עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מעוניין לקנות מצלמת רשת חדשה כי שלי ישנה מאוד(3 שנים כבר חח),יש כל כך הרבה ואין לי מושג מה יותר טוב מהשני. איך אפשר לבחור מצלמת רשת טובה? אשמח לקבל המלצות למי ששי מצלמת רשת והיא טובה ,מחיר שאני מעוניין להוציא על מצלמה זה גג 150 שקל אבל ברור שכמה שפחות . אני רוצה מצלמה שאני יוכל לשוחח במסנג'ר ויראו חלק כמו שצריך באיכות טובה וגם שתצלם תמונות בצורה אכותית. תודה מראש לכולם אשמח לקבל כמה שיותר המלצות שיהיה לי מגוון רחב של בחירה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by kobi_af,

מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות עם מיקרופון... התקציב מקסימום 130 הם לא למשחקי רשת אם אפשר תגידו סוגים וחברות שהם יחסית טובים שכך אם אני אבחר משהו אחר שאני לא ממש מכיר אז לפחות אני ידע שלקחתי מחברה אכותית

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  3. בדרייבר של העכבר אני יכול לשנות רק את הלחצנים 1,2,3 איך אני יכול לשלוט על כולם ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  4. מחפש אוזניות משולבות עם מיקרופון לשיחות בסקייפ. מבחינת איכות ,האוזניות עם המדונה שמוכרים בכל חנות ב 25 שקל מספיקות לי אבל זה פשוט לא נוח לי. אני רוצה אוזניות כפתור כמו שיש לי לסלולארי , מבחינתי אני יכול להשתמש באותם אוזניות במידה וקיים מפצל שיכול לחבר אותם למחשב (לא מצאתי כזה). האוזניות שמצאתי יקרות ואני לא רוצה להוציא הרבה כסף על זה. משהו יודע איפה אני יכול להשיג אוזניות כאלה בערך ב 50 שקל או שלא קיים דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. Started by the_rock100,

שלום חברים אני רוצה לדעת על איזה מדפסת כדאי לי ללכת תודה

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  6. Started by !_Evil_!,

P-4 3Ghz Presscot 1Mb ASUS P4GD1 Intel 915P PGA 478 GIGABYTE ATI RADEON X1600PRO 256MB x2 Kingston DDR 512Mb 400MHz x2 Kingston DDR 256Mb 400MHz x1 Maxtor 40G x1 WD 80GB x1 Sony DVD R/RW

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by Crazy-Hawk,

שלום לכולם, אני מתלבט בן 3 מארזים. תעזרו לי בבקשה להחליט. 1. שקל Enermax CS-3181L-S Neon Lighting 320 2. שקל COMPUCASE CI-6919 ATX SUPER MIDI TOWER CASE - white 390 3. 320 שקל Simbadda Master I LU - Silver - 480W + WINDOW + NEON תודה חבר'ה. [עריכה] אני צריך את המארז ל-http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=41538 [עריכה]

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  8. Started by dragon772,

כמה וואט ספק צריך לכרטיס הזה? ואיך החברה cooler master בספקים יותר טובה מ hec ? תודה

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by Hitman_47,

http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=80&products_id=1392&osCsid=37a6d6827281c37c9c8caf298d127bb0

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  10. קראתי שהסמסונג איטית ב duplex בגלל שיש לה מסלול נייר יחיד ולא כפול. מישהו יכול להמליץ איזו טובה יותר והאם כדאי להשקיע יותר בשביל ה HP? הסמסונג יותר זולה (1000 ש"ח) ומגיעה עם פי 2 טונר. הטונר שלה יותר זול, מכיוון שמכיל פי 1.5 יותר, היא גדולה מעט יותר (ומכוערת יותר). הבנתי שה HP מקבילה ל 2025dn HP. אודה לעצות.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ShaharSi,

