עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום, אני שוקל לקנות את העכבר הזה ללפטופ שלי, יש לציין כי איני גיימר או משהו בסגנון אלא פשוט מחפש עכבר נייד טוב, אמין וכמה שפחות מסורבל [מחפש להמנע מדונגלים בולטים על הלפטופ או כבלים מיותרים] ולכן מצאתי את העכבר בלותות' הזה כאופציה ראויה, רציתי לדעת האם אכן כך הדבר. תודה.

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  2. Started by wooper,

שלום אני רוצה לקנות מקלדת שקטה במיוחד ומעונין בהמלצות תודה

• 3 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. שלום יש לי מדפסת מהדגם הנ"ל לאחרונה עברתי לויסטה ושרציתי להוריד דרייבר באתר של HP רשום שהמערכת הפעלה כבר כווללת דרייבר ואין צורך באחד חיצוני שאני מדפיס האיכות ממש גרועה אין איזון בצבעים יש פסים לאורך הדף כל מינ אפקטים שמתראימים לחוסר בדרייבר.שהייתי עם XP ודרייבר לא היו שום בעיות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  4. Started by motogt,

קניתי לא מזמן עכבר של מיקרוסופט אלחוטי בטכנולוגיית בלוטות' 8800 עבד אצלי בסדר גמור שבוע. כעבור שבוע לא נגעתי במחשב למשך שבוע. כשחזרתי והתחלתי לשחק COD 4 נהיו לי תקיעות בעכבר. כשאני יוצא מהמשחק לוקח לו כמה שניות לחזור לעצמו והוא מתחיל לעבוד בסדר. האם מדובר בעכבר תקול? או מה הבעיה? כי העכבר עבד בסדר גמור. נ.ב 1 הסוללה מלאה נ.ב 2 תאריך היצור של העכבר ספטמבר 06. ואני קניתי אותו בפברואר 08

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  5. אז ככה,בחודשים האחרונים בהם היתי בצבא לא התעדכנתי בעצם בשום דבר,בטח ובטח שלא בנושא עכברים. המצב הוא כזה,אני עם עכבר intellimouse explorer (חפשו בגוגל אם אתם לא יודעים מזה) של מיקרוסופט כבר שנתיים ואולי אפילו יותר. הוא הספיק להתקלקל לפני כשנה ולמזלי היתה לי עוד אחריות ותיקנו לי אותו. יש לו באופן קבוע בעיות עם הלחצנים (בעיקר השמאלי) ולפעמים צריכים ממש להכות בו כדי שילחץ על משהו,ולי ת'אמת נמאס. חוץ מזה הוא אחלה עכבר ויחסית גדול (ולכן מתאים ליד שלי) אבל באמת שנשבר לי. הספקתי להיות גם כמה שבועות עם MX518 והוא בהחלט נחמד - יחסית גדול,נוח ליד,אבל די שנאתי את הגלילה שלו שהיתה כאילו עם קליקים כאלה ולא גלילה חלקה ולכן בסוף ויתרתי עליו. כמה דגשים,כמובן כמובן שעדיף עכבר זול מגג …

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by Sargon,

קראתי בביקורת שהמקלדת הזו, אם כל הטוב שבה, מתקלקלת די מהא בגלל הצורה שבה המקשים בנויים? האם זה נכון? אין טעם לקנות את המקלדת הזו? אבל הארגונומיות שלה הכי טובה מבין כל המקלדות בשוק. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  7. Started by fuck off,

תנו בראש. אפשר גם חנויות מארה"ב. אפילו עדיף הייתי אומר. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by rsagy,

שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מערכת מחשב חדשה בזמן הקרוב, וכחלק ממנה, אני רוצה לבחור עכבר חדש. למרות שלא קניתי עכבר "מיוחד" בעבר, אני מחשיב את עצמי כגיימר, והפעם אני מתכוון לבחור עכבר מתאים יותר לכך. אחרי הסתכלות בכמה חנויות בארץ וכל מיני המלצות סותרות, הגעתי לבחירה בין כמה דגמים: DeathAdder Diamondback Diamondback 3G Krait כאשר הנטיה כרגע היא לכיוון הראשון ברשימה. הייתי מעוניין לדעת איזה דגם אתם מעדיפים ומאילו סיבות. תודה מראש על העזרה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by חן מ,

תראו כרגע יש לי מקלדת מעאפנה מיקרוסופט ועכבר MX620 אבא שלי קיבל סט DINOVO MEDIA DESKTOP LASER,והוא מציע לי אותו.לי יש עכבר MX620.בסט יש MX1000 האם כדאי לי לתת לו את העכבר ולקחת את הסט הזה?אני אהנה ממנו?הוא מותאם למשחקים?איך המקלדת? הMX1000 יותר טוב מהMX620? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  10. Started by חן מ,

כמה DPI יש לעכבר MX620? וכמה DPI יש לעכבר MX1000? איזה מהם יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  11. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. חשבתי עמוקות והגעתי למסקנה שאני יקנה את הLX710.. מכמה סיבות: *מבין הסטים של Logitech שהם אלחוטיים וטובים וחדשים, הוא הזול ביותר (דגש על חדשים). *יש לו מרחק קליטה גדול (הבנתי שאפילו עד ל7 מטר ? ). *יש לו תמיכה בVista (אני צריך את זה בשביל הMCE). * המליצו עליו כאן וגם בפורום מתחרה. - אם למישהו יש משהו נגד Lx710 ויש דגם אחר שהוא ממליץ עליו בחום באותו איזור מחירים, שיגיד עכשיו - חוץ מזה, היות והעכבר הוא עכבר LASER.. אני מניח שצריך PAD מתאים לעכבר (אם לא, תגידו).. היות וכך, אני מתכוון לקנות כזה.. וההמלצה שאני צריך היא לPAD.. דרישות מהפד: *זול. אני לא טופ גיימר, אני רק רוצה לשמור על העכבר בצורה טובה ואולי גם להפציץ מדי פעם בCOD4. *איכותי. אני קונה, אני רו…

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  12. Started by dani2k,

טוב אחרי שרשמתי בפורום משחקים אמרו לי שהנושא לא כל כך קשור לשם(חשבתי שמן הסתם על עכבר משחקים צריך לרשום בפורום משחקים), אני רושם פה, על איזה עכבר כדאי לי ללכת ?! אם יש אחד אחר בטווח המחירים של אלו - אני פתוח להמלצות. תודה

• 27 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. אני מצלם הרבה ועובד הרבה על התמונות בפוטושופ, משחק קצת וכמובן גולש\עובד באופיס. לא אכפת לי אם העכבר יהיה חוטי\אלחוטי. התקציב הוא עד 500 ש"ח. על מה אתם ממליצים? תודה.

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  14. אהלן, אני מחפש מדפסת, בגדול לא אכפת לי אם זה לייזר או דיו,מה שחשוב זה שהיא תתאים לצרכים: -אני לא מדפיס הרבה.100 דף בשבוע גג. -שלא אצטרך כל חודש להחליף דיו או טונרים. -אם אני לא מדפיס זמן מה,הדיו מתייבש?והטונר לא? -שיהיה ניתן להגדיר אותה לשמוש רשתי. -רצוי שתיהיה עם סורק.פקס לא חשוב. מחיר.....מחיר עד 1000 ש"ח... אני יודע שיש את כל המשולבות האלה ב 400 ש"ח אבל הבנתי שהן לא מספיק טובות,הרבה סיפורים עם החלפות דיו,שזה כאב ראש וכסף וכו'.... מה יהיה הכי כדאי ומשתלם לי? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. *כותרת* אשמח אם זה יהיה עם רטט. תודה לכם

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  16. Started by Volter,

יש מצב שאל פסק אחד (נגיד 700-800 VA ) יכול להחזיק 3 מחשבים?(לא כולל מסך,בכל אחד ספק של 400~)..אבל לא צריך שיחזיק 10 דקות או משהו כזה..שיחזיק חצי דקה גג ואז יכבה את המחשבים בצורה מסודרת תודה

