ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
כולם אומרים שהמארז הכי מומלץ הוא זה Compucase 6A19 Black - 0.8mm Steel - 1x120mm fan - NO PSU אבהל אני רוצה להבין למה הוא נחשב כזה טוב לכן יש לי כמה שאלות שאני רוצה שיענו לי עליהם 1. מה הקירור שלו והאם הוא מספיק מקרר ושקט למפרט למעבד פנטיום D930 + כרטיס מסך : ניוונה 7600GS וכו' 2. האם הוא בא עם ספק כוח והאם זה ספק כוח טוב או שצריך לקנות ספק כוח חדש שיבוא איתו (אני מתכנן מחשב בשביל משחקים כמו NFL 2006 וכו') 3. האם הוא הכי טוב לקנות בלי עוד קירור למעבד ובלי עוד ספק כוח ?(כמה הוא עולה?) בבקשה תענו לי כי זה ממש ממש חשוב לי לדעת את זה תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מתלבט מה לקנות מבין השניים. הראשון הוא מארז atx מידי מפואר כולל usb בחזית והשני הוא Foxconn TLA-436 Black/Silver+ FSP 350W + 92mm Fan - 1Y Warranty מה עדיף מבין השניים?? ???
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום יש לי אוזניות של beats שנקרע להם הריפוד כבר בפעם הרביעית אני חושב עכשיו הבעיה היא שנגמרה לי האחריות עליהם אז רציתי לדעת האם זה מסובך להחליף את הריפוד לבד ומאיפה אבל להזמין ריפוד מקורי באינטרנט ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
סמסונג מוכרת את עסקי ההדפסה שלה בסכום עתק, והרוכשת המאושרת HP מצהירה: באנו להמציא מחדש את התחום לכתבה
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת למחשב שלי בתקציב של כ-100 שח על איזה מקלדות נוחות וטובות את ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני יודע שקיים דיון בנושא הזה... אבל יש בו 200 עמודים!!!!!!!!!!!! לא כדאי לנעול אותו (כדי שאנשים עוד יקראו) ולפתוח אשכול חדש בנושא??? ועכשיו לעניין שלי: חברה אני רוצה לקנות ספק... יש לי המון רכיבים במחשב.. ועד עכשיו אני משתמש בשני ספקים (ג'נרים רגילים שהיו לי ) אחד למאווררים וכו'... ואחד למחשב.. המפרט שלי לוח 3 דיסקים קשיחים של ווסטרן דיגיטל 3 כוננים אופטים של סוס (סידי,דיוידי וצורב) 2 מאווררים 120 מ"מ 2 מאווררים 80 מ"מ מאוורר למעבד מאוורר לכרטיס מסך בקר שליטה למאווררים ארדקנו 13 של טרמלטייק כולל מסך LCD בקרוב - מסך LCD בתאורת רקע 20 ס"מ על 2ס"מ USB - ללוח: מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוספט - מקלט צורך חשמל מודם חיצוני של טריון - צריכת חשמל חיצונית ע"י ספק 12V HUB - מפצל…
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
:AR15: למה לשחוט? מדובר ב-Gainward Ti 4600 שבארה"ב עולה 400$, והם מוכרים ב-550$ לפני מע"מ כמובן. ידוע הרי שאין מס על הכרטיסים הללו. נבלות, אל תיקנו אצלם.
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
כותרת!!!
