ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,421 דיונים בפורום זה
-
אהלן. טוב, אני צרכן גדול של חיבורי USB וצריך הרבה כאלו במחשב, הזמנתי לפני כמה ימים מחשב ואני יודע שהלוח אם (DS3L) מגיע עם ארבעה מאחורה בלבד. אני כרגע משתמש בשישה במחשב הנוכחי. בואו נגיד שסך הכל אני רוצה שמונה אז אני צריך: - USB HUB חיצוני עם 5 פורטים לפחות. או, שגם אני חושב שאני יותר מעדיף.. - כרטיס שיוכל לשבת בחריץ הרחבה של המארז ויתחבר ל- בלוח אם (לאן אמור להתחבר? ) נראה לי משהו בסגנון הזה: http://cgi.ebay.com/6-port-USB-2-High-Speed-PCI-Card-Front-Floppy-Bay-Hub_W0QQitemZ170158823762QQihZ007QQcategoryZ90718QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting לא? אשמח להמלצות ולמחירים נורמליים, עדיף מחנות בארץ (אפשרות גם לאיבי..) תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מדפסת משולבת שתשמש אותי לצילומים ופקסים ללא מחשב, והבנתי שיש מדפסות הזרקת דיו שהעלות לדף פחות מ10 אג' )ב5% כיסוי( בדיו חילופי או ערכות מילוי אבל אני לא מוצא איפה יש נתונים על זה, בינתיים ראיתי רק ברדר MFC240 אבל הייתי רוצה לשמוע עוד הצעות ואם יש יותר זול ומומלץ.[br]פורסם בתאריך: 17.10.2007 בשעה 11:06:42 שכחתי לציין שאני משתמש בצילום שחור לבן. בתודה מראש לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני צריך מצלמת איטרנט אד 300 ש"ח אפשר לחרוג כצת(50 70 ש"ח) תודה מרוש (הי לכולם אני חדש כן)[br]פורסם בתאריך: 16.10.2007 בשעה 18:10:51 איזו מצלמת איטרנט יותר כדי לי ליכנות (אני מחפש לפי מה שיותר טובה ) בבקשה תומרו לי מה יותר טובה ואני צרך בהגדם האפשירי
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
קניתי את המדפסת לא מזמן ועכשיו אני צרך לסרוק 2 דפים. בדיסק ההתקנה התקנתי רק את 2 התוכנות החיוניות ולא את שאר התוכנות האופציונליות. כשקניתי את המדפסת היתה לי בעיה שחיבור הUSB לא זיהה אותה ולכן לקחתי את המדפסת לחבר ושם היא עבדה. גם סרקנו באמצעות תוכנה שהיתה אצלו. יש לציין שהמדפסת אצלו לא קנון אלא HP. בסוף הבעיה היתה בחוט שסופק לי שמחבר בין המדפסת למחשב והחליפו אותו ועכשיו הכל עובד. אז בקיצור-מה צריך לדעת כדי לסרוק? אני מניח שצריך תוכנה, האם חייבים להתקין תוכנה ספציפית של קנון? לא נראה לי בגלל שציינתי קודם שבמחשב אחר דווקא סרקנו. לכן אני שואל מה להוריד, מאיפה ואיך עובדים בכלל. [move]תודה לחברי הפורום[/move]
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אהלן, האם אפשר במחשב נייד עם קורא טביעות אצבע מובנה להשתמש בקורא עוד לפני הBOOT? ז"א שבלי טביעה מוכרת המחשב בכלל לא מעלה את מערכת ההפעלה? או שהשימוש היחידי הוא להחליף את הססמה בLOGON? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עדיין מחפש מכונה משולבת AIO שיהיה בה גם פקס וגם סריקה והדפסת דו-צדדי ברמה ואיכות הכי טובה שאפשר ופיזית בגודל סביר (50X50X35 בערך). חשבתי על HP 6313, אבל הדיו והאיכויות שלה לא מדהימים וגם הפסיקו לייצר אותה. הHP 7580 לא דופלקס וקראתי עליה שהיא לא תואמת כל כך את נתוני היצרן.. כנ"ל גם לגבי ה-BROTHER 5460. מה דעתכם על הקאנון MP830 למי שמכיר או עובד איתה? קראתי עליה דברים בעיקר דברים טובים (המחיר בארץ כמעט כפול) ורציתי לשמוע מבעלי ידע ונסיון. דוגמא לאחד המאמרים: http://www.pcmag.com/article2/0,2704,1961540,00.asp
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ראתי שיש ים סוגים ואין לי מושג מה לבחור תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
בעקרון אני מחפש עכבר למחשב נייד עדיפות לאלחוטי אבל עכבר שיהיה טוב למשחקים תקציב של עד 200 ש"ח±
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מה קורה חברה? אני צריך המלצה למדפסת+סורק+מכונת צילום, פקס לא הכרחי בתקציב של 300-400 שקלים שמעתי על המדפסת של HP F2180 איך היא? יש המלצות טובות? אשמח גם להמלצות אחרות.
