עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by OFIRLEVY66,

שלום יש לי את המקלדת של הסט האלחוטי הנ"ל ושכחתי איך מקוונים את השעון על הצג במקלדת , מישהו יכול להזכיר לי?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ofcourse,

היי אני מחפש המלצה למצלמה בתקציב של 100-120 שח יהיה נחמד אם תהיה עם מיקרופון מובנהץץ תודה

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  3. Started by YemeniteCamel,

אני רוצה לחבר עוד מקלדת למחשב שלי כדי ששני שחקנים יוכלו לשחק יחד במשחק מסוים האם דבר כזה קיים דבר ראשון? אם כן, ואם יש לי רק חיבור סגול למקלדת אחד, האם יש דרך לחבר עוד מקלדת? האם אפשר לחבר מקלדת USB (אם קיים כזה דבר) לחריץ USB? ולהשתמש בה כמקלדת שניה?

• 22 תגובות
    • 8.2k צפיות
  4. מחפש מדפסת משולבת שתשמש אותי לצילומים ופקסים ללא מחשב, והבנתי שיש מדפסות הזרקת דיו שהעלות לדף פחות מ10 אג' )ב5% כיסוי( בדיו חילופי או ערכות מילוי אבל אני לא מוצא איפה יש נתונים על זה, בינתיים ראיתי רק ברדר MFC240 אבל הייתי רוצה לשמוע עוד הצעות ואם יש יותר זול ומומלץ.[br]פורסם בתאריך: 17.10.2007 בשעה 11:06:42 שכחתי לציין שאני משתמש בצילום שחור לבן. בתודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  5. Started by ilil,

שלום רב, מבקש המלצה לסט בסיסי מקלדת+עכבר, חוטיים, בלי פיצ'רים מיוחדים. דגש על אמינות ופידבק סביר מהמקלדת. ראיתי ש-gigabyte מציעים סטים בטווח המחירים, למשל GK-KM5000. מישהו מכיר איך ג'יגה-בייט בתחום המקלדות? כמו כן אודה להמלצות נוספות במסגרת התקציב. בברכה, ilil

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  6. שלום שאלה קצת מוזרה ובלי תקציב אבל ננסה אני רוצה להדפיס ברמה בערך של פוסטרים, כלומר להדפיס על נייר מיוחד (שאני מתאר לעצמי שיש למדפסות, הוא יקר ולא זמין?) תמונות מהמחשב ברמה שאני יכול לתלות על הקיר, בגודל של הנייר או לחבר מספר הדפסים ביחד. אני יודע שזה אפשרי כי אני מכיר תמונות כאלה שמוכרים אבל יש מדפסות במחיר נורמלי שיכולות לעשות את זה באיכות סבירה? כמובן בנוסף להדפסות נייר רגילות... לא צריך סורק או פקס תודה

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  7. Started by Ronll,

אני צריך מיקרופון טוב שיושב על האוזן הלי אוזניה , למישחקים בעיקר

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  8. Started by wooper,

היי האם טונר לא מקורי למדפסת מספיק לכמות הדפים כמו מקורי? האם זה פוגע באחריות או מזיק למדפסת? תודה

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  9. יש לי כיום מדפסת די ישנה מסוג HP 5743 לפני כחודש קניתי לה מחסנית דיו חדשה במספרים של 130 { שחור } ו 134 { צבעוני } לפני כשבוע נהרסה המדפסת ונשארתי עם דיו חדש שאלתי ממש פשוטה האם יש חנות שעדיין מוכרת את המדפסת הזאת ? או האם יש מדפסת יותר חדשה שמשתמשות בסוג הדיו הזה ? כל המדפסות מסוג HP שמצאתי בחנויות כיום משתמשות במחסניות חדשות וחבל לי לזרוק את הדיו החדש { אחרי הכל הדיו עולה יותר מהמדפסת עצמה } ובאתר של HP ישראל אין אפשרות לחפש מדפסת על פי מספר המחסנית שהיא משתמשת תודה על העזרה

10. Started by vipersh,

אני מאוד צריך את העזרה שלכם, אני מאוד מאוד רוצה את העכבר הזה אבל שום חנות שחיפשתי בארץ לא מוכרת אותו, אז עברתי ללחפש בחנויות באינטרנט עם משלוח לארץ, אבל לא הצלחתי למצא חנות שעושה משלוח לארץ ואני מצליח לקנות אצלה..... אם מישהו מכיר חנות בארץ שאפשר דרכה להשיג את העכבר או איזה חנות באינטרנט בבקשה תרשמו לי פה...... תודה לכל המגיבים!

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by arkadur,

רכשתי את העכבר הנ"ל לפני כמה ימים יש לי איתו בעיה די מעצבנת מידי פעם העכבר מאבד את הקשר ו"קופא" לכמה שניות בנוסף, בחדר יש לי MX700 (שלא אמור לעשות בעיות, שכן הוא עובד על RF, וטראק בול אלחוטי נוסף) הMX REV והTB מחוברים למחשב אחד, בעוד הMX700 למחשב השני חוץ מהבעיה הנ"ל, אפשר להגיד שאהבתי את העכבר.. (בייחוד את הגלגלת) ------- עריכה: חיברתי את הדונגל לUSB שבG15, בינתיים הכל עובד כשורה

12. Started by ZenMaster,

היי חברה, מה המצב ? אני מעוניין לרכוש את ה- 3Dconnexion SpaceNavigator, מישהו יודע היכן ניתן לרכוש מוצר זה ? בנוסף, מישהו יודע מה ההבדל בין גרסת ה STANDARD לגרסת הPERSONAL ? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by GUESSS,

שלום לכולם, החלטתי להחליף מקלדת ועכבר, לא למשחקים! איך הסט הזה? איך האיכות שלו? טווח הקליטה? האם שווה 500 ש"ח? תודה.

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  14. Started by Milford Cubicle,

THIS BE TEH KEWL HAMSTER !!!! זאת הגלגלת הכי אדירה בעולם!!!

15. Started by redead,

מדפסת+סורק+פקס.. כמו שאמרתי זה לסטודנט והיא תשמש ב90 אחוז מהזמן להדפסת טקסטים.. התקציב הוא לא מוגבל פחות או יותר אבל חשוב כמובן שתהיה כדאית בקטע של דיו כי סטודנטים מדפסים מספיק :-) תודה.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  16. קניתי את המדפסת לא מזמן ועכשיו אני צרך לסרוק 2 דפים. בדיסק ההתקנה התקנתי רק את 2 התוכנות החיוניות ולא את שאר התוכנות האופציונליות. כשקניתי את המדפסת היתה לי בעיה שחיבור הUSB לא זיהה אותה ולכן לקחתי את המדפסת לחבר ושם היא עבדה. גם סרקנו באמצעות תוכנה שהיתה אצלו. יש לציין שהמדפסת אצלו לא קנון אלא HP. בסוף הבעיה היתה בחוט שסופק לי שמחבר בין המדפסת למחשב והחליפו אותו ועכשיו הכל עובד. אז בקיצור-מה צריך לדעת כדי לסרוק? אני מניח שצריך תוכנה, האם חייבים להתקין תוכנה ספציפית של קנון? לא נראה לי בגלל שציינתי קודם שבמחשב אחר דווקא סרקנו. לכן אני שואל מה להוריד, מאיפה ואיך עובדים בכלל. [move]תודה לחברי הפורום[/move]

17. מצאתי את הדגם הזה: LOGITECH LX5 ב115 ש"ח. שזה מחיר מצויין ולוג'יטק ידועה באיכות שלה. מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by idan23,

אני מחפש סט מקלדת ועכבר עד 400 שקל ורצוי פחות מעדיף לוגיטק כמה דברים שחשוב מאד שיהיו בעכבר: שליטה על הווליום של המוזיקה , מעבר בין הדפי אינטרנט אחורה וקדימה בקשר למקלדת: חשוב שתהיה נוחה להמון שעות בערך 12 שעות עבודה גם העכבר חשוב מאד שהכל יהיה נוח אני עובד המון שעות העכבר משמש בעיקר לתיכנות ומשחקים ועריכה גרפית. ד"א סתם שאלה בנוסף ... איך העכבר הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_296&products_id=7475[br]פורסם בתאריך: 18.10.2007 בשעה 22:12:27 מצטער על ההקפצה אבל אני מת לקנות כבר תייעצו חבר'ה לחברכם הטוב :'( חח

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  19. יש לי רשת אלחוטית בה מחוברים 2 מחשבים עם ראוטר של לינקסיס. רכשתי את המדפסת ואני מעוניין לחבר אותה בצורה אלחוטית לרשת - אפשרי? מה צריך בשביל זה?

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  20. Started by landmn,

ניקח לדוגמה את 6313 מול MFC440CN (שתיהן משולבות עם רשת במחיר מתחת ל-1000 ש"ח). HP טוענת שראש דיו 130 מדפיס 870 דפים. ב-זאפ אפשר למצוא אותו מ-140 ש"ח, כלומר כ-16 אג' לדף (עבור הדיו). Brother טוענת שראש דיו LC-1000BK מדפיס 500 דפים. ב-זאפ אפשר למצוא אותו מ-112 ש"ח, כלומר כ-22 אג' לדף. מההשוואה נראה ש-HP לוקחת בגדול (ויש לה מדפסות עוד יותר חסכוניות). האם אפשר להשוות את ההצהרות של שתי החברות לגבי תפוקת ראשי דיו (הן מגזימות במידה דומה בהצהרות שלהן)? או שאחת מהן יותר הוגנת מהשניה באופן משמעותי? האם יש ל-Brother יתרונות אחרים על-פני HP?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Syrex,

שלום לכולם המדפסת הנ"ל לא מושכת את הדף, המדפסת היא ישנה אבל לייזר שחור לבן. הבעלים הקודמים שלה אמר שכל פעם שהוא השתמש בה הוא ניקה אותה עם פן ואז היא הייתה עובדת. בכל מקרה פתחתי אותו ונקיתי אותה כמו שצריך. עדיין אין סימנים חיים. הצעות כלשהם?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  22. Started by moshiko69,

קניתי מדפסת חדשה Canon MP160 ואני לא מצליח להכניס את 2 ראשי הדיו למדפסת. אני מכניס במסילה בצד שמאל אבל זה נראה כאילו זה לא יושב טוב, כמו כן אני מקבל בצג את המספר 2 מהבהב ו את האות E מהבהבת לסירוגין ונורה כתומה דולקת?!? מה עושים?!?

23. מה קורה חברה? אני צריך המלצה למדפסת+סורק+מכונת צילום, פקס לא הכרחי בתקציב של 300-400 שקלים שמעתי על המדפסת של HP F2180 איך היא? יש המלצות טובות? אשמח גם להמלצות אחרות.

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  24. מיועד למרצה באוניברסיטה. ה-Qstarz RC-Q201 זול ולא מוכר: http://www.usbid.co.il/product73.aspx?category_id=69 ה-Microsoft Wireless Notebook Presenter Mouse 8000 יקר ומבטיח מאוד: http://www.hardware-pacers.com/pages.php?pid=352&catType=r באופן עקרוני אני מוכן להוציא את ה-450 ש"ח לעכבר של מיקרוסופט, אך אם ה-Qstarz מהווה פתרון מתקבל על הדעת אז אעדיף אותו בגלל הגודל והמחיר. תודה מראש, גונן

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  25. אני עדיין מחפש מכונה משולבת AIO שיהיה בה גם פקס וגם סריקה והדפסת דו-צדדי ברמה ואיכות הכי טובה שאפשר ופיזית בגודל סביר (50X50X35 בערך). חשבתי על HP 6313, אבל הדיו והאיכויות שלה לא מדהימים וגם הפסיקו לייצר אותה. הHP 7580 לא דופלקס וקראתי עליה שהיא לא תואמת כל כך את נתוני היצרן.. כנ"ל גם לגבי ה-BROTHER 5460. מה דעתכם על הקאנון MP830 למי שמכיר או עובד איתה? קראתי עליה דברים בעיקר דברים טובים (המחיר בארץ כמעט כפול) ורציתי לשמוע מבעלי ידע ונסיון. דוגמא לאחד המאמרים: http://www.pcmag.com/article2/0,2704,1961540,00.asp

דיונים חדשים בפורומים