עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by scorpion,

אז ככה: אני רוצה לעשות עבודה ברמה די בסיסית על איך עובד מחשב אשמח אם תפנו אותי לאתרים בנושא בתודה עמרי

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מחפש כבר כמה זמן סט אלחוטי איכותי, שלא עולה יותר מדי(בסביבות ה400 ש"ח), לאחר שמישהו המליץ באחד האשכולות על ה7000 ergonomic התכוננתי לרכוש אותו ואז גיליתי שיש בסופ"ש הזה מבצעים בבאג.. אחרי שגיליתי שאין את הסט הנ"ל בבאג, ויש את ה Microsoft® Wireless Laser Desktop 7000 עכשיו ניסיתי לחפש בכל הרשת מאמרים שמשווים בין 2 הסטים אך לא מצאתי כלום, מישהו שיצא לו לנסות את הסטים הנ"ל יכול לתת פידבק כלשהו עליהם? כמו כן אם מישהו מעוניין לקנות את הסטים במבצע של ה1+1 באיזור אשדוד שישלח לי הודעה

3. אני רוצה לקנות סט אלחוטי של מקלדת ועכבר עם קליטה מרחוק וסוללה שתחזיק הרבה זמן וראיתי שיש מבצע בקרביץ עד יום רביעי 50% הנחה על מוצרי אלקטרוניקה וזה כולל מקלדות. נכנסתי לקטלוג שלהם באתר http://kravitz.co.il/?CategoryID=261 ואני רואה שיש שם 3 סטים: סט מקלדת ועכבר TEAC SMX-80, סט מקלדת ועכבר Logitec MK300, סט מקלדת ועכבר Microsoft BlueTrack 3000. מה הסט הכי טוב מביניהם שכדאי לקחת?

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by hedva,

לאחר חיפוש, נמצא שאלה דגמים שמומלצים כאן בפורום. מי משניהם עדיף? חשוב שאיכות ההדפסה (מסמכים לקריאה) תהיה גבוהה, ולכן חשבתי להגדיל תקציב לסביב ה- 1000 ש"ח ולעבור לליזר + צבע, למרות שהשימוש לא מסיבי. דרושה אמינות, שכשצריך המכונה תספק את הסחורה...

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  5. Started by Necessary_Evil,

מה עדיף: Seagate 20gb RPM UATA100 BARACUDA IBM 20GB 7200 60GXP או אם יש לכם המלצות אחרות... תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Fkl0ster,

קודם כל, עלי לשבח את חברי הצוות על האתר החדש ועל שצירפו עוד אתר חומרה לחגיגה, אחד מיני רבים בעולם. כן ירבו... ולענינינו: האם הייתם קונים את הלוח הנ"ל? קראתי ביקורות, שאלתי משתמשים לדעותיהם, ורובם הגדול לא יכול היה להפסיק לשבח אותו. מה דעתכם על הלוח? הוא זול, יציב, מהיר, יש בו את הצ'יפסט SiS 735 החדש... האם הוא עדיף על AMD 760,בלי קשר למחיר? אם הייתם חייבים לקנות השבוע לוח אם חדש ל Athlon 1.4GHz שלכם, האם הייתם קונים אותו, בהנחה שהיה ניתן להשיגו במקום מגוריכם? הוא גם נותן לעשות שימוש בSDRAM ו DDR (לא בו זמנית)... הוא גם נורא יפה, אגב...

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. ברצוני לרכוש מחשב כף יד (GPS מובנה ובלוטות' חובה) במחיר סביר (נגיד בערך 3000 ש"ח גג וגם זה בקושי) בלי תוכנת GPS, כי כבר יש לי. חשבתי על המכשיר הזה: Asus A632 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2649&scat=182&tcat=22 תודה למגיבים

