ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
רציתי MX518,ואבא שלי אמר שהוא לא מצא(מעניין מאוד שאזל...)אבל הוא חשב עלי והביא לי MX1000(אני יכול להגיד שאני "מאושר"....) אני גיימר מאוד מאוד רציני,הולך להמון LANPARTIES,ומשחק FPS בעיקר,העכבר הזה ידוע כאחד עם שם רע מאוד למחשקים,יש דרך כלשהיא לעשות משהו איתו???
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Razer DeathAdder - עכבר הדגל החדש של יצרנית העכברים האמריקאית, בעל עיצוב דומה ל-IntelliMouse Explorer 3.0, מה שכבר מהווה פלוס גדול מאוד, ומפרט טכני מרשים ביותר שכולל שימוש בחיישן אינפרא-אדום מתקדם, יציב, וטוב בהרבה מהחיישן האופטי ובטח שמהלייזר, והופך את ה-DeathAdder לעכבר בעל הביצועים הטובים ביותר בשוק העכברים כרגע, תוסיפו לזה עיצוב מרשים, אלגנטי, ונוח מאוד ותקבלו את העכבר שאף גיימר לא יכול לוותר עליו. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_1586&products_id=18955 מומלץ בחום, אבל אזהרה - העכבר הוא דיי מסובך להתקנה וצריך לדעת מה אתם עושים כי אם לא הוא פשוט יהרס ותאלצו לשלוח אותו בחזרה לפאנדס ולקבל עכבר חדש. מי שבוחר להזמין - http://www.razersupport.com/ind…
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אמממ , שלום לכולם . רציתי לדעת מהו העכבר לגיימרים (בעיקר משחקי יריות מגוף ראשון) הכי טוב שיש כיום - אין לי עדיפות לגבי חוטי או אלחוטי - העיקר הכי טוב מבחינת הכול , ומהו הפאד הכי טוב שיש שוב בשביל גיימינג (ללא התחשבות במחיר) .
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלוםם אני כנראה רוצה לקנות עכבר טוב אופטי לא אלחוטי לפי מה שהבנתי העכבר שלמעלה הוא העכבר כרגע הכי מומלץ זה נכון?
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
לא צריך משהו עצבני מדי, עכבר למשחקים לייזר, אני מעדיף לוגיטק, אבל גם משו אחר יתקבל אם הוא טוב אפשר חריגות מהתקציב אבל לא יותר מדי (אפשר נגיד 200..) אה וחשוב שיהיה לו עוד 2 לחצנים (לפחות) בצדדים של העכבר כבר התרגלתי...
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אחרי שהמנקה דפקה לי את העכבר שקניתי בזמנו ב 120 שקל בתור סט מקלדת וערכר אלחוטיים של מייקרוסופט הכפתור ימני בקושי מגיב וזה מעצבן אותי מאוד אני צריך המלצה לאיזה עכב טוב לגיימינג כבד מאוד או סט מקלדת + עכבר (המקלדת ישיש לי בסדר ) תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי בדיקות וחיפושים וקושי בלהיפרד מהעכבר הקודם שלי (Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0) הצלחתי למצוא באייבי מישהו שמוכר את המוד שלא בגירסה חדשה באייבי.. היום הוא הגיע..=] זה הרגיל הישן.. וזה החדש המוד: =]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והעכבר והמקלדת לא נכבים לאחר כיבוי של המחשב . העכבר והמקלדת עובדים במחשב אחר ! מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי בעיה בעכבר, העכבר הוא אופטי של מיקרוסופט. אני בקרוב אמור לקבל עכבר חדש (עוד שבוע שבועיים) אז עד אז חבל לי לקנות חדש. הבעיה היא כזאת, העכבר פשוט מפסיק לעבוד בשלם מסויים. האור האדום שלו נכבה וסמן לא זז. אני מנתק אותו מהUSB, מחבר מחדש..