ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,421 דיונים בפורום זה
-
היה לי עד היום את הסט הסטנדרטי האחלחוטי של לוג'יטק והוא ממש מתחרפן בזמן האחרון, איפוס לא עוזר. קורה שעכבר מתקלקל? יש לי אותו בערך 4 שנים... כנראה שאני אצטרך לקנות עכבר חדש, יש לי יד קטנה יחסית תקחו בחשבון תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מצלמת אינטרנט איכותית במחיר 250-400 אני חושב על המצלמה Logitech QuickCam Pro 5000 שמעתי עליה רק טובות. כמו כן אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל בין החיישנים במצלמות אינטרנט והאם יש חיישן במצלמה הנ"ל תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על סורק טוב במחיר עד 300-400 ש"ח? או המלצה על חברה מסוימת..... תודה.
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אחרי שהעכבר הישן שלי התחיל לחסל סוללות בקצב מטורף ו/וא לא לעבוד לפרקים החלטתי לזנוח את WIRELESS OPTICAL MOUSE 2 היקר שלי ולחפש מחליף. לא ממש מעניין אותי הDPI שלו - אני לא ממש גיימר. הבנתי שכרגע הכי טוב שיש לשוק להציע זה הMX REVELOUTION - רציתי לדעת האם אני טועה?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
איפה בארץ ניתן להשיג צמידים ומשטחים מרחיקי חשמל סטטי, כגון: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=188581&SRCCODE=WEBINKPLP&CMP=OTC-INKTOMI ו- http://www.matdepot.com/ProductDetails.cfm?&DID=1&Product_ID=2&CATID=2&objectgroup_id=2 ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמור להיות משהו בסיסי וזול לסטודנטים, שנית להשיג לו דיו זול ויש פידר לדפים. יש המלצות בסביבות המחיר הנ"ל ? אין לי ממש קנה מידה במחירים אז אם זה מחיר מגוכך תקנו אותי ותנו לי המלצה לפי מחיר הגיוני יותר. תודה וסופ"ש מוצלח
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
מחפש המלצה למקלדת עדיפות לחוטית, אך לא חייבים. הכי חשוב לי שתהיה שקטה - שלא ישמעו את ההקלדות. אם צריך לחרוג מהתקציב, אז ניתן תודה
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מדפסת משולבת שיהיה בה פקס סורק וכמובן מדפסת עד 500 ש"ח מה אפשר להציע לי בבקשה? תודה
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
לא ממש בעניין ורציתי לדעת מה זה בדיוק 4 ראשים למדפסת דיו אני יודע יש שני סוגי דיו : שחור וציבעוני אז מה זה בעצם 4 ראשים נפרדים? ועוד שאלה בקשר לדיו (נראה לי למדפסת לייזר צבעונית) ראיתי בחנויות רשום טונר ציאן, טונר מג'נטה, טונר צהוב.... מה זה בדיוק? הבנתי שלמדפסת לייזר שחורה צריך רק טונר שחור אז לצבעונית אני חייב 4 טונרים? אני מודה אם תסבירו לי פה בתרד איך זה הולך בעצם כול העניין במדפסות... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שניהם דגמים קצת ישנים רק אני רוצה לדעת מה יותר טוב, נראה לינשלנ215 יש אפשרות לצלם מספרים אבל ה 3240 נראה לי יותר דגם חדש. אשמח לתשובה
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
כמו בכותרת מחפש מקלדת אלחוטית למשחקים ועריכת וידיאו עד 500 שח' ראיתי כל מיני מקלדות בעלות עכבר מובנה במקלדת אבל אני לא מרוצה מגודל המקלדות האלה מאוד קטנות וכפתורים מאוד מצומצמים אני צריך המלצה למקלדת רגילה בגודל שלה אבל אלחוטית תודה רבה לכל העוזרים פורום מצויין .
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכם!!! יש לי מדפסת מסוג hp. רציתי לדעת אם יש הבדל כל כך גדול בין דיו מקורי שאני קונה לדיו לא מקורי (מילוי). מה עדיף לקנות? ומה זה בעצם דיו שממלאים אותו? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אהלן, קניתי איזו מקלדת מעאפנה של teac או משהו ב 60 שקל, האמת היא די נוחה, אבל היא באה עם המון כפתורי מולטימדיה: כפתור Home, כפתור email, כפתורים לווליום ועוד מלא שטויות. בעיקרון לא התקנתי שום דרייבר אבל הכפתורים עדיין עובדים. האם יש דרך לבטל את הכפתורים האלה? חוץ מלעקור אותם עם פלאייר...
