עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. חסכונית, עלות דיו זול כמובן, או לפי המחיר החלופי של הדיו שזה מה שכנראה יהיה. ועדיף שיהיה מהרשימה מהלינק( לפי מה שראיתי 10 מוצרים בדף) http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/subcategory.aspx?came=332&CategoryName=Printers&SubCategory=AllInOne_Printers_With_Fax לא הכוונה לדגמים הענקיים שם, הנה הדגמים שכן : HP 5610 LEXMARK X5070 brother MFC-465CN brother MFC-5460CN HP 5783 LEXMARK X7350 LEXMARK X6570 תודה עידכון: ראיתי לאחר חיפוש ממושך פה שbrother MFC-465CN יכולה להיות אופציה טובה. והאמת שיש לי סלידה מHP מהכרות עם מדפסת שלהם.. יש פה אופציה יותר טובה ? הפקס זה רגיל, שמים דף לשליחה ומחייגים כמו כל פקס?(סליחה על הבורות) מבחינת דיו אני רואה שהברוד…

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  2. התחדשתי בLX5 אלחוטי, עכבר סוף הדרך עכשיו, יש לו אופציית TILT, זאת אומרת גלילה לצדדים, הלחצן גלילה עצמו זז ימינה ושמאלה, כמו ANALOG STICK. עכשיו לא הצלחתי להשתמש באופציה הזאת, האם צריך להוריד תוכנה כלשהי? לא קיבלתי שום דיסק עם העכבר.

• 8 תגובות
    • 967 צפיות
  3. מישהו יודע איפה אפשר להשיג? התקשרתי לרוב החנויות שאני מכיר וכבר צפיתי את התשובה.. "אין במלאי והיבואן מביא רק את החדשה." מה שמשאיר לי ללכת לאופיס דיפו וכו' ולקוות שנשאר להם מהמלאי הישן, למרות שלא כ"כ בא לי לשלם 600 שקל על מקלדת אני יעשה את זה אם זה הכרחי

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. היי, אני צריך המלצה למדפסת משולבת הכוללת פקס ,סורק ושתיהיה אלחוטית ושקטה. בנוסף אני צריך שלמדפסת תיהיה אופציה שאני יוכל לשלוח פקס ישר מכרטיס זיכרון (או מחשב) קבצי וורד (כדי לחסוך את תהליך ההדפסה).

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  5. Started by Pika007,

אחרי שעתיים שחרשתי בכל מקום- מישהו יודע מה לעזאזל התדר של הסט Logitech Easycall? בעיקרון העכבר MX600 עובד על 2.4GHZ, אבל יש לו גם גרסת 27MHZ (שנמכרת עם ה MX3200) בשום מקום באינטרנט לא כתוב מה בשם אלוהים התדר, בכל מקום כתוב RF. אז יופי שזה RF! מה התדר?! X_X תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  6. שלום לכולם! אני זקוק לעכבר למשחקים (בעיקר FPS). נחוצים דיוק מירבי, ונוחות שכן יש לי יד די גדולה - 20 סנטימטר מפרק כף היד ועד לקצה האמה. כמו כן אשמח לדעת למה עכבר לייזר הוא חסרוני. תודה. עריכה: זקוק גם לפד. תנועה הכי חלקה ומדוייקת שאפשר, רצוי שטח גדול. אני משחק בCS:S על sensitivity 8 ואני זז למרחקים די גדולים ואני שונא להרים את העכבר, לכן יש להימנע מכך על ידי הגדלת שטח הפד. תודה שוב.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. יש לי נסיון טוב עם hp דיו מה ממליצים המומחים פה? לשימוש ביתי ומשרדי משולב, אנא ציינו 2 דגמים מומלצים, וחשוב לי שתהיה "קופסתית" בצורה ולא גדולה מדי (שני חתולים קופצניים וילד חבלן בסביבה) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by גיימרית,

http://www.zalman.co.kr/eng/product/Product_Img_Pop.asp?Idx=284 מה אתם אומרים? מוסיף לחווית המשחק?

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת +פקס לשימוש ביתי, הזרקת דיו, וללא עלויות גבוהות של מחסניות דיו (לא מקורי). המחיר המקסימלי הוא 600 ש"ח. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מדפסת מהסוג הנ"ל. נתי.

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  10. מישהו מעוניין להצטרף אלי לקנייה? אני מחפש בעקרון סט של מקלדת ועכבר, אם מישהו ירצה מוצר במחיר זהה, יהיה אפשר לקנות מבאג, במחיר שפוי מאוד.

• 31 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי מצלמה של לוגיטק קוויק מסנגר שכוללת בתוכה מיקרופון מובנה פתאום לפני יומיים היקרופון הפסיק לעבוד הסרתי את התוכנה המקורית והתקנה מחדש לא רק שלא תיקנה את המיק אלא גם ביטלה לי את המצלמה ריסטור אחורה לפני ההתקנה מחדש הפעיל יל שוב את המצלמה ללא המיק לאחר התקנה חוזרת הוא מפסיק את ההתקנה באמצע ומנסה להתקין את הדרייבר דרך מיקרוסופט ונכשל.כך שהתוכנה מותקנת אך ללא הדרייבר... המסקנות שלי הם שהמצלמה תקינה כי אם לא היתה תקינה בריסטור היא לא היתה חוזרת לעבוד יש לי ויסטה 32 ביט מה אפשר לעשות אולי הבעיה במערכת??? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  12. התקנתי את המצלמה הנ"ל. האפליקציה היחידה שנפתחת בעת חיבורה ל- USB היא ה- windows live. האם קיימת תוכנה אחרת לא של ביל גייטס כדי להפעיל את המצלמה?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  13. Started by galweb,

איזה עכבר עדיף לדעתכם לעבודת יום יום (לא משחקים) ? האם יש הבדלים בגודל הפיזי בינהם ? בנוחות הישיבה בתוך היד ? משקל ? חן חן נ.ב. ה-REV לא בא בחשבון כי אני שמאלי, עם ה-MX1000 אני עוד איכשהו אסתדר.....

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. התקציב הוא 300 ש''ח, הדרישות שלי מהעכבר הם: הכי חשוב שיהיה נוח, שיהיה טוב למשחקים, שיהיה אמין ושלא יתקלקל אחרי יומיים, עוד דבר חשוב שצריך לציין הוא שהעכבר יהיה נוח לעבודה יום יומית באינטרנט ובתוכנות מסויימות שחוץ ממני המשפחה שלי משתמשת. ההתלבטות שלי היא בין כמה עכברים: MX518 G5 החדש: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=912 DEATHADDER RAZER COPPERHEAD לפי התגובות בפורומים שונים אין הסכמה חד משמעית מה יותר טוב,ה-G5 לא מצדיק תמחיר לעומת ה-mx518 אבל ה-mx518 לא נוח לעומת ה-G5 אני יכול להגיד רק דבר כזה,חוץ ממני גם אחותי הקטנה משתמתש במחשב (יש לי ידיים לא גדולות),חשוב שהעכבר יהיה טוב לגיימרים אבל גם שיהיה נוח למשחפה שלי. קשה לי להחליט חלק אומרים ככה וחלק א…

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  15. שלום חברים אשמח להמלצה למערכת של עכבר+מקלדת אלחוטיים. תקציב: עד 650 ש"ח - כולל רמקולים, כמה לדעתכם עלי להשאיר עבורם? מטרות: משחקים, צפייה בסרטים.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  16. מרחק עד 4 מטר משחקים : NBA-FIFA-NFS-Gears Of War-Assiasans Creed-TimeShift ובקיצור כל משחק.... אלחוטי האם מומלץ את השלט של האקס בוקס 360 ? או שעדיף משהו אחר של לוג'יטק למשל ?

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  17. Started by XTreeGoldv2,

אין אחד שעולה פחות מ-400 ש"ח ? אני בסה"כ רוצה לחבר שני מחשבים למסך LCD אחד.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  18. שלום לכולם! סבי מעוניין לרכוש מדפסת חדשה. היא צריכה לכלול פקס, מכונת צילום, סורק ומדפסת. מחירה לא יעלה על 600 ש"ח, והעיקר שתיהיה כמה שיותר חסכונית, ושתיהיה פשוטה להפעלה בעלת חוברת הוראות בעיברית, ובעלת דיו חלופי. חשבתי בינתיים על 2 מדפסות, הJ5783 והMFC215 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=523692 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379325 דחוף ליום ראשון (בתקווה שיענו לי עד אז) אור כהן

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  19. תראו בפנים את הכבל usb שלי באמצע הכבל יש בליטה כזאת? זה אומר שהכבל יותר איכותי? יחסית הוא כבל עבה לעומת כבלים חדשים שיש היום ממש ממש דקים http://img137.imageshack.us/img137/1949/14032008nu6.jpg

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. ככה: עכבר למשחקים חשוב שיהיה כמה שיותר כפתורים! בנוגע לכסף אני מסודר

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by eyal00,

שלום, אני צריך המלצה למקלדת בתקציב של 100-150 ש"ח. שהמקלדת תהיה נוחה למשחקים. תודה

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  22. יש לי מדפסת של HP OFFICEJET 5610 ALL IN ONE יש בו פקס ורציתי לדעת האם אפשר לשלוח ולקבל פקס מהמחשב עצמו? ואם כן איך אני עושה זאת? כי אין לזה הוראות בחוברת שקיבלתי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. היי, דוד שלי ביקש ממני שאני אקנה לו מדפסת לייזר למשרד ... חשבתי בהתחלה לא בעיה, אבל הוא אמר לי שהוא צריך מדפסת עם תמיכת דוס בעיברית כי הוא עובד עם תוכנות ישנות של רואי חשבון, אני לא יודע איזה דגמים יש של מדפסות לייזר טובות עם תמיכת דוס בעיברית.. תוכלו בבקשה להמליץ לי על דגם כזה? המחשב שלו פנטיום 4 עם XP אבל התוכנות של הרואי חשבון מופעלות ב DOS של הוינדוס והן ממש ישנות. התקציב עד 500 שקל בערך. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  24. Started by aXe,

למישהו יש מושג כמה וולט ואמפר מספקת יציאת USB סטנדרטית?

• 2 תגובות
    • 9.3k צפיות
  25. שלום, אשמח בבקשה לקבל ממי שיכול לתת דעה על הסט מקלדת ועכבר של לוגי'טק MX5000? (טוב\לא טוב- יתרונות\חסרונות - דעה כללית \ עצות....) כל דבר יתקבל בברכה תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.