חוזר על זה כמה פעמים בחיבור USB אחר כל פעם והוא חוזר לעבוד לכמה דקות. למישהו יש רעיון איך אני פותר את זה? ניסיתי להשתמש בממיר הזה לעכבר, מן דבר כזה עם כניסה לUSB וחיבור לכניסה הירוקה של העכבר במחשב..אבל לא עובד. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שבת שלום חברים! ראשית כל הכבוד על ההתנדבות המבורכת שאתם עושים כאן בעזרה, עצה ושיחה עם כל המתענינים והזקוקים לפתרונות בתחום המחשוב. אני תמיד אומר יום יבוא ויהיו פורומים כאלה לכל תחום גם לאיך מתקנים את מכונת הכביסה שהתקלקלה, כדי שגם עקרת הבית תוכל לקבל עזרה ולא רק עסקני כונני מחשב למיניהם כמוני.. שאלתי היא : 1. יש לי עכבר Microsoft Basic Optical Mouse 1.0A. עם חיבור USB כמובן. 2. האם גם אתם נתקלים במצב בו את ם מפעילים את המחשב שלכם (שהיה כבוי), וכשהוא מגיע לוינדוז העבר פשוט לא מזיז את הסמן. העכבר פשוט לא מתפקד, וגם אין אור אדום שזוהר תחתיו....ואז אתם מוציאים את ה USB של העכבר מהמחשב ומחברים שוב....ואז הוא קם לתחיה. 3. האם יש פתרון? אולי דריבר יעזור? למה פעם כן זה …
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה קניתי אתמול לוג'יטק G9X ופד razer megasoma לאחר שמפד בד רק אכלתי חרא (אבקקקקקק) השתמשתי וכו', באמצע משחק אני חושב קצת הוזזתי את הפד ופתאום העכבר לא קולט אותו שאני מוזיז אותו עליו ניסיתי על דברים אחרים והעכבר קולט מצויין, אני חושב ששנייה לפני שזה קרה הפד זז קצת על השולחן מה לעזאזל הגורם לבעיה פה? באיזה פורום אחד היה כתוב שאולי יש אבק על העינית שלא רואים אבל עשיתי מלא פעמים פו וזה לא עוזר אני ממש מבואס
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עכבר Microsoft Explorer 1A, הוא שבק חיים בפעם השנייה, מגעים רופפים וכבר קשה לתקן אותו עוד פעם. בהזדמנות זו אני אציין שלאחר שפתחתי את העכבר הזה, אני מאוכזב מאוד מאיכות הרכיבים שלו, איכות ירודה ביותר, וזה עוד מחברה כמו Microsoft שגובה כל כך הרבה כסף על דברים שהיא מוכרת רק בזכות השם. בקיצור לנושא אני רוצה לקנות את העכבר Logitech MX510 (מין הסתם העכברים של Microsoft הם לא אופציה מבחינתי לאחר הניסיון שלי איתם), ראיתי אותו דרך זאפ בנועה מחשבים ב-160 ש"ח, זה מחיר טוב? מה אתם אומרים? איך לעומתו ה-Razer Viper ב-170 ש"ח? אני לא משחק יותר מידי ב-SHOOTERS, פה ושם, גם לא יותר מידי משחק באסטרטגיה. זה די מתחלק לקצת מכל דבר.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר חוטי שיהיה מדוייק ונוח ואני לא יצטרך פד של אלף שקל בשביל שיהיה לו נוח.. שיסתפק במה שיש.. יש לי כרגע את האופטי של מיקרוסופט, גירסא שניה ה optical whell mouse שעולה 80 שקל... הוא מתחיל לעשות פאדיחות ולקפץ על המסך ולא להיות נוח בגרוש.. לא בא לי להוציא 500 שקל על עכבר זה נראה לי בזבוז רצחני וחסר סיבה מה ההמלצה שלכם? דרך אגב חשבתי על ה rev3 אבל כמעט ואין להשיג אותו בארץ..
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי עכבר לוגיטק מדגם V450 וכשאני מחבר את המודם שקיבלתי בסלקום(ZTE MF636), לעכבר מתחילות פתאום בעיות קליטה, והוא זז לאט ובקרטוע, הכפתורים פעם עובדים, פעם לא... פרט למאריך USB למודם, יש לדעתכם עוד אפשרות ? או שאם הבעיה נגיד בתדרים האלחוטיים או משהו כזה, האם עכבר אחר יעבוד יותר טוב ?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
בזמן שאני על המחשב העכבר מתנתק לכמה שניות (הUSB או החיבור או משהו כזה) וחוזר. יש לכם מושג אולי אם יש איזו אפשרות לתקן את זה? (מדובר בG500) אם אין שום דרך אז אני אשמח אם תציעו לי עכבר חדש לקנות בסגנון המבנה אחיזה של G500 (עכבר עבה ונוח לאחיזה). התקציב לא מפריע לי. תודה רבה,דימה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם עכבר אופטי של חברת Colors (אם זה אומר לכם משהו). הסמן של העכבר התחיל לאחרונה להיתקע לי. כשהסמן נתקע אז גם יש beep מהמארז. ניסיתי כבר להוציא את הכבל ולהכניס שוב, וזה עזר רק קצת, ואז נמשך אותו הדבר. היום זה הגיע לשיא שכמעט כל הזזה שנייה של העכבר גורמת לתקיעה שלו. זה גם פעמיים הגיע למצב שאני לא יכול להזיז את הסמן בכלל. יש לציין שכל שאר הדברים עובדים בסדר ושום דבר אחר לא נתקע. איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי עכבר אופטי לבן של מייקרוסופט.. בטח כולם מכירים. בקיצור,המקש השמאלי עושה בעיות.. כשאני לוחץ על משהו אחד עם המקש השמאלי,הוא לא נלחץ. רק בלחיצה שלישית זה נלחץ. פתחתי את העכבר וניקיתי אבק,לא עבד. מה לעשות? עריכה: פרט חשוב,העכבר בן 9 חודשים.
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
העכבר מפסיק להגיב כשאני לוחץ על משהוא שום דבר לא קורה אבל העכבר כן זז כשאני מעביר את המחשב להמתנה ואז מחזיר אותו זה מיסתדר וקורה שוב אחרי כמה זמן מישהוא יכול לעזור ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי mx518 כבר שנתיים בערך, אבל עכשיו הוא מתחיל לעשות פאשלות, כבר איזה 3 חודשים הוא פשוט מתכבה באמצע המשחק, ואני צריך להוציא אותו מה usb ואז להחזיר כדי שהוא יפעל. זה גם קורה על ה ps2 אז אני כבר לא מבין במה הבעיה... להחליף עכבר בקיצור? :>
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
היי קניתי לאח שלי לא מזמן עכבר MX110 בבאג. היום הוא פשוט הפסיק לעבוד (ניסינו להחליף סוללות\לחבר במחשב אחר) . יש עליו עוד אחריות אבל לא נראה לי שהם כבר מוכרים את הדגם הזה.. מישהו יודע מה הנוהל של מימוש האחריות במקרה זה?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
לצערי העכבר הנאמן שלי (MS IntellyPoint Explorer הראשון שיצא) חבל אני צריך עכבר חדש מה אני צריך בעכבר? הדבר הכי חשוב הוא שיהיה נח ליד אחרת אני משתגע. יש לי אצבעות ארוכות הדיוק לא עד כדי כך משנה לי. שיהיה חוטי שיהיו לו כפתורי back וforaward. שלא יהיה צבעוני התקציב לא מאד מוגבל. אני מעדיף בסביבות ה200 ש"ח אני מעדיף לקנות באופיס דיפו ואני מוכן להוסיף 50 שקל בשביל זה אז אם אתם יודעים את המחירים שלהם תגידו... עוד משהו שמהווה בעיה הוא שאמרו לי שלא לכולם מתאים עכבר מסוים. נגיד אמרו שהMX500 לא נוח לחלק מהאנשים. אז חשבתי על הMX500 (לא 510 הוא סתם מכוער. אם כבר מדברים על זה אז רמת הדיוק באמת גבוהה הרבה יותר משל הMX500? שווה את הכסף?) השאלה היא האם הוא יתאים עוד עכבר…
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קמפיין מימון חדש של יצרנית הציוד ההיקפי Mionix מבקש ליצור את עכבר הגיימינג שיעקוב אחר המדדים הבריאותיים שלכם תוך כדי משחק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a2%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%a9%d7%99%d7%a9%d7%9e%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי MX500 לא חדש כן אני יודע,יש לי בעיה כאשר לפעמים הכפתורים שהגדרתי בלחצנים פעם עובדים ופעם לא עובדים,וגם לפעמים הכפתור השמאלי צריך ללחוץ 50 פעם עד שנפתח משהו ולפעמים לא... לא יודע מה קורה פה, אגב גם התקנתי מחדש את הדרייבר לא עזר. X: מה כדאי לעשות? אני לא גיימר בנשמה ואני לא צריך משהו יותר ממנו מקס' 518 וגם לא בטוח רק בתנאי שאין מה לעשות אני לא מחפש לשלם סתם
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-