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום אני מחפש ג'ויסטיק למחשב בשביל הפיפא 14 הבעיה העיקרית שלי היא שאני מחפש ג'ויסטיק בסגנון של סוני אני רגיל אליו (משחק בו מעל 12 שנה) הייתי רוצה שתמליצו לי על ג'ויסטיק כזה.. לא אכפת לי אלחוטי או לא.. אני רק צריך שהתגובה שלו תהיה חדה.. תקציב של עד 250 שקל תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למדפסת משולבת לשימוש ביתי בתקציב בערך 500-700 ש"ח. מדפיס לא הרבה, אבל חשובה איכות ההדפסה - טקסט, אינטרנט (לא הדפסת תמונות). חייב להיות חיבור WIFI אמין, לא חשוב חיבר ל-DROPBOX, PICASA, SKY DRIVE שונים. האים ישנם הבדלים באיכות ההדפסה בין מדפסות המומלצות ו- BROTHER MFC-J870DW, HP OFFICEJET PRO 8600 PLUS, CANON PIXMA MG6450?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלוש מארזים ומוכן לקבל וד המלצות לאחרים אם אפשר תתיחסו להכל (כולל מחיר) ושתפו אותי בבחירתכם אחד שתיים (שימו לב להבדלים בין שתיים לשלוש) שלוש תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
האם MX700 שווה את ההשקעה או ש MX500 יספיק. ההיטלבתות היא האם MX700 מספק את אותם הביצועים בדיוק + אלחוט או שהוא יותר טוב בהכל. כי היה לי ניסיון אם עכבר אלחוטי ואהבתי את העניין כי אין את החוט שמציק לפעמים, אבל זה היה עכבר מאוד פשוט ודי עצבן אותי וזלל סוללות כמו מטורף.
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
1. האם מישהו יכול להמליץ על מצלמת אינטרנט פשוטה וטובה (לשימוש בסקייפ ומסנג'ר) ? היתה לי משלמה פשוטה שקיבלתי, אבל איכות התמונה לא טובה, אשמח להמלצה על משהו ספציפי. 2. בזמן האחרון מתרבים מחשבי הלוח (אייפד ודומיו), מישהו יודע האם למחשבים הללו קיימות אפליקציות רפואיות ? בנוסף, האם רופאים נוהגים להסתובב עם מחשב לוח, לתיעוד הביקורים / בדיקות / שימוש באפליקציות ? (יתכן וזה תלוי מחלקה, לדוגמא, רופאים בפנימית לא, אבל במחלקות אחרות כן)
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
כשרכשתי את המחשב שלי בזמנו, לפני כשנה, קניתי מארז Compucase CI 6920 (זה עם הדלת הכחולה), שהגיע מלווה בספק כוח של HEC. המארז שירת אותי נאמנה והשאיר את המחשב הצנוע שלי על טמפרטורות טובות. הבעיה החלה ברגע שהתחלתי ללכת למסיבות-רשת, המארז פשוט גדול מדי וכבד מדי בשביל לסחוב אותו, כך שחשבתי על אולי לקנות מארז חדש שיקל עליי את מלאכת הסחיבה. עולות שתי שאלות: 1) מה הסיכויים שמישהו יהיה מעוניין לקנות מארז ישן? לי אישית זה נשמע לא סביר אבל אולי יש שוק לזה? 2) האם ניתן להשיג מארזים קלים ונוחים במחירים שלא יקרעו את הכיס? נא לא לשאול כמה אני מוכן לשלם כי זו פשוט שאלה של "כמה עולה מארז קל ונוח והאם אני מוכן לשלם את הסכום הזה", אשמח אם תציינו דגמים מומלצים מסוימים
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום. יש לי את המדפסת המשולבת HP Deskjet Ink Advantage 4645 וכשאני סורק, חלק מהדפים יוצאים ישר וחלק יוצאים עקום. הסורק קיבל מכה קטנה כשסגרתי את המכסה. יכול להיות שמשהו נדפק?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דוד שלי צריך ספק למערכת שלו אז הנה המפרט: P4 .3.0GhZ Presscot מעבד Gigabyte GA-8IG1000-G לוח אם GeCube Radeon X1600 256 MB כרטיס מסך agp x8 2 דיסקים קשיחים צורב דוידי וזהו בערך
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הקמתי מן משרד בביתי ועכשיו נשאר לי הציוד ההיקפי; מדפסת, עכבר + מקלדת. כאן נשים דגש על המדפסת: *פקס - חשוב מאוד *סורק - חשוב מאוד + אופציה של מכונת צילום (ללא המחשב). *לייזר/דיו - לא מתפרע יותר מידי בהדפסות. יכולות להיות תקופות ללא שימוש כלל. *צבע - לא "בלתי נפרד" אך אם כבר אז כדאי שתהייה האופציה. *WIRELESS - אופציה אפשרית, לא הכרחית. עוד חשוב שלא תהיה מסורבלת, פשוטה וטובה. שתהייה אמינה עם כמה שפחות תקלות (כמובן מביקורות וחוות דעת) הטווח מחירים הוא רחב, זאת מכיין שמצד אחד אולי עדיף לקנות משהו זול שיחזיק שנתיים - שלוש ויעשה את העבודה כמו שצריך או אם ישנם דגמים כל כך מוצלחים ואמינים ששווה להעלות את מחיר ההשקעה. (ממה שראיתי בזאפ אין מוצרים מוצלחים בטווח הזה אז אולי כבר כדאי …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך מדפסת לייזר זולה בטווח של 700 ש"ח מקסימום. צריך מדפסת לעבודות משרדיות, אבל שתהיה איכותית ואמינה ולא יקרה. עבדתי עד עכשיו עם זירוקס 3120, הייתה בסדר למרות שעשתה קצת בעיות עם דפי A5 (רצוי שהחדשה לא תעשה בעיות כאלו). יש המלצות? תודה
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
עכבר אלחוטי עם קליטה טובה גם מרחוק יכולת פעולה על משטחים שונים לחצני קדימה/אחורה בצד העכבר עדיף רסיבר קטן ולא בולט ---------------- מה אומרים על זה? Logitech Marathon Mouse M705 ב 180 ש"ח ------ תמונה מחיר עפ"י זאפ מכירים מקום שמוכר יותר בזול?
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
איזה מארזים הכי כדאים \ הכי מקררים את המעבדים החדשים של AMD ATHLON XP או בלי קשר איזה מארזים הכי טובים בקירור מעבדים. (אני מתכוון בעיקר ל FULL TOWER) עדיף שיהיו זמינים גם בארץ אך לא הכרחי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עזרו לי להחליט איזה לוח טוב יותר. חשובה לי מהירות לא מעניין אותי בכלל OC . כמו כן יציבות והתאמה לסוגים שונים של חומרה. קיימת אופציה נוספת לGYGABYTE 7DXR שזה לוח כולל RAID. מה אתם אומרים בהנחה שכולם באותו מחיר
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני יודע שזה מארז בכלל לא משהו...ברור שזה יהיה ככה כי קניתי את המחשב מאייבורי ואז לא הבנתי כלום. : מצאתי את התמונה פעם בפנדה כמחשב קומפלט (לא זה היה המארז) מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכם. אני רוצה לקנות סט מקלדת ועכבר אלחוטיים במבצע של הבלאק פריידי.מדי פעם אני משחק במחשב אז ככה שאין לי צורך במקלדת של גיימרים. אני מחפש משהו נוח ואיכותי. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות כרטיס הרחבה usb 3.0. הכי זול שראיתי בחנויות בארץ הוא ב-ksp שעולה 60 שקלים. בדקתי באיביי ושם חצי מחיר. יש כאן מישהו שקנה ב-ebay כרטיס הרחבה usb 3.0 ויכול להמליץ? הזמנתי אחד (בקישור למטה) אבל הוא לא עבד כמו שצריך... http://www.ebay.com.au/itm/USB-3-0-4-pin-IDE-PCI-e-PCI-Express-Card-PCI-Express-Slot-5Gbps-Low-Profile-/131027786073?pt=AU_Components&hash=item1e81dd5959
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת למשרד שלי , והייתי רוצה לשמוע המלצות ממכם על איזו מדפסת כדי לי לקנות. אשמח לשמוע הצעות תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-