ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
אוקי יש לי את שני החלקים הנ"ל ואני נתקל בבעיה הבאה. כשאני רוצה לחבר את הכבל מתח ללוח אם אני מגלה ש...הכבל קצר מדי(אומנם בבערך 2 סנטימטר אבל קצר). בגלל חוסר הגמישות היתרה של הספק הזה אין גם יותר מדי מקום לטעויות ואני נאלץ להשתמש במתאם 20-24 פינים בשביל להאריך את העסק. האם יש כבל הארכה בשביל ה-20 פינים? או שאני אצטרך לעשות קצת מודינג ולנסר פה את הכבל 24 פינים (ולהוריד את ה-4 פינים הנוספים בעצם) ולהשתמש בו ככבל מתח? שנית..האם בעיית הכבל הקצרה היא בעיה ידועה? כי זה לא נראה לי הגיוני שOCZ יגבילו את משתמשי סדרת המודסטרים למארז קטנים
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אין לי בעיה להזמין מאיביי, אני רק צריך משהו מומלץ. עם 5-7 כניסות.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מבקש המלצה לבקר משחקים / Gaming Controller - למחשב - מחיר של 200~ שקל. חשבתי על זה: Razer Onza Controller http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=nesher מה דעתכם? הצעות נוספות יתקבלו בברכה תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם .... אני חייב לקנות באופן מידי מצלמה דיגיטלית חדשה טובה ואין לי מושג בעצם בנושא . יש לי 800 - 1000 ש"ח ואני מעוניין במצלמה טובה מחברה טובה .... וגם ממקום טוב שיעמוד בתנאי האחריות ! המצלמה צריכה להיות לפחות 2 מיליון פיקסלים ועם מסך וזום אפשרי .... אבקש לעזור לי גם בדגמי המצלמות משום שאיני מבין בהם כלום ... תודה רבה ... דורון
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אם אפשר את עזרתכם התקלקל לי הספק כח / שנאי של הסורק מדגם HP 4400C איפה אני יכולה לרכוש אחד כזה חדש????? תודה לינור
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יכול ללחוץ על 2 כפתורים ביחד ... למשל נגיד שאני צריך לזוז קדימה שמאלה אז זה הולך ישר ולא פונה וכשאני ממשיך ללחוץ על 2 הכפתורים יש לי צפצופים מהמחשב ... למישהו יש שמץ של מושג מה זה ?
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
אוקיי שני המארזים הם - 1) Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFBK Black Tower w/Transparent Window http://www.pch.co.il/docs/pd-2050385026.htm 2) Antec SX1040BII 400W Case http://www.pch.co.il/docs/pd-1032115326.htm על מה הייתם הולכים ? המארז של אנטק כולל ספק ממש טוב, ואני מניח שאיכות הבניה מצויינת. המארז של סופרטלנט לא מגיע עם ספק, ורכישת של אחד, אפילו ברמה פחותה מזה של אנטק, תגרום לכל החבילה להיות יקרה יותר מצד שני הוא עשוי מאלומיניום ומגיע עם 5 מאווררים (3 יותר מהאנטק). הוא גם כולל חלון, שלמרות שזה שיקול די משני, הוא עדיין קיים.
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכם כבר הרבה זמן שאני חולם שיהיה לי הגה, לאחרונה הגעתי להחלטה שאני קונה אחד משלי (טוב האמת שזה בגלל שאשתי הסכימה ) כמו כל שכיר ממעמד הביניים העייף שהזמן לגיימינג שלו הופך למשאב יקר אני לא מחפש הגה יקר מדי שישב רוב הזמן בצד ויעלה אבק, מצד שני חשוב לי לקנות הגה איכותי, שיתן לי להפיק את מלוא ההנאה. מחיפוש שעשיתי ברשת הגעתי לשני מועמדים: thrustmater T150 מול Logitech g29. T300 כבר לא בתקציב שלי- (למרות שחלפה בי המחשבה להזמין באמזון.) הרושם שקיבלתי מביקורות ברשת הוא שלT150 יש Force Feedback מעולה, אך איכות החומרים של ההגה והדוושות פחות טובים, לעומת הלוג'יטק, שעולה כ- 500 ש"ח יותר, עם איכות חומרים טובה יותר- הגה עשוי מעור ודו…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר+מקלדת. תקציב: עכבר עד 500 ש"ח מקלדת- עד 500 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום ההמלצה דרושה לשם קניית מתנה לבר-מצווה כאשר הילד לא השתמש מעולם במוצר זה ולא יודע מה לדרוש (ויש גם תקציב). מה הדרישות ממוצר כזה?" רזולוציה? גודל שטח כתיבה? חברה זו או אחרת? מישהוא עם נסיון יכול לכוון אותי בבקשה? תודה, יהודה