אני מחפש מדפסת משולבת אמינה וחסכונית. הסתכלתי בדיון מדפסות מומלצות וראיתי את הדגם הזה Canon Pixma MX475 . ואני מחפש לקנות את המדפסת מKSP.. אני באילת שבוע הבא. השאלה האם יש דגם יותר חסכוני ומומלץ מהדגם הזה? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by yossiab,

שלום, אני בחור חדש כאן בפורום, עד עכשיו קראתי ואני רוצה להגיד לכם שאתם עושים עבודה נפלאה! רציתי להתייעץ במשהו, אני מחפש עכבר אלחוטי למחשב הנייח שלי, לא כזה אכפת לי מכפתורי אינטרנט ותוספות לגיימינג, פשוט 2 כפתורים וגלגלת. אבל כן עכבר של Logitech שהם בעל איכות טובה. מחיפושים שעשיתי ברשת, הכי זולים שמצאתי הם (כולם עולים 70 שקל): Logitech M185 - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5398 Logitech M185 - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5409 Logitech M195 - http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=775515 האם אלו (או אחד מהם) אכן עכברים טובים לשימוש ביתי, יומיומי פשוט? האם יש למישהו המלצות אחרות? כאילו מה באמת ההבדל בין עכבר אלחוטי של Logitech ב- 70 שקל לעומת כזה שעולה…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by tamir245,

שלום רב, רכשתי את הסט הנ"ל ורציתי לברר לגבי טיב הבטריה הנטענת המקורית שקיימת בעכבר. מה אורך החיים שלה עד הקבר?והאם באמת במידה שהיא מתה לא ניתן להחליף אותה(לפחות עפ"י מקורות רשמיים..)? ממש לא בא לי לזרוק את העכבר גם אחרי 3 שנות האחריות שלו.. תודה,

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by bck,

שלום אני ממש לא מבין בכל העניין של מתח , זרם וכל מה שקשור לספק. אני רוצה לקנות עכשיו מארז וספק חדשים (יש לי הרבה מאווררים , והמארז שלי לא מספק אותי). השאלה שלי היא , אם אני יקנה עכשיו ספק של 430w , הוא יספיק למשל לדור החדש של המעבדים? האם כל לוח אם דורש כמות חשמל שונה מלוח אם אחר , וכך גם בקשר למעבדים , זכרונות וכרטיסי מסך? אני פשוט רוצה לקנות עשיו ספק חזק וטוב שיספיק לי גם לשידרוג המעבד בעתיד. תודה

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  15. Started by spitzi,

שלום, מדפסת HP Inkjet 4645 חדשה, נייר צילום 80 גרם רגיל מתוצרת כלשהיא. לאחר הדפסה וייבוש, הדיו השחור נמרח בקלות ובשפע אם מעבירים אצבע או אם מקפלים את הנייר, ואילו הדיו הצבעוני בכלל לא זז. מוכר? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by Fir3^StorM,

טוב קודם כל אני חדש כאן =] ועכשיו לענ יין אני רוצה לקנות מארז.. התקציב הוא בערך 800 שקל מקסימום.. שלא יהיה כמו המארזים המשעממים האלה של HEC... אלא משהו טוב ויפה וחשוב שיהיה מקורר היטב. חשבתי על http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=7905 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515&products_id=5138 אבל אני פתוח להצעות אחרות שלכם... שוב, חשוב שלא יהיה משעמם, שיהיה עם חלון-צד, מקורר טוב ועם אופציות להוספה של עוד מאווררים כי אני מתכנן אוברקלוק וצריך קירור טוב =] בתודה, אבישי.

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  17. Started by Jinjis Han,

יש לי 2 דגמים שאני דיי סגור עליהם אני יודע שזה דיי שולי בסך הכל סטים ב 200 שקלים אבל בכל זאת רציתי לשמוע המלצות אישיות שלכם. הראשון זה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472600 של מיקרוסופט והשני של לוג'יטק http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372065 אני נוטה יותר ללוג'יטק לבינתיים.

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  18. Started by BeBest,

אני מתלבט בין 2 מדפסות לייזר. HP P1102 (הבנתי שהיא תומכת ברשת אלחוטית?) לבין Samsung ML-1660/1670 מבחינת המחיר הן די זהות עם יתרון לסמסונג. מבחינת טיונר גם.. אז מה עדיף? אני לא מדפיס הרבה (גג 100 דפים בשנה) נמאס לי ממדפסות הזרקת דיו שגוזלות את הדיו בכל פעם שמפעילים אותן רק בשביל שלא יתייבש. מחפש מדפסת אמינה, שתעשה את העבודה בלי יותר מידי התעסקויות עם העדפה לאפשרות הדפסה מהרשת. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by SuBeX,

פירקתי את המחשב בשביל להתקין מאוורר BIG TYPHOON - אחלה מאוורר דרך אגב - ירידה של 15 מעלות בטמפ'!!! בכל מקרה, בעליית המחשב אני מקבל את ההודעה הבאה: Ide channel 2 no 80 conductor cable installed Cpu is unworkable or has been changed.Please recheck - Cpu soft menu מה זה? איך אני מסדר? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  20. Started by itayze,

אני רוצה לחבר hd חיצוני לxbox שלי , ואני צריך מגירה להשים בה hd ( כרגע אני רק שוקל לקנות hd ומגירה ) כמה תעלה לי מגירה פשוטה ושיהיה בה מאורר ?

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  21. שלום לכם, אני קונה מחשב ואני לא יודע איזה עכבר ומקלדת לקנות אני מוכן להשקיע על שתיהם 1000 שח אני רוצה עכבר ומקלדת למשחקים בבקשה תמליצו לי תודה

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  22. Started by Bose,

המערכת שלי לוהטת! אני צריך המלצה למארז (אין צורך להתחשב בספק) שבא עם מאווררים מינימום 4 אם זה אפשרי. האם הרייד מקס סקורפיו עומד בצרכיי? או הפוקסוקון גימינג בומב? או אולי איזה טלמרטייק? (קשה לי להבדיל ביניהם כולם נראים אותו דבר). בבקשה, שהמחיר יהיה כמה שיותר נמוך לכמה שיותר תמורה ואני מזכיר אין צורך להתחשב בספק כוח. אה אני גם צריך המלצה למאוורר איכותי לאינטל פנטיום 4 בסוקט 478, שוב שהמחיר יהיה נמוך לתמורה. אם אפשר שיהיה לו ווסת. תודה רבה.

23. Started by User_Name,

שלום לכולם! האם יש פה מישהו שיש לו את הסורק HP 3500c , ויכול לתת לי את מידותיו? (אורך, רוחב גובה) חיפשתי באתר היצרן אבל לרוע המזל זה באינצ'ים... תודה!

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  24. Started by GlolG,

שלום , אני מעוניין לקבל המלצות על מדפסות משולבות פקס - שימוש בעיקר להדפסת מסמכים גרפים וקצת תמונות (לא צריך איכות פוטו). עלויות אחזקה - חסכון בצבע ועלות דיו חשובים גם כן. בחנתי כמה מדפסות בזאפ: HP-5610 HP-J5783 HP-6313 Canon pixma - MP510 האם מומלצות לדעתכם ? האם בכלל כדאי להשקיע קצת יותר ולרכוש לייזר צבעוני ? אשמח לתגובות בנושאים הנ"ל

25. אני מחפש עכבר חוטי שיהיה מדוייק ונוח ואני לא יצטרך פד של אלף שקל בשביל שיהיה לו נוח.. שיסתפק במה שיש.. יש לי כרגע את האופטי של מיקרוסופט, גירסא שניה ה optical whell mouse שעולה 80 שקל... הוא מתחיל לעשות פאדיחות ולקפץ על המסך ולא להיות נוח בגרוש.. לא בא לי להוציא 500 שקל על עכבר זה נראה לי בזבוז רצחני וחסר סיבה מה ההמלצה שלכם? דרך אגב חשבתי על ה rev3 אבל כמעט ואין להשיג אותו בארץ..

• 4 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.