עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. הלכתי לאופיס דיפו עם המלצה של חבר לקנות את הHL2030 של Brother (כ450 שקל). אבל, המוכר אמר לי שדווקא לא כדאי לקנות מדפסת של Brother כי התוף שלהם הוא חלק מהמדפסת, ואחרי 12000 הדפסות אין ברירה אלא להחליף תוף שיעלה כמו או אולי יותר (לא ברור לי איך) מהמדפסת. הוא המליץ על שני דגמים אחרים: Samsung ML-1610 או Xerox Phaser3117 (בין 400 ל450 שקל) בהן לדבריו, התוף הוא לא חלק מהמדפסת, והחלפת טונר משמעותה גם החלפת התוף (ככה הבנתי, יש מצב שאני טועה). ואז שאלתי כמה יעלה טונר כזה, ובתגובה הוא אמר לי 380 שקל (שמבחינתי זה כמו לקנות עוד מדפסת), ומכיוון שהטונר הראשוני שמקבלים מספיק רק ל-1000 הדפסות, משתמע מכך שבעוד זמן לא רב כל-כך אני אצטרך עוד הוצאה כמעט בגובה המדפסת, מה שלא יקרה ב-Brother, …

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. כי אני מנסה ללחוץ ושום דבר לא קורה. זה לא נוח כשסורקים מספר דפים כל פעם להחליף דף ואז להיכנס לתוכנה וללחוץ על העכבר. יש לכם רעיונות מה כדאי לעשות כשצריך לסרוק דפים רבים?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  3. Started by neogod,

רכשתי את ה MX518 ולאחרת התקנתו ושימוש של כמה שעות (לייתר דיוק דיי בהתחלה) הגלגלת מרגישה דיי "זול" , לא מה שציפיתי מעכבר של 300 שקל !!! האם זה כל העכברים או שנפלתי על אחד עם פגם ?

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  4. Started by R3gM4n,

אני משחק הרבה במשחקי רשת ומתחיל לשחק בסימולטורים אשר לאט לאט מתחיל לעצבן לשחק בהם עם עכבר ומקלדת. אז אני פונה כאן אליכם להמליץ לי על ג'ויסטיק מקצועי שיחזיק הרבה זמן, שיש לו הרבה פונקציות ושיהיה לו סיבוב בציר Z... (כלומר גם על עצמו) חשוב ביותר העניין שהוא יחזיק הרבה זמן בשימוש מלא, כלומר בערך שנתיים שלוש. תודה רבה לכל העוזרים, אם צריך עוד משהו אני אוסיף.

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  5. עוד טריקים כי אני חולה על זה, מחיר 400-500 אפשר לעלות קצת עם צריך מעדיף לא לא אלחוטי כי גם ככה היא ליד המחשב, ולא צריך את הבאנדל עם העכבר כי כבר יש לי תודה

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  6. Started by hellspawned,

שלום, יש לי את המדפסת המשולבת הנ"ל כבר כמעט שנה ועד עכשיו ללא כל בעיות. לאחרונה נגמר הדיו במדפסת. אם זה רלוונטי - המדפסת משתמשת בארבעה ראשים - שחור, ציאן, מג'נטה וצהוב. כל הראשים הגיעו לטיפות האחרונות שלהם, והמדפסת קצת התמרמרה על כך וסירבה להדפיס . נכון לעכשיו אין צורך בהדפסה צבעונית, והסתפקתי בקניית ראש דיו שחור מקורי של Brother. החלפתי את המחסנית :2gunsfiring: וניסיתי לעשות הדפסת מבחן, אבל המדפסת פשוט לא מוכנה להוציא כלום. היא רק מודיעה על זה שחסרים לה הראשים האחרים. יותר מזה, כשרק הכנסתי את המחסנית החדשה, המדפסת הציגה שאלה אם החלפתי את המחסנית, סימנתי כן ואז פשוט הופיעה הודעה "אין מחסנית" ניסיתי כל מיני דברים, התקנת דרייברים מחדש, כיבוי והדלקה ועוד כל מיני שטו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by R.V.,

קניתי היום את העכבר(G5). אחלה עכבר . אכשיו יש לי שאלה לחבר שלי יש את הדגם הקודם ויש לו מיתחת לעכבר איפו שמכניסים את המישקולות תאורה כחולה ולי בחדש אין האם זאת איזו שהיא בעיה או משו. או שהיא ביכלל לא אמורה להיות ואני יכול להיות רגועה ולהנות מהעכבר החדש שלי? תודה...

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  8. אני רוצה לקנות דיו תום למדפסת ברדר דגם lc-900 ואצלם הכי זול, רציתי לשמוע מניסיון על איכות הדיו והקנייה

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  9. חושב לקנות אותו, מעניין אותי אם יש לו גלילה מהירה באיזה שהיא צורה כי זה ממש חשוב לי

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  10. למה יש צבעים של ירוק וסגול לעכבר ולמקלדת אם בשניהם העכבר והמקלדת עובדים?

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  11. Started by Oranili,

תודה

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  12. Started by chadash,

קניתי את המדפסת המושלבת הזאת מיד שניה, ובחוברת המצורפת לא יצאתי ברור איך להשתמש, האם יש עוד חוברת או קובץ בעברית על אופן השימוש לפקס ולצילום-copy

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  13. שלום לכולם, אני שוקל לקנות מקלדת ועכבר ואני מתלבט מה לקנות, אני חייב שיהיו הדברים הבאים: *קודם כל זה חייב להיות של logitech . * חייב עכבר לייזר. * המקלדת והעכבר חייבים להיות אלחוטיים ואיכותיים. *תקציב עד בסביבות 950 ש"ח סה"כ. עכשיו אני התלבטתי אם לקנות בנפרד עכבר ומקלדת של לוג'יטק או לקנות סט. ההתלבטות נובעת מזה שאני רוצה מאוד את הMX רבולושן (עכבר לייזר איכותי ויפה מאוד) . וכרגע הסט היחיד שכולל את העכבר הזה לא נמכר עדיין בארץ בכלל (וגם שהוא יגיע צפוי לעלות הרבה מעל התקציב) חשבתי האם או "להתפשר" ולקנות את הסט mx 5000 , שכולל מקלדת סבבה ואת העכבר MX1000 (קצת פחות טוב ויפה מהMX רבולושן לדעתי,אבל עדיין לייזר וטוב) או לקנות את הMX רבולושן ואיזו מקלדת בנפרד ? (שכרגע …

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  14. Started by R.V.,

אני מאוניין לקנות עכבר חדש ולא יודע איזה ליבחור כולם אותו מחירים פחות או יותר וגם מיבחינת נתונים הם זהים. אלה העכברים שאני חושב אליהם. 1. LOGITECH G5 Gaming Laser Mouse New החדש ב305 שח 2. MICROSOFT SideWinder GAMING Mouse ב305 שח 3. Razer Lachesis Gaming Mouse ב420 שח האם יש אבדל ממש משמאותי שאני ירגיש בו בין הRAZER לבין שני העכברים האחרים וששווה לי לשלם הרבה יותר אליו? נ.ב. יש גם את RAZER DiamondBack 3G FROST BLUE ב275 שח רק שהוא אם 1800 DPI האם שווה לי?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Or ei,

אם אני מאריך את הכבל של העכבר והמקלדת עם מאריך usb של 2,3,5 מטר זה יכול לגרום ללאגים במשחקים ?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  16. שלום, נמאס לי מהפאדים הגרועים והקטנים ואני רוצה לקנות אחד טוב. ראיתי בטי.אמ.אס אתה ה-Steelpad 5L שעולה 221 שקל. את ה- Steelpad 4D שעולה 127 שקל. את ה- Steelpad QcK+ שעולה 90 שקל~ את ה- Steelpad S&S + Sleeve שעולה 188 שקל. מה הכי מומלץ?הכי אמין?נוח?מהיר?מדוייק? ניראה לי אני יקח את ה-5L .. מה אתם אומרים עליו? והאם יש משהו כדי להשעין את היד? ותגידו.. מה זה? http://tms.co.il/product/907 אשמח לחוות דעת על כל אחד והיתרונות וחסרונות... תודה, דניאל.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by quantoM,

שלום חברים יקרים, הכל טוב ? אני שחקן CS, בין Low-Sens לMid-Sens[יותר קרוב לLow[משחק עוד המון משחקים אבל זה משחק עיקרי]. כרגע אני עם Habu שלא ממש מסתדר איתי. עכשיו, לענייננו, על הLachesis, אין ממש ביקורת מקצועית כמו שיש באנצ' לDeathAdder, שמראה לך נתונים BLIND, אמיתיים ולא תחושות. על הDeathAdder, יש, והוא כרגע הTop Performer של 2007. בעקרון הדבר שאני צריך בDeathAdder ואין[אחרת הייתי קונה ממזמן], זה את שני הכפתורים שמתחת לגלגלת, שמשמים אותי בשביל החלפת DPI, מבלי לצאת מהמשחק, או שמא,יהיה שווה לוותר על שני הכפתורים לטובת הDeathAdder, מה דעתכם ? הDeathAdder נועד לשחקני LOW-SENS, שזה יתרון בשבילי, לא יודע איך הLachesis יהיה בשבילי. אשמח אם מישהו יכול להסביר לי הסבר קצר …

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. גיסיתי מחפשת כזו למחשב החדש.. אני זוכר שנתקלתי בכאלה בעבר, אבל לא בטוח אם במכירה בארץ. יש משהו כזה? אולי גם כחלק מסט אלחוטי? (אם כי לא חובה) הם טסים בקרוב לחו"ל אז עקרונית אפשר ליבא אבל עדיף משהו עם עברית כבר חרוטה.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום , אני משחק CS(משחק רשת) דיי הרבה זמן וזה משגע אותי שאני לא יכול לדייק לפעמים או לעשות סיבובים ותנועות מלאות בלי שהעכבר הישתגע... אז אני משתמש בעכבר לצורך CS בלבד ולא משחק יותר מתקדם.... ואני שמאלי ההתלבטות שלי היא בעיקרון בין - G5- אמרו לי עכבר חיה לגיימרים אבל דיי גדול - mx518 - אמרו לי עכבר חמוד יפה לא יותר מזה הביעו דעתכם... ואם יש לכם הצעות טובות יותר לעכברים המליצו... ואני חייב להזכיר העכבר ישמש אותי רק ב CS (Counter Strike התקציב שלי לעכבר = לא יותר מ300 שקל אני מעוניין לקנות פאד גם מכמה סיבות: לשמור על העכבר פעולות יותר טובות של העכבר אז האם כדאי לי לקנות פאד ? (יש לי של האופיס דיפוט הג'לי) ואם כן איזה..? Icemat steel S&S משו כזה?תקצ…

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  20. שלום לכולם =) יש לי את המדפסת הבאה : http://www.comtec.ca/images/printer/fax-Brother-MFC210C.jpg החלפתי לה דיו לאדום! והוא פשוט לא מדפיס לי באדום ובשאר הצבעים הוא כן מדפיס עשיתי CLEANING הוצאתי הכנסתי הוצאתי הכנסתי לא עזר .. מה עושים ?

• 5 תגובות
    • 4.6k צפיות
  21. יש לנו בבית כבלים ענקיים שמקשרים בין תחנת מחשב אחת למקלדת/מסך/עכבר ישנים יותר..בגלל זה אני צריך את זה.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  22. Started by Tals-,

אוקיי. אני מעונין לרכוש אוזניות ומערכת עכבר עם פאד.. בנפרד. רצוי משהו שטוב לגיימרים CS. איכותי, ולא יקר... יש מחשב חדש..

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  23. שלום, המקלדת הזאת נראית אלגנטית ויפה http://www.coolermaster.com/products/product.php?act=detail&tbcate=65&id=3707 איך היא, האם יש למישהו נסיון 160 ש"ח? http://www.aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137429566

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  24. אח שלי רוצה לקנות עכבר גיימינג, לא יותר מידי יקר ולא יותר מידי משוכלל, העיקר שיהיה יותר טוב מהעכברים הפשוטים האלה של לוג'יטק/MS. הבעיה - אח שלי שמאלי ושאר המשתמשים במחשב ימניים, כלומר, העכבר חייב להיות סימטרי. אפשרות אחת שעלתבה היא ה-RAZER DiamondBack, אבל אני רואה שיש ליצרן הזה המון עכברים סימטריים (למראה לפחות). הנה לינק עם כל הדגמים שלהם: http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Mouse&DB135285=399885 וישם שם כמה מעניינים, במיוחד ה-habu. דבר אחד שדי חשוב לי שהחנות תהיה באזור חיפה, נשר והקריות או שלחילופין יכולה לשלוח במשלוח די מהיר (ביחד עם המלצה לחנות שנוכל לראות אותו ולנסות אותו על היד שלו).. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  25. אני רוצה לקנות סט חדש למחשב שלי (הסט הנוכחי בא עם המחשב הקודם שלי וזה נראה זוועה ליד המארז (Sagitta שחור ליד מקלדת לבנה מאובקת ורגילה לגמרי ועכבר אופטי מוזר של מייקרוסופט?!) בכל אופן, רציתי לקנות עכבר כחול/שחור ומקלדת מתאימה... בעיקרון אני כבר שנה משחק המון ורציתי לקנות מערכת לגיימרים ואין לי בעיה תקציבית. בקשר לעכבר אני דיי מתלבט בין ה-Logitech G5 לינק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_295_1441&products_id=19798 לבין ה- Razer Lachesis: לינק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?manufacturers_id=352&products_id=20031 ראיתי על הראזר ביקורות ממש טובות וכנ"ל לגבי ה-G5... ואת העיצוב של הראזר ממש אהבתי. ובקשר למקלדת, לא רציתי להשקיע פה יותר מדיי …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.