עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by dorosen,

סליחה על הבורות, אבל למה אף פעם לא מדברים על לוחות מקוריים של אינטל לדוגמא Intel D850MV-L Marrivel i850/RDRAM/S478/Audio/LAN/6PCI/400Mhz ???

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  2. Started by AMIT_MEG,

אני הולך לקנות עכבר עכשיו לא אני משלם אז אחותי אמרה לי תביא לי דגם אני רוצה שתבואו לי 3 דגמים הכי טובים לגיימרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני מחבר תLCD למחשב ואני רוצה שלט שאני יוכל לשלוט על על המחשב כשאני בטלויזיה

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  4. Started by dino,

שווה לקנות 6 ברגים Thumb Screws ב-29ש"ח? {הברגים הם של Antec}, אני הולך לכמה שעות, אז מישהו רוצה לדעת מאיפו שיגיד ואני ישלח לו יותר מאוחר בפרטי.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום כולם. רציתי לבקש המלצה לעכבר אלחוטי. כרגע אין לי תקציב מוגדר - בסביבות 200 ש"ח עם חריגה קלה במידה ויש הצדקה. כאמור, העכבר חייב להיות בעל 5 מקשים. שישתמש בסוללות נטענות חיצוניות (AA או AAA). כמובן אופטי (לייזר - לא חובה). שישתמש במשדר זעיר (הכי קטן שיש). להמחשה http://img.zap.co.il/pics/1/5/3/0/23030351c.gif לא חשבתי על משהו אחר, שאלו אם יש קריטריונים נוספים עליהם לא חשבתי. תודה רבה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Inspector,

אני לא מדפיס הרבה בצבע ובעבר מהדפסה להדפסה נתקלתי בתופעה שהדיו התייבשה לפני שנגמרה או שהחרירים בראש הדיו נסתמו לאיזה מדפסת צבעונית אין בכלל בעיה של דיו מתייבש טרם זמנו? מי שיודע פרטים על סוג הדיו או המדפסת מתבקש להגיב. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Salwaby,

לא צריך משהו עצבני מדי, עכבר למשחקים לייזר, אני מעדיף לוגיטק, אבל גם משו אחר יתקבל אם הוא טוב אפשר חריגות מהתקציב אבל לא יותר מדי (אפשר נגיד 200..) אה וחשוב שיהיה לו עוד 2 לחצנים (לפחות) בצדדים של העכבר כבר התרגלתי...

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  8. ^^ מה אתם אומרים? מקלדת טובה? שווה את המחיר?

9. יש לי מחשב נייד של אסוס, מחשב לא הכי חזק אבל מספיק לצרכים שלי , כך שאני מעדיף לא לקנות חדש הסוללה שלו כבר הרוסה ולא מחזיקה זמן הוא תמיד מראה לי את הסימון כאילו זה נטען, ועומד על כל 50-60-70 אחוז הווינדוס בעצמו כתב לי שקול להחליף סוללה הסוג סוללה היא ASUS A32-X401 מחיפוש מהיר ראיתי שמקורי יעלה כ 300 שקל מאייבי , לא יודע כמה בארץ מה לעשות? יש סוללה זיוף שתתאים לי גם וזה לא מסוכן? אשמח להמלצות את המחשב קניתי ב 1500 לפני 3 שנים, והוא סבבה לי

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. תודה !

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by wrecker,

היי אני טס בקרוב לניו יורק וקנדה ומעוניין לקנות מקלדת מכנית ועכבר גיימינג טובים. ראיתי המון ביקורות אבל אין לי באמת כיוון לחברה כזו או אחרת. הסתכלתי בחנות B&H ונדלקתי ממש על עכבר של MAD CATZ, אבל ראיתי שחלק מעידים על בעיות איתם. מישהו מכיר? משתמש? התקציב זה עד 200$ לשניהם אבל מעדיף כמה שפחות (את העכבר של MAD CATZ ראיתי לדוגמא ב60$ ומקלדות באיזור 90$) אם אתם מכירים עוד חנויות מחשבים אשמח לדעת.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by huber,

שלום חברים. בשעה טובה רכשנו לחדר של הבנות טלוויזיה עם דפדפן מובנה. אחרי בדיוק דקה הבנו שהשימוש בשלט לגלישה הינו זוועתי ולכן אני מחפש מקלדת HTPC לטלוויזיה, רצוי שתכיל בתוכה עכבר מובנה (גלגל או משטח מגע) וכמובן שחובה חריטה בעברית. לא חובה בלוטוט (מרחק קצר) ורצוי משהו לא בתקציב גבוה מידיי. לוגי'טק MK240 נראית אידיאלית לצרכיי: http://www.logitech.com/en-in/product/Wireless-Combo-MK240 הבעיה שלא מביאים אותה לארץ מסודר. אשמח לשמוע המלצות.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by dddd211,

המארז הזה Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Silver Screwless Gaming Case (P/S not included כמה אני מקבל מאוררים במארז? כמה עוד אפשר להוסיף? ומה הMM שאפשר להוסיף? וכמה בכלל יוכל להיות מאוררים במארז? וגם אמרו שבמארז יש כול ווריאציות אז מה להגיד להם? חשוב לזכור כי המארז מגיע בכל מיני ווריאציות ויש לבקש את זו עם התוספת של לפחות 2 כוננים קשיחים אני יגיד להם שהיתנו לי את המארז הזה עם התוספות?

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  14. Started by ran19,

http://www.avault.com/hardware/print_review.asp?review=logitechg5 שווה הצצה!!!!

15. Started by yoavyoavyoav,

היי , המארז שיש לי היום הוא זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_689&products_id=8328 את הספק אני בטוח מחליף , השאלה שלי היא האם גם כדאי להחליף את המארז ? הטמפ' של המעבד היא בערך 38 ב Idle ושלא הלוח 37 ב Idle.... ושל הכרטיס מסך שלי 46 ב Idle ו ~72 ב Load ...שזה קצת גבוה בשביל 7800gt.. אז האם כדאי לי להחליף את המארז ? את הספק אני בטוח מחליף.. ל Hec Win550. ועוד הערה קטנה...יש לי מאורר 120 שמוציא אוויר מאחורה , ומאורר 80 שמכניס אויר מקדימה.

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  16. Started by Ooza,

AMD ATHLON XP 1800Plus + FAN Msi KT3 Ultra-RU OCZ DDR PC3000 Memory 256MB Maxtor 40GB 7200RPM Hercules 3D PROPHET FDX 8500 LE ASUS CD X 52 Mitsuni floppy 1.44 TASK CASE - 3003G מה אתם אומרים על הלוח אם והזכרונות? עובדים טוב ביחד? Msi KT3 Ultra-RU OCZ DDR PC3000 Memory 256MB הלוח הוא טוב כמו הלוחות של אסטס גיגהבייט? מישהו יכול להסביר לי טיפה על הלוח הזה? יש בו כרטיס רשת וכרטיס קול?

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  17. Started by StreetRacer,

אהלן חברה אני זקוק לתשובה עד הערב כי אני רוצה להזמין. אני מעוניין במדפסת משולבת אך לא יודע בדיוק מה לקנות. טווח המחירים הוא בין 450-650 ש"ח. ראיתי שיש בהיצע את המדפסות האלו : HP 1514,1410 EPSON XC3700 LEXEMARK X1190 אני מעוניין לקבל חוות דעת על פי ניסונכם. האם יש הסכומים האלה עוד מדפסות טובות ? תודה שמוליק

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by borat1924,

שלום לכולם, ברשותי אוזניות g930 של לוגי'טק. לאוזניות האלו יש סוללה כזאת: http://www.ebay.com/itm/Battery-for-LOGITECH-G930-Headset-G930-Gaming-Headset-G930-Canada-seller-/370740591090?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item5651dc79f2 השאלה שלי היא האם אני יכול להשים את הסוללה הזאת: http://www.ebay.com/itm/Battery-for-Logitech-MX1000-cordless-mouse-2000-mAh-/370420040757?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item563ec14435 יש לה אותו המתח, ויש לה 2000MAH. למקורית יש 600MAH. יש להן אותו החיבור, אולי הסדר שונה, אבל זאת לא בעיה לשנות. האם אני יכול להשים את הסוללה הזאת? (יש מקום באוזניות, יש רווח בין הפלסטיק למקום של הסוללה עצמה)

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שבוע טוב! אני מעוניין לרכוש את אחת המקלדות האלו : Thermaltake eSports Challenger PRO או CYBORG V.7 KEYBOARD רציתי להתייעץ אתכם מי מהמקלדות טובה יותר ? ממה שבדקתי הם די דומות בתכונות שלהם מבחינת בחירת צבעים למקשים החיוניים למשחקים. ולכן אני בדילמה מי מהם טובה יותר?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by dyn,

שלום, יש לי בבית מכשיר פקס מדגם panasonic ומודם פקס במחשב (אני לא יודע איזה, זה משהו מאוד ישן). כשאני שולח פקס לקו הטלפון בבית אני מקבל פקס רק אם אחד מהשניים מחוברים לקו, כלומר אני לא מצליח לקבל פקס גם למודם הפקס במחשב וגם למכשיר הפקס באותה השליחה, לעיתים הפקס מתקבל רק במכשיר הפקס ולא במודם הפקס. קיימת אפשרות להגדיר איכשהו שפקס שנשלח יתקבל גם במכשיר הפקס וגם במחשב למודם הפקס? תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by onn_the_vy,

יום אחרי שמישה השתמש במסך 21 איטצ' של אבא שלי, הוא מת. להרוג את מישה!!!! נו טוב...זה לא אשמתו... אז עכשיו צריך לקנות מסך 19 איטצ', במינימום מחיר. שצריל להיות: חד. מאוד חד. שטוח. צבעים לא חזקים מידי ולא חלשים מידי. מיועד לעבודה עם סוליד וורקס ואוטוקד (אין לי כוח לרשום את זה באנגלית).

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  22. Started by yotamoo,

1)מה ההבדל בין Athlon XP ל-MP? 2)האם ניתן למצוא הארדיסק מהיר יותר מ-7200 RPM במחיר סביר, ואיזו חברה לדעתכם מייצרת את ההארדיסקים הכי טובים? תודה לכל מי שיענה!

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  23. Started by demultiplexer,

i nees the best motherboard for amd xp 1600 processor i need a raid controller and a network card on board and i dont want a sound card or anything else on board exept of the network card and the raid.i dont need overclocking options but i need it to be very stable. give me the best m.b models that exist. also i need a big case with a lot of fans i want a professional case with a good power supply and good ventalation.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. יש את החיבור הזה של הוידאו (אדום לבן צהוב) לא זוכר איך זה נקרא. אני צריך קופסא קטנה או כל דבר נוח אחר, שיוכל להחליף לי בין 2 כבלים. הכוונה שבטלויזיה יש לי רק כניסה אחת כזאת, אבל יש לי שני התקנים שאני מחליף בינהם כל הזמן. ממש לא נוח לי כל הזמן להזיז את הטלויזיה, לחפש את החיבור מאחורה, להחליף את הכבלים שכולי מתוח, ואז באותו רגע הכל מתנתק ומעצבים אני צריך להעיף את הטלויזיה הצידה וכו וכו... ועוד רכיב קטן שבטח לא יהיה קשה להשיג, ממיר של נקבה נקבה לחיבור הזה, בשביל שאני אוכל לעשות מכבל רגיל כבל מאריך... כמובן שאני פונה אליכם כי אני מחפש לקנות דבר כזה באינטרנט, אני מתאר לעצמי שבקניון לא כזה בעיה להשיג אבל אין לי זמן להגיע לשם.

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  25. Started by sheff2k1,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=840 אני מחפש איוורור טוב ל754(לא משהו רציני כי לא עושה OC), פשטות ונוחות. האם זה זה?

• 4 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.