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  8. Started by yoahe,

האם מארז של פנטיום 2 DOR 5 יתאים ללוח אם של AMD או INTAL חדש939

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  9. Started by IDOnoach,

ה502 תמיד קופץ במומלצים אבל הוא נראה גדול ל claw כרגע בכוונת ה corsair m45 אשמח לעוד המלצות. דגש לארגונומיה ופחות על ביצועים... השימוש קצת ל fps והרבה rts אין צורך בהרבה כפתורים עריכה: רכשתי היום את הCORSAIR SABRE תגובות מדהימות, ארגונומיה טובה למרות שצריך קצת להתרגל.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by O.G.D 2k5,

מחפש מארז זול עד 200 ש"ח עם מקום ללוח בגודל ATX ומקום ל 2-4מאוורים עם יציאות USB2 מקדימת למודינג... בבקשה המלצות

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by ariel007,

ברשותי המדפסת הזו ועד עכשיו קניתי מחסניות מקוריות של HP שעולות כ-45 ש"ח x4. למדפסת הזו קיים דיו חלופי באתרים שונים של חברות בארץ והוא הרבה יותר זול כמובן. השאלה אם המדפסת תאפשר להשתמש במחסניות חלופיות? והאם ההדפסה תהיה טובה כמו במקוריות? תודה לעונים

12. Started by איתמר בן עזרי,

אהלן, מה שלומכם? אני תלמיד ישיבה, ועומד להתגייס באוגוסט הקרוב, רציתי להתייעץ איתכם בקשר לקניית אוזניות- ON EAR OVER EAR IN EAR ואם יש עוד דגם שפספתי אני בדרך כלל נמצא בתוך מקומות עם רעש, חדר אוכל מלא, בית המדרש, וגם עכשיו לאור הצבא השכיחות שלי בתוך האוטובוסים יעלה. אני מחפש אוזניות שיתנו לי את האפשרות לשמוע שיעורים, וכל מיני דיונים ביו טיוב, באיכות סבירה במקומות כאלו רועשים, אני לא בדיוק מכיר את ההבדלים בין סוגי האוזניות השונות ומה מהן עונה יותר לדרישות שלי. יש לי חריגה קטנה של 50 שקל, ויש לי אפשרות להזמין מחו"ל אם ההפרש באיכות המוצר הוא ניכר. החשוב ביותר הוא האטימה, גם אם זה בא על חשבון איכות השמיעה בפועל, כי אם אני במקום רועש, לא יעזור שאיכות ה…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by kaisman,

קודם כל אני לא יודע למה נעלו לי את הנושא הקודם אבל הנה השאלות עוד פעם 1) לפי דעתכם זה שווה לקנות GEEFORCE 3 DDR ואם יש לי GEEFORCE 2 64 זה יספיק לי לעוד הרבה זמן או רק לשנה שניתיים? 2) מה יותר שווה לקנות 256 DDR או 256 RDRAM? ומה יותר מהיר? ומה יספיק לי ליותר זמן?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני מעוניין להחליף את העכבר שלי, שמעתי שה Logitech Wireless Performance נחשב לעכבר טוב.. חוץ ממנו ראיתי גם תגובות טובות על ה G 700, אני לא מכיר את שניהם ולא נעול על אף אחד מהם.. אשמח לקבל המלצה מי מבניהם טוב יותר או אולי עכבר אחר לגמרי. מה שחשוב לי זה עכבר מדויק וקל משקל, אני לא פריק של גיימינג אבל כן משחק פה ושם. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  15. אני קונה מחשב נייד פנטיום 1 אני רוצה לשדרג אותו לפנטיום 3/2 עכשיו, מה אני צריך לקנות כדי לשדרג אותו? (לא טרייד אין-לשדרג) הבנתי שצריך לקנות מעבד , צריך לקנות עוד משהו?

