ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
התקציב לא מוגבל אבל לא להיסחף, חשבתי על הMX500 אבל 270 ש"ח? זה לא יקר מידי?, יש אולי המלצות למשהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום. כרגע יש לי סט של TEAC אלחוטי שקניתי מבלוקבסטר במבצע במחיר של 99 ש"ח הסט מעולה ונידרש הסתגלות הסוללות מחזיקות אחלה ואין שום טענות....אבל.... עכשיו עברתי להשתמש יותר בטלויזיה והמרחק פשוט לא מספיק רק לאיזה חצי שעה כשהסוללה טעונה במלואה. המרחק הוא 1-2 מטר בלבד! המקלדת אינה עושה בעיות מרחק, אבל העכבר כן. לכן אני מחפש סט חדש שיהיה מרחק אמיתי של 4-5 מטר. שיהיה נוח, קל משקל, שהסוללות יחזיקו מעמד. שמתי עין על מספר סטים: EX-110 שעולה בחנויות 170 ש"ח Wireless Optical Desktop 1000 שעולה 155 ש"ח Wireless Optical Desktop 2000 שעולה 185 ש"ח יש עוד המלצות? תודה
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כיון שאני כבר המון זמן חולם על איזה קונסולה, וכנראה שאמשיך לחלום בגלל חוסר תקציב, החלטתי לרכוש לי בקר אלחוטי למשחקי מכוניות למיניהם שאני משחק כאשר המחשב מחובר ל-TV. בסריקה זריזה ב-KSP ואיבורי נתקלתי בבקר Thrustmaster Ferrari 430 שקיבל מחמאות רבות בביקורות המעטות שקראתי. יש למישהו ניסיון עם הבקר המדובר? יתרונות\חסרונות? דגמים מומלצים אחרים? אשמח לכל מידע רלוונטי, תודה רבה ;D
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לילה טוב לאחר שרכשתי נוטבוק זה לא מכבר (אסוס 1005HA), אני מעוניין לרכוש עבורו עכבר להלן הדברים שאני מחפש: 1. תקציב-אני לא רוצה להתפרע. מקסימום 150 ש"ח, אבל אם יש משהו שממש ממש שווה ומתאים לדרישות שלי-אני אסכים לחרוג מעט, אבל לא יותר מדי 2. אלחוטי 3. באשר לטכנולוגיה-ראיתי שיש גם WIRELESS וגם BLUETOOTH. אשמח לשמוע את ההבדל ומה עדיף, ואני מעדיף את הטכנולוגיה שתהיה פחות בזבזנית מבחינת הבטריה. עם זאת, אני מאמין שאשתמש בעכבר רק כשאני בבית, כך שאני לא חושב שזה צריך להוות שיקול, אבל...נראה 4. העכבר לא צריך להכיל כל מיני פיצ'רים מטורפים. מספיק עכבר פשוט, לא צריך עכבר עם 100 כפתורים 5. עובד טוב על הרבה משטחים 6. כמובן שיהיה קטן (כלומר ייעודי לנוטבוק) 7. באשר לאופטי או לייז…
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
רכשתי את הכונן המהולל ASUS E616 UDM100 16/48 ואן לא זמפר להפיכה למולטי זון ולא מצאתי ברשת FIRWARE לדגם זה למולטי זון. -RCP1 כל מי ששמה ידע או מצא משהוא בנושא יבורך ! דן
-
הי אני מחפש עכבר טוב וזול (כמובן) היו לי כבר בעבר שני עכברים של Microsot דגם Intelimouse V3&4 למען האמת הם לא היו גרועים אבל פחות משנה ולחצן שמאל לא עבד כמו שצריך(לא תמיד מגיב) אז ראיתי את העכבר הזה במחיר ~100ש"ח למישהו יש ניסיון איתו? ד.א אני חייב בעכבר שני לחצנים בצדדים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש עכבר למשחקים כגון : CSS תקציב עד 200 + - חשבתי על Razer Salmosa Gaming Mouse או על DeathAdder מה ההבדלים בינהם? לא ראיתי משהו משמעותי.... בעבר היה לי MX-518 בגלל שהפסקתי לשחק נתתי אותו לאחי אני מחפש עכבר יותר נוח ממנו.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי אז כחה אבא שלי בקרוב קונ מחשב בישבילו מישרדי אז רציתי ליקנות מארז חדש ולהחליף בשלי אז יש לי כמה שאלות: קראתי שיש בעיה עם החיבור של הUSB הקידמי הוא משהוא מיקדימה אז נכון ? למי שיש אותו הוא מרוצה מינו חוות, דעת כמה רעש? זה הוריד הרבה מעלות? האם זה קשה להחליף מארזים למי שלא עשה את זה? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מדפסת HP - J5780 ALL IN ONE שלום יש לי בעיה עם המדפסת HP החלפתי לטונר חדש מקורי, דגם 140 BLACK לאחר החלפת מחסנית חדשה הדפיס המכשיר גליון יישור כדי לוודא איכות מעולה. בלוח תצוגת המדפסת רושם place align page face up into document feeder than press ok אני לוחץ OK ומקבל הודעה Alignment cartridges ומקבל ERROR Alignment failed refer to device documentation to troubleshoot Press ok אבקש עזרתכם בפיתרון הבעיה תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי המלצות לג'ויסטיק טוב לסימלוטים (כמו פאלקון וכאלה) אני מחפש ג'ויסטיק טוב עם הידית של המהירות לסימולטורים אני לא כל כך מבין בדגמים, ומה טוב ומה לא אז בבקשה תנו לי המלצות לטווחי מחירים שונים ואם אפשר גם הסבר על יתרונות וחסרונות מהחיפוש בפורום הבנתי ש2 אלה הם ג'וסטיקים טובים: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=533&scat=211&tcat=30 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1080&scat=211&tcat=30 רציתי לדעת אם המחירים טובים? כי באג הם יקרנים וגם רציתי לשאול אם יש עוד הבדלים בין הג'ויסטיקים חוץ מזה שאחד אלחוטי והשני חוטי ולאחד יש 10 מקשים ולשני 12 מבחינת דיוק וכל זה יש הבדל? והבסיסים שלהם לא ניראים רצינים... הבסיס יזוז במהלך משחק?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי אני חדש בפורום ורציתי לשאול פה שאלה בקשר לכמה עכברי גיימינג מישהו יכול בבקשה לסדר לי את העכברים הבאים לפי גודל היד שאליהם הם נועדו? G300 G400 G500 DEATHADDER abyssus
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
לשכן שלי יש מחשב מבוסס פנטיום1 (לא ידועים לי עוד פרטים). הוא השיג מחשב פנטיום 2 שלם, רק חסר ספק. האם אני יכול להעביר את הספק מהפנטיום 1 ל- 2?
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המפרט הבא ורציתי לדעת: 1. הספק והמארז טובים? ויספיקו למפרט שלי? 2. המחשב שלי ירעיש? AMD ATHLON 64BIT 3200+ VENICE CORE DFI NF4 ULTRA D LANPARTY ADATA DDR 512MB 400MHZ CL2.5 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII SAPPHIRE X800GTO FireBlade Edition 256MB PCI-EXPRESS BULK NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X COMPUCASE 6C29 NO PSU FSP ATX-350PA 350W 24/20pin SATA
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה לעכבר גיימינג טוב למחשב נייד מאמזון ממוכר אמין ושיהיה מקורי יש המלצות עד 75 דולר אם יש עכבר מעל 75 ואם קופון זה יוריד את תשלום מכס גם טוב תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
למדפסת HP F2483 , אני צריך מיכלי דיו (אני רוצה מקוריים של HP) מדגם 121 והבנתי שאפשר גם גרסה מוגדלת הנקראת בשם הבנאלי 121XL, בארץ זה עולה מעל 100 ש"ח לאחד ממה שראיתי אז אתם מכירים אולי חנות מחו"ל או אולי חנות בארץ שאפשר להשיג את המיכלים בזול?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי מקלדת ועכבר K270 של לוגיטק איך ניתן לשפר את הקליטה ? להחליף מתאם USB ? או לקנות סט טוב יותר ? רוצה גם מקלדת מוארת אם ניתן ? אבל הכי חשוב קליטה טובה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב קיצר קיבלתי את העכבר עכשיו וסתם שיחקתי עם הדבר הכחול של המשקולות ... ניסיתי לשחק עם בלי ועם משקולות, לנסות להחליף אותם באחרות..ועכשיו אני לוחץ על הכפתור של הV הזה שיוציא את הפד של המשקולות, וזה פשוט לא זז יש דרך איך שהו להוציא את זה?
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
אני מחפש סורק ברמה גבוהה לסריקת תמונות בשביל עיבודן בגרפיקה למי שיש הצעות מניסיון או מידע אשמח לקבל ייעוץ
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש אוזניות גיימינג סראונד למשחקים וסרטים וקצת מוזיקה (בלי דגש על מוזיקה). יש לי כמה שאלות כלליות: 1)עברתי על כמה דגמים שונים וראיתי שיש שני הבחנות עיקריות: 5.1 ווירטואלי ו- 5.1 אמיתי. האם ההבדל מורגש בכלל? זה משנה לי איך נוצר הסראונד? 2)באוזניות הוורטואליות יש גם 7.1, זה שימושי בכלל? 3)אין לי כרטיס קול חיצוני אלא מובנה בלוח (אבל אחד סביר), לכן עדיף חיבור USB או או חיבור אחר? בגדול התקציב שלי דחוק ולא אכפת לי לרכוש גם יד-2. כרגע אני מתלבט בין G35 של לוגיטק לבין Roccat Kave. הלוגיטק ווירטואלי והרוקט אמיתי. את שניהם אני יכול להשיג במחיר טוב יד שנייה, מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי מכיר מי יודע עד היום היה לי HP4400 והוא ממש לא טוב. אני סורקת תמונות. ולכן צריכה סורק שטוח. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
כרטיס טוב במחיר לא הכי יקר. מה אתם מציעים? תרשמו סוג כרטיס וכמה הוא בערך עולה תודה
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
רציתי בהתחלה לקחת מדפסת לייזר שחור בלבד אבל עקב המלצות גרועות XEROX החלטתי לרדת מזה אני מכיר את ה CANON טוב זאת חברה דיי אמינה ויש להם שני דגמים : https://www.4clik.com/informatique/imprimantes/B57745+B57746/canon-pixma-tr4550-vs-canon-pixma-tr4551/ לפי מה שראיתי ההבדל זה רק הצבע שחור / לבן בשביל הדפסה וסריקה זה יכול להיות פיתרון טוב ? איפה שאני קונה רוצים על השחור 199+מע"מ ועל הלבן 220+מע"מ
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לחבר את המחשב שלי לTV באופן קבוע...ואני רוצה שלט למחשב... הקטע זה ככה....מהם התוכנות הדרושות??... ובערך כמה עולה שלט?..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-