עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מניח שהבנתם את בקשתי לפי הכותרת והתיאור. אני רוצה לקנות מדפסת לייזר סבירה, עד סכום של 500 ש"ח. (אני לא כ"כ מבין בעניין אז אם הסכום הזה נמוך מדי, תאמרו לי) תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  2. שלום אני מתכנן לקנות מדפסת ובגלל שאני בור בנושא צריך עזרה ממכם אני צריך מדפסת משולבת עם סורק (פקס לא חייב אך זה בגדר אפשרות) התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח אני רוצה מדפסת צבעונית שמדפיסה במהירות סבירה מחברה איכותית המדפסת היא לשימוש בייתי להדפסה וסריקה של פרויקטים בבית הספר חשוב לי גם שהדיו יהיה זול ושהמדפסת תהיה חסכונית *נ.ב תפקיד המחיר לא ממש משחק תפקיד גדול המחיר נועד רק שלא נצא מהפרופורציות כלומר עם יש מדפסת בסביבות ה-600 ש"ח בחנות מסוימת אתם יכולים להציעה גם אותה לי העיקר הדגם ובקשר למחיר אני יחפש את הדיל הזול ביותר בנתיים חשבתי על 4 מדפסות האחת -CANON MP220 423 ש"ח CANON PIXIMA MX300 333 ש"ח EPSON CX4900 EPSON CX 3900 תגידיו את דעתכם ומה יותר טוב אם יש לכם הצעות יותר…

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  3. מינימום 3.3 MP אופטיקה מתחלפת טווח רגישות גבוה לאור (100-800 אסא מינימום) מהירות צילום גבוהה שינוי זמן חשיפה תודה...

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  4. זקוק לספק מצויין ולמארז טוב . צריך שהספק יחזיק את המערכת ההולכת וקרבה הזאת : מעבד - AMD 64 3500 939 לוח אם - ASUS A8V סוקט 939 כרטיס מסך - ASUS X800XT זיכרון - Corsair TwinX PC4000 1GB (אני קונה הכול בחו"ל) כפי שאתם רואים אני זקוק פה לספק מעולה שיחזיק את המערכת הזאת . תנו גם הצעות למארזים טובים (המחיר לא ממש חשוב אבל לא צריך להישתגע )

• 55 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by Cha0stAlker,

היי לכם, כל הזמן יש לי הפסקות חשמל (במיוחד בחורף, איזה שלוש פעמים ביום!) ואני מודע לגורל המר שמגיע לאלה שלא קונים אל פסק אז.. אני זקוק לאל פסק איכותי עד 1000 ש"ח (כמובן שעדיף פחות) שיכול להחזיק את כרטיסי המסך החדשים שיהיו ל nVidia+איזה מעבד משושה ליבות+אולי RAID 0 (אפשר להבין שהוא מיועד לטווח כמה שיותר ארוך). אופציה לכיבוי אוטומטי חובה. תודה.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by Cha0stAlker,

אני צריך המלצה לג'ויסטיק איכותי ליד ימין. חשבתי על Logitech Force 3D Pro, אבל אני לא יודע אם הוא איכותי.. התגובות מבלבלות ביותר.. אני משחק ב FS2004.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by jbgood,

למישהו יש ניסיון עם אל פסק מהסוג הנ"ל ? ואיך הוא לעומת ADVICE PR 750 ? יש לי מסך 17 אינץ(CRT) ומחשב P4 עם ספק 350W ובכלל לא ברור לי מה ההבדל בין שתי הסדרות-אם מישהו יודע... תודה מראש....

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by TUCG,

Model HP Scanjet 2400C Optical scanning resolution Up to 1200 dpi Hardware scanning resolution Up to 1200 x 1200 dpi Enhanced scanning resolution Up to 999999 enhanced dpi Bit depth 48-bit Gray scale levels 256 Scan speed in preview mode 12 secs Scan speed (OCR, A4) < 45 secs Scan speed footnote * Scan Speed: results of HP internal tests carried out on a 1.70 GHz HP Vectra PC with 256 MB of RAM/Microsoft® Windows® 98; scan speed, preview: the scanner lamp has been warmed up and time is measured from mouse click/button push, ending when the image of the platen is visible and the user has control. Maximum scanning size 21.59 x 29.72 cm Dimensions (W x D x H) 458 x 275 x …

9. אני מתלבט כרגע בין LYCOSA לG15, אם יש משהו טוב יותר בטווח המחירים הזה אשמח להמלצות. דגשים על שקט וכמובן שתחזיק מעמד המון זמן, אני נוטה לכיוון הG15 בעיקר בגלל המסך ובמיוחדדדדד בגלל האחריות המדהימה של לוג'יטק

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. היי חברים זקוק לעזרה בדיוק כמו שבכותרת מקלדת אלחוטית עד 200 ש"ח רמקולים למשחקים וסרטים עד 300 ש"ח (אם יש בטיפה יותר כסף אז אפשר לתת גם) מדפסת הכי קטנה שיש אבל שתדפיס בצורה טובה ואיכותית (תקציב לא ידוע תתנו הצעות מחיר ולפי זה אקבע.) תודה מראש

11. Started by davli,

שלום לכולם. אני מחפש שלט (אם אפשר דמוי ps3 אם אפשר) כדי לשחק pes כמו בנאדם על המחשב. אם למישהו יש ניסיון איתם ויכול להמליץ על אחד ברמה של שלט PS3 אמיתי אודה לו מאוד...תקציב הוא לא בעייה. הבנתי ממס אנשים שפשוט עדיף לקחת שלט מקורי של xbox360 שמתאים גם למחשב כי שלטים של קונסולות תמיד טובים יותר...זה נכון??? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  12. לי חשובה בעיקר האמינות והחסכון בהוצאות בשותף. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746950 http://www.office.xerox.com/printers/laser-printers/phaser-3140/enza.html

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  13. Started by Dante_9,

ספק - TT480 5 HD 2 OPTICAL DRIVES 6800GT AGP AMD 3000 64 1GIGA TwinMOS 3200 צריך לציין עוד משהו?

• 12 תגובות
    • 780 צפיות
  14. היי חבר'ה, האוזניות האחרונות שלי הלכו (silver line ב- 70 שקלים) ואני מחפש משהו נורמלי הפעם. חשוב שיהיו on ear ולא יאטמו רעשים מבחוץ עם מיקרופון איכותי לשימוש עיקרי במשחקים. תקציב עד 350. תודה !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שי לי שיאומי MI 10 ללא חיבור 3.5 מ"מ אלא usb-c בלבד. אני פחות מתלהב מבלותוס כי מנסיוני זה לא עובד מדהים. למרות שאני יכול למתוח את התקציב אני לא מתלהב להשקיע 500 ש"ח וכו'. אלא אם ממש אין ברירה. הדרישות שלי הן בעיקר אזניות יציבות מבחינת חיבור (חיבור חוטי או דונגל בהחלט בא בחשבון אבל מחיפוש ראשוני לא מצאתי אזניות עם מקרופון). אני לא זקוק מהן לסאונד אודיופילי. כמובן מקרופון כי אני עושה סשנים עם חברים. מאוד אעריך את עצתכם.

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  16. Started by עידן192,

סביב ה-800 ש"ח. מעדיף שיסתובב 900 מעלות, אך לא חובה. מעדיף גם חוות דעת ראשונה בנוגע לאמינות ותחושה תודה!

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by GRiM,

יש לי מחשב ישן, עם USB ישן (1.1). אני מעוניין לקנות כרטיס USB חדש (2.0) כדי להעביר קבצים במהירות (מצלמה, נגן MP3). אני מחפש משהו טוב, עם הרבה יציאות (4 לפחות) וכמובן בזול. כרגע חשבתי על זה, מה אתם אומרים? http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=111598078&sog=C-USBCard הפאנל הקידמי ממש שימושי לדעתי! שאלה נוספת, לא קשורה לנושא ומאוד חשובה (הרגע חשבתי עליה): המודם של האינטרנט שלי (כבלים, אינטרנט זהב, 1.5MB) מחובר למחשב דרך ה-USB הישן (1.1), האם זה משפיע על מהירות האינטרנט?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  18. Started by HECTOR,

הזמנתי מחשב חדש וברצוני המלצה ללוח אם טוב,אין הגבלת מחיר.

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by Psychedelic,

שלום,אני זקוק להמלצה למארז full tower רצוי שיהיה מעל 60 ס"מ אחד ג'נרי ומעפן ,זה לא משנה לי כי הוא הולך לעבור מודינג מטורף. התקציב 350-400. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, אני זקוק להמלצה למארז עד 550 ש"ח ללא ספק. אם הוא נמכר עם ספק אז לא נורא אבל עדיף בלי ספק. המארז חייב לעמוד בקריטריונים הבאים: - גדול ומרווח. - בעל דלת עם קליפסים וברגים מובנים (כאלה שלא צריך מברג כדי לפתוח אותם בכל פעם שרוצים לפתוח ת'מארז). - בעל מסילות לכוננים ע"מ לבטל את הצורך בהברגה בכל פעם שמוסיפים/מוצאים כונן. - יכולות איוורור טובות. - כניסות ל-USB 2 ואוזניות בקדמת המארז. עיצוב, (חלונות וכאלה) הוא בעל עדיפות משנית אבל אם יש משהו שעומד בקריטרינים ונראה טוב אז סבבה. חשבתי על זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=6247 מה דעתכם? אשמח להמלצות נוספות.

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  21. אז ככה: יש לי תקציב של 1300 ש"ח למארז כולל ספק כוח. רצוי שהמארז יהיה יפה, ושהספק כוח יהיה טוב. יש לי מעבד AMD X2 3800 וכרטיס מסך 6600GT אז צריך ספק דיי חזק. מחכה לכם, תודה

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by sapinir,

שלום! אני מתכנן לקנות חלקים למחשב חדש. ואני ממש לא מתמצא בקטע של מארזים וספקי כח. אם מישהו יכול להמליץ לי על מארז טוב במחיר סביר, אם אפשר עם ספק כח בתוכו, אם לא אני זקוק גם להמלצה לספק כח (350 וואט). המחשב מיועד למשחקים ואינטרנט בעיקר, ללא OC וכל השאר... תודה! :smoke:

23. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום אני זקוק למדפסת הזרקת דיו לא משולבת בתקציב של עד 200 שקל. המדפסת היא בשביל אח שלי, הוא לומד באוניבירסיטה ולכן הוא צריך מדפסת, הוא רוצה מדפסת הכי פשוטה שיש. אין לו דרישות מיוחדות בשביל המדפסת. רצוי מדפסת שהראשי דיו שלה לא יעלו הרבה. תודה מראש לכל המגיבים.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  25. המדפסת חייבת להיות אלחוטית, לגבי לייזר או רגילה האמת שאני לא יודע ממש מה ההבדל אם מישהו מוכן לתת הסבר קצר אני אשמח. כמו כן אנחנו כמעט ולא מדפיסים בבית ככה שלא חובה שהמדפסת תהיה צבעונית (וגם לא צריך משולבת וכו'.. רק מדפסת) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.