עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אהלן אני מחפש עכבר שיהיו בו כמה שיותר ככפתורים, שיהיה רגיש עד מאד, כמובן ניתן לתכנות , נוח לעבודה וכ'ו. אשמח גם לקבל המלצות מאנשים . התקציב כרגע שאני מוכן להשקיע זה באיזור ה 800 ש"ח חשוב שיהיה נוח לעבודה של שעות על גבי שעות כל יום ויום תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by BloodFist,

החלטתי לקנות עכבר חדש. יש לי תקציב של 300 שקל + - מה כדי לקנות? נ.ב הצרכים של העכבר הם אך ורק גיימינג.

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  3. היי, אני מעוניין לקנות סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים. זאת בשביל שאוכל להשתמש במחשב גם מרחוק (כשאני על המיטה שהיא במרחק של כחצי מטר מהמחשב והמסך). מכיוון שאני לא רוצה להחליף בין חוטיים לאלחוטיים בתדירות גבוהה, הם ישמשו אותי גם לגיימינג. אולי עדיף לי לקנות את את אחד מהמכשירים הקטנים שאמורים לשלוט על HTPC? חשוב לי שיהיו כפתורי ווליום במקלדת וכפתורים נוספים ניתנים לתכנות בעכבר. הייתי שמח לקבל המלצות לסט אלחוטי בטווח מחירים של עד 300 ש"ח תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  4. שלום לכולם, אז ככה, יש לי מחשב נייח שתפקידו מכרז מולטימדיה והוא מחובר לטלוויזיה. מרחק הישיבה מהטלוויזיה הוא 4-5 מטרים ואני מעוניין לקנות עכבר ומקלדת בעלי יכולת תפקוד אמיתית מהמרחק הזה, קראתי קצת על מקרים שהם מצויין מרחק עבודה דומה אבל בפועל זה לא עובד בצורה טובה, לכן אם מישהו מכיר מנסיון משהו שעובד בצורה טובה למרחק כזה אני אשמח מאד. תודה מראש

5. Started by IDOnoach,

שלום. לאחרונה רכשתי עכבר E-3LUE מייזר 2. באמת שהוא עכבר מעולה אבל הוא גדול משמעותית מהעכבר הקודם ומרגיש שיש לו יותר חיכוך עם שולחן העץ שיש לי. אני זקוק להמלצה למשטח לעכבר זול וטוב עם חיכוך מינמאלי. רב תודות

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. עדיף כמה שפחות כמובן. קניתי את העכבר Mx518 ואני זקוק לפד לעכבר. משהו שיעבוד חלק עם העכבר.. עוד לא הספקתי להתרשם מהעכבר כי אני לא בבית כרגע

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  7. היי, אני מעוניין לרכוש פד מסיליקון או כל חומר רך ואיכותי אחר (שישמור על הצורה לאורך זמן) בכדי שאוכל להניח עליו את מפרק כף היד בעד שימוש בעכבר. אני מעוניין במשהו איכותי. כיוון שאני לא יודע מה המחירים עוד לא קבעתי אחד. סביר להניח שלא מעל ה-100/150 ש"ח. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  8. הלכתי לאופיס דיפו עם המלצה של חבר לקנות את הHL2030 של Brother (כ450 שקל). אבל, המוכר אמר לי שדווקא לא כדאי לקנות מדפסת של Brother כי התוף שלהם הוא חלק מהמדפסת, ואחרי 12000 הדפסות אין ברירה אלא להחליף תוף שיעלה כמו או אולי יותר (לא ברור לי איך) מהמדפסת. הוא המליץ על שני דגמים אחרים: Samsung ML-1610 או Xerox Phaser3117 (בין 400 ל450 שקל) בהן לדבריו, התוף הוא לא חלק מהמדפסת, והחלפת טונר משמעותה גם החלפת התוף (ככה הבנתי, יש מצב שאני טועה). ואז שאלתי כמה יעלה טונר כזה, ובתגובה הוא אמר לי 380 שקל (שמבחינתי זה כמו לקנות עוד מדפסת), ומכיוון שהטונר הראשוני שמקבלים מספיק רק ל-1000 הדפסות, משתמע מכך שבעוד זמן לא רב כל-כך אני אצטרך עוד הוצאה כמעט בגובה המדפסת, מה שלא יקרה ב-Brother, …

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. שלום, אני זקוק להמלצה לשלט לHTPC או מקלדת משולבת Trackball בתקציב של 250 ש"ח. אני יודע שרובם זהים, אבל תהיתי אם בכל זאת יש הבדל בין השלטים השונים ובנוסף מניסיון של אנשים רציתי לדעת מה עדיף, שלט או מקלדת? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם! בימים אלו המדפסת המשולבת הישנה של משרדי הצנוע שובקת חיים ונראה שהגיע הזמן להחליפה (Xerox WorkCentre 390 למי שמעוניין לדעת).... אני כרגע מעוניין לרכוש מכשיר שיחליף את הדפסת הקיימת ויענה על הצרכים הבאים : - הדפסה בלייזר, אין צורך בצבע. - נוחות שימוש ועצמאיות - אפשרות להפעלת המכשיר ללא התערבות המחשב בצורה נוחה. אם ניתן לשלוח ולקבל פקסים דרך המחשב בממשק נוח ואמין זה יתרון. - הזנת נייר אוטומטית (אפשרות להשים חבילה של ניירות ולתת למכשיר לצלם בלי לדחוף כל אחד בנפרד). - ממשק החיבור הרצוי הוא USB ו/או WIFI. כמובן מאוד חשוב שהמכשיר יהיה כזה שיחזיק כמה שנים טובות במשרד בלי להתקלקל/להשבר ולעשות 4 פייפר ג'מים על כל הדפסה. תודה רבה לכל המשיבים אשמח לשמוע על נסיונכם עם מכש…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום רב, אני זקוק למכונה אמינה ככל שניתן בהתחשב בזה שאני סורק תדיר ומקבל פקסים באופן יום יומי. אני לא מעורה בטווח המחירים ולכן גם לא פירסמתי כזה. ראיתי במבצע את הXerox PE220 במחיר שסובב את ה1300. האם זהו מחיר סביר? בכבוד רב, אורי

12. Started by ifs2003,

שלום האם למישהו כאן יש המלצה על Skype Phone שעובד על ויסטה ? עם דרייברים מתאימים ? רכשתי מכשיר כזה והוא לא עובד לי בכלל כי הדרייברים הם ל XP והוא לא מזהה אודיו. תודה

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  13. Started by rotemk,

שלום, אני זקוק להמלצה על הגה. הבנתי שה- G25 של לוגיטק נחשב לטוב אבל הוא עולה יותר מאקסבוקס חדש! האם יש הגה טוב במחיר עממי יותר? אם ההגה יוכל להתחבר גם ל- PS2 וגם ל- XBOX360 זה יהיה יתרון. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. הכותרת אומרת הכל ... שיהיה בו כמה שיותר שיראה כמה שיותר טוב ....

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  15. אני הולך לקנות מחשב ואני ממש ממש מתלבט לגבי המארז אני לא מעוניין להוציא יותר מ600 ש"ח או מקסימום 700 על מארז+ספק כח אני מעוניין במארז שגם יהיה יפה(רצוי עם חלון שקוף) שגם יהיה TOOL FREE זאת אומרת שאת הכרטיסים והכוננים אפשר להדק בלי ברגים אלא עם תופסנים שגם יהיה מאוורר היטב+שקט ולגבי הספק כח אני מעוניין בספק שיחזיק לי את המפרט הבא מעבד P805 D לוח ASUS P5LD2 זיכרון -2 כרטיסים של 512 MB בתדר 667 כרטיס מסך 7600GT צורב DVD וחשוב לציין שאני מתכוון לעשות OC

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  16. אני הולך לקנות מחשב ואני ממש ממש מתלבט לגבי המארז אני לא מעוניין להוציא יותר מ600 ש"ח או מקסימום 700 על מארז+ספק כח אני מעוניין במארז שגם יהיה יפה(רצוי עם חלון שקוף) שגם יהיה TOOL FREE זאת אומרת שאת הכרטיסים והכוננים אפשר להדק בלי ברגים אלא עם תופסנים שגם יהיה מאוורר היטב+שקט ולגבי הספק כח אני מעוניין בספק שיחזיק לי את המפרט הבא מעבד P805 D לוח ASUS P5LD2 זיכרון -2 כרטיסים של 512 MB בתדר 667 כרטיס מסך 7600GT צורב DVD וחשוב לציין שאני מתכוון לעשות OC

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  17. חשוב שתהיה גישה נוחה ושלא יהיה גדול מדי Antec P180 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7517 Antec P160 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6242 Thermaltake VB1000BNS SOPRANO http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7225 Thermaltake VA7000BWA SHARK Aluminium Tower http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5385 Gigabyte GZ-FSCA1ANB Aurora Aluminium http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8336 Coolermaster TAC-01-EK WaveMaster Black http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3029 Coolermaster RC-730-E1 Praetorian http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8333 כל המלצה אחרת תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  18. Started by BLAdE_AttAcK,

אחריי חיפושים רבים החלטתי להעזר בכם.... ;D אני זקוק למארז FULL TOWER בצבע שחור , רצוי מאלומיניום. גם מארז TOWER יכול להיות בסדר , אבל עדיף לי FULL. הרעש לא ממש מפריע לי.... רק חשוב שהוא יהיה קר עד כמה שאפשר. תודה. :-* :lsvader:

19. Started by 2Fluffy4U,

שלום, לאחרונה התקלקלה המדפסת המשולבת בביתי ואני בחיפושים אחר מדפסת חדשה. (יש לי כבר מדפסת לייזר שחור לבן להדפסות הגדולות כסטודנט). הדרישות שלי הם - מכשיר משולב - בעיקר סורק ומדפסת, פקס לא קריטי בכלל. עלות דיו נוחה (לא צריך הכי זול שיש אבל גם לא משהו שאני אתחרט עליו כלכלית) השאיפה היא לעשות שימוש בדיו מקורי בלבד. (זה דיון אחר כבר). ושהדיו יהיה נגיש בחנויות. (לא מכיר חנויות כמו אופיס דיפו וכו' שמוכרות דיו של קנון למשל).. עדיפות למדפסת שהדפים בה מוגנים מאבק (במגירה סגורה) כמו שיש במדפסות הלייזר לרב. אין חשיבות לתקשורת אלחוטית (אין מניעה אבל גם אין דרישה גורפת, מבחינתי זה סתם בונוס). אין צורך בהדפסה דו צדדית. דגש הכי חשוב - איכות בנייה טובה. לא משהו מטורף, אבל נכו…

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by mc_elad,

שלום, אני מעוניין לקנות מדפסת ביתית ואני לא יודע איזו מדפסת כדאית חשוב לי שהמדפסת תהיה צבעונית, משולבת ושתוכל להדפס דו-צדדי התקציב הוא עד 3500 שח

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  21. התקציב הוא 200-250 ש"ח, לא הכי גבוהה אבל גם כך אני לא מחפש משהו מתקדם. סך הכל מעוניין במדפסת שיכולה להדפיס תמונות בצורה נורמלית, שלא יראו בהם את הפיקסלים כמו המדפסת הנוכחית (HP 815C). זמן ההדפסה לא עניין קריטי. יש אפשרות למדפסת כזאת בתקציב שלי? כמה להוסיף, במידה ואין? עריכה: בבקשה תציינו את מחיר הדיו של המדפסת, במידה ואתם ממליצים על אחת .

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  22. Started by iakovl,

יש לי כרגע מדפסת HP 930C אבל נגמר כל הדיו ואני מתחיל לחשוב לכיוון מדפסת חדשה (5שנים היא אצלי הגיע הזמן להחליף) וגם חשבתי אולי גם הגיע הזמן לקנות סורק זקוק להמלצות טווחי מחירים נורמליים (לא מדפסות וסורקים ב1K +)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לקנות לקנות מדפסת לייזר שחייבת להכיל פקס ועדיף גם שתכיל סורק אם כי לא חובה. המדפסת צריכה להיות בעלת טונר חסכוני ואם יש אפשרות שלא רועשת מדי מה טוב. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by lior777,

שלום רב, הכיוון שלי כרגע הוא מדפסת מחברת ברדר בגלל עלויות נמוכות זה דיו! ראיתי 2 דגמים ואשמח לחוות - MFC-J430W והשני מדגם MFC-J265W מה עדיף? השימושים זה קצת הדפסות, סריקה, פקס וצילום פה ושם

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  25. Started by asilic,

היי, אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת כלומר מדפסת פקס וסורק ביחד. אני ממש לא שולט בתחום הזה לכן אני צריך את עזרתכם על מה אתם ממליצים לי? ראיתי באתר מסוים מדפסת משולבת של לקסמרק דגם X1130 במחיר של 548 שקל... מה אתם אומרים? ללכת על זה? ואם לא איזה מדפסת משולבת אחרת במחיר דומה אתם ממליצים? ומה דעתכם בכלל על מדפסות משולבות? האם כדאיות?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.