלחצן השמאלי נלחץ מספר פעמיים מפעם לפעם) ורציתי לקנות עכבר גימינג חדש בעיקר ל FPS על מה אתם ממליצים? חשבתי על ה G502 או על ה G402 האם ההבדל של ה 120 שקל הוא באמת משמעותי? יש גם את ה Roccat Tyon מה אתם אומרים עליו? מה אתם חושבים ואם יש עכברים אחרים אשמח לשמוע הצעות ותגובות תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. חשבתי בנתיים לקנות ב-1200 את הרמקולים z906 5.1 logitech בhttp://www.getit.co.il/Prod/77489/ אולי זה יעלה יותר קראתי עליהם דברים טובים אתם ממליצים? יש עוד הצעות?. ויש את הAudio Technica ATH-M50X ב670 מפה http://www.olsale.co.il/itemdetails.aspx?auction_id=22991267&af=2055 המלצות כלשהן חוות דעת על המוצרים יעזרו נ.ב. תקציב = אני מיליונר

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. שלום הזמנתי מחו"ל עכבר אלחוטי מדגם Delux Wireless Vertical Upright M618 Laser Mouse Ergonomic Gaming, וקיבלתי אותו ללא חיבור הUSB. הניסיונות לאתר את המוכר וכו עלו בתהו. השאלה שלי היא: 1. האם יש דרך למצוא חיבור אחר תואם, ואם כן איפה? 2. האם ניתן להחליף את הרכיב בלוח העכבר ע"מ לחבר אותו למשדר אחר?

16. http://www.amazon.de/LOGITECH-910-004617-Proteus-Spectrum-G502/dp/B019NFPE2G/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1464113085&sr=8-1&keywords=Logitech+G502 יש שתי אופציות לעכבר הזה,אחד זול יותר ,מה ההבדל בינהם ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום לכולם, ברשותי רמקולים של microlab דגם M-200 שקניתי לפני מליון שנה.. אני מחפש להשתדרג משמעותית בגיזרת הסאונד. הדרישות שלי הם לא למשהו עם ווליום גבוהה אלא איכות במשחקים. מוזיקה אני לא שומע איתם. אין לי מקום לרמקולים מאחורה כך שאני צריך משהו קידמי מקדימה. חשבתי על Razer Leviathan 5.1 Channel Surround Sound Bar. דעתכם? משהו אחר איכותי? המלצות התקבלו בברכה. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by ranrubin1,

יש לי מקלדת ROCCAT RYOS MK BLACK SWITCHלא אשקר שאני מתבאס שקניתי אותה , אך ורק בגלל הסוויצ'ים השחורים , קשה ממש ללחוץ עליהם לטעמי.ראיתי את עניין הO-RINGS . השאלה שלי אם הטבעות גומי האלה עוזרות רק לרעש או יכולות להקל את עוצמת הלחיצה ? הרעש לא מפריע לי , רק אם היית יכול להקל בעוצמת הלחיצה (שיהיה כמו RED SWITCH כי ההבדל בינהם רק עוצמת לחיצה )תודה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. יש לי מחשב נייד של אסוס, מחשב לא הכי חזק אבל מספיק לצרכים שלי , כך שאני מעדיף לא לקנות חדש הסוללה שלו כבר הרוסה ולא מחזיקה זמן הוא תמיד מראה לי את הסימון כאילו זה נטען, ועומד על כל 50-60-70 אחוז הווינדוס בעצמו כתב לי שקול להחליף סוללה הסוג סוללה היא ASUS A32-X401 מחיפוש מהיר ראיתי שמקורי יעלה כ 300 שקל מאייבי , לא יודע כמה בארץ מה לעשות? יש סוללה זיוף שתתאים לי גם וזה לא מסוכן? אשמח להמלצות את המחשב קניתי ב 1500 לפני 3 שנים, והוא סבבה לי

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by elyaz,

שלום לכם כבר הרבה זמן שאני חולם שיהיה לי הגה, לאחרונה הגעתי להחלטה שאני קונה אחד משלי (טוב האמת שזה בגלל שאשתי הסכימה ) כמו כל שכיר ממעמד הביניים העייף שהזמן לגיימינג שלו הופך למשאב יקר אני לא מחפש הגה יקר מדי שישב רוב הזמן בצד ויעלה אבק, מצד שני חשוב לי לקנות הגה איכותי, שיתן לי להפיק את מלוא ההנאה. מחיפוש שעשיתי ברשת הגעתי לשני מועמדים: thrustmater T150 מול Logitech g29. T300 כבר לא בתקציב שלי- (למרות שחלפה בי המחשבה להזמין באמזון.) הרושם שקיבלתי מביקורות ברשת הוא שלT150 יש Force Feedback מעולה, אך איכות החומרים של ההגה והדוושות פחות טובים, לעומת הלוג'יטק, שעולה כ- 500 ש"ח יותר, עם איכות חומרים טובה יותר- הגה עשוי מעור ודו…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. סמסונג מוכרת את עסקי ההדפסה שלה בסכום עתק, והרוכשת המאושרת HP מצהירה: באנו להמציא מחדש את התחום לכתבה

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  22. שלום לכולם אחרי שה-RIVAL 300 נפטר בטרם עת השירות הנהדר של Steelseries ביקשו שאשלח את העכבר אליהם וקבלתי קוד RMA אני איש של SENSEI ולא קיים אותו יותר במלאים באירופה הציעו לי בתמורה את ה-RIVAL 500 בתוספת של 80שח ואם הוא לא ימצא חן בעיני | יתאים יש את האפשרות להחזיר אותו. מישהו מכיר את העכבר הזה? איך הוא ל-FPS?

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. הי חבר'ה, אני מחפש אוזניות ("קשת" ) חוטיות למחשב בדגש על משחקים. אם זה משנה משהו אז גם לסרטים... הכי חשוב שאוכל לשמוע בווליום סביר/גבוה ולא כל הבית ישמע איתי ביחד. תקציב עד 300 ש"ח, אם חייב אפשר לחרוג ב 50 ש"ח. אשמח להצעות של מספר דגמים. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. עם תמיכה בצילום וידאו ב-Ultra HD ובטכנולוגיית זיהוי הפנים של מיקרוסופט, Logitech מתיימרת לכבוש את ליבם של כל אלו אשר מעוניינים לבצע שיחות וידאו באיכות מירבית לכתבה

25. Started by KouteJ,

אהלן חברים אני חדש פה ^^ רציתי לדעת אם יש דרך לגלות מה הגרסה של הכבל לדוגמא לחבר אותו במחשב ואז להכנס לאיזה תוכנה.

דיונים חדשים בפורומים