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מתי צפויים לצאת DISKONKEY שתומכים ב USB 3 ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לשאול משהו בקשר לשתי סוגי עכברים של לוג'יטק. בהתחלה תיכננתי על הMX 510 של לוג'יטק אבל KSP לא מחזיקים אותו וזאת החנות היחידה באזור שלי שאני יכול לקנות ממנה יש להם רק את הMX 518 שעולה 240 שקל בניגוד לMX510 שעולה 200 שקל. עכשיו השאלה שלי דיי ידועה האם שווה להוסיף 40 שקל בשביל הדגם הזה למרות שזה לא סכום בשמיים אבל איזה עכבר יותר טוב ה518 או ה510 אני מתאר לעצמי שה518 כי גם הוא יותר יקר אבל מה ההבדלים ביניהם? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי חברים, אני לאחרונה שוקל לקנות מדפסת טובה ורציתי לדעת איזו מבין השלושה הכי מומלצת, חסכונית, נוחה ולא בעייתית? וגם, שאלה לא פחות חשובה איזו לדעתכם הכי פחות רועשת? ואלה המדפסות: 1. HP 6500 אלחוטית 2. HP PREMUM 3. HP 8500 אלחוטית האם הPREMIUM יותר מומלצת וחסכונית וגם בעלת יתרון של הדפסה על תקליטורים? היא לא יותר רועשת ביחס לשאר המדפסות שציינתי? נא דעתכם בהקדם. תודה ויום טוב.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש להחליף את הספק הג'נרי שיש לי ב-HTPC לאחד שקט, עקב העובדה שאני אשתמש בו הרבה בקרוב, וכל המחשב עובר השתקה. המארז הוא Coolermaster ATC-620 Aluminium. עכשיו כבר יש לי ספק 400W של זלמן למחשב אחר, והוא אמור להיות שקט, אבל לדעתי הוא לא שקט לחלוטין (למרות שה-HTPC לא ישב כל כך קרוב אלי בכל מקרה). הספק שאני מעוניין בו - Thermaltake 410W: http://www.thermaltake.com/purepower/W003536.htm סה"כ העיצוב שלו נראה דיי חכם, זהה לספק של Nexus וזול ממנו משמעותית (בהנחה שאם nexus אז אזמין מחו"ל). מאוורר 120 מ"מ שמגיע למקסימום של 2000RPM, אני מניח שזה ב-LOAD, ושבד"כ הוא יהיה שקט יותר מ-21dBA (אם כי ל-TT בד"כ המדדים אינם מדוייקים במיוחד). במארז שלי אני אצטרך לשים אותו הפוך כי זה מארז De…
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היה פירסום לפני תקופה שיש מיקרו של טרה בית ורציתי לשאול אם יש למישהו מושג איפוה קונים ומה המחיר
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
דרישות: שקט הכי חשוב שיראה טוב שיהיה זול - עד 450 טופ תודה
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מבקש המלצה למצלמה דיגיטלית בתקציב של 500-600$ בארה"ב חברה + דגם (לא מצלמת וידאו).
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
http://www.plextor.com/english/support/downloads/firm_2410.html לא שמרתי את הבדיקה האחרונה שלי של ה 1.01v, אבל אני חושב שהם סידרו את הבעיה של ה Access time. ב Full אני מקבל 250ms עכשיו.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את הציוד ההיקפי שלי לציוד גיימינג אבל שיתאים גם לעבודה משרדית (תכנות). ההגבלה היא עד 1000 ש"ח להכל. עכבר שמתאים לאחיזת PALM/CLAW. מעבר לכך אין דרישות מיוחדות. תודה
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי מחשב Lenovo IdeaPad Slim 5-16IRL8 i7 ואני רוצה לקנות סוללת גיבוי כלשהי. משהו שיכול לתת כמה שעות טובות של עבודה (בנוסף לסוללה המובנית של המחשב) מה מומלץ לקנות ואיך אדע שזה מתאים למחשב ולא הורס אותו? תודה :-)
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להחליף את העכבר שלי בתקציב של 200 שקל ראיתי בזאפ שיש שתי אפשרויות טובות שהן : 1. logitech MX 518 2. microsotf L6000 laser mouse אני צריך את העכבר למשחקים + אינטרנט (לא גיימר כבד) תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי את העכבר G400 של לוגיטק שקניתי לפני חודש בערך מ- TMS. בכמה ימים האחרונים יש תופעה מעצבנת כזו שאני גולל את הגלגלת למעלה ולמטה נגיד באתרים, מידי פעם יש קפיצה לכיוון ההפוך אליו אני מגלגל. ז"א נגיד אני גולל למעלה ברציפות, פתאום יש גלילה של שלב אחד מטה וזה נראה על המסך כמו קפיצה כזו. ולהפך למטה. האם זה תקין? שווה לממש אחריות בשביל זה...זה די מציק, אבל יכול להיות שככה זה בדגם הזה? חוץ מיזה העכבר ממש טוב.
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1530 שווה לקנות אותו??
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי רמקולים של microlab דגם M-200 שקניתי לפני מליון שנה.. אני מחפש להשתדרג משמעותית בגיזרת הסאונד. הדרישות שלי הם לא למשהו עם ווליום גבוהה אלא איכות במשחקים. מוזיקה אני לא שומע איתם. אין לי מקום לרמקולים מאחורה כך שאני צריך משהו קידמי מקדימה. חשבתי על Razer Leviathan 5.1 Channel Surround Sound Bar. דעתכם? משהו אחר איכותי? המלצות התקבלו בברכה. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-