ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,422 דיונים בפורום זה
-
ראיתי בחנות מקלדת עם שפופרת ולא הבנתי מה זה תורם. זה בעצם מיקרופון ורמקול בעיצוב שפופרת? זה מיועד לשיחות בסקייפ? או שלמקלדת יש חיבור לקו הטלפון ואז מדובר ברעיון מצויין? יש חידושים בכלל בתחום המקלדות או שלא כדאי לקנות? כדאי לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים? נכון לעכשיו יש לי עכבר GPT עם לחצן 'קדימה' ו'אחורה' וזה מאוד שימושי. הוספתי עוד 20 שקל כשקניתי את המחשב הקודם ממש מזמן ועד עכשיו הוא עובד טוב ואני מרוצה עד הגג. משום מה, אני לא מוצא עכברים עם לחצנים במחיר שפוי. זה רק מתחיל מ-200 שקל. למזלי החששות שלי שהעכבר ישבוק חיים התבדו. אבל עדיין אני כל יום חושש מהרגע שהוא יפסיק לעבוד. הוא נפל לי עשרות פעמים. קצת מוזר שאני קיבלתי עכבר שימושי בתוספת של 20 שקל. וזה עוד היה לפני כ-5 שנים. ב…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הסט הנ"ל נמצא אצלי כחודש. לאחר שבועיים של תפקוד מצויין, מתרחשת התקלה הבאה: כאשר אני מדליק את המחשב לראשונה בבוקר, המקלדת לא מגיבה. אם אני עושה "הפעלה מחדש", המקלדת מגיבה ומתפקדת כהלכה. אין בעיות עם העכבר. הבאג הזה הצריך אותי כל בוקר להדליק את המחשב פעמיים. לילה אחד, לאחר שכיביתי את המחשב, ניתקתי את השקע שלו מהחשמל. בבוקר, חיברתי את השקע והפלא זה פלא - כל עוד אני מנתק השקע מהחשמל, הדלקת הבוקר מפעילה את המקלדת כהלכה. אם שכחתי לנתק השקע מהחשמל - נדרש איתחול שני כדי שהמקלדת תכנס לפעולה. יש הסבר לתופעה?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
האם המדפסת הזאת בסדר ? אם לא תביאו לי בבקשה משהו אחר במסגרת התקציב. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7947 אין צרכים מיוחדים .. צריך מדפסת נורמלית וזהו .. תודה
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לסט מקלדת ועכבר בלוטוט' חשבתי על המיקרוסופות בלוטוט' אבל משום שהידע שלי בסטים שהם לא IR מוגבל אני נזקק לעזרתכם... על איזה סט אתם ממליצים
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אמ... לקחתי ממשהו באגורה סורק HP 4400C, הוא אמר שהסורק עושה את העבודה. אבל הספק כוח שלו הלך, רציתי לדעת אם זה שווה תיקון. וכמה כסף עולה ספק בישבילו, הייתי בהרבה חנויות באזור שלי ולאף אחד אין.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני מחפש עכבר טוב וזול (כמובן) היו לי כבר בעבר שני עכברים של Microsot דגם Intelimouse V3&4 למען האמת הם לא היו גרועים אבל פחות משנה ולחצן שמאל לא עבד כמו שצריך(לא תמיד מגיב) אז ראיתי את העכבר הזה במחיר ~100ש"ח למישהו יש ניסיון איתו? ד.א אני חייב בעכבר שני לחצנים בצדדים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה למדפסת לשימושים ביתיים עם ראשי דיו שיחזיקו יחסית הרבה זמן (משמע גדולים), שהמדפסת תהיה חסוכונית יחסית ובאיכות הדפסה סבירה. לא מזמן יצא לי להתקין איפושהו את המשולבת של ברדר - 130C, אפשר להגיד שדי התאכזבתי מאיכות ההדפסה. אני בבייתי מחזיק CANON IP3000 מצויינת שעושה את עבודתה אם כי לא כל כך חסכנית בדיו. היות והקנון יקרה לתקציב הדרוש (הגרסא המקבילה שנמכרת כעת בכל אופן) איני יכול להציע אותה כאופציה ולכן אני מבקש מכם את העזרה בלמצוא את המדפסת המתאימה לתקציב, שתציע מיכלי דיו גדולים, חסכנות בדיו, ואיכות הדפסה סבירה (שלא תאכזב כמו הברדר שציינתי למעלה). המדפסת צריכה להיות מדפסת נטו ולא מכונה משולבת כלשהי. *עדיפות לראשים נפרדים. שינוי מטרת הת'רד בהמשך העמוד...
