עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום, אני קונה את המחשב הבא: Core™2 Duo 1.86Ghz, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache - 1250 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E - 950 677 - 2x1GB Twinmos - 940 eVGA 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E - 710 Maxtor - 250GB (16MB) SATA II - 470 NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 - 195 אני מתכנן לעשות OC בעתיד, ואם יהייה צורך לשדרג את הכרטיס מסך (בעתיד הרחוק) אני צריך עזרה בבחירת מארז + ספק כוח. אני לא מעויניין במארז יפה, אלא איכותי ושקט סכ"ה מארז + ספק ב 500 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  2. שמתי לב שההרדדיסק מחובר ל ide כחול האם יש לזה משמעות או שזה אותו כבל כמו האדום תודה

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  3. Started by anri,

אני זקוק להמלצה לספק (לחבר שלי) המערכת היא : מעבד - AMD XP 1800 זיכרון - 256 כרטיס מסך - GeFORCE 4 64MB הארד דיסק - 40 GB מערכת לא משהו אבל נשרף לו הספק והוא זקוק לחדש (והוא קונה אולי 160GB ) אז תנו לי בבקשה ספק טוב במחיר טוב .

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  4. Started by Kpro`,

מעוניין לקנות עכבר מחשב תקציב 250 שקל . חשבתי על Logitech G5 אבל אני רוצה לשמוע עוד אצות..

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  5. Started by bluemail,

אני מחפש 1 אמין בשביל להעביר קבצים לסלולרי ללא כבלים . מה אתם ממליצים ?

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  6. Started by Wheel,

אני מזמין את המארז הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3474 שבא אם מאוורר tricool 120mm יש במארז עוד 4 סלוטים למאווררים (3 80 1 92) אני רוצה באותה הזדמנות שאני מזמין את המארז להזמין עוד 1 או 2 מאוורים למארז השאלה זה אם שווה להשקיע במאווררים יקרים יותר ברמה או גם מאוורים ג'נריים ב20 שקל יספיקו? אני שואל מבחינת רעש תודה

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by No-NicK,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=6503 שווה קניה? :\

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  8. Started by Idan-h,

יש בפנדה עכשיו את המארז הזה במבצע של 390 שקל כולל ספק 420W (הספק הוא של ריידמקס), קודם המארז עלה 535 שקל. האם הספק הזה הוא ג'נרי הוא שהוא טוב? כי נראה לי מוזר המחיר הזה כולל ספק. תודה

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  9. שלום לכולם , צריך את עזרתכם 1) מחפש המלצות לעכבר גיימינג באחיזת Fingertipתקציב 400 / 500 ש"ח 2) מחפש מקלדת גיימינג ( לא כל כך חשוב לי סוויצים כי אין לי בעיה עם רגילה ואין לי ניסיון עם סוויצים) מחפש משהו איכותי עם פקודות מאקרו תקציב 600 ש"ח / 700 ש"ח תודה ,

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by -=THE MUMMY=-,

מצאתי מכשיר שאין לי מושג מה הוא עושה כתוב עליו PC+ABS HITPOINT

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  11. Started by GNU,

אני מחפש מדפסת בסביבות ה 500 - 600 ש"ח להדפסת מסמכים בעיקר (אולי תמונה פה ושם). אני מחפש מדפסת שתחזיק כמה שנים בלי תקלות (או לפחות לא הרבה). ושהדיו לא יעלה הרבה. (אני לא מעוניין ב HP / LEXMARK) איך המדפסת הבאה: Canon PIXMA iP2000 http://consumer.usa.canon.com/ir/controller?act=ModelDetailAct&fcategoryid=117&modelid=10237 היא נחשבת לטובה? מה ההבדל בינה לבין הדגם 1500? (חוץ מהבדל של 100 ש"ח). http://consumer.usa.canon.com/ir/controller?act=ModelDetailAct&fcategoryid=117&modelid=10236 הצעות אחרות התקבלו בברכה, תודה.

