עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by J.allmighty,

http://www.antec-inc.com/us/pro_details_enclosure.php?ProdID=81600# משהוא יודע אם יש את המארז הזה בארץ ? ואיפה ? הוא בדיוק מה שאני צריך :-[ Features: Stylish, durable 1.2mm anodized aluminum Swiveling front control panel - Swivels up to 45 degrees. - Connectors: 2 x USB 2.0, 1 x IEEE 1394 (FireWire, i.Link) and 2 x audio jacks. - LED temperature display with two built-in sensors Removable motherboard tray. Accomodates any ATX12V power supply 10 drive bays - Color-coordinated CD-ROM & floppy drive covers a. 4 external 5.25" b. 2 external 3.5" c. 4 internal 3.5" - Rubber mounting grommets in hard drive trays Cooling capacity: a: 1 x 120mm low speed fan b: 1…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. עכשיו אני מזמין אותה אבל אני מתלבט מה אתם אומרים מקלדת טובה . http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1851816446.htm?affID=zap או שכדי לחסוך עוד קצת ולקנות את המקלדת החצויה שחורה הזאת http://www.pandas.co.il/product_reviews_info.php?cPath=33_8_210&products_id=2870&advertisor=zap&reviews_id=782

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  3. Started by darkviper,

שלום אני די חדש פה בפורום (באתר אני קורא כמה שנים לפחות)... ויש לי מארז די סטנדרטי, הנה לינק למארז שנראה כמו שלי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_829&products_id=5353 אז עכשיו השאלה שלי היא האם כדאי לי להוסיף למארז הנוכחי מאווררים או לקנות מארז חדש? ואם חדש אז איזה????? כי שמתי עין על ה- Chenbro Mid Tower Xpider שכולם ממליצים עליו, ואההההה (אנחה) ה- Raidmax Scorpio 868 שהוא די נמצא אצלי בעדיפות ראשונה כי מקבלים איתו גם ספק כח אז מה דעתכם??? נ.ב אני לא ידעתי איפה לכתוב הודעה על מארזים אז כתבתי כאן, מצטער אם טעיתי, טוב לא נורא.

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  4. Started by TomB,

איך ניתן לגבות את הפאלם, או רק את הaddress book לכרטיס SD רגיל (לא כרטיס גיבוי יעודי)?

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  5. Started by Sifo Jen,

טוב, לאחר שהמקלדת העל חוטית השלישית שלי התקלקלה בפעם השלישית ע"י קולה שנשפכה עליה (אני מתחיל לחשוב שזהויא קונספירציה בין חברת קולה ליצרני מקלדות), אני מחפש מקלדת חדשה, בחיפושי נתקלתי במקלדת הזאת: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44&products_id=1848 עכשיוו, הקטע שהיא יחסית יותר יקרה משאר המקלדות אז הייתי רוצה לשמוע חוות דעת עליה ממישהוא שיש לו אותה לפני שאני קונה.. תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  6. ???

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  7. Started by H.I.V,

קניתי ב120 שקל ספק של 500W של חברת GYRO אני עדיין יכול להתחרט אז תגידו לי אם עשיתי משהו חכם או לא? איך החברה הזאת לספקים?

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  8. מה כדאי??? ומה הייתם בוחרים??

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  9. אני מתלבט בין מספרי מארזים : Antec 1000Amg Antec p160 Lianli Pc60 אני רוצה משהו שיחזיק המון זמן, יהיה קר! ונוח. על מה הייתם הולכים? (אשמח גם לשמוע עוד המלצות). ולגבי ספקי כוח, תיכננתי לקנות את ה- Antec truepower 430w אבל ראיתי שה- butterfly של TT בא עם Sleeving וזה עניין אותי, יש ספקים שבאים עם סליווינג אבל בלי כל הצבע וכדומה של ה- TT? תודה! אולי EG365P-VE FCA Enermex?

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  10. Started by onn_the_vy,

תנו בבקשה הצעות איך לסדר אותם.. יש את הבקר IDE על הלוח ואת הבקר IDE לא על הלוח. שניהם ATA100. הדברים שצריך לסדר..: 1 DVD *12 של אסוס 1 צורב ימאהה 40*10*16 1 סידירום אקימה * 50 הרדיסק IBM 40 GB - הרדיסק 170M - - ===>====>===> צריך המחשב יעלה כל פעם מהרדיסק אחר!!, ושזה לא יפגע לי בביצועים. כאילו שאני יבטל את הIBM המחשב יעלה מה170 מגה... עוד הרדיסק קטן של 3 ג'יגה. תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. נתקלתי בידיעה שנראתי לי מעניינת (לפחות ממעט המילים באנגלית והמספרים) והייתי רוצה שמישהו יתרגם אותה בבקשה או לפחות יכתוב את הנקודות המרכזיות בידיעה. תודה מראש. השמרתי את הידיעה פה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Bah_gots_pIII_450,

לא יודע אם כבר הפצתי את זה בעבר, אבל יש לי Sb live Value עם יציאה דיגיטלית שלא שווה כלום. אני נואשות ליציאה אופטית, וכדי לקבל אחת לכרטיס שלי תעלה מינימום של 500 שקל. (live drive) שזה לא מתקבל. למישהו יש פתרון? אולי כרטיס קול אחר עם יציאה אופטית?

13. אחד הכרטיסים של הסדרה הוא בעל 270mhz core !!!!! ו 500mhz memory והוא יעלה רק 190$. יש אפילו מהירויות יותר מדהימות אבל אין פירוט צחירים. זה נשמע לכם הגיוני ששניה אחרי שהוציאו סדרה חדשה, יוציאן עוד אחת ?! תחשבו על איזה מהירויות אפשר להגיע ב אובר קלוק...