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מישהו יודע אילו חנויות מוכרות גם גרסת ה 2007 של ה G5 (עם 2 כפתורי האגודל בצדי העכבר)? עשיתי חיפוש בפורום למידע, חיפשתי בחנויות ולא מצאתי אף חנות שמוכרת את הגרסה החדשה הזו. אמור להגיע לארץ? יש מושג מה יהיה המחיר? במקרה שלא יגיע לארץ, או יימכר במחיר מופרז, האם כדאי ללכת עם ה G5 ה'ישן' (יש כמה גרסאות, אילו מהן?), או על עכבר שונה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרגע qck steel pad שהוא מעולה ונוח אבל מתלכלך המון חשבתי לקנות את ה Razer "eXactMat" Professional Mouse Pad יש למישהו אותו
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אז ככה המקלדת שלי Logitech Media KEyboard יש לה מקש רווח ממש קפיץ או הרבה מן המקלדות בשוק אבל מה שקורה כשני מאזין למוזיקה וכאלה.. המקש רווח קופץ ושומעים אותו באופן מציק כזה ברקע אז אני מחפש מקלדת עד300 ש"ח שהמקש רווח שלה "חזק" בתודה, דור
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני מחפש פד נוח,יש לי כאבים ביד בגלל שאני עובד בצורה ממש לא נוחה ובנוסף אני גם צריך פד שהעכבר יעבוד איתו כמו שצריך,איזה פדים מומלצים?אני מעדיף לשלם פחות מ-200 ש"ח ,אבל הבריאות חשובה לי ואם משהו ב-200 יהיה הרבה יותר נוח ואיכותי מהפדים במחירים יותר זולים אז אני ילך עליו.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר בחיבור חוטי למשחקים, חשוב לי שהוא יהיה קל מאוד ונוח,יש לי עבר אלחוטי ובגלל שהוא די כבד יש לי כאבים בפרקים ביד ימיו,מה יהיה הכי טוב בשבילי?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי מה שרשום באתר שלהם הוא יגיע ל 4000Dpi תיהיה עינית סריקה לייזר וגם משהו חדש יהיה בתוכו זיכרון מובנה של 32KB לקביעת פעולות כפתורים בעת משחק סך הכל זה נראה שיפור של הDEATHADDER. שווה לחכות לו במקום לקנות את ה- DEATHADDER? הוא יהיה זמין בחנויות באוקטובר ממש בקרוב. http://www.razerzone.com/index.php?main_page=product_info&products_id=72
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
בחנתי 2 אפשרויות נא חוות דעתכם על המדפסות הבאות מחיר מול תועלת איזה ראשי צבע הם הזולים יותר בין המדפסות Brother DCP115C HP DeskJet 2180 אם יש לכם המלצות נוספות אשמח לשמוע תודה על עזרתכם
-
- 11 תגובות
- 924 צפיות
-
-
טוב אני צריך המלצה למיקלדת שתיהיה נוחה למשחקים, אבל הכי חשוב שתיהיה דקה. עד 400 שקל, תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 982 צפיות
-
-
איזה מהעכברים שנכתבו בכותרת הוא הנוח ביותר והעמיד ביותר? זה שהMX518 מדוייק מהשניים האחרים אני יודע, אבל מי מבין השניים האחרים מדוייק יותר? ומי מבין השלושה הוא הנוח ביותר והעמיד ביותר? (http://www.ocztechnology.com/products/ocz_peripherals/ocz_equalizer_laser_gaming_mouse - קישור לעכבר של OCZ) השימוש של העכבר יהיה עבודה משרדית, וכמו שאתם רואים לא אכפת לי להשקיע סכום בעכבר שמיועד לגיימינג (שהם הטובים והיקרים ביותר). העיקר שהעכבר יהיה נוח וגם עמיד (שאף חלק ממנו לא יתבלה/יישחק לי עם הזמן, וזה כולל אם יש לעכבר כרית או משהו שלא תישחק/תתבלה לי עם הזמן). הייתי קונה את ההדייטאדר של רייזור החדש, שהוא מדוייק משלושת העכברים שהוזכרו לעיל ונוח מהMX518 (אם הוא נוח יותר מהOCZ ומהG5 אני ל…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכוון אם אני רוצה לזוז (במשחק) ימינה, למעלה, לירות ברובה ולזרוק רימון. הכל בבת אחת. האם זה תלוי במקלדת?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מחפש סורק שייועד בייחוד לסריקת מסמכים, ושיהיה מהיר (שאוכל לסרוק על גבי המשטח לפחות 5 עמודים של טקסט (נניח רזולוציה של 300x200 grayscale) בדקה ורצוי מאוד קצב אף גבוה יותר (10-15 עמודים לדקה יהיה הרבה יותר טוב. אין לי צורך באיכות סריקה גבוהה במיוחד. הסורק צריך להיות מסוגל לסרוק ספרים, ללא משטח עליון (להאצת הסריקה). ככלל התנאים שצויינו הם דרישה שאני חייב גם עם העלות גבוהה. יחד עם זאת אין לי עניין לשלם הרבה מאוד כסף עבור משהו מקצועי לעבודות משרדיות אינטנסיביות. באם תוספת של 300-500 ש"ח ישפרו משמעותית את הנתונים המדוברים אל מעבר למינימום הנדרש או את האמינות, יהיה שווה לי לשלם את זה. אבל לא ישתלם לי לשלם נניח עוד 2000 ש"ח עבור שיפור של 2 שניות בזמן סריקה. ממה שראיתי, בלי שו…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי עכבר mx510 כבר 5 חודשים עכשיו בחודשיים האחרונים יש לו בעיה שהוא מתנתק ומתחבר לבד עם usb או בחיבור הרגיל הוא פשוט מפסיק לפעול לכמה שניות ואז חוזר לעצמו חשבתי שזה הלוח אם אבל כבר החלפתי מחשב הדרייברים מותקנים 9.8 של החברה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני מחפש את העכבר G5 החדש (הכחול) והמקלדת G11. שניהם של Logitech. עדיפות לישראל אבל אפשר גם מחו"ל. רק שמחיר המשלוח לא יהיה מטורף! מישהו? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מדפסת , אפילו מכשיר משולב אני מחפש מדפסת עם דרייבר קליל שלא משפיע על המערכת כולה. ואם יש כרטיס רשת זה יהיה מצויין כי אני שוקל לקנות נתב שהוא יכול לתפקד כשרת הדפסות. השימוש - לימודים אקדמאים. תודה
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שמעתי הרבה על הMx-518 שנכנס לתקציב אם אני קונה מתצוגה מtms -לא מפריע לי. עכשיו גם העירו את תשומת לבי לעכבר : http://tms.co.il/product_info.php?cPath=87_387&products_id=3078 אשמח לדעת איזה עכבר הכי מומלץ התקציב הנ"ל בתודה מראש Junior_mg ליאור,
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי לכולם אני בונה מחשב ומחפשת סט מקלדת+ עכבר אלחוטים אייכותים, נוחים לשימוש, יפים ולא קורעים לשימושים הנ"ל (לא גיימרית) המליצו לי פה באתר על שני הסטים הבאים: Cordless Desktop EX110וLogitech http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=372065 שמוצא במחיר מעולה +5 שנים אחריות אבל אני תוהה לגהי נוחות השימוש שלו ובעיקר של העכבר שלא נראה לי הכי נוח. המליצו לי פה גם על זה אבל הוא במחיר קורע שללא סיבה מיוחדת נראה לי מוגזם Microsoft® Optical Desktop Elite for Bluetooth http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378029 ראיתי גם את הסטים האלה באתר שעל פניו נראים מעניינים 1. וMedia Remote S510וLogitech http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=391293# סט הכולל שלט שדובר עליו בכתבה ב…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך מדפסת משולבת לשימושים ביתיים, שתכלול פקס וכל שאר הפונקציות הסטנדרטיות של מדפסת משולבת. התקציב הוא עד כ-350 ש"ח. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום מחסנית חדשה עקב זה שהקודם התייבש לי, אם תוכלו להגיד לי מה לעשות כדי שהחדשה לא תתייבש אני .
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-