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  12. מבקש המלצות לעכבר ומקלדת אלחוטיים, לאו דווקא סט: תקציב - 600-800 ש"ח. ניתן לחרוג מעט מהתקציב. צבע בסיסי שחור (הן המארז והן המסך שלי שחורים). נוחות ובריאות הנם מילת המפתח - בייחוד לגבי העכבר אשר חשוב מאוד שיהיה מומלץ מבחינת נוחות לכף היד. עכבר מתאים לשמאליים. כולל בסיס טעינה. מדויק מאוד (לגרפיקה לא למשחקים). מקלדת כאמור, בראש ובראשונה נוחה בריאותית. כיתוב בעברית על המקשים לא בצבע שחור (יש לי כיום מקלדת כזו כאשר הכיתוב בעברית הנו בצבע שחור, זהה לצבע המקשים. פשוט לא ניתן להבחין בו). במידה ולא קיימת בעיית תאימות של המוצרים בעת הזמנה מחו"ל (התאמה לרשת החשמל הישראלית, מקלדת המותאמת גם לעברית) אין לי שום בעיה לבצע את ההזמנה מחו"ל, דרך Ebay וכד'. מקווה שאני לא דורש יותר מדי. תודה…

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  13. טוב, אז לפני כמה חודשים שאלתי בשביל חבר לגבי עכבר ומקלדת למשחקים , הוצעו לי הg5 והMicrosoft® Digital Media Pro Keyboard. בקשר לg5, משום מה הוא לא ממש נוח לי ליד, אז את האפשרות הזאת אני כבר פוסל מראש, והMicrosoft® Digital Media Pro Keyboard סתם לא יפה. בקשר לעכבר חשבתי על הrazer copperhead. מה דעתכם? בקשר לפדים נראה לי שאני אקנה את הrazer mantis. שוב, זוהי החלטה טובה? ומקלדת, ראיתי שלוש אפשרויות שנכנסות לי לתקציב: logictech g15 , microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000, והrazer tarantula. מה אתם חושבים? אה, והחריטה העברית לא ממש חשובה לי, אם יש אז עדיף, אבל אם אין אז לא לפסול. הבנתי שעל הg15 אין ובקשר לtarntula אני לא ממש בטוח. ושאלה קצת טיפשית אבל אם למקלדת א…

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  14. Started by Mandheling,

אני מעדיף פאד זול כי אני לא רואה סיבה להוציא הרבה על מוצר כל כך פשוט. הפאד שיש לי כרגע הוא זה והוא בסדר, אבל לאחרונה הוא לא יושב שטוח. מלבד הנושא (החשוב) הזה אין לי טענות. השימושים העקריים שלי בעכבר (לוג'יטק G400) הם משחקים, גלישה ועיבוד תמונה. אני מעדיף פאד גדול וללא כרית תמיכה. הצורה והמותג לא חשובים לי. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by UdiDani,

שלום . אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת (שתכלול פקס וסורק.) התקציב: 800¤.. האם יש המלצות? בתודה, אודי.

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  16. מתלבט בין antec 1000 amg http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=3112 לבין thermaltake tsunami dream http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/tsunamimenu.htm אין לי צורך ספק כוח . מה עדיף או אם תוכלו להמליץ לי על מארז בסדר גודל המחירים והאיכות הסגנון שלי הוא די סולידי , אני לא מחפש משהו ציבעוני ומטורף

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  17. Started by lipact,

אני מחפש מדפסת בטכנולוגיה הזרקת דיו עם חיבור רשת מחיר עד 5 אלף שקל תודה.

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  18. Started by mmnetanya,

שלום לכולם, מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את הגיים פאד Saitek P2600 או p2900 ??? בתודה מראש. גיא.

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  19. Started by davidb252,

שלום, אני מעוניין לרכוש מקלדת, עכבר ורמקולים. התקציב עד 500 ש"ח. דגשים: - לא מעוניין במקלדת מאוד גדולה עם מיליון מקשי קיצור וכו' (אף פעם לא משתמש בהם). - השימושים בעיקר משרדיים, אין צורך בעכבר סופר-מתוחכם (זה לא למשחקים). חשובה בעיקר הנוחות. - רמקולים: בעיקר למוסיקה, לא צריך משהו יותר מדי מתוחכם. חשבתי על 2.1 בסיס יחסית (בערך חצי מהתקציב - 250 ש"ח). - עדיפות לצבע שחור. - עדיפות מסוימת לעכבר ומקלדת אלחוטיים, אבל זה לא קריטי. תודה!

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  20. Started by SeRial_KiLLeR,

אני רוצה לקנות מיקרופון חדש (למשחקים ושיחות בתוכנות כמו SKYPE). אם יש אפשרות להמליץ על מקרופון שבא גם עם אוזניות מחוברות לו אני אשמח אך זה לא מחייב. אין לי תקציב גדול במיוחד (לא יותר מ 150 שקלים.. אפשר טיפה לחרוג אבל לא הרבה) אבל אני רוצה משהו שיחזיק לי הרבה זמן ויתפקד כמו שצריך. תודה. (נזכרתי במשהו: אם התקציב שלי גדול מדי ולא באמת צריך כ"כ הרבה בשביל מקרופון אז רק תגידו...)

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  21. שלום, קניתי דפי גלילון וגם דפים אחרים ואני מנסה להדפיס ( בהגדרות אין LABEL PRINT , אז הגדרתי PHOTO GLOSSY פעם אחת ו PHOTO MATT ) בשניהם או שהצבע נמרח או שהצבע דהוי ולא תואם למה שנראה בקובץ WORD , איך אפשר להגדיר ולהדפיס דפי מדבקה על נייר בגודל A4 כמו שצריך . תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by errrr,

אהלן, לאחרונה אני יושב הרבה עם לפטופ והייתי רוצה להקל על הצוואר/גב, ולכן אני מחפש מעמד למחשב נייד, אבל אני לא ממש בקיא בתחום. דברים שהייתי שמח שיהיו: מותאם ל14 אינץ'. שיהיה נוח יחסית למפרקים בכף היד (זווית המקלדת). שיהיה נייד ויהיה אפשר להכניס אותו לתיק בנוסף למחשב (משמע קטן מספיק ולא כבד מדי). לא דרוש משהו בומבסטי עם מליון פיצ'רים, אלא פשוט משהו נוח וקומפטי. המלצות?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ew89,

היי חברה, מאחר והלוג'יטק G5 שלי סיים את דרכו אני נאלץ לקנות עכבר חדש.. על העכבר אני כמעט ונעול על ה G400S והפאד SteelSeries QCK מההמלצות פה בפורום.. השאלה שלי היא מה ההבדל בין ה QCK+ ל Heavy? ראיתי שה Heavy טיפה יותר יקר.. אשמח גם לשמוע מה דעתכם על הבחירה שלי.. תודה מראש.

24. Started by shaks,

מחפש מקלדת מכנית לצורכי כתיבה בעיקר (תכנות,מסמכים) וקצת גיימינג. מעוניין שהיא לא תהיה רועשת מדי (אני חושב שחום זה הסוויטצ' הכי טוב בשבילי, כחול בהחלט לא בא בחשבון תקנו אותי אם אני טועה). עדיף מחיר שלא יהיה שחיטה. כפתורי מולטימדיה ו/או יציאות סאונד ו/או יציאות USB זה נחמד אבל לא מחייב. חייב שיהיה NUMPAD. אשמח להמלצות תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by darkman,

תקציב עד 400 שקל. אני צריך 2 מצלמות ( עד 800 ש"ח סה"כ ) כמה שיותר אכותיות כדי לקיים צא'ט איכותי . ואם אפשר גם המלצה על תוכנה טובה. המצלמות צריכות להיות אמינות, הם אמורות לעבוד 24/7. ------------------------------------------------------- עוד שאלה... אם אני קונה מצלמה HD כמו זו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=2759_522&products_id=19565 האם יכול להיות לי STREAMING אחיד על 2.5 מגה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.