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
ככתוב לעיל.. איך המדפסת המדוברת Canon Pixma 510? אם היא איננה מומלצת, אשמח להמלצה שונה למדפסת משולבת בסביבות ה800 ש"ח . חזק ואמץ! תומר.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
מה הכי שווה מבחינת ביצועים מחיר? משהו איכותי? עזבו את הכסף העיקר שהכי שווה מבחינת ביצועים מחיר! מה אתם ממליצים לקנות? אבל לא משהו גרוע שעולה 50 100.. משהו שיהיה איכותי..
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת (פקס, סורק, צילום, הדפסה) לאבא שלי. עדיף שיהיה של חברת HP, אני שמעתי שיש מדפסות שהדיו עולה מעל 1000 ש"ח למחסנית או משהו כזה (לא מעוניין בזה חח). שהדיו יהיה סביר, יחסית כמובן=] מצאתי את זאת, http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371042 המלצות טובות (קראתי את חלקן), וקיבל ציון 5/5, והמחיר חבל"ז. תודה לכם.
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לפורום הנכבד ! אני סטודנט שנה ראשונה ואני בעיה ולכן זקוק עזרה דחוף (התפטרתי מעבודה ועכשיו אין לי איפה להדפיס עבודות ללימודים ) אני צריך מדפסת למטרות הבאות : 95% להדפסת עבודות ושעיורי בית (בין 5-7 דפים (TEXT צבעוני) + 5-10 דפים(TEXT) ש"ל בשבוע) ואולי לעתים רחוקות להדפיס כמה תמונות בודדות כמו כן רצוי שיהיה גם סורק . חבר המליץ לי על BROTHER MFC240 או משהו כזה ,וראיתי בפורום שממליצים גם על HP 5610 מבקש את עזרתכם כי אני חייב לקנות את המכשיר במיידי כדי להתחיל להדפיס כבר בסופ"ש תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
עכבר חוטי עם ליזר צריך לשים פאד או לא ... כי המוכר אמר לי אם אתה תשים פאד הוא יתקלקל בשביל זה אני שואל ?
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
איפה ניתן להשיג בארץ ממיר מחיבור ג'וסטיק אנאלוגי(gameport) ל- Usb כמו זה שכאן: http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?ModuleNo=23256&&source=14&doy=search תודה, ארז.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לצערי אין דרייבר מעודכן לויסטה באתר של אינטל המערכת הפעלה מזהה אתהמצלמה ואומרת שהיא מתקינה מנהל התקן אבל בפועל המצלמה לא עובדת
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
אנשים יקרים. עכבר מדהים!!!!! מהיר,נוח,מדוייק,נעים למגע,וגם יפה. מומלץ ביותר. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, למחשב של אמא שלי מחוברת המכשיר המשולב Lexmark x6170. המחשב עם WINDOWS VISTA. כאשר אני מריץ את ה installer שבא עם הדרייברים של המדפסת- מה שקורה זה שההתקנה מסתיימת אך המדפסת לא מופיעה תחת printers. כאשר אני מנסה ידנית לעדכן את הדרייברים דרך מנהל ההתקנים, הוא לא נותן לסיים את ההתקנה שלהם וכותב לי "windows found driver software for you device but encountered an error while attempting to intall it" "the system cannot find the file specified" (אין שום שם של קובץ שמופיע) הסתכלתי תחת תקיית spooler ושמתי לב שהקבצים של המדפסת לא הועתקו לשם. כמו כן אציין כי הדרייברים הם הדרייברים הכי עדכניים אשר נמצאים תחת הקטגוריה של VISTA באתר של LEXMARK. אין לי שמץ של מושג מה לעשות..... יש …
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אני קונה אחד מהם זה יהיה מחייב לקנות גם פאד? ואם בכלל מי משניהם עדיף מהבחינות האילו תודה... ד"א אמרו לי שהסוג חיישן הזה לא מחייב פאד ואפילו גורם לו לזוז שונה..
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה למדפסת משולבת אמינה הכוללת סורק+פקס. דבר חשוב מאוד הוא שהמדפסת תיהיה חסכונית בצבע ולא תזרוק יותר מידיי על כל הדפסה. תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
בבעלותי פאד לעכבר מדגם Qck Steel mini ולאחרונה נשפך עליו קצת קפה, אחרי ייבוש נשאר כתם מוזר. רציתי לשאול האם אני יכול לנקות את הפאד עם מים בבטחה? בתודה מראש, דור
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-