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  14. Started by eyal,

יש לי מצלמה שקיבלתי במבצע והיא מחברה לא מוכרת ולאחרונה קניתי מחשב חדש והדרוורים מתאימים רק ל2000 ולא מצאתי את האתר של החברה המצלמה עבדה בסדר גמור היא מצלמה מצוינת :(

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  15. Started by 1_Nike_1,

I want to install the laser lens cleaner, but I don't know whatever I should do so considering my terrible CD drive (BTC x24). My problem is that my CD refuses to play audio CD disks, and it starts to stammer after a few minutes of playing. If I try to play the CD manually, by pressing the play button, it works well, but if I try to play it automatically - via some audio software - the stammering continues. What do you suggest?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by DJO,

מעניין אותי לדעת, כל הפרסומות שאני רואה הם רק עם אינטל, AMD מייצרים גם מעבדים למחשבים נישאים?

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  17. Started by shimon23,

ברשותי בכרטיס הנ"ל ואני לא מצליח להשתמש באופציית ה tv out. אם מישהו מבעלי כרטיס זה הצליח להשתמש באופציה זו? אם כן , איך?

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  18. Started by Ibrow-Now,

מי היבואנים של אפסון בישראל ?

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  19. Started by Boomer,

שוכרים את הבעיה שלי? טוב אני אזכיר לכם בקיצור: כאשר משחקים טוענים, הרבה פעמים ה-WIN XP מביא מסך כחול כזה ואז עושה Restart. זה גם קורה לפעמים כשמנסים לכבות את המחשב או כשאני מעתיק משהו. (זה קורה הרבה יותר פעמים במשחקים) בקיצור, הגעתם למסקנה שזה או בעיה עם הכרטיס מסך - Radeon 8500 של Palit/Xpertvision - או שזאת בעיה של הזיכרון. עדיין לא החלפתי אף אחד מהם... בקיצור, בשלושה ימים האחרונים התחילה בעיה עוד יותר מוזרה: פעם בשלוש פעמים (בערך) שאני מדליק את המחשב, עושה Restart או שה-Win עושה מסך כחול ו-Restart, כשה-XP אמור לטעון את עצמו (מסך כזה שכתוב WIN XP עם פס כחול שזז) הוא פשוט לא עושה את זה. כל מה שאני רואה זה מסך ריק לגמרי. אז אני צריך פשוט ללחוץ על reset. אחרי ה-reset הוא כ…

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  20. Started by ntl,

בבקשה תעזרו לי, זה חשוב

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אבל אני רוצה לקנות לחבר שלי מחשב ואם אני לא אעזור לו הוא יקנה פנטיום 4 עם SDRAM אז איך הכרטיס GAINWARD Geforce III CardExpert TI-500 **NEW** שיש בלמיר? גיינוורד הם חברה מצוינת בעקרון אבל המחיר יחסית נורא זול 221$ ושאר המחשב שאני רוצה לקנות לו (פחות או יותר): AMD XP 1.6Ghz 266FSB Case:ATX 300W, 2-Fan H.D: Maxtor 40Gb 7200rpm ATA133 MEMORY: Kingston DDR 256Mb CdRom: Samsungx52 FDD: Floppy 1.44Mb 128Bit Sound & SPK 300w Modem 56K V92 Quantom Keyboard Genius Mouse Scorle משהו בסגנון הוא רוצה מחשב בסביבות ה4K בלי מסך וזה יוצא סבבה עם הגיינוורד

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  22. איזה כרטיס מסך יהיה יותר טוב? הג'י פורס 3 טיטניום 200 או ג'י פורס 4 mx הכי טוב??? ??? ??? ??? ??? ??? :AR15:

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אורח athlon

טוב, כמו הרבה אנשים, גם אני קראתי את הכתבה של Tom's hardware על הג'יפורס 4, ונחמד היה לראות את הפיטשרים החדשים של הGeforce 4ti, והשיפור שהוא נותן בביצועים לעומת כרטיסים קיימים. כמובן, שאנשים שיש להם כרטיסי מסך מהחצי שנה האחרונה לא בדיוק זקוקים לכרטיס הזה, אבל מי שבקטע של שדרוג כרטיס מסך ישן, מן הסתם ישקול את סדרת הכרטיסים האלה בחיוב. בעיקר את הTi4200, היות ובסדרת הTI של הג'יפורס 4 אין שום הבדלים למעט מהירויות שעון, שאפשר, כמו בכל המקרים הקודמים, לצמצם ע"י אוברקלוק קל. לגבי יציאתו אל הג'יפורס ,4 אין לי בעיה בכלל, כי בסה"כ המטרה של nVidia היא לעמוד בהבטחה שלה ובכל חצי שנה להוציא משהו חדש לשוק, גם אם מדובר בסתם שיפור של סידרה ישנה(מה שקרה עם הג'יפורס 3), ולמעשה יוצא שכל שנה …

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  24. Started by DAN,

יצרן אחד שמייצר לשני חברות המארזים המובילות בעולם: http://www.chieftec.com/products/products.htm כן כן זה בדיוק האנרמקס והאנטק שאתם כל כך אוהבים לקנות ביוקר !!!! דן

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  25. שלום כבר הרבה זמן שנאי חושב על כונן די וי די למחשב אין לי שום ידע בקשר לזה , אתם יכולים לתת לי את הכונן הכי טוב בסביבות 450 שקל? תודה

• 5 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים