ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
היי, האם אפשר לחבר שני מקלדות ושני עכברים למחשב אחד? (סט אחד בשימוש מול הטלוויזיה וסט אחד למסך מחשב) תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את המחשב הזה : Intel Celeron 266Mhz Intel 440EX לוח אם 3DFX VOODOO 3000 16MB + TV כרטיס קול של SPACE WALKER זיכרון 128 SDRAM דיסק קשיח 20GB :
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב כרגע מחובר לרסיבר ולכן כל פעם שאני רוצה סאונד במחשב אני צריך להעביר ברסיבר למחשב ואז זה בעצם מנטרל לי את הטלויזיה.. רציתי לדעת אם יש איזה מפצל שאפשר לחבר למחשב כדי שאני יוכל להוציא מהמחשב חיבור גם לרסיבר וגם לזוג רמקולים קטנים ליד המחשב ..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי Enermax Noisetaker 370 v 1.3 אני מרוצה ממנו אבל חשבתי במסילות של ה 12 V שזה ייתן לי A18 בכול מסילה כמו שרשום באתר אבל הביאו לי ניראה לי גרסא מוחלשת. במסילה אחת של 12V יש את 14A ובמסילה שניה 13A. אז מה אתם אומרים? ואולי אני מתכנן אובר של 600 MHZ אז זה יחזיק הספק? הסוג של הספק בידיוק זה EG375P-VE SFMA אולי זה אומר משהו?. מה אתם אומרים בכול זאת בסדר הספק? ורציתי לדעת מה ההבדל בין המסילות 12 V לשלי (13 ו 14A) ל כמו של הNOISE TAKER היותר טוב (18A) http://www.enermax.com.tw/english/product_Display1.asp?PrID=18 אני יודע שהספק יחזיק את המפרט שלי MSI 915G combo-fr intel P 4 3000 MSI rx600xt Samsung SATA 80 GB ceno DDR 400 256*2 Enermax NoiseTaker 370W הנה הקופסא של הספק שלי …
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי 1.1 ורציתי לדעת אם יש מניעה לחבר אליו חיבור של 2.0 . תודה.
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
איזה סט אתם הייתם ממליצים (לי אישית חשוב עכבר נוח) אפשר לקבל הצעות משני חלקים קלומר מקלדת אפחלו רגילה ועכבר בניפרד אלחותי בהתחלה חשבתי על mx700 של לוגיטק אבל העכבר ניראה על הפנים עריכה מצאתי עוד כמה סטים מעניינים אנא תנו חבת דעת http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_210_1340&products_id=11963 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_210_1340&products_id=5652 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_210_1340&products_id=13250 בתודה מראש רז
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מה המדפסת/סורק הזולים ביותר שיכולים לבצע סריקה של חבילת דפים משני הצדדים ולעלות אותם בתור קובץ? אני לא מעורה בתחום אבל שמעתי שיש דגמים כאלה (כלומר יצירת PDF בודד הבנוי מכל הסריקות) מבחינת יכולות הדפסה, לא מעניין אותי, ידפיס אולי 2 דפים בחודש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי , לחבר שלי יש את המפרט הבא : AXP 2500+ Barton with CoolerMaster Aero 7+ cooling EPoX 8RDA+ 512MB DDR PC3200 - Samsung WD 80GB 800JB 8MB ATA100 LiteOn 52X32X52 - Black Toshiba DVD - Black 48X16 SuperTalent Black Tower Modded Case 6 80MM Case Fans 1 Cold UV Cathode HEC-475VD 408W - PSU עכשיו , בזמן הקרוב אני הולך להוסיף לו למפרט את אלו : מאורר לדים ירוק של TT 80MM(אני מוציא את המאורר שבגג בשבילו ככה שעדיין נשארים 6מאוררים) שני קטודות , אחת כחולה אחת ירוקה של SUNBEAM(זה אומר שיהיו שלוש קטודות) וכמה כבלים של IDE ופלופי עכשיו רציתי לשאול? האם הספק יחזיק את כל הדברים למעלה +שני קטודות + עוד מאורר לדים? נראה לי שכן , אבל אני רוצה להיות בטוח שכן הקטודות צורכות הרבה חשמל(לפ…
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום ! יש לי לוח Gigabyte 7VTXH ואני צריך עזרה בהרכבת מחברים ל-Front panel. הבעייה היא שיש שני דרכים לחיבור של כל מחבר, אין שם שום מגרעת העוזרת להחלית על דרך נכונה ובשום מקום בספר שמגיע עם הלוח לא כתוב איך לחבר אותם. כמובן שאני יכול לנסות ולנחש אבל: 1. יש שם 5 מחברים (HD led, Speaker, Reset, Power led, Power) 2. אני קצת מפחד לקלקל משהו 3. חייבת להיות דרך אינטלגנטית לעשות את זה... המארז שיש לי זה ATX Midi tower Task TK-3003 תודה על העזרה.
-
שלום חברים. ליפני כמה ימים שאלתי אותכם איזה רמקולים כדאי עד 600 שקל וחלק אמרו ככה חלק אמרו ככה,בכול מיקרה החלטתי ללכת על הx16 של microlab... וקיבלתי אותם היום. נורא יתאכזבתי מהם...זה ממש לא מה שציפתי ,אני רשום בעוד כמה פורומים והרוב המליץ לי עליהם. בקיצור,דיברתי אם tms שמשם קניתי את ה x16 והם יתנו לי זיכוי של כול הסכום ואני לא יודע כולכך מה לעשות. אני אשמח מאוד אם תעזרו לי...חשוב להזכיר שהמטרה העיקרית של המערכת היא למישחקים,גם קצת לסרטים וקצת מוזיקה,אבל הכי חשוב זה המישחקים ... בקיצור הזיכוי הוא 575...ואני בעוד כמה שבועות יוסיף עוד 500 בערך רציתי לדעת מה אתם הייתם לוקחים ומה אתם ממליצים לי,נורא חשוב לי שזה לא יהיה 2.1 או 2.0...אלה רק 4.1 ומעלה...שיהיו אכותים כמובן..…
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את העכבר הישן שלי, השימוש הוא משרדי בלבד אבל אני רוצה להשקיע בעכבר נוח ואיכותי. אני פחות מלהב מאלחוטיים, בגלל שצריך להחליף בטריות לעיתים תכופות (אלא אם מישהו ממש ממליץ על אלחוטי מסויים). התקציב שלי עד 300 ש"ח. אני מתלבט בין עכבר Logitech G5 Laser Mouse עכבר Logitech G9 Laser Mouse עכבר LogiTech MX518 יש המלצות נוספות\אחרות? תודה רבה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני רוצה לקנות מקלדת מולטימדיה עם כל מיני תוספות וכתורים שונים ומשונים על מה תמליצו לי ?? והאם יש סט שבא עם העכברים MX518 או MX1000 אם כן תגידו לי איפה מוכרים אותם
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, מזה כשבוע יש לי בחדר פרסקוט 3.2, המשרה אווירה של סאונה בשילוב עם חדר המנועים של הטיטניק ז"ל, וכעת החלטתי (אחרי שפיתחתי הפרעות נפשיות הודות לרעש) להחליף מארז ומאוורר. בעניין המאוורר כבר בחרתי את ZALMAN 7000, וכעת נשאר לי לבחור מארז. אני צריך (וזה הרי חשוב) שיהיה שקט, לא איכפת לי איך הוא נראה. טווח המחירים הינו עד 700 ש"ח (ועדיף פחות כמובן) - וישכלול ספק, מן הסתם. אשמח להצעות והמלצות, עדיפות לכאלו בעלי נסיון. תודה
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, אשתי מורה לערבית, ולכן אני מחפש מקלדת לעברית / ערבית / אנגלית (עד 100 ש"ח): מה מומלץ? אשמח ללינק. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למכשיר משולב מדפסת + סורק + פקס + מכונת צילום. מבחינת כמות ההדפסה, היא נמוכה מאוד, מספר דפים בודדים בשבוע, חשוב שהמכשיר יהיה קטן וקומפקטי, ואם אפשר לחבר אותו ללא כבלים (יש בדירה גם רשת קווית וגם WiFi) באופן אלחוטי לדוגמא, זה עדיף. במידה ורלוונטי, זה המפרט שאליו יצטרף המכשיר שתמליצו עליו, חשוב שהמכשיר יהיה ניכן לרכישה ברשת KSP. http://tinypic.com/view.php?pic=11uw17s&s=8#.U5gGUPmSzTo תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה את המפרט הבא ואני צריך לדעת איזה ספק ( כמה שיותר זול) יהיה מספיק טוב בשביל לתמוך ברכיבים: intel pentium D 920 2.8 GHz ATi Radeon x1600 512MG 512MG x2 533Mhz DDR 2 160GB S-ATA 2 HD DVDRW קיצור זה העיקר. כשהלכתי לחנות הציעו לי מארז + ספק באיזה 600 שקל. זה באמת תווך המחירים למארז ולספק שיכול להריץ את המחשב? מארז וספק יותר זולים לא יתאימו למערכת? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
לא הייתי סגור אם לפתוח את הנושא, תחת "אוברקלוקינג וקירור" או ב"ציוד היקפי". בכל מקרה, אני בטוח שבאחד הפורומים אוכל למצוא מענה. בכמה מילים עלי : חייל קרבי, במסגרת השירות, ואני בורר מילים יוצא להיות למשך הרבה זמן במקומות מאוד קטנים צפופים וחמים ללא הרבה אוויר לנשימה. שמעתי בעבר על "מזגן מתנייד", מכשיר קטן, לא מסורבל במיוחד, קל ונוח לתפעול שמוציא קור ומתחבר לסוללות צבאיות. אז קודם כל אם מתוך היכרות עם מערכות קירור וציוד היקפי של מחשבים אתם מכירים מכשיר שכזה אשמח אם תקשרו אותי אליו. עכשיו במקביל, אני יודע שיש מאווררים ניידים, כמו למשל אלה שנמצאים בספק הכוח. אז לשאלתי : איפה רוכשים כאלה ? האם הם לא מרעישים (אני מתכוון למאוורר יחסית שקט), באיזה גדלים אפשר להשיג כאלה …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי 4 שנים עם מיסטר ג'ינגל,הוא התחיל לקרטע,עכבר של MICROSFOT מסוג TRACKBALL- תמונה מצורפת. האמת שאני ממש אוהב עכברי TRACKBALL העכבר לא מצדיק את הסכום שנקנה אז הייתי מסכם אותו כגרוע מאוד,הכדור נתקע ואז צריך לנקות את הבפנוכו שלו . דבר טוב שאני יכול להגיד עליו - שהוא מסיבי מאוד ,עמד בנפילות לא מעטות ... אני מתבלט לגבי עכברי TRACKMAN של לוג'יטק - אם האלחוטי או החוטי הרגיל. חוטי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2479 אלחוטי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3907 לא ממש מצאתי מפרט איזה יותר מדוייק ויציב אז אני מבקש את עיצתכם. השימוש הוא ממש כבד- אנימציה משחקים וגלישה. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מה דעתכם על המארז הזה http://english.aopen.com.tw/products/housing/h700-series.htm שווה משהו? ראיתי שמוכרים אותו עם ספק 350 וואט ובמראה חיצוני שלו הוא מזכיר קצת את הצ'יפטקים נ.ב. שחכתי לציין שיש לו מגש נשלף ללוח האם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדפסת+סורק+מכונת צילום+פקס LEXMARK · דגם: X74 · הפעלה קלה וידידותית בעברית · מרכז מתקדם לעיבוד תמונות: הדפסה מקצועית באיכות צילום ברזולוציה של- · 2400X1200dpi · שליחת וקבלת פקס (כולל בצבע) באמצעות מודם המחשב · צילום מסמכים ע"י ממשק ההפעלה במחשב · בקצב של 7 דפים לדקה · סריקה ישירה לפקס, ל- e-mail, לקובץ או להדפסה http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1245137 מבצע בנטאקשן 500 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי! אני לא בטוח שזהו הפורום הנכון אז מנהלים, תעבירו אם צריך. רציתי לשאול את בעלי ההגה SideWinder(בלי רטט) של Microsoft, כמה מעלות ההגה מסתובב לכל צד?
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מה כדאי??? ומה הייתם בוחרים??
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
יש לי צורב סקזי, ונראה לי שהוא גוסס, חיפשתי צורבים באתר חומרה, ובאחד מהם היה כתוב שהצורב מותאם לסקזי 3, מה זה בדיוק? ואיך אדע אם כרטיס הסקזי שלי מותאם לצורב כזה? כל מידע על צורבי סקזי יתקבל בברכה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המלצה לעכבר:1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית העכבר): 150 2. חריגה מקסימאלית (החריגה המקסימאלית - התקציב המקסימאלי אותו אי אפשר יהיה לעבור): 170 [3. כיצד אתם מחזיקים את העכבר? - כדי שנדע לתת לכם את המוצר הנוח ביותר לכם, סמנו את הצורה בה אתם מחזיקים את העכבר: Palm 4. במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר: אני רוצה לקנות את SteelSeries QCK Mini 5. בקשות מיוחדות - עכבר לימיניים / שמאליים וכדומה. אני ימני 6. מהם השימושים של הציוד שתרצו לקנות?: משחקי מחשב אני מתלבט בין MX518 לG400 שמעתי שיש בעיות שמתקינים את הדרייבר הם תוקנו ? אם לא אפשר לפרט על הבעיה ? MX518-h…
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-