עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מה הבדל בין Sound Blaster Audigy Platinum ל- Sound Blaster Audigy Platinum eX או שבכלל זה אותו כרטיס? האם הכרטיסים תומכים ב5.1 או שבעתיד ייצא כרטיס בשם Sound Blaster Audigy Platinum 5.1 ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Haflo,

הרכבתי מחשב חדש ויש לי בעיה עם מהירות האפיק/מעבד להלן המפרט: Intel Pentium 3 667/133/256 Slot 1 MSI 6163 440BX (הרכב הזיכרונות הוא זמני :-/ ) 32MB SDRAM 2x64MB 100Mhz הלוח אם הוא CPU Plug& Play - Jumperless וברגע שאני משנה את המכפלה ל 133x5.5 1.70V שייתן לי מהירות מעבד 667 המחשב לא נדלק!, אני משנה את המהירות ל1.65V 100x6.5 הוא נותן לי בביוס מהירות של 650 אבל המחשב מציג במסך פתיחה שהמעבד הוא 500! ?So what the fuck is the problem

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by TNT,

איך הDVD של TOSIBS SA-M105 איך הוא בתור DVD ואיך הוא בתור CD-ROM?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by motir,

אני צריך דיסק 40GB, 7200RPM, ATA100 חשבתי בטבעיות ללכת על ה-IBM החדש, 60GXP, אבל מסתבר שהוא בעייתי (אמינות...) *הכי* חשוב לי זה אמינות... אז מה אתם אומרים?

5. אני מדבר על הדרייברים החדשים ל-XP, למי שעוד לא ראה, אפשר לראות פה. אוקיי, הורדתי, התקנתי וההבדל היחיד הוא שבכיבוי/הפעלה מחדש של המחשב אין יותר שגיאה ב-DEVELOPER. יש עוד הבדל קטן, בדרייבר הקודם כל הזמן כשהיה עולה ה-Windows אז הוא היה פותח לי את ה-AudioHQ פעמיים (בשורת משימות), עכשיו הוא בכלל לא פותח אותו, למרות שראיתי שהוא התווסף ל-Startup ברג'יסטרי!! הדבר היחיד שהשתנה מבחינתי הוא שיש לי עכשיו מיקסר שעושה שימוש באופציות של הכרטיס קול (באסים, עיות קול בזמן אמת וכל הדרעק הזה...). כפי שאתם רואים, זה המיקסר: זה הדבר היחיד שהתווסף לי עכשיו. הבעיה היא שאני לא מצליח להפעיל את ה-AudioHQ בשום אופן. אתם מכירים אולי דרך בעזרתה אפשר לפתוח את ה-AudioHQ? או להפנות אותי לאתרים בנו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by kod-kod,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל שאני ירכיב אותו איך שאני רוצה, חשבתי על ה AMD 1.4 ואני מתלבט בין איזה לוח אם לקנות ??? Asus A7M Asus A7V-133 או Asus A7V-266 או אם אתם מכירים עוד לוחות שהם טובים ובמחירים סבירים תעזרו.. תודה kod-kod

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Fkl0ster,

AMD K7 Athlon-c "Thunderbird" 1400MHz ---------------------------- עדיפות ראשונה: ECS K7S5A עדיפות שניה: ABit KG7 ---------------------------- עדיפות ראשונה: Elsa/Hercules GF2 Ultra 64MB + TV-Out עדיפות שניה: Gainward GF2 Pro עם זיכרונות 4.5ns - זיכרונות של "אולטרא" עדיפות שלישית: MSI GF2 Pro ואחרון חביב: 256MB DDR PC2100 RAM של קרושיאל... אני עדיין יכול לשנות את הרכיבים, אבל לזמן מוגבל, כי בעוד שבוע הקרובים שלי חוזרים מחו"ל.. אז בבקשה, רשמו הערות או הארות למיניהן...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by NISAN,

איך אפשר להפעיל ספק כוח בלי לחבר אותו ללוח אם? תודה! :saint:

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by menis,

טוב ביצירת דיסקים של מוזיקה?

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  10. Started by ybe,

על פי ידיעה המופיעה באתר זה, המעבד athlon xp ישווק בקרוב מאוד ובמחירים אפילו נוחים(למעשה t.bird 1.4=xp 1.4) לפחות בחו"ל. אני מעונין לרכוש T.BIRD 1.4 בימים אלה וכרגע אני מתלבט, להלן: 1. האם 1.4 XP יציג עליה משמעותית בביצועים ? 2.באם אני אקנה היום T.BIRDעם לוח אם asus a7v133-c , ואני ארצה לשדרג בעתיד לXP הלוח אם יתמוך? 3.ובקיצור, האם יש טעם לחכות(לפחות חודש חודשיים להערכתי)?

