עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום רב, לאחר התלבטויות רבות החלטתי לעשוק מההורים מצלמה דיגיטלית בתור מתנה ליום הולדת. התקציב לא יהיה ענק במיוחד, אני מעריך שאצליח להוציא מהם 2500 שקל בלחץ רב. בהתחלה חשבתי על ה-Nikon Coolpix 3100, אבל מסתבר שהיא די קטנה מידי, בעיה רצינית. יש לי ידיים גדולות ביותר ואני לא מסתדר כ"כ עם מצלמות קטנות, יש לי ניסיון רב עם ה-Fuji FinePix 203A, מצלמה פיצפונת ומעצבנת ביותר, אני בקושי רואה משהו בעינית. בכל מקרה, הינה הדרישות שלי מהמצלמה: -שתיהיה בגודל נורמאלי, משהו כמו מינימום מצלמה רגילה ביתית. -מינימום 3 מגה פיקסל. -שהצילום חוץ שלה לא יאכזב. -זום אופטי 3x מינימום. -שתיהיה עד 2500 שקל. אגב, יש עוד אפשרות שאני אקנה את המצלמה בחו"ל (סלובניה-קרואטיה). תודה רבה ענקית מראש, מישה.

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by Crazy-Hawk,

שלום לכולם, אני מתלבט בן 3 מארזים. תעזרו לי בבקשה להחליט. 1. שקל Enermax CS-3181L-S Neon Lighting 320 2. שקל COMPUCASE CI-6919 ATX SUPER MIDI TOWER CASE - white 390 3. 320 שקל Simbadda Master I LU - Silver - 480W + WINDOW + NEON תודה חבר'ה. [עריכה] אני צריך את המארז ל-http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=41538 [עריכה]

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  3. יש לי ATX ישן מאוד וממש קטן הספק שלי נמצא מול המעבד וזה ממש גרוע והטמפ שלי לא יורדת מ35 ומאמץ המחשב מגיע למקיסימום ועושה ריסט!! צריך עזרה בבחירת מארז בבקשה אם אפשר משהו גדול לא פול טוואר אבל מארז גדול ומרווח + ספק 300W והמלצה למאורר שמעתי על Vantec AeroFlow איך הוא? יש לי P3 עם מאורר מקביל למעבד זה יתאים לי? חוץ מזה מה עוד אפשר לעשות לקירור?

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  4. אני מניח שהבנתם את בקשתי לפי הכותרת והתיאור. אני רוצה לקנות מדפסת לייזר סבירה, עד סכום של 500 ש"ח. (אני לא כ"כ מבין בעניין אז אם הסכום הזה נמוך מדי, תאמרו לי) תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  5. Started by shloosh,

מדפסת טובה לעבודה רגילה איכות תמונה רגילה ומהירות הדפסה בינונית, גם עלות ראשי הדיו חשובה!! תודה! ;D

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  6. Started by kikkler,

אוקיי שני המארזים הם - 1) Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFBK Black Tower w/Transparent Window http://www.pch.co.il/docs/pd-2050385026.htm 2) Antec SX1040BII 400W Case http://www.pch.co.il/docs/pd-1032115326.htm על מה הייתם הולכים ? המארז של אנטק כולל ספק ממש טוב, ואני מניח שאיכות הבניה מצויינת. המארז של סופרטלנט לא מגיע עם ספק, ורכישת של אחד, אפילו ברמה פחותה מזה של אנטק, תגרום לכל החבילה להיות יקרה יותר מצד שני הוא עשוי מאלומיניום ומגיע עם 5 מאווררים (3 יותר מהאנטק). הוא גם כולל חלון, שלמרות שזה שיקול די משני, הוא עדיין קיים.

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  7. Started by CaRTeR,

אוקיי אז כמו שאתם יכולים לראות מהכותרת אני צריל המלצה על פד טוב *מצוין בגלל 2 סיבות דבר ראשון הפד שלי עכשיו הוא רגל כתומה מסכנה כזאת. דבר שני בגלל שהיא קטנה הדבר פוגע בי ביכולותיי במשחקי יריות ועוד. המטרה היא בעיקר למשחקי היריות, כאשר איין הגבלת כסף[/b רצוי באזור המרכז אם כי לא חובה ומה שכן שיהיה בארץ .... לא הזמנה מחול. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by x-dude,

היי חברה אני צריך עזרה אני מחפש בנרות ספק כח (לא משנה לי איזו חברה) בין 300 ל 400W והכי חשוב שיהיה 260V!! 250V גם בסדר,ניסיתי אתרים בארץ וכמעט לכולם אין מידע על הוולט,ניסיתי טלפונים,רוב החנויות לא מבינים כלום (לאיזה מצב הגענו) אז אם מישהו יכול לתת לי חנות באיזור חיפה,או חנות online אני אשמח,קצת דחוף כי נשרף לי הספק כח (השלישי שלי לכן אני צריך 260V) תודה

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  9. Started by locke,

מישהו יודע מתי הדגמים החדשים של המצלמות הדיגיטליות עם מסכי OLED יגיעו לארץ? והאם המחיר שלהם באמת יהיה זול יותר מהדיגיטליות הקיימות?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  10. Started by Matrix-Hacker,

שלום אולי בקרוב אני יצטרך לקנות למחשב שלי ספק כוח חדש אין לי בנתיים תקציב מדוייק אבל יש לי כמה שאלות : * הספק HEC 475 DVD PSU 400W הוא ספק איכותי וטוב ? האם החברה טובה ? הוא יכול להחזיק מחשב כזה : ( Axp 2000 + Vantec AerooFloow , Leadtek Nf 2 , Hercules 9500 Pro , Geil 256 ddr 33mhz ( X2 ( ואם זה משנה ) צורב , כונן דיסקים וכונן קשיח אחד . ו 3 מאווררים 80 מ''מ ? * מה עם הספק - Antec TruePower 380 Watt הוא יכול להחזיק מחשב כמו שציינתי למעלה ? והוא עדיף ? חברה טובה יותר ?

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  11. Started by zohare62,

אני מעונין במצלמה הזאת הנה המפרט מצלמה דיגיטלית 6 מגה פיקסל FUGI סופר קומפקטית מצלמה דיגיטלית סופר קומפקטית עם אפשרות צלום סרטון וידאו לא מוגבל בזמן מצלמת אינטרנט רזולוציה 6 מגה פיקסל לפלט באינטרפולצית חומרה חיישן Fujifilm SuperCCD HR 3.3 מגה פיקסל מסדרת הדגמים החדשים!!! זום אופטי X 3 זום דיגיטלי X 3.2 צילום מאקרו מ- 10 ס"מ איזון לובן אוטומטי (לצילום באור חזק במיוחד) מסך LCD צבעוני 1.5 אינץ עינית אופטית זום לאחר צפייה X14 עובד עם כרטיס זיכרון נשלף מסוג הפורמט החדש של פוגי פלאש בנוי 5 תוכניות : אוטומטי אילוץ פלאש ביטול פלאש הפחתת תופעת העניים האדומות צילום איטי טיימר לצילום עצמי חיבור USB למחשב עובד עם 2 סוללות AA משקל 190 גרם מסופק …

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  12. איך אני יכול להעתיק קטעים שצילמתי במצלמה (קטעי וידאו) ולהעביר אותם למחשב ?! האם הדבר אפשרי ?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש אתר למצלמות דיגטליות שממלצים על המצלמות בחברות שונות. ורציתי לדעת אם מישהו אולי יודע אם כל המצלמות הדיגיטליות יש בהם אפשרות למצלמה רשת??? ואולי אם תוכלו לעזור לי כאן בקשר למצלמה דיגיטלית HP photosmart 850 אם יש לכם הממלצה טובה על המצלמה הזאת? המחיר עולה: 1800 ש"ח. המפרט הטכני: חיישן CCD: 1/1.8 אינץ CCD עומק צבע:36 bit זום:56X (אופטי 8X ,7X דיגיטלי) תצוגת LCD:צג LCD בגודל 5 ס"מ זיכרון:כרטיס זכרון SD 16MB פורמטים של קבצים:JPG ו MPEG טווח מיקוד עדשה:0.5 מ עד אינסוף (רחבה) 0.9 מ עד אינסוף (טלה פוטו) 0.1 מ 0.7 מ (מאקרו) עינית: רזולוציה גבוהה, תצוגת מיקרו מהירות צמצם:16 עד 1/2000 שניות רגישות:ISO 100, ISO 200, (אוטומטית וידנית) מדידה:TTL מיקוד:0…

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  14. Started by ccc,

למי שיש את ההגה הזה יודע שמתחבר אליו שניי, ספק כזה, אפשר בבקשה חנות שמוכרת את השניי הזה או דגם מדוייק והאם אפשר להשיג אותו בכלל בחנויות או שזה מיקרוסופט בלעדי והלך לי ההגה. תודה

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  15. Started by NuXeR,

שלום ! אז ככה : אני מתלבט בין 2 ספקים של TT שלפי הביקורת אמורים להיות ספקים מצוינים במחירים טובים ! 1. Thermaltake Silent PurePower 420W Active PFC 2. Thermaltake Silent PurePower Xaser Edition (Black) 480W (peak at 550W) Active PFC הראשון מחירו 330 ש"ח והשני 480 ש"ח.... לא מצאתי באתר של TT זכר ל-Combined Power אבל באתרים אחרים מצאתי (אני לא בטוח עד כמה זה מדויק) של-480 יש 235W ול-420 יש 220W....מישהו נתקל בזה במקרה ? כמו כן אני לא רואה שום הבדלים בטבלאות של האמפרים פר וולט....! אז רציתי לדעת בגדול אם מישהו מוצא הבדלים בין הספקים (חוץ מהמראה וזה שכתוב 420 לעומת 480).....אני אשמח לשמוע! תודה רבה רבה !

