ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מצלמה כזאת בUSB למסנג'ר ודברים אני צריך לדעת משהו מיוחד כמו רזולציה ממולצת? FPS ? משהו? לא לקנות של חברה לא מוכרת כי אני לא ימצא דריברים? אני לא הולך להשקיע יותר מ 150 שקל.. אז מה צריך להיות במצלמה פשוטה?? יש מצלמות פה בחנות מחשבים לידי ב 100 כדאי לקנות ככה בלי פרטים?
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אבל התקציב שלי הוא מקסימום 900 ש"ח האם כדאי לי לקנות את ה Plextor PX-W1610A ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם הספק הזה יחזיק את המערכת הזאת טוב? ספק: ספק כוח למארז Thermaltake 300WATT 1 FAN מארז:Thermaltake Xaser III Lanfire - Aluminum Case כרטיס מסך: power cooler radeon 9800 pro 128 mb 256 bit מעבד : amd athlon 64 bit 3000
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
HW ZONE אני חושב שכדאי לכם לעשות מפרטים גם ב12,000 כדי שעוד כמה פריטים חשובים כמו זה למשל יוכלו להכנס בלי לפגוע בביצועי המחשב. 2990 ש"ח המסך הזה סך הכל..... הידד.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני צריך מארז בסביבות ה 500 ש"ח שיהיה טוב ושאני אומר טוב אני מתכוון אלומיניום אם אפשר ושתהייה בו זרימת אוויר טובה למה המארז שיש לי עכשיו פשוט מסכן! שיהיה מקום להרבה מאווררים ואם יש מארזים עם בקרה מובנית זה יהיה נחמד .. חשבתי על משהו בסגנון האלה של TT אבל כנראה שיש יותר טובים.. (לא ממש משנה החיצוניות)
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת של 100-200 ש"ח, אבל מהייאוש אני מוכן לשלם יותר... חזרתי עכשיו מהחנות השכונתית, כל המקלדות שראיתי שם וניסיתי עד עכשיו זה זבל שצריך לשרוף. אני לא מבין את היצרנים האלו, כמה לקוחות עקומים\ננסים הם חושבים שיש להם? חזרתי עם מקלדת kb-8510 made in china שנראתה לי פחות או יותר נסבלת, ואני רוצה להגיד: אנשים! תתרחקו מהמקלדת הזאת!! ממבט ראשון היא נראת בסדר. אבל עכשיו אני מגלה כמה היא נוראה. היא מתפרקת תוך כדי כתיבה. הסינים המטומטמים האלו שמו 2 גומיות עגולות בקוטר של 5 מ"מ (לא מגזים) והדביקו אותם עם דבק של גן ילדים. כששמתי אותה על השולחן הגומיות האלו נפלו ועכשיו המקלדת גולשת על כל השולחן ללא מעצורים. האנטר לא עובד! הוא כל כך גדול שחייבים ללחוץ עליו בדיוק באמצע, אחרת המק…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות עכבר + מקלדת ויש לי 600-700 ש"ח תמליצו לי בבקשה
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מחפש מדפסת טובה לשימוש ביתי דע 350 ש"ח אנא המליצו לי
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום, ברשותי סט logitech שנרכש לפני כשלוש שנים MX3000 עם עכבר MX610. העכבר לאחרונה מקרטע לי - חדות המעקב ירדה והמקש השמאלי לעתים לא מגיב ונדרש ללחוץ עליו מספר פעמים. העכבר נקנה עם 5 שנות אחריות, אך האם זה באמת ישים? איפה אפשר לתת את העכבר לתיקון? והאם שווה כל ההתעסקות הזו או שמא כדאי לקנות עכבר חדש? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפשר לראות על פי הכותרת... אני מתכוון לקנות מארז זול עם חלון בבערך 180-200 שקל והוא בא עם ספק 300W, אני יכול לסמוך על זה שזה 300W? אני יודע שזה יהיה ספק ג'נרי של 300W אבל עדיין... תודה.
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מבקש המלצה למדפסת לייזר משולבת צבעונית עד 2000 ש"ח. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תודה לכולם!!! חבר אמר לי שאפשר לקנות מילוי ל- brother בבקבוקים קטנים ולמלא, ואז יוצא ממש זול.
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש רציתי ספק מיוחד...... אם יש למישהו ספק יפה לציע לי אני אשמח!!! חשבתי לקחת את הספק הזה Thermaltake TR2 W0068RUC 460W http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=10067 מה דעתכם עליו? ואם יש הצעות מעניינות יותר אני אשמח! תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם, נראה שאני זקוק לעכבר חדש לשימוש כללי ומשחקים, הייתי רוצה להוציא לכל היותר 250 ש"ח. באופן היסטורי תמיד היו לי עכברים של לוגיטק אבל יש כיום המון חברות אחרות שמציעות ציוד היקפי (Coolermaster, Thermaltake, Corsair,Zowie וכו') ואין לי מושג אם יש אלטרנטיבות יותר משתלמות. מבחינת לוגיטק יש את ה- G500 שעולה טיפה יותר מ- 250 אבל במידה והוא באמת משמעותית עדיף על האלטרנטיבות אני אלך עליו. אשמח לקבל המלצות.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
manual שיעזור לכולכם לעשות גם אחד כזה בבית אני וחבר שלי בנינו אותו !!!! http://www.suitcase.up.co.il המזווקייס ...
