עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. חשבתי על לקסמרק X5490 או X5470. ישלי עם לקסמרק ניסיון טוב מאוד...יש עוד משהו אני לא מדפיס הרבה. ונראה לי שאני אשתמש בפקס יותר מאשר בהדפסות...תודה

• 6 תגובות
    • 4.3k צפיות
  2. Started by chenc,

שלום עיינתי במספר ת'רדים בנושא ובכל זאת החלטתי לשאול בנפרד: ראשית צרכיי הם (לפי הסדר) הדפסה שחור לבן, סריקה (גם שחור לבן ולפעמים צבעוני), ולעתים גם הדפסת תמונות צבעונית (לא מסיבית, לפעמים). חשובים לי כמובן - האיכות, והחסכון בדיו. אין צורך בפקס. מספר הדגמים שבעיקר ראיתי: Brother 330C (זהה ל130C רק עם מסך LCD צבעוני 2") HP 4283 Canon Pixma MP150 כולן עולות בסביבות 500-600 ש"ח. אשמח לשמוע הערות, המלצות, חוויות אישיות מהמדפסות. לגבי הHP, הבנתי שהיא מאוד חסכונית - אבל מה משמעות החסכון אם אתה צריך לקנות בשבילה ראש גדול ב200 ש"ח? אני פשוט אומר... זה מייקר בסופו של דבר את המחיר הכולל למדפסת ; האם הראשים הסטנדרטיים שלה חסכוניים? והאם הBROTHER לא גם חסכונית יחסית פחות או…

3. Started by ben389,

זה פשוט נראה מדהים!! http://gizmodo.com/gadgets/optimus-video/first-video-of-the-optimus-keyboard-actually-working-and-looking-awesome-325615.php

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  4. Started by csw123,

אז ככה..קניתי חיברתי הכל בסדר..אבל מתי שאני נכנס למשחק זה לא קורא לי כמה מהלחצנים..רק את הסטנדרטים..קראתי שאמורים לסדר משו בתוכנה נראה לי..אבל זה גם לא עבד..מישהו אולי יכול להסביר לי איך? או שזה בכלל לא קשור? תודה למי שעוזר..

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  5. שלום רב, אני מחפש עכבר אלחוטי USB טוב למחשב נייד. ראיתי באתר של נועה מחשבים שני דגים זולים. מה דעתכם עליהם? Logitech® V400 Laser Cordless Mouse http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5549 Microsoft® Wireless Notebook Optical Mouse 4000 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5834 התקציב סדר גודל של העכברים הנ"ל. בתודה מראש .

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  6. Started by LironPinto,

אני קונה עכבר של Razer ורשום 1800 DPI אז בבקשה מהו dpi ? איך אני משנה אותו ? דרך העכבר? (hardwara) או דרך המחשב (software) תודה מראש ! ושוב אני יודע שזה הרגישות של העכבר אבל איך אני משנה אותו ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום . אפשר לקבל חוות דעת/ביקורת/המלצה על המדפסת הנ"ל? ראיתי שיש לה מיכלי דיו נפרדים. זה יוצא בסופו של דבר יותר זול? היא חסכונית בדיו?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by tamar,

שלום. אני בחיפוש אחר מצלמת רשת איכותית - ללא הגבלת תקציב. כרגע יש לי את הלוג'יטק SPHERE שאני מאוד מרוצה ממנה ואני מחפשת מצלמה נוספת לפחות באותה רמה. קראתי קצת ביקורות ברשת על המיקרוסופט VX6000 וכמעט רכשתי אותה, אך בבדיקה בפועל של המצלמה אצל מכר שרכש אותה התברר שהאיכות שלה הרבה הרבה יותר נמוכה ממה שמצויין בביקורות ברשת והרבה יותר נמוכה מהמצלמה שברשותי. כרגע אני שוקלת את ה Logitech Quickcam Ultra Vision שנחשבת ה TOP של לוג'יטק, אך מכיוון שביקורות של סוקרים ברשת כבר כמעט הטעו אותי פעם אחת, חיפשתי ביקורות של גולשים ונתקלתי בזה: http://cnet.nytimes.com/webcams/logitech-quickcam-ultra-vision/4505-6502_7-31984921.html די מפחיד - לא? יש פה מישהו שקנה מצלמת רשת איכותית באמת ויכול …