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  16. Started by gshhar,

http://www.pchardware.co.il/docs/pd1719585368.htm איפה מתקינים את זה והאם זה שווה או ביזבוז של כסף?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  17. Started by Razor,

הכבל שמחבר בין מצלמות דיגיטליות למחשב...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by DesperadoS,

שלום לכולם .... אני חייב לקנות באופן מידי מצלמה דיגיטלית חדשה טובה ואין לי מושג בעצם בנושא . יש לי 800 - 1000 ש"ח ואני מעוניין במצלמה טובה מחברה טובה .... וגם ממקום טוב שיעמוד בתנאי האחריות ! המצלמה צריכה להיות לפחות 2 מיליון פיקסלים ועם מסך וזום אפשרי .... אבקש לעזור לי גם בדגמי המצלמות משום שאיני מבין בהם כלום ... תודה רבה ... דורון

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  19. Started by roei88,

שלום אני רוצה לקנות ג'ויסטיק בתקציב בסביבות 300 ש"ח חשבתי על Top Gun Afterburner II איך הוא? מה ההבדל בין ג'ויסטיקים זולים ליקרים יותר? נגיד בין זה http://www.pch.co.il/docs/pd-1551998843.htm לבין מה שנתתי למעלה? איזה משחק מומלץ למתחילים? תודה בה מראש 8) עריכה: טוב עכשיו נודע לי שפלונטר נסגרו ואני לא מוצא עוד מקום שאפשר לקנות את הafterburner אז איזה ג'ויסטיק כדאי לקנות? (עדיף לא usb כי כל היצאות של זה אצלי תפוסות (עכבר ומודם) אז אני יצתרך לקנות כרטיס הרחבה לזה שעולה 80 ש"ח וגם התקציב לג'ויסטיק ירד..)

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  20. שלום! יש לי אל פסק של APC שבו כל השקעים הם מסוג IEC נקבה (4 שקעים - 3 עם גיבוי מצבר ו-1 רק עם ייצוב מתח). את המסך והמחשב חיברתי בעזרת כבלים IEC זכר - IEC נקבה (כבלים כאלו אין בעיה להשיג - זה כבל זהה לכבל שמחברים מסך לספר כוח במחשב (בספקי כוח שיש בהם יציאה כזו)). הבעיה היא שאני רוצה לחבר לאל פסק גם את המדפסת והסורק, שכמובן, לא יכול להתחבר אליהם כבל IEC. האם מישהו יודע איפה אפשר לקנות בארץ (עדיפות לאזור הצפון) כבל שבצד אחד הוא IEC זכר (כי השקע באל פסק הוא נקבה) ובצד השני הוא שקע/ים ישראלי/ם (שיהיה אפשר לחבר אליהם את המדפסת והסורק)? צירפתי תמונה של איך כבל כזה צריך להיראות (עדיף שיהיה יותר משקע אחד ישראלי בצד השני, אבל אני אסתפק גם בשקע ישראלי אחד בצד השני). בתודה מראש! הערו…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by -=THE MUMMY=-,

מצאתי מכשיר שאין לי מושג מה הוא עושה כתוב עליו PC+ABS HITPOINT

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  22. Started by CaRTeR,

אז ככה אבא שלי מתעסק עם חשמל וסידר לי אל פסק בחינם אני צריך רק לקנות איזה כבל בשביל להפעיל אותו ולבדוק אם הוא עובד.. עכשיו השאלה : אמרו לי שאל פסק יש בו משהו רעיל שהוא עובד שלא טוב לגוף שלי האם יש שחר לטענה זו ?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  23. Started by status,

יש לי ספק AOpen 350W וכרגע הוא מחזיק לוח, 3 מאווררים 80MM, DVD, צורב DVD, וצורב, הארד דיסק 80GB 7200RPM, וכונן דיסקטים. רציתי לדעת... האם הספק יחזיק עוד שלושה מאווררים (אחד מהם עם לדים) וקטודה "קרה"?

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  24. Started by User_Name,

שלום לכולם! האם יש פה מישהו שיש לו את הסורק HP 3500c , ויכול לתת לי את מידותיו? (אורך, רוחב גובה) חיפשתי באתר היצרן אבל לרוע המזל זה באינצ'ים... תודה!

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  25. Started by tovtov,

בוקר טוב, אני זקוק למצלמת אינטרנט כדי לבצע video conference עם טיוואן (עיניני עבודה). על איזה מצלמה הייתם ממליצים ? אני צריך גם אופציית זום למצלמה. בתודה מראש, יוסי

• 4 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים