עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום. אני צריך מדפסת משולבת, דיו, צבעונית, אבל הדגש העיקרי בה הוא שהיא תיהיה מדפסת רשת, הכוונה שניתן יהיה להדפיס מכמה מחשבים בלי שום בעיה. עוד משהו חשוב הוא שניתן יהיה לסרוק ספרים. האמת היא שאין כ"כ חשיבות לתקציב, כי אני משיג את המדפסת מאוד בזול, אבל בואו נאמר שאפשר לחרוג מה- 1500. תודה רבה

2. התפרסמה עכשיו הביקורת הזאת: http://www.driverheaven.net/reviews/MX_Air/index.php על העכבר החדש של לוג'יטק. זה עכבר שלא צריך משטח (אבל גם עובד על משטח) ובעצם יש לו גירוסקופים בפנים שחשים בתנועה. הייעוד שלו זה כנראה לHTPC או מצגות או אנשים שפשוט יושבים רחוק מהמחשב או שהמשטח עבודה שלהם לא נוח לעכבר (גבוה מידי, רחוק מידי, לא נוח). הוא גם נראה לא רע בכלל. לי זה ממש מגניב, די נמאס לי מעכברים רגילים. חבל שהוא כל כך יקר. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  3. Started by צפיד,

אחרי 4 שנים עם מיסטר ג'ינגל,הוא התחיל לקרטע,עכבר של MICROSFOT מסוג TRACKBALL- תמונה מצורפת. האמת שאני ממש אוהב עכברי TRACKBALL העכבר לא מצדיק את הסכום שנקנה אז הייתי מסכם אותו כגרוע מאוד,הכדור נתקע ואז צריך לנקות את הבפנוכו שלו . דבר טוב שאני יכול להגיד עליו - שהוא מסיבי מאוד ,עמד בנפילות לא מעטות ... אני מתבלט לגבי עכברי TRACKMAN של לוג'יטק - אם האלחוטי או החוטי הרגיל. חוטי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2479 אלחוטי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3907 לא ממש מצאתי מפרט איזה יותר מדוייק ויציב אז אני מבקש את עיצתכם. השימוש הוא ממש כבד- אנימציה משחקים וגלישה. תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  4. שלום לכולם. אני מחפש מקלדת. תקציב לא מוגבל אבל לא להגזים. רצוי שתיהי נוחה מאוד עם עכבר נוח ורצוי מאוד תיהי לה שלט אל חוטי למדיה כלומר שליטה מלאה במדיה. וחובה שעל המקלדת יהיו אותיות ברוסית. תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  5. Started by marlboro,

חשבתי לקנות אותו, ובגלל שהוא בשוק כבר לא מעט זמן אז כנראה שבקרוב יצא משהו חדש

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  6. המדפסת תשמש בעיקר להדפסת עבודות, קצת אבל ממש קצת תמונות. אני צריך שיהיה בה גם סורק ומכונת צילום. מקווה שהכל נכנס בתקציב... אם לא אז אפשר חריגה קטנה. תודה!

7. שלום, ברצוני לדעת אני מתלבט בין HP5610 ל - HP5783, השיקול היותר רציני שלי הוא האם המדפסת מזהה פקס עצמאית ולא עונה לכל טלפון? מישהו יכול להעיד על אחת מהם שעושה את העבודה או להפך? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  8. שלום. אני צריך למצוא לאמא שלי (בשביל מצגות ופרזנטציות וכו') עכבר עם טווח קליטה גדול בשביל הנייד שלה. הבנתי שאלה שמבוססים על BT יכולים להגיע לטווח יותר גדול מהמקובל. אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה, תודה מראש לעונים!

9. אז ככה יש לי עכבר MX518 כבר כמה שנים טובות ועם ביצועים טובים לגמרי אין תלונות! השאלה שלי פה זה האם העכבר HABU של מייקרוסופט/רייזר יהווה שיפור משמעותי בביצועים במשחקים ואם יש אז אשמח עם תפרטו פה את יתרונותיו על ה-518.. תודה יום טוב. [br]פורסם בתאריך: 14.11.2007 בשעה 15:09:18 מזהההההה אף אחד לא יודע מה הסיפור בינהם?!?!? אנשים תענו לי בקשה זה לפני קנייה ממש.. אני סתם לא רוצה לזרוק את הכסף!

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  10. איזה מהם עדיפה?ולמה?

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  11. היי, אני מעוניין לקנות ג'ויסטיק גיימפאד אלחוטי/חוטי למחשב של לוג'יטק, למשחקים כמו פרו אבולושן/NFS החדש/משחקי מכות וכד'... אך ראיתי כי בכ.קול יש רק חיבור אחד ל'גויסטיק... האם קיימת אופציה כלשהי לחבר 2 ג'ויסטיקים למחשב אחד ?? תודה, אורן.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by base,

האם ה-MX Revolution יכול להתאים למשחקים ברור לי שלא כמו ה- G7 השאלה שלי עם באופן כללי מנסיון של משתמשים ב-MX איך הוא עונה על הדרישות תודה מראש

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by chadash,

נכון שזה לא דגם חד אבל איך היא באופן כללי.

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  14. יש מקלדות אלחוטיות שכן יכולות להפעיל דיסק בוט בדוס ויש כאלה שלא.במה זה תלוי? לדוגמא בעת פרמוט שרוצים שהוא יקרא את הדיסק של הווינודס צריך ללחוץ על אחד מהמקשים במקלדת יש מקלדות אלחוטיות שבמצב הזה לא מתקשרות עם המחשב ויש כאלה שכן במה זה תלוי? במקלדת עצמה?(אלחוטית בלבד אני מדבר) או בלוח אם? או במשהו אחר............

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  15. Started by maor0079,

אני מחפש מדפסת ב 500 ש"ח בעיקר שהדיו שלה יהיה זול לא חושב איזה מדפסת רגילה או משולבת חשבתי על canon pixma mp210 איך המדפסת הזו ?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  16. לא מעניין אותי איזו חברה רק שיהיה טוב יפה נוח עיצוב יפה לא יותר מדי כפתורים עליו ...וגם הסוללה אמינה ועם מטען להטעין אותו ..

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  17. בדקתי גם אצל פנדה וגם אצל נועה... את הפד המומלץ על STEELPAD ה-QCK הרגיל בכלל אי אפשר להשיג, פנדה שמו באתר שלהם חברה חדשה- COREPAD, וחשבתי להזמין (ביררתי באינטרנט וראיתי שהם ברמה של ה-QCK) אז הזמנתי ב-24/10 ואמרו שזה יגיע למלאי יתקשרו אליי... כשניסיתי לשאול לפני יום יומיים מתי זה אמור להגיע, אמרו שלא יודעים (ניסיתי גם במייל וגם בטלפון). רק מזל שלא שילמתי מראש.... למישהו יש מושג על חנות שמחזיקה פאדים לעכבר במלאי? תודה לעוזרים מרש

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  18. Started by Game5,

שלום , אני מחפש עכבר אלחוטי טוב למחשב נייד , אם אתה מוצאים עכבר חוטי טוב אז אין לי בעייה גם חוטי. אני לא ממש יודע מה הולך עם נייד , אבל אני חושב שעדיף עכבר רגיל ולא קטן שקשה להשתמש בו. בינתיים מצאתי את העכבר הזה: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=502984 עולה 155 ש"ח בנועה מחשבים... אגב עכבר אלחוטי מגיע עם עם 2 חלקים (עכבר + חיבור usb שמתקשר עם עכבר) ? תודה אבי

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אשמח לחוות דעת שימוש למשרד קטן מי שיכול להתיחס לעלות דיו אשמח

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  20. Started by ^7^,

רציתי לשאול איפה ניתן לקנות Microsoft® Fingerprint Reader ?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  21. Started by base,

האם ניתן לתכנת את הכפתורים של העכבר לכל אופציה? במשחקים או ב-WINDOWS . כמה לחצנים יש לעכבר? ולמה בדיוק הגלגלת התחתונה מתוכנתת למה ייעודה? (האם זו גלגת או רק משמשת אחורה וקדימה? ) האם העבכר נוח או שהוא כמו שנאמר על ה- G7 כבר ששימוש מרובה בו מזיעים איתו? MX Revolution האם עכבר זה מתאים למשחקים?

22. יש לי הצעה לקנות מדפסת משולבת יד שניה ברדר דגם MFC 3240C, מה צריך לבדוק לפני הקניה ? ועד כמה לדעתכם שווה לשלם על זה ?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  23. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_295_1441&products_id=11558 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_295_1441&products_id=17906 חוץ מהמחיר כמובן...

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  24. Started by jacobkov,

אני מחפש ארדיסק (אפילו יד שניה) של Hitachi בנפח 200gb יש לי ארדיסק כזה שנפל ואני רוצה להוציא ממנו את כל המידע שיש לי שם (180GB) אודה מאוד למי שיעזור לי יעקב

• 2 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.