9. שלום לכולם, רציתי להיעזר בכם. אני מחפש בשביל מישהו סט (מקלדת + עכבר) אלחוטיים עד 400 ש"ח, אבל החלק החשוב ביותר הוא העכבר. בבית נמצאים גם ימניים וגם שמאליים, ולכן חשוב מאוד כי העכבר יתאים (ויהיה נוח) לכולם. חיפשתי הרבה בזאפ, אך קשה להתרשם מתמונה האם העכבר מתאים גם לשמאליים וגם לימניים, ולכן אני פונה אליכם, בעלי הניסיון, לעזרה... תודה.

10. יש לי אפשרות להזיז את הגלגלת ימינה ושמאלה, רציתי לנצל את זה ככפתור דיבור, כל פעם שאני מזיז את זה שמאלה אני יכול לדבר, אבל המקש הזה אקטיבי רק בדפי אינטרנט ואני לא יכול להגדיר אותו בתוכנות או במשחקים, למה? ויש פיתרון?

11. Started by yarl,

אני מעונין לקנות הגה שהייה אפשר לחבר גם למחשב וגם לסוני 2 אבל יותר מחשב מעניין אותי ! אני רוצה הגה איכותי כולל דוושות והילוכים רוטט וגם בלם יד לדריפטים ! יש כאלה למכירה אבל המחיר נראה נמוך ונראה לי שזה כנראה משהו פשוט ועשוי מחומרים זולים אולי . תודה התקציב עד 700 ש'ח

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  12. בגלל שבקרוב המקלדת והעכבר שלי ישבו על השולחן ולא על לוח נשלף, החלטתי שיהיה הרבה יותר נוח ואסטתי ללכת על סט אלחוטי ומעוצב. יש כמה סטים שבדקתי אותם: Logitech LX710 Logitech LX700 Logitech S510 איזה מבין אלה נראה לכם הכי טוב? או שבכלל משהו אחר? אה, והנה קצת רקע: אני לא צריך טווח קליטה גדול, משהו כמו שניים-שלושה מטרים גג, איכפת לי מאוד מהעיצוב, כמעט כמו הביצועים אפילו, אני לא משחק כ"כ הרבה, אבל כן מדי פעם, אבל גם כשכן, לא מולטיפלייר בד"כ (לא יודע אם זה משנה בכלל). גם חשוב לי שיהיו כמה מקשים במקלדת שניתנים לתכנות. וכמה לדעתכם זה משנה אם יש מטען לעכבר או לא?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  13. שמתי לב שהעכברים החדשים עוצבו בעיקר לכף יד קטנה,כנראה החתך שוק המבוקש הוא ילדים או מבוגרים עם התפתחות מעוכבת. אז לעניין - הG9 מומלץ ברוב המקומות שבדקתי אבל אנשים אומרים שהוא מתאים לאנשים עם כף יד קטנה. אצלי.... טוב לא ממש ענקית אבל גדולה. חשבתי על ‏Logitech® MX518 ,האם הוא בעל מימדים כמו ה G9? אם יש משהו אחר אשמח לשמוע,השימושים הם כלליים דגש על נוחות ,עבודה רציפה. אם קיים סט אלחוטי טוב אז אני אגדיל את ההשקעה ל 400 ש"ח כולל מקלדת. תודה

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by alex15,

יש לי מקלדת טובה PS2 אבל הבעיה איפה שאמור להתחבר ה PS2 יש בעיה במחשב אז אני רוצה להפוך את המקלדת ל USB אין משהו כזה כי לעכברים יש אז אני צריך PS2 אל USB

