עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. למדפסת באיכות די גבוהה.. לא צריך משולבת... שתיהיה לה אפשרות להדפיס על דיסקים... באיכות די גבוהה.. (אני מדבר על מתקן כזה מיוחד שמכניסים בו את הדיסק המיוחד וזה מדפיס עליו..|)

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  2. Started by Bruce,

עשיתי חיפוש הפורום לגבי כל נושא העכבר לגיימר ועדייין לא הצלחתי לגבש החלטה. ההתלבטות שלי היא בין הG5 לMX518 האם ההפרש מחירים מוצדק בכלל? והאם באמת יש משמעות לעכבר כזה אם אני משחק למשל בBattleField ? לפי מי שראיתי לG5 יש את עניין המשקולות וכן אומרים שהוא זז יותר טוב על השולחן וכמובן לייזר. חבר שלי נמצא כרגע בניו יורק ואני צריך להחליט אז אשמח לעזרתכם בנושא. תודה

3. שלום עכשיו ברצוני שתעזרו לי להחליט על בחירה חשובה מאוד בחיי,קניית כרטיס קול. עכשיו אמרו לי מה עדיף (על פי ניסיונכם בבקשה): HERCULES GAMESURROUND-MUSE-XL HERCULES GAMETHEATER-XP HERCULES GAMESURROUND-FORTISSIMO-II SOUND BLASTER AUDIGY קחו בחשבון שהם ישמשו בעיקר למשחקים. המלצתכם/דעתכם חשובה אנא עיזרו. בתודה אני(Jim)

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אשמח לעזרה, כל הפרטים בכותרת. תודה.

• 13 תגובות
    • 826 צפיות
  5. Started by le cat,

אני מעוניין לקנות מצלמת רשת (בסביבות 300 ש"ח +/-). איזה מצלמות מומלצות? אילו חברות? ?Creative? Logitech? 3Com אילו דגמים? אילו תכונות חשוב שיהיו במצלמת רשת? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  6. על איזה סורק הייתם ממליצים לסריקת נגטיבים ושקופיות כאשר התכונות החשובות בו הם קודם כל איכות, קלות שימוש, ואפשרות להזנה של מספר שקופיות / נגטיבים בכל פעם ? יש לי מספר רב של נגטיבים ושקופיות מהעידן שלפני המצלמות הדיגיטליות שברצוני לסרוק כך שגם מהירות הסריקה הינה פקטור. מה טווח המחירים של סורקים כאלו ?

7. Started by le cat,

שלום, אני מתלבט איזה כונן DVD כדאי לקנות. מהו הכונן הטוב ביותר? אודה מאוד להמלצות שלכם!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שניהם צריכים להיות זולים פשוטים ושימושים מספר ההרחבות ליואסבי- עדיף ל-4 או 6, משהו קומפקטי ופרקטי, ולא גדול שולחני עם אורות צבעוניים ומנגינה של הבא נגילה כל פעם שמחברים התקן. צריך להיות זמין בארץ בטווח מחירים של 100-400 שקל. (usb 1.0) העכבר צריך להיות קטן ונוח לאחיזה (לא חובה אורגינמי- פשוט נוח) ומאריך ימים למרות הצטברות לכלוך (אין בעיה לנקות אותו על בסיס קבוע). טווח המחירים לעכבר הוא שוב בין 100-400 שקלים חדשים. שוב- דגש על מחיר זול עקב צמצום אדיר בהזרמת מזומנים פוטנציאלים. ואגב אם מישהו מכיר עכבר של נייד קטן ופרקטי אבל נוח לאחיזה- גם זה מעולה מבחינתי. הגודל לא קובע- ברוב המקרים.. תודה מראש- אביעד פארן.

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  9. שלום רב! אני מעוניין לקבל המלצותיכם לעכבר חוטי נוח מאד לעבודה משרדית ממושכת. אני עובד על מחשב 8-9 שעות ביום וזקוק ל"עכבר נוחות". אין מדובר למטרות גיימר וכ'ו...פשוט שיהיה נוח לעבוד איתו. כיום אני משתמש ב: Microsoft Wheel Optical. טווח השקעה: עד כ-200ש"ח. תודה רבה!

10. היי חברים וחברות, מחר יש לי יום חופש ואני מעוניין לנצל את המבצע שיש בKSP של מוצר שני ב60% הנחה שקרוב להסתיים אני רוצה לרכוש מקלדת ועכבר אלחוטי בעבר היה לי עכבר vx nano של לוגיט'ק, מקלדת אלחוטית מעולם לא השתמשתי. יש לא מעט דגמים של מקלדות ועכברים של מיקרוסופט ולוגיט'ק וגם יש סטים משולבים האם יש לכם המלצות כלשהן ? בנוסף אולי גם אני מעוניין לרכוש אוזניות אך גם כאן יש כל כך הרבה דגמים (הייעוד הוא מוזיקה נטו, אלקטרונית, לא למשחקים) בנוסף התעניינתי בקניית סוללת גיבוי חיצונית, אך לא ראיתי משהו מעניין בארץ. ראיתי בebay סוללות של 30,000mah בערך ב200 ש"ח (סיניות) ובנוסף את Anker E4 13000MAH C ב197 ש"ח ישירות מאנקר, שנראה לי שאלך על האנקר כי קראתי ביקורות טובות והן מייצרים מוצר…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני מישתמש ב-Razer Copperhead, אך הוא לא נוח לי וגם לא ממש אהבתי את הביצועים שלו. העם יש עכבר שיכול להתאים לי יותר מימנו, שיתן ביצועים טובים ובאותו הזמן גם נוחות לשימוש ממושך. ד"א אני שמאלי. זה שיש לי תקציב של 500 ש"ח זה לא אומר לנצל את כולו, אלה לתת את התמורה הטובה ביותר עבור הכסף.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Crazy Angel,

שלום רב, מזה שלוש שנים, אני משתמש בעכבר MX1000 של חברת Logitech ואני מאוד מאוד מרוצה. לאחר שעשה את עבודתו נאמנה, שווק העכבר חיים ובבואי לקנות עכבר חדש מסוג זה ראיתי שהוא איננו משווק יותר. אני מעוניין בעכבר חדש של חברת Logitech שדומה מבחינת הנוחות והתכונות לMX1000, ואם אני קונה אחד חדש אז כבר עדיף כמובן שהוא יהיה טוב ממנו. אין מגבלת תקציב. אודה לעזרתכם.

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  13. Started by benor,

אז ככה אני אגיד מה לא צריך שיהיה בה: מהירות, איכות , עיצוב מה שצריך : כמה שיותר זול, , טונר זול, אמינות. מצאתי משהו די זול ב- 355, אני לא יודע אם המחיר הגיוני .. מה אתם אומרים? http://zap.co.il/model.asp?model_id=18985

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  14. Started by shlomi_x,

היי, מספר שאלות: האם צבע מארז מצבי על איכותו או שהעניין אסתטי פרופר? מדוע מארזים מסויימים יקרים יותר? - אני לא מדבר על הבדל בגודל. האם בקניית מחשב מבוסס AMD+GIGABYTE אני זקוק ליותר מאשר SUPER ATX 300W סטנדרטי? - (אותם קניתי היום) נ.ב שמעתי שמעבדי AMD מתחממים מאוד. האם כדאי לדאוג לתוספת קירור מעבר לסטנדרט? (המעבד הוא ATHLON XP 2000) תודה, שלומי

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  15. Started by quepasa,

למה הכוונה כבלים עם סיכוך גבוה

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  16. Started by sHaDy,

אשמח לעזרתכם\המלצה\חוות דעת: קראתי את הביקורת של האתר על ההגה הזה, קצת יוטיוב וגוגל. אין לי בעיה של תקציב, אני מוכן להשקיע את ה-1,500 כמה שזה לא יעלה, אך אני לא יודע עד כמה יש תמורה למחיר. אני בעיקר משחק ב-Richard Burns Rally (RBR). כמה שאלות: 1. האם מישהו שיחק במשחק הזה עם ה-G27 ויכול להמליץ על כך? 2. איך אני מעביר הילוכים באופן סיקוונטאלי כמו בראלי? עם הידיות הכסופות האלה (ראו תמונה, בדומה ל-DS4) או באמצעות כפתורים שמאחורי ההגה (כמו ב- 206 WRC הישנה)? 3. בלם-יד. הבנתי שאין בערכה. אין איזה תוסף של בלם יד שאפשר לקנות או לאלתר איזה משהו? כי וואלה זה חלק משמעותי מנהיגת ראלי כשיש פניות של 180 מעלות. תודה!

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  17. Started by yuraxp,

ערב טוב, אני צריך להחליף לצערי את הגה שיש לי MICROSOFT SIDE WINDER כי אין לו חיבור USB ואין דרייבים לXP. ההגה שאני חושב עליו בעקבות התציב הוא זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_177_181&products_id=8413 האם למישהו יש ניסיון איתו? והאם ההגה הזה יכול לתת את אותם רעידות מנוע כמו ה מקירוסופט שעלה בזמנו 850 ונחשב לטופ?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  18. התמונה וכל המפרט לגבי הרמקולים בקישור הבא: http://www.htttpwww.net/audiodesignconcepts/stormspeakers/k390f.html איך החברה?ואיך הרמוקלים?האם שווה לקנות?המחיר הוא 1600 שקל...

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. 1) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_837&products_id=5334 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_689&products_id=5391 3) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_689&products_id=3950 אם יש לכם המלצות נוספות הן יתקבלו בשימחה. הערות גם לספקים שאני הבאתי: *שיהיה להם ספק חזק ושקט הנותן זרמים יציבים. *שיהיה להם קירור טוב. *שהמאווררים שלהם יהיו שקטים. עריכה:------------ תקציב 480 ש"ח בלחץ (עדיף הרבה פחות),המחיר כולל ספק. לא כל כך משנה עם חלון או בלי (רצוי עם). אני רוצה גם שהמארז יהיה יפה.

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  20. אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש את המקלדת הנ"ל, יש כאן אנשים שיש ברשותם את המקלדת הזאת ויכולים להביא חוות דעת עליה? אשתמש בה בעיקר לגיימינג. כמו כן אני חייב לציין שיצא לי לשחק פעם אחת עם מקלדת מכאנית והיא הייתה בעלת כפתורים כחולים ולא אהבתי כי היא הייתה רועשת מדי והיה ממש צריך ללחוץ על הכפתור עד הסוף כדי לשלוח פקודה. נכון להיום אני משתמש במקלדת מיקרוסופט מלפני 15 שנה ואין לי ניסיון עם מקלדות מכאניות, חשוב לי שהמקלדת תהיה שקטה וכמו שהבנתי המקלדת הזו שקטה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by RavPamPam,

שודרגתי לאחרונה את המחשב לAMD 3700, לוח DFI lanparty ultra-d וג'י פורס 7900GT. כסיימתי להתקין את הכל (במארז טראנספורמר של סאן בים וספק 480 וואט של אנטק) ובאתי להפעיל את המחשב, נשרף לי הספק (יצא ממש מלא עשן). עכשיו אני צריך לקנות ספק והשאלה שלי היא, האם מספיק 500 וואט? או שכבר לקנות 550 או אפילו יותר? אשמח לקבל תגובות.

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  22. אח שלי רוצה לקנות עכבר גיימינג, לא יותר מידי יקר ולא יותר מידי משוכלל, העיקר שיהיה יותר טוב מהעכברים הפשוטים האלה של לוג'יטק/MS. הבעיה - אח שלי שמאלי ושאר המשתמשים במחשב ימניים, כלומר, העכבר חייב להיות סימטרי. אפשרות אחת שעלתבה היא ה-RAZER DiamondBack, אבל אני רואה שיש ליצרן הזה המון עכברים סימטריים (למראה לפחות). הנה לינק עם כל הדגמים שלהם: http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Mouse&DB135285=399885 וישם שם כמה מעניינים, במיוחד ה-habu. דבר אחד שדי חשוב לי שהחנות תהיה באזור חיפה, נשר והקריות או שלחילופין יכולה לשלוח במשלוח די מהיר (ביחד עם המלצה לחנות שנוכל לראות אותו ולנסות אותו על היד שלו).. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  23. שלום לכולם וחג שמח !! אז ככה יש לי מחשב שיושב בסלון עם שולחן מחשב מסך מקלדת ועכבר, אז חיברתי גם אותו לטלוויזיה שבסלון. והמרחק בין המחשב לסלון עצמו סביבות 3-4 מטר. רציתי לשמוע מכם המלצות לכבי סט מקלדת ועכבר אלחוטי. אופן השימוש הוא באמת יהיה אולי פעם בשבוע... לגלישה אולי באינטרנט ככה, או לאיזה משחק נחמד. אני מחפש סט לא יקר , ובעיקר שיהיה 2.4GHZ, כי להבנתי הקליטה שלהם מצויינת ולא בא לי שזה יקרטע... 1. איך דעתכם על זה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1DJV8AKB01 2. ומה אתם ממליצים, טווח מחיר עד 350 בערך... אופן השימוש באמת לא צריך משהו יקר.. 3. תודה !.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by morangal555,

שלום אני מחפש מארז(עדיף ללא ספק או ספק איכותי) בעל אפשרות להתקנה של מאווררי 120MM מקדימה ומאחורה ובנוסף מאורר על הדלת\הגג התקציב שלי דחוק כך שלא מתכוון להשקיע במארז ללא ספק מעל 250 ועם ספק מעל 370 תודה מראש לכל המגיבים

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  25. אהלן, ברשותי (אבי יותר נכון) מדפסת משולבת פקס סורק ומכונת צילום של HP מדגם 2210, לכל אורך הזמן שהיא איתנו היא עשתה לנו בעיות כגון: סריקה מעוותת, הדפסה וצילום לאט ומעוות, פקסים שלא נשלחים ולא מתקבלים והיא זוללת דיו בכמויות אדירות. נגמרה לה האחריות לפני חודש בערך ואין מי שיתקן אותה בפחות מ-400 שח אז החלטנו להעיף אותה ולקנות מכשיר דומה, אמין ושלא זולל הרבה דיו. המלצות יתקבלו בברכה, ובלי HP כי מהם קיבלנו רק כאב ראש. התקציב לא משנה, רק אל תביאו משהו במחירים מטורפים. תודה רבה.

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.