עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by itaic,

שלום אני מפחש מדפסת ביתית משולבת (מדפסת,+צילום+סורק+פקס עצמאי) לשימוש ביתי אשמח אם תוכלו להמליץ לי על משהו טוב וחסכוני מבחינת עלות ההדפסה.

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  2. Started by SlipY,

שלום לכולם, לפני כ6 חודשים הזמנתי 7 ספקים מסוג XPC Shuttle 250W SilentX הספקים עבדו מעולה והתחלתי לבצע איתם פרוייקט מסויים אך כעת שתי החברות היחידות ( Spiritus , CD-LOG ) הפסיקו לייבא את הספקים לארץ. דרושים לי עוד 7 ספקים ואין לי מושג מהיכן להשיג אותם. יש למישהו הצעות ?

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  3. מחפש מדפסת משולבת שתשמש אותי לצילומים ופקסים ללא מחשב, והבנתי שיש מדפסות הזרקת דיו שהעלות לדף פחות מ10 אג' )ב5% כיסוי( בדיו חילופי או ערכות מילוי אבל אני לא מוצא איפה יש נתונים על זה, בינתיים ראיתי רק ברדר MFC240 אבל הייתי רוצה לשמוע עוד הצעות ואם יש יותר זול ומומלץ.[br]פורסם בתאריך: 17.10.2007 בשעה 11:06:42 שכחתי לציין שאני משתמש בצילום שחור לבן. בתודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  4. Started by Ashand,

"מצאתי" כבל שהוא DVI ל-VGA עם מחבר של USB ...מישהו יודע למה הכבל משמש ולמה ה-USB נועד??

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by onn_the_vy,

1. אחד... 2. שתיים.. עכשיו תנו חוות דעת.....

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  6. מה הכי שווה מבחינת ביצועים מחיר? משהו איכותי? עזבו את הכסף העיקר שהכי שווה מבחינת ביצועים מחיר! מה אתם ממליצים לקנות? אבל לא משהו גרוע שעולה 50 100.. משהו שיהיה איכותי..

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by CyberBot,

עד 250 אין עדיפות לחברה שימושים גיימינג והקלדה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Jack_g,

יש לי SIDEWINDER ישן ועכשיו קניתי לוח אם NF7-SL של ABIT ואין לו GAMEPORT עליו וממש לא בא לי לקנות GAMEPAD חדש מכיוון שאני לא משחק הרבה כללית אבל כשאני כן משחק אני דיי אוהב להתשמש ב GAMEPAD מה עליי לעשות ? רק אל תגידו להתקין עוד כרטיס קול. :-\

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  9. שלום ותודה שנכנסתם ועזרתם . גם אם לא עזרתם תודה בכל זאת. אני מזמין מחשב ורוצה שהספק יספיק לכל המחשב ולOC ממש ממש קל ... תוכלו להגיד לי אם הספק שאני מתכננן לקנות יספיק את הדרוש ? הספק הוא : Antec Smartblue 350w המפרט הוא: Xaser III V2000A AOpen AX4C Max Intel P4 3.0GHZ 800FSB Zalman 7000Cnps-Cu MSI CDRW Western digital Ratpor 10K RPM SATA Floppy . Duh. Memory : Corsair Twinx 2x256mb PC3200 האם אני יצטרך ספק יותר חזק או שזה בדיוק מספיק ?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  10. Started by xtract1,

הינה המפרט... AMD 3800X2 AM2 kn9-s sata2,nforce550,ddr800,pci-e 1 GB ddr2 667 7600GS 256 mb dvi,pci-e hitachi 80 G compucase 6a21 creative sbs 390 המגבלה היחידה היא---שיהיה מנועה ושיחזיק-זהו! '

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  11. ה G5 שלי קצת מתחיל לעשות בעיות לאחרונה וחשבתי להחליף אותו בעכבר אחר למרות ש הוא עדיין מתפקד, כשהמועמד המתבקש הוא ה DEATHADDER המהולל של RAZER שבהרבה פורומים וגם כאן מחשיבים אותו כעדיף הרבה על ה G5 בגיימינג (במיוחד במשחקי FPS מהירים). הסיבה שבגללה אני בכל זאת שואל כאן, זה כדי לקבל תשובה ממישהו שבאמת יש לו נסיון משמעותי עם שני העכברים האלה ויכול להגיד מנסיון שה DA עדיף על ה G5. פשוט מחיפוש בפורום כאן ובעוד פורומים אני תמיד נתקל בהרבה פאן בויז של שתי החברות עם טיעונים מלומדים ומעמיקים בסגנון: "DA שולט!!!1 G5 זה זבל", או: "G5 שולט!!1 DA זה זבל". אז כאמור אם מישהו עם נסיון יוכל לענות לי אם באמת יש הבדל מורגש בין השניים (או אם בכלל עדיף עכבר אחר לגיימינג), אני אשמח מאוד.

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  12. והאם TOP POWER נחשבת לחברה ג'נרית מפני שרק אתמול למדתי על הספקים שגם בהם יש חברות פחות מוכרות ופחות יציבות וחברות יותר מוכרות ויציבות בעקבות קנייה של כרטיס מסך חדש{GEFORCE 6800GT 256MB CLUB3D] ונאמר לי כאן בפורום שאני צריך להחליף את הספק שלי [GYRO 500W] שהוא ג'נרי אודה מאוד לתגובה מהירה וחג שמח לכולכם

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  13. Started by DJO,

שלום, אני מחפש להשקיע באוזניות אלחוטיות איכותיות. השימוש העיקרי יהיה לשיחות סקייפ ארוכות שאני עורך ולכן אני צריך שיהיה גם מיקרופון מובנה. במידת האפשר הייתי רוצה שהאוזניות גם יוכלו להשמיע מוזיקה מהאייפון שלי וכן שהמיקרופון יהיה מתנתק. חיפוש לקח אותי ל http://lifehacker.com/5896076/five-b...ed-microphones שם נראים כמה דברים נחמדים אבל הכתבה כבר בת שנתיים. האוזניות האלה עושות רושם ראשוני מטורף על אף המחיר אבל אני בכלל לא בטוח שמוכרים אותן בארץ (בכלל זאפ לא ממש עזרו לי בכל הנושא הזה): http://www.pcmag.com/article2/0,2817...p#disqus-start . תודה מראש! עריכה: יש לי קרוב בוושינגטון DC בימים הקרובים שיכול להיכנס שם לחנות לקנות משהו עבורי אם זה עדיף

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי,לפני כשבוע הייתה לי את אותה הבעיה. המדפסת דלוקה,אני הייתי מנסה להדפיס עם חיבור Wi-Fi ובחלונית היה כתוב Printer not responding.אותו דבר כשהייתי מחבר עם כבל. מחקתי את הדרייברים,התקנתי מחדש,הכל עבד עד ששוב היום אני מנסה להדפיס(לא משנה החיבור) ואני מקבל Printer not responding מה יכולה להיות הסיבה? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. זה הדגם שלה: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=378013 הפשוטה הנוחה והישנה...היא נהרסה לי ואני רוצה להביא אחת כזאת השחור ולבן ולא כחול ולבן כמו בתמונה... איפה בתל אביב וירושליים אני יכול למצוא אותה זמינה ליום שלישי הזה?

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by Decline,

מה הולך חברה, אני מחפש לקנות זוג אוזניות חדש למוסיקה וגיימינג (30-70 מבחינת אחוזי שימוש), מעדיף בלי noise cancelation, חובה מיקרופון סביר לשיחות. טווח מחירים בין 300-400, בגדול חריגה של 50 שקל. תודה רבה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by wooper,

שלום אני מרוצה מהמדפסת חוץ מזה שאני לא מדפיס הרבה ומתבזבז לי הרבה דיו יש לי 4 ראשי דיו 2 שחור 2 צבעוני כמעט תמיד אני מדפיס בשחור אז באפשרויות עשיתי הדפסה בשחור לבן אבל בכל זאת זה מבזבז לי מהדיו הצבעוני כל 3 שבועות אני צריך לקנות צבע האם יש דרך לחסוך בדיו? תודה

18. Started by קוזמו,

ישמש גם לדברים אחרים, אך בסופו של דבר מה שחשוב זה ביצועים ב-FPS ונוחות לאורך זמן. יש סיבה לא ללכת על ה-Logitech G502 Proteus Core? משהו טוב יותר באותו מחיר?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by ooooooo123asd,

האם העכבר הזה הוא הטוב ביותר במחיר הזה? הוא נוח? המלצות?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by waizman,

אהלן, אני מעוניין להתקין יכולות GPS למחשב נייח, לאיזה רכיבים אני יזדקק? אני מניח שמקלט ותוכנה, עוד משהו? יש המלצות למקלט USB או משהו כזה? עדיף לאחד זול תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. <אין פרסום חינם> אם לא, למה?? תודה לכל העוזרים...

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by deluxe,

אני מעוניין ב-QCK באחת מגרסאותיו אך בשל המבצעים הלא כל כך אטרקטיביים השנה, הוא לא בא בחשבון כרגע. חשבתי על תחליף שיתאים לעכבר כמו G400, ושקיימת עליו הנחה טובה. חשבתי על Roccat Taito. הוא מתאים? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  23. Started by itzikin0,

שלום לכולם, בידיוק שקניתי את העכבר שמתי אותו במחשב ועכשיו הבנתי שצריך להוריד לו איזה דרייבר שיכול שאני יעשה שהכפתורים בעכבר אני יחליט מהם וכל זה... עכשיו הורדתי דרייברים מכל הגרסאות עדכנתי את כל המחשב ועדיין הדרייבר לא עובד =/ אני עזבתי את זה לכמה חודשים ושוב בא לי לחזור לבעיה לנסות לתקן אותה =/ קניתי את העכבר לפני כחודשיים - שלוש. הבעיה בעכבר זה שהמחשב משום מה לא קולט אותו...במחשבים אחרים שניסיתי מורידים את הדרייבר של ה-G500 ורואים את השם של העכבר אצלי הורדתי את הדרייבר וזה לא קרה אותו ולא ראיתי את העכבר! אני פניתי לפורום בחו"ל של LOGITECH ופניתי ללוגיטק ישראל בטלפון ובפורום ישראל של לוגיטק אף אחד לא מבין/לא יודע את הבעיה שאני מדבר אליה...חזרתי לחנות שממנה קניתי ושם זה ע…

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  24. Started by einpoklum,

אני מנסה ולא מצליח למצוא מאיפה לקנות מקלדת מתקפלת (כזאת: http://www.thinkgeek.com/computing/input/5a7f/ ) הייתי מזמין מארה"ב אם המשלוח לא היה עולה $40 ... מישהו יודע איפה אני יכול למצוא כזו? מצידי שיהיה דגם אחר, צבע אחר, לא אכפת לי - רק שניתן יהיה לגלגל אותה ולהתעלל בה.

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  25. Started by wow,

יש לי את העכבר הזה והוא נתקע לי מידי פעם,או רועד(הסמן) או פתאום קופץ למקום אחר במסך. מה יכולה להיות הסיבה? אולי משטח לא מתאים כי שמעתי שהוא עושה בעיות על משטחים מסוימים ואם כן אז איזה משטח אני צריך?

• 4 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.