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  11. Started by Fkl0ster,

קודם כל, עלי לשבח את חברי הצוות על האתר החדש ועל שצירפו עוד אתר חומרה לחגיגה, אחד מיני רבים בעולם. כן ירבו... ולענינינו: האם הייתם קונים את הלוח הנ"ל? קראתי ביקורות, שאלתי משתמשים לדעותיהם, ורובם הגדול לא יכול היה להפסיק לשבח אותו. מה דעתכם על הלוח? הוא זול, יציב, מהיר, יש בו את הצ'יפסט SiS 735 החדש... האם הוא עדיף על AMD 760,בלי קשר למחיר? אם הייתם חייבים לקנות השבוע לוח אם חדש ל Athlon 1.4GHz שלכם, האם הייתם קונים אותו, בהנחה שהיה ניתן להשיגו במקום מגוריכם? הוא גם נותן לעשות שימוש בSDRAM ו DDR (לא בו זמנית)... הוא גם נורא יפה, אגב...

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by iib,

אני מעונין לעשותאת מבחני ה A+ שנותנים הסמכה לטכנאי מחשבים אקיצקץ אני מבין שמדובר בשני מבחנים שמכסים די הרבה חומר ממיקרופרוססורים עד למערכות הפעלה... אני פשוט לא יודע איך אפשר לעשות את הבחינה ואיך נרשמים אילה והאם זה חלק מלימודים אחרים... תודה מראש

13. Started by gil_st,

השאלה מיודעת בעיקר למי שיודע בודאות שזה עובד כי לנחש גם אני יכול האם ניתן לקחת כרטיס קול של קריאיטיב soundblaster live רגיל (שלא מוציא דולבי דיגיטל לרמקולים כמו ה-INSPIRE) ומהיציאה הדיגיטלית שלו לחבר לרמקולים דולבי דיגיטל של אלטק למשל ואז ישמעו דולבי דיגיטל מתוכנות כמו POWER DVD ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. יש לי את הלוח, ועבדתי עם העכבר שהוא מחובר לCOM1. ואתמול מסיבות קשות מאוד, חרגתי מהנוהל הרשי שלי, ושיחקתי משחקים בפעם הראשונה שלי, ועוד ברשת עם עוד 3 אנשים. אז חיברתי עכבר רגיל.. לPS2 שלא עבד עד עכשיו. (יש לי מקלדת אלחותית עם עכבר עליהה..) ופתאום, הביצועים של המחשב לפי סנדרה עברו מ1320, ל 3111+++ וכמווווווון שביצועים מורגשים גם בפעולה רגילה של המחשב.. למה לעזזל יש לו בעיה עם הCOM? (חיברתי עכשיו את העבר של המקלת לPS2 ככה שזה לא משנה אבל זה עדייןמעניין..)

15. Started by orior,

מישהו פה מוכן לספר לי אחת ולתמיד מה בעצם ההבדל בין כרטיסים של חברות שונות עם אותם צ'יפים של nvidia, חוץ משם וצ'יפורים מסויימים לכרטיס זה או אחר? קראתי פה משהו על פילטרים (נחותים \ איכותיים) מה זה אומר ובמה זה אמור להפריע לי אם נגיד יש לי פילטרים נחותים? ומה זה בכלל פילטרים?!! אני לא אגיד איזה כרטיס קניתי כי אני משער שכולכם פה תבאסו אותי שקניתי חרא של כרטיס אבל זה בכל מקרה הgeforce2 titanium 64ddr ועד עכשיו נראה לי שהוא פצצה, הבעיה היא שאין לי גורם השוואה... (חוץ מהוודו 3 2000 PCI!!! הקודם שהיה לי..) אודה לכולכם על תשובות מנומקות...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by penny,

היי אני ממש צריך ביקורות רק על הרקולס טי 200 ו500 (עדיף 500) זאת אומרת שאני לאצריך ביקורות של השוואה בין מאיצים אחרים אלא ביקורות שעוסקות אך ורק בכרטיסים האלה תודה רבה

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  17. Started by onn_the_vy,

יום אחרי שמישה השתמש במסך 21 איטצ' של אבא שלי, הוא מת. להרוג את מישה!!!! נו טוב...זה לא אשמתו... אז עכשיו צריך לקנות מסך 19 איטצ', במינימום מחיר. שצריל להיות: חד. מאוד חד. שטוח. צבעים לא חזקים מידי ולא חלשים מידי. מיועד לעבודה עם סוליד וורקס ואוטוקד (אין לי כוח לרשום את זה באנגלית).

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  18. Started by Ibrow-Now,

מישהו יודע ?

19. Started by Ibrow-Now,

לא יודע אם שמתם לב, אבל ALTEC ADA890 הגיעו לארץ. אומנם במחיר קצת מוגזם של 420 דולר לא כולל מע"מ, אבל נחמד לראות מערכת חדשה. כנראה THX מאוד מייקר אותם. אם אני לא טועה זאת מערכת 4.1...................... נ.ב. 420 דולר לא כולל מע"מ בתרגום לשקלם זה בערך 2100 ש"ח. אתם לא חושבים שעושים מאיתנו צחוק ? http://www.altecmm.com/webapp/commerce/command/ExecMacro/Altec/macros/main.d2w/report

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  20. Started by marvje,

מצלמת 1.3MP עם 8MB, בקיצר הנה מפרט: חיישן CMOS (1.3 Mega Pixel)המאפשר צילום תמונות ברזולוציות של עד 1280x1024. מצורף כרטיס זיכרון SmartMedia בנפח 8 MB המאפשר שמירה של עד 133 תמונות ברזולוציות 640x480 או 25 תמונות ברזולוציה של 1280x1024. (מספר רב יותר של תמונות או זמן ארוך יותר של וידאו יתאפשר ע´´י שימוש בכרטסי הרחבה). חריץ הרחבה לשימוש בכרטיסי SmartMedia בנפחים של עד 128MB (כרטיס 8MB כלול במצלמה). שימוש כמצלמת אינטרנט איכותית. פלאש מובנה להפעלה אוטומאטית או נגד עיניים אדומות. אפשרות לקביעת איכות התמונה : FINE 1280 x 960. LOW 640 x 480. צילום עצמי באיכות גבוהה או נמוכה. אופציית White Balance לשיפור איכות הצבעים. יציאת TV Out לחיבור המצלמה למכשיר טלוויזיה. העבר…

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  21. Started by waizman,

המצלמה היא EMPREX 1300D. הנה המפרט שלה: מצלמה דיגיטלית משולבת 2 מיליון-פיקסל + מסךEMPREX 1300D LCD משמשת גם כמצלמת אינטרנט לשיחות ועידה. זום דיגיטלי X 2 בטכנולוגיית ADZ פלאש מובנה בעל 3 מצבים ( כולל מנגנון עיניים אדומות). רזולוציית תמונה : 1600x1200 2M 1152x864 1M 640x480 VGA מסך LCD 1.4 אינץ' צבעוני. חיישן CMOS 1.3M זיכרון פנימי 8MB ואפשרות הרחבה ע"י כ.זיכרון SM פוקוס - 75 ס"מ עד אינסוף. כולל כיסוי מגן לעדשה. רמת לובן 5 מצבים. צילום עצמי 10 שניות. רזולוציה במצב מצלמת אינטרנט 160120X 30 תמונות בשנייה, 320 15 240 X תמונות בשנייה. ממשק USB 1.1 פורמט קבצים JPEG,DCF,EXIF : כיבוי עצמי לאחר 3 דקות. תומך : windows 98,98se,ME,2000,XPMAC OS 9.0 & 10 ערכת המצלמה…

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  22. האם אפשר קצת מידע על מצלמות דיגיטליות (לתמונות, לא וידאו!) בסביבות 500-700 ש"ח? שמעתי על מצלמה של HP ב600 ש"ח, שווה? (מצטער, אין לי פה ת'פרטים...) איזה מצלמות בטווח מחיר זה מומלץ לקנות? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  23. Started by Sifo Jen,

לא מוצא אתר קניות זול במיוחד שמייבא דברים מחו"ל, מישהוא יכול לעזור אם הוא יודע לתת לינק ??? ??? ??? תודה. יאיר.

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by waizman,

נפלה לידי מצלמת מינולטה לא דיגיטלית, ורציתי לדעת את הערך שלה בשוק (אני מוכר אותה). המצלמה כמה לדעתכם היא שווה? היא חדשה לגמרי, ואין לה נרתיק. תודה.

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  25. Started by Wizard Of Oz,

רציתי המלצה של מישהו האם לקנות את את הג'ויסטיק של LOGHTECH האלחוטי החדש או את ה-FORCE FEEDBACK 2? אם מישהו מוכן לרשום לי את ההבדלים בניהם ומחירים אני אשמח....

• 4 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים