ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניינת לקבל הצעה למפרט מחשב. המחשב אמור לשמש במיוחד להורדת סרטים ובהמשך לשימוש לבית הספר, כמובן גם לשימוש שיגרתי, אינטרנד תוכנות וורד וכו'.... חשוב לי שכרטיס קול וכרטיס מסך יהיו ברמה טובה ולשימוש לטווח ארוך יחסית, נפח מקום גדול ושהמחשב יעבוד מהר. אין לי נסיון במחשבים ובכל חנות נותנים הצעות אחרות וכל אחד אומר משהו אחר כך שאינני יודעת מה לקנות. אודה לעזרתכם בנושא.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
Amd Athlon Xp 1800+ ChainTech 7VJLAPOGEE DDR333 256 Mb Midi P-4 400W + 2 FANS אני הסברתי למוכר שאני מעוניין בO/c הוא התעקש שאסור שאני יעשה O/c היא זה רק גורם לנזק ושאל אותי במה זה עוזר אמרתי לו בביצועים והוא אמר לי שרוב המשחקים לא צריכים כזאת מהירות אמרתי לו שמע אני פשוט מעוניין לעלות את ביצועי המערכת שלי גם זה יעזור לי קצת בעתיד וגם ( אני בעיקר עושה ריפ לסרטי DVD והופך אותם לDivx שזה תהליך די הרוך אז ניסיתי להסביר לו וזה לא הלך) עוד דבר הסברתי לו שלגבי הלוח אולי הוא טוב ומציג ביצועים טובים אני לא ממש מחבב את החברה הזאותי אני הייתי מעדיף לקנות כבר איזה MSI KT333 או משהו בסגנון (כאמור גם הלוח הזה לא טוב לO/c לפי מייטב ידיעתי) לגבי הזיכרון אמרתי לו שאני מעוניין בCorsair או …
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני גר בחיפה ואשמח למצוא שותף שיקנה איתי במבצע של 1+1 וככה נקבל הנחה משמעותית. אני מעוניין באוזניות SteelSeries 7H. אם מישהו מעוניין שיגיב באשכול ואני אשלח לו את הפלאפון שלי בפרטי! אשמח להענות.. מחר המבצע מסתיים.
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אז ככה קראתי המון פוסטים בנוגעי לעכבר G5 והוא נראה מאוד אמין וטוב מפי רוב הפורום פה. אבל עכשיו שמתי לב שיש רק כפתור אחד בצד של העכבר G5 ול MX518 יש שני כפתורים בצד. זה לא קריטי כזה אבל עדיין יש הבדל בין שניהם ואני לא יודע מה עדיף. וכמובן שיש את הקטע של הפד שלא מזמן שמתי לב שזה גם יחסית קריטי לעכבר. אז ישנם הצעות בנוגעי לזה? התקציב שלי עומד על בערך 500 ש"ח כולל מקלדת של לוגי'טק שכבר בחרתי ב 140 ש"ח ועכשיו את השאלה איזה עכבר עדיף ואיזה פד וגם בדרך חנות או תמונה חח תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה אתם מציעים לאחד חדש שהולך להתחיל בתחום התעופה הוירטואלי?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב די חזק איזה מארז אתם מציעים לי לקנות בתנאי שלא יעלה על 300 אני לא מבין מה טוב אז תעזרו לי שיאורר לי וכל זה... תודה
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב די חזק איזה מארז אתם מציעים לי לקנות בתנאי שלא יעלה על 300 אני לא מבין מה טוב אז תעזרו לי שיאורר לי וכל זה... תודה
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מאוד מתלבט בקשר למארז וספק ורציתי לראות מה אתם מציעים. התקציב שלי עומד על 600 ש"ח, אך אם תיהיה אפשרות לרדת מהמחיר הזה....לא יזיק :]. - אני ממש לא רוצה מארז יפה עם חלונות שקופים, מארז מארז בלי דברים וויזואלים למיניהם אך שתיהיה אפשרות לשים בעתיד מאווררים. - בקשר לספק, אני חושב שיספיק ספק 350 וואט איכותי. leadtek gf6600gt 1024ram AMD A64 3000 venice s939 DFI Infinity nf4 ultra sata2 תודה רבה! :]
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם... אבא שלי בתאינלד ואני מתעניין ברכישת מדפסת לייזר צבעונית הכוללת פקס בתוכה... על איזה חברה אמינה ואיכותית אתם ממליצים? מבחינת תקציב הייתי שמח לקבל כמה אפשרויות.... סופ"ש נעים לכולם
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי לכולם, אני קונה מחר עכבר וצורב ואני צריך המלצות. אז בנוגע לעכבר חשבתי על mx300 שהוא עכבר מצויין ומלבד כמה כפתוריים אין הבדל איתו עם ה mx500 http://www.pch.co.il/docs/pd1805355765.htm ובנוגע לצורב אני לא יודע מה עדיף אבל לפי הזכור לי אתם ממליצים את זה בדרך כלל http://www.pch.co.il/docs/pd1269512737.htm אז יש הצעות לשיפור בדגמים האלו? בנוגע לעכבר חשוב לי המהירות במשחקים אז אני לא רוצה אלחוטי (sof2...) והצורב הנ"ל לא נראה לי משהו,לחבר שלי הוא עושה רעש והחברה לא מפורסמת כל-כך אז אני פתוח להצעות...
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היופ ביקרתי אצל אבא שלי במשרדו, לאחר שיחה קצרה עם אחד העובדים שלו התברר לי כי קיים מקום שבו הם מאחסנים את כל המחשבים והציוד שאינו בשימוש, מין מזבלה של ציוד ישן מאוד (אך לפעמים שימושים) שנכנסתי לחדר ראיתי ציוד מחשבים זרוק בכל פינה (מסכים,סוייצ'ים,ציוד לרשתות,מחשבים שלמים,מה לא !?) ! לקחתי את המצלמה והחלטתי לצלם לכם קצת נוסטלגיה ! בכל אופן למישהו יש רעיון מה לעשות עם כל היט סינקים האלו או בכלל מה יש לעשות עם כל הציוד הזה ?. אז בואו נתחיל: http://rotter.net/User_files/nor/3e3ea65d3faf936d.jpg אלו הם המחשבים בכניסה לחדר שמהם לקחתי את השלל שתראו בהמשך ! http://rotter.net/User_files/nor/3e3ea6bf42eda13a.jpg עוד קצת ציוד... http://rotter.net/User_files/nor/3e3ea6df4…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחשב פנטיום 2 350 מה"צ כרטיס קול של קריאטיב פשוט, הרדיסק 40 ג'יגה 128 מ"ב מה שאני צריך ממנו בעיקר זה להפעיל ווינאמפ ולחבר למערכת סטריאו קצת לגלוש באינטרנט ולא יותר מזה נראה לי שהמחשב הזה יספיק, אני צודק? כמה מחשב כזה שווה לדעתכם? יש לי מישהו לקנות ממנו אבל אם יש כאן עוד מישהו שמוחר אז שיציע ואני אבדוק. תודה רבה לכם! לא כולל מסך, יש לי אחד מיותר.
-
- 34 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לדעת כמה עולה מדפסת מסוג 2210 All-In-One הפכתי את כל האינטרנט כולל את האתר של HP ולא מצאתי. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
עוד לא קניתי DVD וכבר אני מתכנן מה אני אעשה איתו אז ככה: נניח שיש לי DVD (עוד מעט...). אני תוקע בפנים תקליטור, לוחץ Play בPowerDVD, מחבר את המחשב לטלוויזיה וצופה בסרט על מסך גדול. יש לי גם ווידאו שמחובר לטלוויזיה, אז השאלה שלי היא: האם אפשר יהיה להקליט על הווידאו את הסרט שאני אנגן במחשב? אם לא, מדוע? אם כן, כיצד?
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי מערכת מחוברת למחשב האם אני יכול איכשהו להקליט רדיו למחשב??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב... כל המוצרים החדשים (כרטיסי מסך,מעבדים וכו'...) הגיעו כבר ליפן ואפשר לבצע את ההזמנה... הכנתי פה מחירון עם הדברים הכי כדאים (מחיר בשקלים): מעבדים: T-bird 1.4Ghz - 530 Athlon XP 1500+ (1.33Ghz) - 580 Athlon XP 1700+ (1.47Ghz) - 830 כרטיסי מסך: ATI Radeon 7500 64Mb Retail - 870 ATI Radeon 7500 64Mb OEM - 720 ATI Radeon 8500 64Mb Retail - 1400 ATI Radeon 8500 64Mb OEM - 1010 LEADTEK GeForce 3 Ti 200 64Mb - 1080 LEADTEK GeForce 3 Ti 500 64Mb - 1800 כרטיסי קול: PHILIPS acoustic edge Retail - 370 CREATIVE SB Audigy Digital Audio - 504 CREATIVE SB Audigy Platinum - 790 CREATIVE SB Audigy Platinum eX - 1020 TURTLEBEACH SANTA CRUZ - 540 כל מי שמעוניין לקנות מוזמן להשאיר פה הוד…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי שאלה מה עדיף מבחינת מהירות ביצועים: שני הרד דיסקים חדשים על מקסטור בחיבור החדש (UltraATA133) מחוברים לרייד החדש של פרומיס (כנ"ל) או הרד דיסק SCSI ב - 15,000 סל"ד?
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חברה מה אתם אומרים על ההרד דיסקים של seagate??
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הרדאון 8500 all in wonder מתי הוא מגיע והאם יהיה כרטיס של ati או רק הצ'יפ ?האם יהיה כרטיס של ati עצמה או רק חברות אחרות שייצרו את הכרטיס עם ציפים של ati ואם כך אז איזו חברה עדיפה הרקולס ?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אהלן, עם יציאת כמות המשחקים המרשימה בזמן האחרון (Renegade, Heroes4, TH3 PC..) אני רואה שדיי נגמר לי המקום בהרדיסק. נראה לי שהגיע הזמן לחדש. כרגע יש לי מקסטור 20גיגה 7200RPM. איזה כונן 7200RPM 40 גיגה הייתם ממליצים לי? האם אני יכול פשוט להעתיק את כל מה שיש לי כרגע על הדיסק לדיסק החדש ואז אני לא אצטרך להתקין מחדש ווינדוס? כמה להערתכם שווה ההרדיסק הנוכחי שלי היום? תודה עריכה: הירוס 4 לא 3
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 50] [/TD] [TD=width: 100%]שלום חברים, שוקל לקנות כרטיס זיכרון של 128 ג'יגה בייט בשביל לבצע הרחבה למחשב נייד שלי .האם זה פיתרון שמקובל בעולם הזה ? ידוע לי שזה יעבוד פחות מהSSD שמותקן עליו, השאלה אם זה יכול לגרום לבעיות שכרטיס הזיכרון יהיה מחובר באופן קבוע, האם זה יכול להידפק לפתע פתאום? אשמח להמלצות תודה. [/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ההגה בכותרת היה נוטה לי שמאלה במשחקים..פירקתי אותו לגמרי..זה קונקטורים..ופירקתי תצינור שההגה מתחבר איליו..הוא היה מחובר לקופסא עגולה שבתוכה יש קפיץ שתפקידו להחזיר תהגה ולתת קושי..אבל איך מחזירים אותה?? ההגה אלחוטי.. בבקשה כל מי שחושב שיכוללתת רעיון..אני כבר שעתיים מנסה כל מיני דרכים.. תמונות: המחשה לניראה ''שלם'' חלקים:
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מפש כתבה שמסבירה על הרכבת מחשב בפירוט על כל הפרטים הכי קטנים והכול
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
קודם כל אני חייב לציין שהידע שלי בחומרה שואף ל0. קיבלתי את הדברים הבאים: מעבד - Athlon XP 1600 - 1400Mhz OEM SOCKET A - FAN לוח אם - ASUS A7V-266E כרטיס גרפי - ASUS 64MB DDR AGP Nvidia GeForce 3 GTS DELUXE - TV OUT/VIDEO IN - TITANIUM 200 עכשיו.. אין לי מושג מאיפה להתחיל ואיך להרכיב. לשלוח לחנות זו לא אופציה. כל טיפ\מדריך\עצה יתקבל בברכה. תודה!
-
שלום, לאחר שקראתי פה די הרבה, בהחלט עזרתם לי להחליט על המחשב הבא שלי. אז לפני שאני הולך לחנות (כנראה זיגזג), שאלה קטנה: איך אתם קונים את המחשב לפי המפרט? האם אתם קונים ומרכיבים לבד? או שהם מרכיבים לכם והאם הם לוקחים על זה כסף? אותו דבר לגבי WINDOWS XP תודה אוהד
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-