ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לדעת את מהירות ההרד דיסק שלי איך אני יכול לדעת???????
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
ראיתי את זה פה, מה שכתוב שם זה רק שאם המחשב לא "עולה" בגלל הגדרה שגויה בביוס, הוא יעזור לך לגלות אותה ע"י מספר או משהו. מישהו יכול לפרט ולהסביר? איך בדיוק אני יודע לפי הכרטיס איזו הגדרה שגויה? לאן הכרטיס מתחבר? איך הוא פועל (זה פחות חשוב...) וכל דבר אחר שקשור יעזור. זאת התמונה אם מישהו רוצה לראות (בטח עוד כמה שניות היא לא תעבוד לכם. אז פשוט כנסו ללינק למעלה) : http://www4.tomshardware.com/howto/01q3/010725/images/port80.jpg
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן... לקחתי מקלדת אופיס לנסות ואם לא טוב אני יחזיר... בשביל שהמקשים ה"מיוחדים" שמיועדים לאופיס יעבדו מה אני צריך לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, זאת שוב אני :-) בעזרתכם הגעתי להחלטה שאני אקנה את ה- ENERMAX FS-710B יש לי במחשב הנוכחי ספק של 250W האם שווה לי לקנות את המחשב הזה עם הספק או להשאיר את הספק שיש לי? (בכוונתי להוסיף עוד כמה מאווררים ואור למחשב או משהו כזה) זה עוד איזה 400 שקל לספק חדש שזה לא מעט...אבל האם שווה לי? :-* -הילה-
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש אפשרות לקנות שני רמקולים קטנים כאלו שבאים בכל מיני 5.1 בנפרד? בקיצור הרמקולים שמייצרים רק את הצלילים ללא הבאס... אם מישהו יודע אז שיגיד איפה. תודה.
-
האם אפשר להפעיל לוח אם בלי הבטרייה ? האם אפשר להפעיל פנטיום 3 733 במכפלה של 5*100 ? האם אפשר לגרום ללוח של 100 מגה הרץ לעבוד ב133?
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
HW ZONE אני חושב שכדאי לכם לעשות מפרטים גם ב12,000 כדי שעוד כמה פריטים חשובים כמו זה למשל יוכלו להכנס בלי לפגוע בביצועי המחשב. 2990 ש"ח המסך הזה סך הכל..... הידד.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
האם זהו טרנד חדש לכתוב כותרות קצרות ככל האפשר להודעות? הנה כמה: RAM HARD DISK כרטיס מסך רמקולים לוח אם עכבר
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני לא נוהג לטפוח לעצמי על השכם (כמו שאתר מסויים של חנות נוהג לעשות), אבל.. היי.. נראה שצדקתי.. הבעיות עם ה-nForce מתחילות לצוץ כמו פיטריות אחרי ה-Over-hype שעשו עליהם בכל העולם ובמיוחד במיוחד בפיסיפרו... אין לי מושג למה הם התעקשו ללכת עם ה-nForce בכל המפרטים שלהם.. לדעתי זאת טיפשות.. anyway, זה לא הנושא המרכזי.. אחת מהטענות שלי היתה שה-nForce הוא צ'יפסט חדש וראשון של nVidia חסרת הניסיון, ואני לא הייתי קונה אותו למחשב שלי כאשר יש את ה-KT266A הטוב והמשתלם בהרבה.. אין לדעת אלו בעיות תאימות התגלו בו עם הזמן, ולהמליץ לכל הגולשים של האתר רק על לוחות מבוססי nForce אפילו למערכת החלשה זה חוסר אחריות משווע. אבל, אלו "רק" ספקולציות... יכול להיות שאחרי הכל דווקא ה-nForce יהיה…
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש למיישהו מושג אם אני יכול לגרום לזיכרון מושקין ddr basic לרוץ ב cas 2? בנתיים אני לא מצליח לו לרוץ על יותר מ 2-2-3-5 בלי בעיות יציבת גדולות מאוד.. (כבר נאלצתי לפרמט פעמים בגלל נסיונות שלא הצליחו במיוחד..)
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
MAXTOR DM740-6XL אבל יש בעיה .. הווינדווס כותב שהוא .. תראו העצמכם .. ותגידו לי העם זה נורמלי ל ATA100
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
איך החברה בכללי(ADC) לרמקולים?ואיך הדגם הזה(בקישור הבא): http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=401219
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, האם כדאי לי לחכות עוד כחודש ואז לקנות מחשב עם לוח אם מבוסס KT333A ועם Geforce 4 ti-4400 ??? התקציב שלי הוא בסביבות 8000 ש"ח. עוד משהו - במפרטים שלכם אין מערכת הפעלה, שזה תוספת של כ-600 ש"ח! וזה הבדל משמעותי אם מוסיפים את זה לתקציב של 7500 למשל...
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
קראתי את הכתבה שנכתבה על מאוררי האנרמקס במקרה היום קניתי מחשב חדש ובתוכו נמצא מול הארד דיסק מאורר אנרמקס 80 מ"מ (אבל בלי הגריל) הוא מכוון בערך באמצע, הוא כבר עובד איזה 12 שעות ואפילו שיחקתי קצת בדמו של moh המאורר בסדר גמור!!! אפילו רעש קטן שבקלים אין ממנו! אך לאומת זאת, יש מאורר אחר במחשב שלי שעושה רעש כמו של מטוס סילון... זה ממש מעצבן
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
ראיתי איפושהו ידיעה ובדיוק עכשיו נזכרתי... זה נכון שאלסה הולכים להפסיק את הפעילות בעקבות חוב ענק?
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
תנו לי את הדעה שלכם על ההגה האם הוא שווה? (ההודעה ה100 שלי)
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
הצורב של Plextor PX-W4012TA/SW תומך בצריבת Safe Disc כמו הדגם PX-W2412TA?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם Gigabyte socket A mother Board GA-7ZXE ושקיבלתי אותו הוא בא לי עם תקליתור ועכשיו פירמטתי והלך לי התקליתור לאיבוד ואני צריך אותו מישהו יודע איפה אני יכול להוריד אותו אולי? או איזה תוכנה שלא מכבידה על המחשב וגם בודקת טמפרטורה. וגם עידכונים לביוס איפה אני מוצא לו? בבקשה תעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי לוח אם מסוג GigaByte 7VTXH , אליו מחוברים עכבר אופטי של מייקרוסופט ומקלדת של לוג'יטק . הבעיה היא שכשאני מכבה את המחשב , המקלדת והעכבר ממשיכים לעבוד . יש פתרונות לבעיה ? שאלתי השנייה היא , איזה אל פסק כדאי לקנות , מאחר וראיתי מספר סוגים ואין לי מושג איזה מהם טוב ... והאם מסך 19 צורך יותר מתח ממסך 17 ? והאם זה משמעותי , כי קיבלתי מסך 19 של סמסונג 959 Nf וכבר בהדלקה הראשונה שלו היה פיצוץ קטן והמסך פשוט הפסיק לעבוד . שמתי את המסך 17 הישן מסוג Mag 786 FD ואיתו אין שום בעיות .
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
יש לי מסך פרוויו 15 בן 5 בערך ותמיד הייתי משתמש בו ברזולוציה 800X600. רק לפני חודש הורדתי את הדרייבר שלו ושיניתי את הפריים רייט ל85. לפני כשבוע התחלתי לראות (זה בולט מאוד אם פותחים את הוורד וסוגרים את העמוד ונשארים עם הרקע חום אפור) ריצוד חזק שלא הרגשתי א עד עכשיו. אז כבר שבוע אני על 640X460 ורואה בסדר אבל ניסיתי לחזור ל800X600 ובכל הפריים רייטים רואים ריצוד חזק וגם ברזולוציה המעצבנת הזאת אחרי ששיחקתי קצת (100 פריים שהיה בסדר עד עכשיו) הוא כיבה לי את המסך וכרגע אני על אופטימל ונראה לי שככה זה הכי סביר מישהו יודע מה לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
מי שרואה זאת סימן שהוא יודע את התשובה אז שיכתו אתה בפורום ואם צריך גם כתובת אינטרנט
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-