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  15. שלום, אני משתמש בswitch box למיתוג בין מחשבים ואני משתמש כיום בעכבר חוטי עם מחבר PS2. ניסיתי לעבור לעכבר חדש עם מתאם PS2 לUSB והפתרון הזה לא עובד. האם קיים עכבר אלחוטי לייזר איכותי עם מחבר PS2? חיפשתי ולא מצאתי... יודעם על משהו כזה? :s05:

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  16. Started by chadash,

יצרני הדיו חילופי במטיחים אחריות על המדפסת, איך אני יוכיח להם שהמדפסת ניזוקה מהדיו שלהם?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  17. אני מעוניין להעביר מצלמת אינטרנט מהחדר שלי לסלון...ואני זקוק לכבל USB באורך 5 מטר... השאלה אם אני יחליף את הכבל הקיים של המצלמה בכבל באורך 5 מטר (או יותר) זה לא ישפיע על אות השידור?? מה המרחק המקסימות בשימוש בכבל USB?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  18. Started by KL-xXx,

לאחר שמחקתי את הupper/lower filters (היו לי כמה תיקיות אותו הדבר, ובכולם מחקתי), כי רציתי לפתור את הבעיה של צורב DVD, הפסיקו להגיב העכבר והמקלדת של מיקרוסופת העל-חוטיות המחוברות דרך USB. בbios מגיבים, וברגע שמתחילים לעלות החלונות מפסיקים להגיב. ניסיתי לחבר עכבר ומקלדת אחרים ולא דרך USB ולא על-חוטיות אותו סיפור, ניסיתי להכנס לsafe mode - גם אותו סיפור עזרו לי דחוף בבקשה!

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  19. Started by TaMiRn2,

מחפש שלט למחשב (למדיה פלייר בעיקר) שתומך בפרופיל avrcp בבלוטות'...

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  20. שלום. צריך המלצה למדפסת טובה שכוללת פקס. אני לא מדפיס הרבה. כנראה אני שלח ואקבל יותר פקסים מאשר שאני אדפיס. אבל המדפסת צריכה להיות צבעונית>הזרקת דיו. חשבתי על הX5470/X5490

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  21. אני צריך מקלדת אלחוטית קטנה(פיזית) שתשמש שלט למחשב, אני לא רוצה שלט אלא מקלדת שאוכל להגדיר קיצורי דרך לשימוש בנגן הסרטים שלי (MV2PLAYER) משהו בסגנון הזה: http://www.jr.com/Templates/HiRes/JR_HiRes.tem?HRIPath=FKBFREEMINI%2EPNG&HRTitle=FREEDOM+KEYBOARD+Mini+Bluetooth+Keyboard

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by bigblue,

http://gizmodo.com/gadgets/optimus-video/optimus-keyboard-video-30-seconds-of-lust-plus-gallery-325615.php אחד הקלדות המדהימות בעולם מעניין אם יהיו כאלה אי פעם בארץ

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  23. Started by ori-silver,

אני מחפש מדפסת משולבת שתכלול:פקס,מכונת צילום,סורק והדפסה רגילה. התקציב הוא 1500 ש"ח +-,חשוב לי שהאיכות הדפסה תיהיה גבוהה ושיהיה ניתן להדפיס תמונות ברמה וגם שנגמרים הראשי דיו אז זה לא יעלה הון עתק להחליף אותם.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  24. יש לי התלבטות בין המדפסות הבאות: HP 5610 HP 4283 BROTHER DCP-540CN מה הכי משלתם לי לקחת? המדפסות הן לשימוש ביתי (למשפחה)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. לכמה זמן מספיקה הסוללה בממוצע? (יש לי MX700 וחיי הסוללה שלו מעולים! איך ה G7 לעומתו? ) עד איזה מרחק הוא עובד בצורה תקינה? שבוע טוב ותודה לעונים

• 4 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים