ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש אפשרות לחבר שני מחשבים באמצעות כבל USB לצורך העתקת קבצים ממחשב אחד לשני? במידה והדבר אפשרי, אז איך עושים את זה? האם הדבר אינטואיטיבי (המחשב השני מופיע כהתקן USB במחשב שלי), או מצריך שימוש בתוכנה מסויימת? כמו כן, האם המעבר הוא דו-כיווני (כל אחד מהמחשבים מופיע כהתקן USB במחשב השני)? דרב נוסף - האם ניתן לבצע את אותו הדבר באמצעות כבל FireWire? אני יודע שאפשר לעשות את זה ע"י חיבור שני המחשבים באמצעות כבל רשת מוצלב. אבל, לצורך העניין, המחשב הראשי מחובר לאינטרנט עם כרטיס רשת בודד, וההגדרות שלו לא מאפשרות שיתוף קבצים ברשת (אני לא רוצה לנתק אותו מהאינטרנט ולהתעסק עם ההגדרות שלו).
-
- 4 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום, כל הזמן אני רואה פה הודעות על ספקי כוח שרשום עליהם הספק אחר ממה שהם באמת נותנים. רציתי לדעת האם ספק מסוג Gyro מדגם LC-B400ATX שאמור לספק 400W, אכן מספק אותו. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
בבקשה תמליצו לי על מארז בסביבות ה 400-600 שקל שיהיה מצויין ויקרר הרבה היופי שלו פחות חשוב,חשוב שהוא יקרר כי אני מתכנן oc רציני מאוד,צריך שיהיה בו מינימום 5 מאוררים. לא צריך ספק כח, אם יש אז סבבה תודה
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני מעוניין במצלמה דיגיטלית, עד 400$. ובנוסף במחשבי כף יד (חמישה במספר) עד 220$. (לא, אני לא זכיתי בפיס, זה בשביל בעבודה של אבא שלי. בקשר למצלמה, חשבתי על ה 740 של אולימפוס, הבנתי שאיכות העדשה מעולה. כמובן, אני פתוח להמלצות במכל סוג. ובקשר לפאלם, א. תתחשבו בזה שאלו חמש יחידות, אז בטח תהיה הנחה. ב.ומאוד חשוב לי דעת שני דברים: 1. איזו מערכת הפעלה יותר טובה ה Palm OS, או Pocket PC או בכלל WIN CE? (או משהו אחר.. ). 2. איזו תמיכה יותר טובה, של כלנית, או האחרת (לא זוכר מה). וכמובן כמובן, מכשיר מומלץ...... תודה רבה רבה!
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני אולי אקנה את המארז הזה (לא בטוח עדיין): Simbadda 326 Silver 500W USB 2.0 Front Case w/X-Window מקדימה יש מאוורר (נדמה לי). והמאוורר הזה שואף את האוויר מחור קטן בתחתית המארז מקדימה, ובגלל זה המאוורר לא מנצל את כל היכולת שלו. אז לפי התמונה אני רואה שיש מקום לעשות שני חורים קצת קטנים ליד כפתור ההפעלה. זה לא יהיה קשה לעשות את זה (כבר יש לי מקדח כוס בגודל המתאים) אבל הבעיה היא שאין לי במה לכסות את החורים כי אין גרילים כאלה קטנים. אז חשבתי לשים רשת שחורה ולקנות מאוורר אדום כך שהחורים לא יראו מכוערים. אבל אני לא יודע מאיפה קונים רשת ומאיזה סוג לקנות? יש בכלל סוגים של רשתות? אם יש אז איזה סוג הכי מתאים?
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138&products_id=1902 ראיתי את הספק הזה, הוא גם יפה וגם 480 WATT עכשיו הקטע שאין לי כח להתעסק עם שני בקרי השליטה של המאווררים בספק. מישהו יודע על ספק כזה בלי בקרי שליטה?? אם לא אז יקרה משהו אם אני ישאיר את הספק פשוט איך שהוא בלי לשנות את עומצת המאווררים?? יש את אותו דגם של ספק בזיגזאג שעולה 480 ש"ח ורשום במאפיינים שלו- active pfs. מה הכוונה?? תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר חוטי שיהיה מדוייק ונוח ואני לא יצטרך פד של אלף שקל בשביל שיהיה לו נוח.. שיסתפק במה שיש.. יש לי כרגע את האופטי של מיקרוסופט, גירסא שניה ה optical whell mouse שעולה 80 שקל... הוא מתחיל לעשות פאדיחות ולקפץ על המסך ולא להיות נוח בגרוש.. לא בא לי להוציא 500 שקל על עכבר זה נראה לי בזבוז רצחני וחסר סיבה מה ההמלצה שלכם? דרך אגב חשבתי על ה rev3 אבל כמעט ואין להשיג אותו בארץ..
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי ספק כוח ג'נרי 300W. הנה המפרט שלי: INTEL P4 2.40 GHz GIGABYTE 8LD533 (M.BOARD SpecTek 256 MB PC2700 DDR SDRAM V.CARD: מורכב על לוח האם: INTEL® 82845GL צורב,פלופי וכונן סי די רום מאוורר ג'נרי 80 MM דיסק שיח של WD 80GB 2MB buffer נגמרו לי החיבורים של הספק כוח שאותם אני מחבר למאוורר, אז אני אחבר את המאוורר 80MM שאני אקנה לחיבור של המאוורר הנוסף שיש לי (יש בכל חיבור מאוורר שני צדדים: נקבה וזכר, אז אני אחבר את שני המאווררים ביחד שיקבלו מהספק כוח חשמל). עכשיו, רציתי לדעת אם אני אוסיף את המאוורר הג'נרי 80MM הנוסף אז הספק יוכל לעמוד בזה? שימו לב שיש לי כרטיס מסך חלש ביותר ולא נראה לי שהוא לוקח הרבה חשמל מספק הכוח. אז נדמה לי שכרגע איך עומס על הספק.
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לאחרונה קיבלתי מחשב חדש (מפרט ב"מפרט המחשב") לפני שקיבלתי את המחשב החדש היה לי ג'ויסטיק עם התקן הישן של חיבור ג'ויסטיקים והוא עבד במחשב הישן שקיבלתי את המחשב שמתי לב שאין בלוח אם יציאה כזאת, אז שאלתי אליכם היא האם קיים מתאם מהיציאה הישנה לUSB? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
המארז הזה Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Silver Screwless Gaming Case (P/S not included כמה אני מקבל מאוררים במארז? כמה עוד אפשר להוסיף? ומה הMM שאפשר להוסיף? וכמה בכלל יוכל להיות מאוררים במארז? וגם אמרו שבמארז יש כול ווריאציות אז מה להגיד להם? חשוב לזכור כי המארז מגיע בכל מיני ווריאציות ויש לבקש את זו עם התוספת של לפחות 2 כוננים קשיחים אני יגיד להם שהיתנו לי את המארז הזה עם התוספות?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש אותו בארץ ואם כן אז כמה הוא עולה ? למי שלא יודע על מה אני מדבר אז הנה לינק לאתר של העכבר: http://www.logitech.co.il/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=3,CONTENTID=7982 כרגע יש לי MX 500 עובד מעולה באמת עכבר פצצה אני סתם רוצה לדעת על ה MX 510 חבר שלי רוצה לקנות אותו... אם הוא לא ימצא אותו אני יגיד לו לקנות MX 500.... תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש בכלל מצלמת רשת עם חיבור פיירוויר ולא usb ואם אפשר גם מחיר וקישור תודה רבה לכל העוזרים נ.ב אם אין מצלמה בעלת חיבור פיירוויר אז בבקשה תיתנו המלצה למצלמה טובה (וזולה אם אפשר) אחרת ושוב תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שיכלול את Saphire 9800 pro............בהתחלה תיכננתי שהמארז יהיה Simbadda LU Master 480W אבל אז שיניתי למשוה אחר ....(בגלל מקום הרבה יותר זול)....המשהו האחר הזה הוא CHENBRO PC61166(Gaming Bomb) XPIDER Silver no PSU וThermaltake TT360AP PFC 360WATT רציתי לדעת מה דעתכם....ואם אתם מציעים שינויים אז שלא יעלו לי עוד כסף... תודה רבה ..דן.
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
first of all I wasn't sure whether this should be here or in general, but here seems to fit more, so fuck it. now that I have a digital camera I need a new rechargable batteries, because it's eating my lame ass Ni-Cd like they were m&ms. I'm also looking for a rapid charger to go with it, max 1.5-2 hours. I know there's the GP PowerBank Smart which is a 1 hour charger. I was wondering what other model are avalible in Israel, what's their charge time and how much are they. and btw, is there any side affect to rapid charging? I assume it cuts down the batteries life span, but by how much?
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קניתי מצלמה דיגטלית של קנוןa80 והיא צריחה להיגע עכשיו קניתי בטריות של UNIROSS שמטעינות תוך שעה AA2300 עכשיו אני לא מכיר כול כך טוב את החברה אבל מכיר את הבנאדם והוא אומר שזה באמת לא בטריות לא מוכרות בגלל שזה יצא עכשיו רציתי לשאול אם הם טובות כמו למשל הGP המפורסמות אה וגם קיבלתי מטען לאוטו וחיבור למתח של חול הכול 250 שקל האם הם שווותתת???????
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני רוצה לקנות מחשב כף יד במתנה לחבר, איני מבין דבר בתחום אז אני צריך את עזרתכם שתייעצו לי מה הכי כדאי לקנות עכשיו בשוק עד 1500 ש"ח! ובכלל תסבירו לי קצת מה ההבדל של המכשירים כיום..תודה :-*
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
(אם זה אינו הפורום הנכון - תעבירו) אז ככה: בינתיים התכנון הוא לקנות Mobile Xp 2600+ Abit NF7-SL OCZ 433Mhz Platinum Edition והשאלה היא איזה ספק מומלץ ל OC? (אוברקלוקינג כבד ככל שאפשר, עם קירור מים ע"פ התכנון. בינתיים הכל בתיאוריה) חוץ מהחלקים שאמרתי יחוברו גם: WD 80 GB 8 MB Cache ATA100 HDD NEC 2500A DVDRW עוד מספר לדים אולטרא ברייט, אולי אולי גם איזה מאוורר לדים אחד 80 מ"מ וניאון, אבל אלו כנראה שלא בינתיים. (הבהרה: מערכת קירור מים מתחברת לשקע חשמלי 220V בנפרד, בלי קשר לספק) האפשריות הם כאלה, אתם מוזמנים להוסיף עוד, כמובן שההעדפה היא לחסוף כמה שיותר, לא לבזבז סתם כסף: 1. TT butterfly 480W שעולה 530 שקל, נכון לעכשיו הפיבוריט. 2. Antec Truepower 380W/430W/480/550W שעולים 51…
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה לספק (לחבר שלי) המערכת היא : מעבד - AMD XP 1800 זיכרון - 256 כרטיס מסך - GeFORCE 4 64MB הארד דיסק - 40 GB מערכת לא משהו אבל נשרף לו הספק והוא זקוק לחדש (והוא קונה אולי 160GB ) אז תנו לי בבקשה ספק טוב במחיר טוב .
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מחפש להחליף את הספק הג'נרי שיש לי ב-HTPC לאחד שקט, עקב העובדה שאני אשתמש בו הרבה בקרוב, וכל המחשב עובר השתקה. המארז הוא Coolermaster ATC-620 Aluminium. עכשיו כבר יש לי ספק 400W של זלמן למחשב אחר, והוא אמור להיות שקט, אבל לדעתי הוא לא שקט לחלוטין (למרות שה-HTPC לא ישב כל כך קרוב אלי בכל מקרה). הספק שאני מעוניין בו - Thermaltake 410W: http://www.thermaltake.com/purepower/W003536.htm סה"כ העיצוב שלו נראה דיי חכם, זהה לספק של Nexus וזול ממנו משמעותית (בהנחה שאם nexus אז אזמין מחו"ל). מאוורר 120 מ"מ שמגיע למקסימום של 2000RPM, אני מניח שזה ב-LOAD, ושבד"כ הוא יהיה שקט יותר מ-21dBA (אם כי ל-TT בד"כ המדדים אינם מדוייקים במיוחד). במארז שלי אני אצטרך לשים אותו הפוך כי זה מארז De…
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה!!! ישלי לוח GA 7S748 L וכרטיס קול OB (בנוי בפנים) יש בלוח מחבר ואני זקוק לכבל שמחבר בין יציאת הפינים לג'ויסטיק איפה אפשר להשיג??? אפשרות שניה היא להוסיף כרטיס קול חיצוני PCI שיש בו יציאה מובנית לג'ויסטיק יש לי VIBRA 128 של CREATIVE אבל מה יקרה עם הכרטיס המובנה??? מישהו יכול לעזור??????
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני צריך שהוא יחזיק אותו רק לבדיקת מעבדה של "זיגזאג" כי אחרי זה שהוא מגיע אליי אני מחליף את הספק ל themaltake 300w תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום ראיתי פה בכמה דיונים תמונות של מתחים של ספקי כוח . רציתי לשאול , אם אפשר לבדוק את איכות הספק דרך איזו תוכנה ? תודה רבה 1. עד עכשיו חשבתי שיש לי ספק ג'נרי אבל לא! :> אפילו יש לחברה הזאת אתר www.macase.com יש לי את הספק שלהם , 300W , זה ספק טוב ? באתר יש גם לוח מתחים של כל הספקים שלהם 2. אני רוצה לקנות עכשיו AXL-800 וגם בקר מהירות ל4 מאוררים ומאוררים , בסט , בפנדס , זה עולה 150 ש"ח את 3 המאוררים לשים במארז ואת הרביעי על AXL... ומעניין לדעת אם הספק שלי יחזיק את המערכת הזאת? והנחה שאני גם עושה OC שאר המפרט שלי הוא NF7-S הרד דיסק 40 GB וכרטיס מסך TI מעבד 1700+ וגם DVD וצורב
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני רוצה להיפטר מהחוטים לחבר שלי יש מקלדת כזאת של מיקרסופט שחוציה לשניים לכתיבה עיוורת אחלוטית התאהבתי בכזה דבר אבל היא עולה 600 ואני רוצה משהו בה 300 ככה אלחוטי וצבע שחור ........ יש מקלדת מזה יפה אבל אני לא יודע את השם שלה בבקשה מישהו יכל להביא לי ליניקים לקנות מהאינטרנאט את המקלדת . או את השם המלא עם תמונה .
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש טלפון סלולרי שיש לו יציאת אודיו? שאפשר לחבר אותו למחשב ולהקליט? היציאה לאוזנית למשל אבל הקטע הוא שכאשר היא מחוברת למשהו אז אי אפשר לשמוע בטלפון עצמו בקיצור מה אני צריך לעשות בשביל להקליט שיחת טלפון סלולרית איזה מכשיר הכי יתאים לי בשביל זה (מאלה שיש בארץ ואני לא אצטרך למשכן תבית בשביל לקנות אותם)?
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן לרכוש ג'ויסטיק כזה עם מצערת חיצונית?
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-