17. שלום, יש לי מדפסת HP920C על פי התוכנה של המדפסת רואים שיש לי 100% דיו שחור ו-30% צבעוני... שאני מדפיס משהו בציבעוני היא לא מדפיסה צעים כמו שבמחשב... פעם הכול יצא אדום עכשיו ככחול! יש לי הרגשה שמשהו לא מכוון במדפסת ושזה לא בעיה בדיו! כי יש 30% לפי התוכנה... זה קצת מוזר.. יש אפשרות לכוון את המדפסת או לסדר את הבעיה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  18. מצאתי דריבר רגיל למדפסת אבל אני צריך דריבר שאני יוכל גם להשתמש בסורק זה הדגם המלא של המדפסת, samsung scx-4z16f.

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  19. Started by M-a-T-a-N,

אני מחפש סורק טוב עד 350 ש"ח

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  20. אני מצלם הרבה (מצלמתDSLR) ואני מעוניין להדפיס תמונות על דפי פוטו אבל אני גם זקוק לפקס בבית יש מכשיר טוב שמשלב פקס מדפסת ואיכות הדפסה טובה? במחיר שפוי כמובן ובבקשה אל תשאלו תקציב תתנו מה שאתם מכירים באיכות טובה ואני כבר אשקול את את המחיר כמובן לא 600 שקל עדיף מתחת ל500 אם יש דבר כזה ב200 שקל בכלל טוב תודה מראש לעזורים הנחמדים

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by tombraider,

שלום , האם משהו ניסה את העכבר ה - logitech MX610 לשמאליים גם למשחקים וגם לאינטרנט תנו חוות דעת בבקשה יום טוב

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  22. Started by 3d7,

יש לי מסמך ברוחב של 21 ס"מ ובאורך של 60 ס"מ (דף אחד). ניסיתי לסרוק את המסמך במדפסת משולבת Canon MP830 באמצעות התוכנה OmniPage SE 4.0. הבעיה היא שהוא מצליח לסרוק עם ה-ADF רק כשני שליש מהדף. מישהו יודע איך אני יכול לסרוק את המסמך הזה עם הסורק שלי בסריקה אחת? לחילופין, במידה וזה לא אפשרי, אני אשמח לקבל המלצות על מקומות במרכז בהם אפשר לסרוק מסמך בגודל כזה.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  23. Started by u_o,

אני צריך לבחור סורק לפרויקט במכללה שמתאים לתנאים הבאים אם למישהו בא לעזור אני אשמח (: הסורק צריך לשמש לעיבוד וסריקת תמונות ברזולוציה גבוהה ביותר של 1024DPI הקובץ צריך להגיע ל0.5GB גודל דפים עד A3 אין הגבלת תקציב צריך את זה דחוף לעכשיו תודה [br]פורסם בתאריך: 26.02.2008 בשעה 22:24:39 נו מישהו? זה ממש דחוףףףף

24. Started by SeRial_KiLLeR,

אני רוצה לקנות מיקרופון חדש (למשחקים ושיחות בתוכנות כמו SKYPE). אם יש אפשרות להמליץ על מקרופון שבא גם עם אוזניות מחוברות לו אני אשמח אך זה לא מחייב. אין לי תקציב גדול במיוחד (לא יותר מ 150 שקלים.. אפשר טיפה לחרוג אבל לא הרבה) אבל אני רוצה משהו שיחזיק לי הרבה זמן ויתפקד כמו שצריך. תודה. (נזכרתי במשהו: אם התקציב שלי גדול מדי ולא באמת צריך כ"כ הרבה בשביל מקרופון אז רק תגידו...)

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  25. Started by daniel89,

היי, יש לחבר שלי סט מקלדת ועכבר אלחוטיים. עד עכשי והכל היה טוב ופתאום רק כפתורי המולטימדיה (אינטרנט,חיפוש,ווליום וגם כפתורי ה-F לבחירה..) עובדים... אותיות,מספרים לא עובדים. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.