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כי יש לי בעיות עם הצורב הוא עובד כרגיל אבל עושה רעשים ממש מוזרים אם יש איזה מישהו שהוא טכנאי או משהו אני יכול להשמיע לו את הקולות בטלפון והוא יגיד לי אם זה רציני כי אני לא רוצה שהוא ילך לי כי זה הצורב שלי ואין לי שתי סי די רומים אני משתמש בו כראשי שלי ולא יקנו לי חדש בטוח יש מצב לתקן אותו כי אחד כבר זרקתי לפני 8 חודשים כי אמרו לי שלא שווה לתקן אבל ההוא היה סי די רגיל זה גם צורב אולי יש מישהו באזור יבנה \ רחובות \ אשדוד שיכול לתקן לי אני ישלם לו כמו שצריך פשוט אני לא אוהב את החנויות האלו שמחרטטות עליך ויקחו לי 400 שקל שבזה אני יכול לקנות חדש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פעם (לפני 7 שנים -+) היה לי PS1 וקנו לי הגה+דוושות בסוני הם עבדו אחלה ושיחקתי איתם דיי הרבה..... לא מזמן חיפשתי משהו בארון ופתאום מצאתי את ההגה ועלה לי רעיון לחבר אותו ולשחק ב NFSC אבל משום מה ראיתי שהוא לא מתאים ! ההגה אמור להתאים גם למחשב וגם לסוני (1), יש לו שני חיבורים אחד חיבור רגיל של סוני ועוד אחד שזה חיבור של 15 פינים,7 למעלה 8 למטה, ניסיתי לחבר אותו למשחב והחיבור של מחשב לא מתאים !(זה שהכי דומה לו) יש מתאם כלשהו שאפשר להשיג ? והאם יש טעם בכלל להתאמץ כי שמעתי שמשחקים עם הגה זה לא הכי הכי ... תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת חדשה , התקציב הוא 600 ש"ח . לא משנה לי אם היא לייזר או לא , לא משנה צבעונית או לא , העיקר שלא תעשה בעיות , זה הכי חשוב . חשבתי על ה-hp laserjet 1010 וגם על זאת : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=58_584_73_478&products_id=8382 איזה תהיה טובה ואמינה יותר ? תודה .
-
מעבד 3200 AMD BARTON ABIT NF7 MB768 DDR 400 GF4MX440 מודם 3 מאווררים במארז צורב CD הרדיסק 80 גיגה 1.44 פלופי ממממ האם יש עומס על הספק?
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע את ה G5 והוא מאוד נוח לי ואני אוהב אותו, אני בזמן הקרוב עובר למחשב נייד ומחפש עכבר אל-חוטי: - שיהיה מעט גדול יותר מה G5, מומלץ אך לא חובה. (אך חובה שלפחות יהיה בגודל שלו). - שיהיה לו דונגל קטן, אני לא מעוניין להסתובב עם המחשב כשיש לו בליטה מסוכנת מהצד. (עריכה: יתרון, אך שוב לא חובה). - שתיהיה כמות נכבדה של כפתורים (לפחות אחד). - שלא ייטחן סוללות. אשמח להמלצות תודה.
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש לקנות סט עכבר ומקלדת אלחוטיים עם מטען לעכבר חובה, עקב כך ה CORDLESS DESKTOP LX710 של לוג'יטק לא יתאים. רעיונות הצעות..?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבקש המלצות לספק עבור המפרט הבא : Pentium D 930 Geil Dual DDR2 Kit 1Gb (2x512Mb) PC2-5300 667Mhz Gigabyte Geforce 7600GS, 256 mb DDR2 128 bit, GV-NX76G256D-RH PCI Express bulk Mainboard Intel Sandusky BLKD945PSNLK, Intel 945P, Socket 775, Lan 1000, DDR2, PCI Express, SATA, IEEE HDD Western Digital 250 gb 16 mb Buffer SATA II Case Gigabyte AURORA, 3x 120mm BLEU LED FAN GZ-FSCA1-ANS(ANB) במחיר בסביבות 300 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להמיר את הקלטות שלי לקבצים דיגיטליים ואני צריך כרטיס הקלטה. אני צריך חיבור קומפונט(נראלי שקוראים לו ככה-הצהוב)+חיבורים לבן ואדום של סאונד. אני צריך כרטיס פנימי-יש לי היסטוריה רעה עם חיצוניים ;D -חיבור PCI או PCIEx1 חשבתי על זה: http://www.shirion-computers.com/pl_product~AVER-TV-SUPER-009~25~121.htm ואז ראיתי את זה: http://www.shirion-computers.com/pl_product~GIGABYTE-GT-PTV-TAF-RH~25~122.htm הוא כולל גם DVBT,עדיף באותו המחיר לקבל גם טלוויזיה . מה אתם אומרים?ללכת על הגיגהבייט? נ.ב. גם לינקים מחו"ל (EBAY או DX ודומיהם) כוללים משלוח יהיו אחלה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אחרי התלבטויות החלטתי לקחת את הסיכון ולקנות את המקלדת מדיה סנטר אלחוטית עם עכבר trackball של koribo vivar הדגם המשודרג של XGEN למי שמכיר. מבחינתי הרעיון עצמו פשוט וחכם, הרבה יותר הגיוני ממקלדת ועכבר לחוד, רק מה מסתבר שלא ממש פשוט למצוא היום בשוק מקלדת כזאת. אחרי זמן הסתגלות של שבוע הייתי די מסופק מהרעיון עצמו ודי התרגלתי לרעיון למרות ביצועים בינוניים ואיכות מכאנית מאוד ירודה. לא יפתיע אותי אם מהר מאוד איזה כפתור יפסיק לתפקד או ייתפרק. למרות הכל אני עדיין חושב שמדובר בשילוב מנצח כתחליף לעכבר מקלדת אבל נראה לי שעדיף לחכות עד שחברות העל יחליטו לצאת עם דגמים שלהם, אמנם קיימים בשוק מספר דגמים של lenovo ו logitech אבל עדיין זה לא ממש זה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-