עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by gnk,

שלום.. אני מעוניין לקנות צורב.. המליצו לי על YAMAHA x24 אבל ראיתי בערך באותו מחיר LG x32 מה עדיף? מבחינת אמינות וכו.. ???

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  2. Started by ZigZag,

יש כזה דבר בכלל פורטיסמו I ? או שהII זה סתם גימיק ? כי כאן לא מופיע II והמחיר הזול מחשיד: http://www.essencompu.com/nupplysingar.asp?ID=1523 תודה

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  3. Started by Regev,

לאיזו מהירות יכול להגיע AMD ATHLON XP 2000+ באוברקלוקינג, מפני שכרגע הוא 1667 מגה-הרץ?

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  4. Started by yotamoo,

הייתי עכשיו בפלונטר וראיתי את הכרטיס הכי חדש של gainward, 750 ultra שמבוסס על g4 ti 4600. קיצר, היה כתוב שם שהוא מתאים רק לווינדוס באנגלית. מישהו יודע מה פשר השטויות האלו?

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  5. Started by Regev,

האם הבלו והקריסטל אורב באים עם צלעות קירור ביחד כשקונים אותם? אם לא, היכן אפשר לקנות אותם? ושאלה אחרונה, איפה אפשר למצוא בלו וקריסטל אורב לRadeon? :-/

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  6. Started by singera,

קניתי לפני שבועיים את הפרופט 2 טיטניום המבוסס על מעבג ג'י פורס 2 טיטניום ו64 מגה DDR ואין לי אפשרות עבודה ב CLONE ואין בכלל תפריט TWIN VIEW (אני יכול להציג או בטלביזיה או במסך לא בשניהם) עיזרו לי זה חשוב

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Moo,

הנתונים של GEFORCE 2 TI יותר גבוהים משל GEFORCE 3 TI200 אז למה כולם ממליצים על GEFORCE 3 TI200 שלא נותן יותר מGEFORCE 2 TI וגם הרבה יותר יקר??

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  8. http://www.giga-byte.com/products/6vtxe.htm או http://www.giga-byte.com/products/6oxt.htm

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by oza87,

שלום! התחדשתי לאחרונה בעכבר של לוג'יטק g700s, ורציתי לדעת איזה פד מומלץ לעכבר מהסוג הזה...ראיתי שישנם כמה סוגים כמו Qck , Goliathus וכאלה שיש הבדלים בין גרסאות ה- Speed וה-Control, משטח בד או משטח קשיח...עשיתי חיפושים שונים ולא הגעתי למסקנה מה הכי מומלץ ובטווח מחירים סביר ,אודה לכם אם תעזרו לי..=]

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אני מחפש מדפסת לייזר משולבת (לא חייב פקס, אבל עדיף שיהיה כלול) חסכונית ואמינה. אין יותר מדי דרישות מלבד העובדה שתהיה מספיק פופולארית כך שאוכל להשיג טונרים תואמים ולא מקוריים יקרים. לכן, תקנו אותי אם אני טועה, מעדיף HP. ראיתי את ה*127FN באילת בכ-590 ש"ח והיא נראת לי עונה על כל הדרישות. מה דעתכם? לגבי העכבר, אולי למישהו יש ניסיון איתו במקרה? ראיתי ביקורת ביוטיוב שם אומרים שהוא לא רע בכלל ביחס ל-G700 (לשימוש משרדי) ואחרי שנה הוא עדיין עבד כמו שצריך. אני מעוניין להזמין מאיביי שם המיר כ-140 ש"ח. http://www.ebay.com/itm/Rapoo-7800P-Laser-Mouse-for-Wireless-Gaming-2-4-GHz-1600dpi-6-Key-Black-/311111660663?pt=Mice&hash=item486fb33477

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by natee,

יש לי עכבר לוג'יטק M705 ואני מאוד נהנה ממנו. לאחרונה הוא השתגע נפשית, וכפתור שמאל פועל מוזר. למשל: אני רוצה לגרור קובץ, אז אני נעמד עליו, בוחר אותו, לוחץ על כפתור שמאל ומזיז את העכבר. במקום שהקובץ יגרר הוא נפתח. אני מנסה לבחור שורת טקסט, אז אני מנסה לסמן עם הכפתור השמאלי אבל זה לא פועל. יצויין שיש לי תוכנה של לוג'יטק לניהול העכבר - SETPOINT- והתקנתי אותה מ חדש, איפסתי אותה, הכל. ללא שינוי. מה עושים? תודה...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by CyberBot,

עד 250 אין עדיפות לחברה שימושים גיימינג והקלדה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by felixb,

שלום, אני משתמש במדפסת משולבת סורק - hp deskjet f2483. לאחרונה המדפסת התחילה להדפיס דפים ריקים. החלפתי לטונר חדש (גם שחור וגם צבעוני). עשיתי הדפסה של test page - יוצא לבן (ריק). ניסיתי לעשות ניקוים למיניהם של ע"י התוכנה של HP אבל עדיין המדפסת מדפיסה דפים ריקים בלבד. מה יכולה להיות הבעיה? תודה,

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. קניתי מקלדת ועכבר K270 של לוגיטק איך ניתן לשפר את הקליטה ? להחליף מתאם USB ? או לקנות סט טוב יותר ? רוצה גם מקלדת מוארת אם ניתן ? אבל הכי חשוב קליטה טובה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Judge,

אני מתלבט בין העכברים Razer Chroma ו-Razer Black Edition. על איזה אתם ממליצים יותר? ואני גם רוצה פאד טוב. חשבתי על זה: http://www.amazon.com/gp/product/B00ETHLQ8U/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER איך הוא?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by kvodi,

24 אינץ' יש איזה שהוא טופס שצריך למלא.?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. היה לי MX performance. אבל גם יש לי חתולה, אז הוא כבר לא עובד. החלפתי ל- G700 והוא עובד, הן בחיבור אלחוטי והן בחיבור חוטי, אבל הדרייבר מתעקש שאני עדיין משתמש ב- MX! כך שאני לא יכול להשתמש באף אחת מההגדרות של ה- 700. הסרתי את הדרייבר, הורדתי מהאתר של לוג'יטק את התוכנה ל- G700 עבור Win7 x64, התקנתי, קיבלתי בדיוק את אותה התוכנה שהיתה לי קודם והעכבר עדיין מזוהה כ- MX... הסרתי את ההתקן, ניתקתי וחיברתי את העכבר, עדיין MX. רעיונות יתקבלו בברכה.

18. Started by shapiranir2,

שלום, ברצוני לדעת כיצד ניתן לחבר את המחשב לטלוויזיה באופן אלחוטי. המחשב נמצא במרחק גדול מדי מהטלוויזיה בשביל לחבר אותו ב HDMI. אני רוצה להקרין את השולחן עבודה שלי למסך הטלוויזיה. האם יש סטרימר או איזה גאדג'ט אחר שיעשה את העבודה בצורה פשוטה וקלה? תודה מראש ניר

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Satlaniko,

היי, מחפש עכבר גיימינג התקציב שלי 350 שקל אשמח לעזרה תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. היי,לפני כשבוע הייתה לי את אותה הבעיה. המדפסת דלוקה,אני הייתי מנסה להדפיס עם חיבור Wi-Fi ובחלונית היה כתוב Printer not responding.אותו דבר כשהייתי מחבר עם כבל. מחקתי את הדרייברים,התקנתי מחדש,הכל עבד עד ששוב היום אני מנסה להדפיס(לא משנה החיבור) ואני מקבל Printer not responding מה יכולה להיות הסיבה? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by sufgi123,

לאחר הרבה זמן שהייתי ללא מדפסת, אני קצת לא מעודכן בטכנולוגיה. האם יש מדפסת משולבת שאפשר לשלוח ממנה פקס אשר מקבל את קו החיוג מהנייד באמצעות בלותות?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by dans41,

מה אתם אומרים עליו? אני פשוט שוקל להזמין אחד, על הנייר הוא נראה די מושלם בשבילי. בעיקר לעבוד עם עריכת וידאו/תמונות ואינטרנט, ובין היתר גם קצת משחקים ועבודה משרדית (במשרדית זה פחות משנה). לא חשוב לי מאוד האלחוטי אבל זה כן יתרון לדעתי, כרגע אני עם אלחוטי וזה די נוח שאין את הכבל, ופה אם צריך אפשר להטעין תוך כדי שימוש שזה גם משהו.

• 4 תגובות
    • 4.6k צפיות
  23. Started by berner,

חברי שלום מחפש להתחדש במצלמת רשת מצלמה שתצלם באיכות ,שיש בא מיקרפון , יכולה לצלם ברמת איכות גובהה ולא שוברת תמונות זוית צילום רחבה אשמח להמלצות בברכה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by borat1924,

שלום לכולם, ברשותי אוזניות g930 של לוגי'טק. לאוזניות האלו יש סוללה כזאת: http://www.ebay.com/itm/Battery-for-LOGITECH-G930-Headset-G930-Gaming-Headset-G930-Canada-seller-/370740591090?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item5651dc79f2 השאלה שלי היא האם אני יכול להשים את הסוללה הזאת: http://www.ebay.com/itm/Battery-for-Logitech-MX1000-cordless-mouse-2000-mAh-/370420040757?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item563ec14435 יש לה אותו המתח, ויש לה 2000MAH. למקורית יש 600MAH. יש להן אותו החיבור, אולי הסדר שונה, אבל זאת לא בעיה לשנות. האם אני יכול להשים את הסוללה הזאת? (יש מקום באוזניות, יש רווח בין הפלסטיק למקום של הסוללה עצמה)

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום לכולם, קניתי מדפסת משולבת ויש לי בעיה המדפסת תקינה שאני שולח פקודה מהמחשב זה מדפיס הכל תקין, הבעיה שאני רוצה לסרוק משהו למחשב שאני נכנס לתוכנה של הסורק זה רושם לי שיש בעיה שהסורק לא מחובר לא מזוהה. בנוסף יש לי סימן קריאה על הסורק במנהל חומרה. ניסיתי הכל להחליף USB למחוק להתקין מחדש את כל הדברים הבסיסיים ניסיתי וזה לא עזר. יש לי וינדאוס 7 במידה שזה קשור לבעיה. אנא עזרתכם בנושא. תודה מראש בברכה בנימין.

• 4 תגובות
    • 4.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים