ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מזמין את אחד העכברים מאמזון ורצתי לדעת האם ההבדל שווה את המחיר. אני אשתמש בו בעיקר למשחקים
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני זקוק למקלדת ועכבר למחש החדש שלי. אני עובד הרבה בפוטושופ, משחק מדי פעם וכותב מאמרים\עבודות. עדיף ללכת על מערכת עם חוטים? או אלחוטי? אני רוצה שהכל יהיה בצבע שחור(אפשר שיהיה קצת אפור גם). על מה ללכת?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
החלטתי ללכת על הגרסה החדשה של G5. בפנדה יש את אותו דגם ב-3 מחירים: 315- אחריות לשנה, לא של לוג'יטק 399- אחריות לשלוש שנים של לוג'יטק 475- אחריות לשלוש שנים של לוג'יטק. מה ההבדל בין העכבר של 475 ש"ח ל-399 ש"ח? האם האחריות הזאת משמעותית ששווה להשקיע בשבילה 400 ש"ח? מניסיון של מי שיש לו את העכבר- מה אתם ממליצים לי?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי את העכבר MX REVOLUTION והכרטיס הUSB של הבלוטוס שמחבר אותו למחשב נישבר לשנים (ניתקה בקיר והחלק הפנימים שנכנס למחשב נישאר בפנים והיחלק השני נפל) יש לי עדין אריות והכל אני יודע שהם לא יתקנו את זה החינם אבל איזו שהיא דרך להסיג רק את הכרטיס?
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לינק להורדת קובץ ה-RAR: http://upload-il.com/file/8C5C88961 כבר שנים שאני חוסך כסף כדי לקנות אותו מ-KSP,סוף סוף. :lol: (הוא בא עם אחריות ל-3 שנים). מצטער שלא העלתי את התמונות ל-imageshack.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי מיקרופון מוטמע במצלמה של סילבר ליין, הבעיה היא שהוא לא עובד לי באף משחק, קוד, קרייסיס BF2... ובסקייפ אני כן יכול לדבר איתו ! הבעיה היא בעצם שהמד הזה של העוצמת קול לא מתמלא והוא לא שומע אותי, עכשיו בקרייסיס ובקוד רואים את הסימן של הרמקול אבל פשוט אנשים אחרים לא שומעים אותי.. מה אתם אומרים ?
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר. בגדול, בלי להיכנס לפרטי החומרה, מה עדיף, Logitech או Microsoft ? שתיהן חברות טובות מאוד, אבל אני בטוח שיש לאחת מהן יתרון כלשהו. אז מה אתם אומרים...או שלא משנה כי היתרון הזה הוא דיי זניח. אני צריך את המקלדת עכבר בשביל שימוש יום יומי שזה כולל קצת משחקים (CoD4, C&C3), אינטרנט, ועבודה עם אופיס ועוד מספר תוכנות. האם כדאי ללכת על אלחוטי? אני לא מתכוון לשבת על המיטה ולעבוד עם המחשב... או שכדאי ללכת על חוטי ובטוח? יאלללללללה, תשפכו את מה שעל לבכם!
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות סט עכבר מקלדת. בדקתי שתי אופציות שראיתי בסקיי פיסי. שתיהן של לוג'יטק. http://skypc.co.il/pl_product~920-000279~19~0.htm - סט מקלדת Wave, ועכבר לייזר LX8 (ממה שראיתי באתר לוג'יטק) http://skypc.co.il/pl_product~967230-0100~19~0.htm - סט מקלדת Comfort (מקלדת מפוצלת), ועכבר לייזר MX600. המחירים של שניהם דומים 480 - 450 בהתאמה. השימושים העיקריים שלי הם(כרגע) לאינטרנט, משחקים(בעיקר COD...) ומוזיקה (עובד עם תוכנת דיג'י, ושומע), אני מניח שבעתיד גם עבודה עם Office. אני לא איזה גיימר מטורף לכן אני לא רואה איך מקלדת G15 ועכבר G5 מתאימים לי מה גם ששניהם ביחד יעלו קרוב ל-1000 ש"ח (אני לא רוצה יותר מ-500) אני מחפש בעיקר נוחות בעבודה עם המקלדת וחושב מאוד נוחות עבודה …
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שמעתי על המקלדות של לוגיטק -logitech media keyboard -logitech media keyboard elite -logitech WAVE keyboard על המקלדות של MICROSOFT לא כל כך שמעתי! בעיקרון יש לי תקציב לקנות של אחד מהם אבל מה הכי כדי ומה התמורה הכי טובה לכסף?
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מעוניין בעכבר רב תכליתי. השימושים העיקריים שלי הם משחקים, ואינטרנט. גם בת זוגתי משתמשת במחשב והייעודים שלה הם בעיקר מסמכים של וורד. יש עכבר טוב שיתאים לשימושים שלנו, בתקציב שפוי?
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
הלכתי לאופיס דיפו עם המלצה של חבר לקנות את הHL2030 של Brother (כ450 שקל). אבל, המוכר אמר לי שדווקא לא כדאי לקנות מדפסת של Brother כי התוף שלהם הוא חלק מהמדפסת, ואחרי 12000 הדפסות אין ברירה אלא להחליף תוף שיעלה כמו או אולי יותר (לא ברור לי איך) מהמדפסת. הוא המליץ על שני דגמים אחרים: Samsung ML-1610 או Xerox Phaser3117 (בין 400 ל450 שקל) בהן לדבריו, התוף הוא לא חלק מהמדפסת, והחלפת טונר משמעותה גם החלפת התוף (ככה הבנתי, יש מצב שאני טועה). ואז שאלתי כמה יעלה טונר כזה, ובתגובה הוא אמר לי 380 שקל (שמבחינתי זה כמו לקנות עוד מדפסת), ומכיוון שהטונר הראשוני שמקבלים מספיק רק ל-1000 הדפסות, משתמע מכך שבעוד זמן לא רב כל-כך אני אצטרך עוד הוצאה כמעט בגובה המדפסת, מה שלא יקרה ב-Brother, …
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני בשלבי קניית מדפסת משולבת ואחד השיקולים המרכזיים הוא כמובן עלות הדיו. הבעיה שאני נתקל בדיווחים סותרים של חנויות המחזור למיניהן על הנפח המכסימלי של מחסניות הדיו שהן מוכרות, מה שמקשה כמובן לעשות חישוב מדוייק. למשל מחסנית HP21. ב-DMO טוענים בלהט שהם מצליחים לדחוס פנימה פי 3 מהנפח המקורי כלומר 15 מ"ל בעוד שאחרים מבטלים זאת בטענה שלא ניתן למלא אותה בהרבה יותר מהנפח המקורי שהוא 5 מ"ל. אלה הבדלים רציניים. מישהו יכול לשפוך אור על העניין הספציפי ובאופן כללי? בטוח שהרבה יגלו עניין בעובדות הנכונות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מישהו אולי מכיר אתר טוב שבוא אני יוכל לקנו דיו בזול חוץ מי ZAP ? למדפסת DCP 130C LC1000 ???
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
השימושים שלי רגילים ביותר, הלכה לי המדפסת הקודמת HP 5150 ואמרו לי בחנות שהיא מצויינת,השימושים שלי הם גם צבע וגם שחור-לבן, אתם ממליצים עליה,היא טובה,ומה עם צריכת הדיו?(יש לה 4 ראשים) תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
מה מה מומלץ יותר G5 NEW או G7 לפני רכישה מבקש חוות דעת ממנוסים היה לי את MX REV לא היה נוח אז מחרתי
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שוקל לקנות אותה ובעל חנות הזהיר אותי שיש לה מנסיונו בעיית התאמה לראשי דיו חליפיים\ממוחזרים. הוא הזכיר את עניין הצ'יפ של HP שכנראה הוא הגורם לכך. האם מישהו יכול להעיד מנסיונו על אי ההתאמה הנ"ל? האם לדור הבא HP Officejet J5783 יש את אותה הבעיה? איך ניתן לברר זאת? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אהוי, לאחותי בדיוק התקלקלה המדפסת+סורק+מכונת צילום(עלק) - LexMark x1180 אחרי ששירתה אותנו נאמנה בערך שנתיים. אז כמובן, שצריך לקנות אחת חדשה. אימי היקרה, רוצה גם פקס, וזוהי מהותה של שאלתי: נגיד המדפסת HP OfficeJet 5610, היא באה עם פקס, דה? עכשיו, האם אני צריך A Dedicated Phone Line בשביל שהפקס יעבוד? או שלא צריך קו טלפון בכלל(כלומר, דרך המחשב)? או שאפשר להשתמש בקו טלפון בזק הרגיל? אני לא מבין בנושא ואשמח להסבר תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אני צריך להדפיס בלייזר באיכות גבוהה ובמהירות, ועם דופלקס אוטומטי התקציב שלי באזור 2000 ש"ח ראיתי שיש מדפסת של זירוקס מדגם 3428DN שמדפיסה ב 1200*1200 ויש מדפסת של קנון דגם LBP3600 שמדפיסה ב 600*2400 אני מדפיס טקסט עם קצת ציורים בשחור לבן מה אתם אומרים, מה עדיף? אם יש לכם המלצות נוספות אשמח לשמוע
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
החיבור שיש בכרטיס הם רק VGA או DVI
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
חיברתי את הסורק שלי והוא מופיע לי בלוח בקרה אבל רציתי לדעת אם אפשר לעשות כמו ב xp שהאייקון שלו יופיע ב"מחשב שלי"??
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם .אני מחפש ממיר שבעזרתו אוכל לראות טלוויזיה על מסך המחשב שלי. משהו כמו tv box יש כמה סוגים בשוק עם רזולוציות שונות. האם יש כאן המלצה למשהו טוב וסביר באיזור 400 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם קיים עכבר G5 NEW בצבע חום למרות עד כמה שידוע לי הוא קיים בצבע שחור עם פסים בכחול. אך חברה מישהו יודע האם קיים עכבר בצבע חום ? ואם קיים אשמח עם תוכלו להפנות אותי לכתובת עלמנת לראותו! תודה
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום, שאלה ניובית מאוד אבל בכל זאת.... כשאני מדפיס מסמך שרובו כתוב בשחור אבל מכיל צבע ובוחר באופציה של הדפסה צבעונית במדפסת, האם המדפסת מדפיסה את הצבעים השחורים באמצעות מיכל הדיו השחור או באמצעות מיכל הדיו הצבעונית? (המדפסת היא BROTHER DCP-130C). תודה!
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מחפש אכבר גיימינג אלחוטי מתחת לה 420 ש"ח. רצוי מהחנות טי.אם.סי. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות את הסט (מה שחשוב לי זה נוחות והאלחוטיות כי אני ישתמש בו בסלון) הזה ורציתי לשאול מס' שאלות: 1)האם הוא טוב? כי לפי מה שהבנתי העכבר+המקלדת אמורים להיות די טובים. 2)אני קונה אותו ב 400 ורציתי לשאול על זה שאלה , זה לא קצת מוזר שברוב המקומות הוא עולה בסביבות ה700 ש"ח ויש מקומות שהוא עולה בהם 400 ש"ח? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=506301 אני קונה אותו מ GIBORCOMPUTERS ולפי מה שהם אומרים הוא חדש כמובן עם 5 שנות אחריות של היבואן ושאלתי אותם לגבי התכולה של האריזה , וזה בדיוק כמו שרשום באתר של LOGITECH. יש למשהו הסבר הגיוני לזה ? כי אני יודע שלרוב אין מתנות חינם. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-