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה,צריך את המלצותיכם. עקב שימושי הרב בלפטופ,אני מחפש לשדרג את חווית השימוש בעכבר(את האמת מאסתי בTARGUS האדום שיש לי). אני מחפש עכבר קטן ונוח לשימושים פשוטים(לא לגיימרים) כיאה לעכבר שאמור להיות מיועד ללפטופ. מאוד נדלקתי על עכברי הBT,הבעייה שממה שראיתי בזאפ קיימים סה"כ 7 שאולי רק 3 באים בחשבון משיקולי תקציב ועיצוב - http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Mouse&DB27504=187015 עכשיו עכבר אלחוטי יכול לבוא בחשבון,אבל כאופציה של חוסר ברירה עקב אי מציאת משהו מתאים BT. לא כ"כ הבנתי את ההבדלים בין חיישן אופטי ללייזר ואת כל הקומבינות השונות שיש לאלחוטי עם בטריות,משדר וכדו'. אני לא אוהב את עניין המשדר שצריך לתקוע בצד של הלפטופ ע"מ להפעיל את העכבר האלחוטי. כמו שכתבתי אני מע…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה, מה המצב ? אני מעוניין לרכוש את ה- 3Dconnexion SpaceNavigator, מישהו יודע היכן ניתן לרכוש מוצר זה ? בנוסף, מישהו יודע מה ההבדל בין גרסת ה STANDARD לגרסת הPERSONAL ? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תאמת שאני נוטה לתקציב ממש זול בעניין אבל שיהיה נוח ואסטטי זה לא חייב להיות הכי זול אבל שיהיה נוח ואסטטי יש למישהו מושג להמליץ על דגם טוב? תקציב: באמת כמה שיותר זול אבל לא מכוער ושיהיה נוח עד כמה שאפשר במסגרת התקציב :-) אני מניח שזה יגיע עד ל200 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אם אפשר אז שלא תעלה על רוחב של 310מ''מ לא צריך משולבת, העדפה להזרקת דיו לא משנה איזה חברה... אני צריך שהיא תתאים לי למקום בגלל זה אני מחפש מדפסת קטנה אם קיימת בכלל מדפסת בגודל הזה (ניסיתי לחפש ולא מצאתי משהו...) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
ניקח לדוגמה את 6313 מול MFC440CN (שתיהן משולבות עם רשת במחיר מתחת ל-1000 ש"ח). HP טוענת שראש דיו 130 מדפיס 870 דפים. ב-זאפ אפשר למצוא אותו מ-140 ש"ח, כלומר כ-16 אג' לדף (עבור הדיו). Brother טוענת שראש דיו LC-1000BK מדפיס 500 דפים. ב-זאפ אפשר למצוא אותו מ-112 ש"ח, כלומר כ-22 אג' לדף. מההשוואה נראה ש-HP לוקחת בגדול (ויש לה מדפסות עוד יותר חסכוניות). האם אפשר להשוות את ההצהרות של שתי החברות לגבי תפוקת ראשי דיו (הן מגזימות במידה דומה בהצהרות שלהן)? או שאחת מהן יותר הוגנת מהשניה באופן משמעותי? האם יש ל-Brother יתרונות אחרים על-פני HP?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי אני מעונין לקנות מדפסת משולבת לייזר עד 900 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מה דעתכם כדי לי לקנות מקלדת של btttlefield 2142 ?]
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה למקם מצלמת אינטרנט בפינה של חדר מסויים ולחבר אותה למחשב שנמצא 9 מטר בקו אוירי ( בקצה השני של החדש ) ו 15 מטר בערך צמוד לקיר עכשיו להעביר כבל USB לאורך 15 מטר זה לא נראה לי הכי ריאלי השאלה אם יש אפשרות לשים בלוטופ/אינפרא או כל דבר אחר על כבל הUSB של המצלמה ובמחשב הבעיה היא שאני לא יודע אם יש בלוטופ/אינפרא שבאים עם USB נקבה. אשמח לשמוע רעיונות או פתרונות יוגב
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
חברה שמייצרת אביזרים למשחקים ולשוק הגיימרים.... יש מקלדת שלהם שאני מאוד רוצה לקנות אבל אני לא מכיר את החברה..... http://www.saitek.com/uk/prod/cykeyv2.htm אני מאמין שהיא תעלה בערך חצי מהטרנטולה (ויש בה לא פחות אביזרים אם לא יותר...) רק נראה לי שהיא אל חוטית וזה מה שיעצור אותי בדרך לקנייה.... שאלה נוספת לא הכי קשורה לחברה ראיתי מקלדת גיימינג של GENIUS בשם SLIMSMART 335 היא מומלצת?[br]פורסם בתאריך: 13.10.2007 בשעה 16:18:20 הגיוני שאף אחד לא מכיר את החברה....?אחד המנהלים אולי....? :s05: מצטער על ההקפצה אבל ממש חשוב לי אני חוקר את זה ממש לעומק העניין! בתודה מראש שגב
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש דגם מסוים שאני רוצה. הוא אופטי אלחוטי עם דונגל בלוטות'. ויש לו לחצני מולטימדיה כמו פליי קדימה אחורה. אני לא זוכר את שם הדגם אבל איך העכברים של החברה הזאת באופן כללי? ואיך הדגם הזה אם למישהו יש נסיון איתו?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בה מחוברים 2 מחשבים עם ראוטר של לינקסיס. רכשתי את המדפסת ואני מעוניין לחבר אותה בצורה אלחוטית לרשת - אפשרי? מה צריך בשביל זה?
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם המדפסת הנ"ל לא מושכת את הדף, המדפסת היא ישנה אבל לייזר שחור לבן. הבעלים הקודמים שלה אמר שכל פעם שהוא השתמש בה הוא ניקה אותה עם פן ואז היא הייתה עובדת. בכל מקרה פתחתי אותו ונקיתי אותה כמו שצריך. עדיין אין סימנים חיים. הצעות כלשהם?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
איך הוא למישהו יש ניסיון איתו, אשמח לישמוע אותם. תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
חיפשתי בזאפ גיים-פאד עם יותר מ-6 לחצנים נוחים (לא באמצע הגיים פאד איפה שאי אפשר ללחוץ בקלות והכפתורים שם מתאימים בעיקר לדברים כמו pause). שבשביל זה צריך יש 6 לחצנים ליד ימין + 2 "למעלה" (בצדדים). אבל חוץ מ- Logitech WingMan Action Pad (קישור http://www.c-comp.co.il/show_details.asp?prod_id=1763) שזה דגם ישן יחסית שכבר לא מייצרים נראה לי, וכמה של Saitek שזאת חברה שאני לא מכיר לא מצאתי כלום.. איך זה שלא מייצרים כאלה גיים-פאדים? או שאולי פספסתי משהו?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש המלצה מדפסת +סורק +מכןנת צילום +פקס כולם ביחד תקציב 800
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מדובר על דירה בה גרים ארבעה סטודנטים בעלת שתי קומות. ישנם 4 מחשבים המחוברים לראוטר של 3COM מדגם 10075. הייתי רוצה לשים מדפסת לייזר ולחבר את כל ארבעת המחשבים אליה בדרך כלשהיא. אין לי מושג איזה מדפסת כדאי לקנות או איך מחברים את זה פשוט בחיים לא התנסיתי בחיבור מדפסת ליותר ממחשב אחד. הייתי שמח לקבל את המלצתכם כאשר מה שחשוב לי מאוד הוא חיסכון בכסף.... כלומר, אני לא צריך הדפסות צבעוניות קודם כל והכי חשוב שטונר יחזיק לי לכמה שיותר דפי הדפסה וכמובן שמחיר החלפת טונר לא יהיה בשמיים אלא משהו נורמלי. תודה לכולם, ניר
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-