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  16. Started by God4U2,

תשמעו אנשים יקרים כבר הרבה זמן שרץ לי בראש רעיון חמוד ופשוט לבנות מעריכים ל PCI & AGP עכשיו הרעיון של לבנות מעריך ל PCI לא נשמע מסובך בכלל וזה כל היופי זה יכול לתת המון ... מבדיקה של כרטיסים דרך עיצוב חדש ומודולרי של סביבת המחשב הפנימית שלכם :smoke: זה נראה לי ממש אחלה ורק לאחרונה שמעתי בקומות אחרים עוד כמה רעיונות כאלו עכשיו אני ממש מתכונן ליצור אב טיפוס נחמד שכזה ולבדוק מה ההשפעות על הביצועים של הכרטיסים - זה ממש חשוב להמון מטרות.... דוגמא: תארו לעצמכם שאת יכולים לחבר את הכרטיס מסך שלכם לאיזור מוצק וחזק - AKA - דלת של מארז ועליו להלביש המון קירור שממש בילתי אפשרי להלביש היום נחמד לא ? עכשיו דלת של מארז ... זה נחמד אבל תתארו לעצמכם פעם ה…

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  17. Started by makabi,

שלום לקוראים אני מלבט בין שתי מדפסות אלה הביצועים של הקנון נראים טובים יותר - ציון גבוה ב ViewScore מצד שני עלות מיכלי הדיו באפסון זולים בכחצי ויש ארבע השאלה היא האם הן מדפיסות אותם מספר דפים לכל החלפת מחסנית דיו או שהקנון מדפיסה יותר - נניח פעם וחצי או יותר על המחסנית שלה תודה מראש למגיבים

18. Started by FarCry3000,

אני מחפש בקר שליטה למחשב בסגנון הבקרים של ה PS3 או XBOX360 שיהיה נטען, אלחוטי עם תגובה טובה למשחקים. הבנתי שהבקר של הXBOX מתאים גם למחשב אבל לא הבנתי אם הוא נטען ואם הוא מגיע עם רסיבר

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני בונה מערכת מבוססת X2 + A8N SLI DELUXE כרגע לא מתוכנן SLI אבל אולי בעתיד. כרטיס כרגע יהיה 6800GT או 7800GT הספק שמגיע עם המארזים האלה (SEASONIC) יחזיק מערכת כזו? ובכלל אם למישהו יש נסיון עם המארזים האלה (ראה, שמע) אשמח לדעת. אפשרות DEFAULT שלי זה כנראה CENTURION עם תוספת ספק שלי NEOPOWER 480.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  20. Started by subarel,

עברתי על הודעות קודמות וברובן אין תגובות בכלל על הנושא... ??? בכל מקרה , אני מחפש עכבר אלחוטי זול עם עוד לפחות 2 כפתורי צד...(בסביבות 150 ש"ח.).. מצאתי את זה : http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?auction_id=2225281 יש לו גם מטען, וגם כפתורים נוספים חוץ מהרגילים... אם למישהו יש כזה, איך הוא? הצעות נוספות? בראל.

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  21. Started by Fighter,

החלטתי שאני צריך עכבר חדש כי זה שיש לי עכשיו הוא אופטי עם חוט והוא לא נוח כל כך והוא מעייף אני גם צריך שהוא יהיה אלחוטי בגלל שנמאס לי שהחוט של העכבר משפיע על התזוזה של העכבר מתי שהוא מתחכך עם השידה אני רוצה לציין שאני גם גיימר ואני משחק משחקי rpg ומשחקי יריות ממבט ראשון וגם משחקים ממבט שלישי לפעמים כמו הנסיך הפרסי השלישי הסתכלתי על הg7 של לוג'יטק והוא נראה לי מה שאני מחפש אחרי שבדקתי שוב ושוב את הפרטים שלו וביקורות מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  22. Started by Cilay,

אהלן, אני מחפש מקלדת אלחוטית ברמה , שלא יהיה בכלל בעיות קליטה אם אפשרי .. יש המלצות? שתתאים למשחקים ולמדיה. כמובן שעדיף בכמה שפחות כסף אבל התקציב הוא עד 500. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. פנדה וזה לא מתעדכנת בדברים האלה מהחירים שם בכלל א מה שהם מוכרים בחנות במקלודות עכשיו אני רוצה מקלדת בצבע שחור שיהיה תהיה אלחוטית . לחבר שלי יש כזה דבר ואני התאהבתי . תקציב 300 שח .

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by chris_u16,

חיפשתי ולא מצאתי בכלל! ???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by fire15,

במדפסת לייזר צריך מתי שהוא להחליף את הצבע/לייזר?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.