ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
A friend of mine bought this case and he really wants to use the front USB connectors. Problem is that unlike most USB panels the cable here is split into 8 little wires titled with stuff like D+, 5+ and a couple more and due to this I have no idea how to properly connect it to the board (Asus A7V333). I could really use a guide or an explanation on how to connect this. Thanks in advance
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מקודם מחקו את ההודעה לא יודע למה היי אני חדש פה וקוראים לי שלום, אני בן 18 ואני ממש אלוף במחשבים! יש לי WINXP שקניתי מהטכנאי ב 450 שקל במקום ב900 כי הטכנאי הוא חבר שלנו והוא עושה לנו הכל זול והוא אמר שזה ממש יקר ואני מאמין לו עכשיו משהו מוזר........... על הדיסק כתוב office depot ובשורות WINXP בכתב של תוש........ אני לא מבין למה מייקרוסופט עושה ככה... טוב יש לי בעיה אחרת.............. כל הזמן התפר יט התחלה ננעלת למרות שאני משאיר אותה פתוח נו אתם יודעים שאני עושה נעל תפריט התחלה שזה למטה וזה כל הזמן ננעל למרות שאני עושה שזה ישאר פתוח............הטכנאי אמר שהוא יודע איך לתקן את זה והוא אמר שזה עולה 150 שקל והוא תיקן לי ושילמתי לו אבל אחר כך זה חזר.................הוא א…
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, החלטתי סוףסוף לשדרג גם את הספק הג'נרי שלי עקב הספק גבוה של כל המחשב שהספק הג'נרי הנוכחי פשוט לא עומד בו ראיתי את ה Thermaltake TT420APD 2-f שעולה 365 ונראה טוב וכולל הגנה וישור מתח, נראה טוב אלא אם כן יש משהו אחר בסביבות ה400 ש"ח פלוס מינוס אמין וחזק תודה
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי קניתי מהאתר של פנדס את המארז של ציפטק השחור הענק כולל חלון רציתי לדעת עם זאת הייתה בחירה נכונה והעם הוא מגיע עם חור בחלון למאורר המארז עדיין לא אצלי אך צריך להגיע במשלוח....
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני רוצה לקחת ספק ישן ( AT ) ולהשתמש איתו בלי לחבר אותו למארז או ללוח אם, רק לחבר מתח ולעבוד איתו. איך אני אני עושה את זה ?? (איזה חוטים אני צריך לקצר ?? ) כשאני מחבר אותו למתח הוא לא פועל . . .
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם. היכן אפשר לרכוש מארז יפה זול ואיכותי?? ועוד שאלה: משהו מכיר את הCHENBRO-XPIDER??? הנה הוא בכתובת הבאה: http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/chenbro_2.html היכן אפשר להשיג אותו וכמה הוא עולה?? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
בהמשך לזה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=50002;start=msg450843#msg450843 אני מעוניין במצלמת רשת עם מיקרופון בתקציב של כ 150 , תודה
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מדפסת+סורק+מכונת צילום+פקס LEXMARK · דגם: X74 · הפעלה קלה וידידותית בעברית · מרכז מתקדם לעיבוד תמונות: הדפסה מקצועית באיכות צילום ברזולוציה של- · 2400X1200dpi · שליחת וקבלת פקס (כולל בצבע) באמצעות מודם המחשב · צילום מסמכים ע"י ממשק ההפעלה במחשב · בקצב של 7 דפים לדקה · סריקה ישירה לפקס, ל- e-mail, לקובץ או להדפסה http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1245137 מבצע בנטאקשן 500 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בעיקרון הוא צריך להפעיל מחשב עם ספק גנרי של 400W (בקרוב ספק 480W של TT), מסך מאג 19 (לא חובה), סוויץ ומודם ADSL. לא יזיק אם יהיה לו גם הגנה על קו טלפון ורשת ראיתי כל מיני דגמים של advice אבל לפי מיטב ידעתי יש להם רק 2 שקעים ואני צריך 3-4. יש אפשרות לחבר להפ מפצל ואם זה מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף מארז. אם אני עכשיו מחליף מארז, אז אני יחליף הרי למארז שמקרר יותר טוב. אז גם המטמפרטורה של המעבד תרד לי או רק של המחשב עצמו (הלוח אם וכל החלל בפנים)??? איזה מארז אתם ממליצים לי בערך ב 400 שקל? לא צריך ספק. עם חלון עדיף
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חושב על לקנות את הIPOD החדש בעוד איזה 3-4 חודשים אבל מה? אין לי USB2 יש לי רק 1.0 במחשב... :-[ רציתי לדעת האם אני יכול לקנות את הכרטיס הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_39&products_id=310 ושתהיה לי מהירות של USB2 זה אפשרי? תודה מראש! נ.ב הכרטיס הזה טוב?
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
כך שבלחיצת כפתור אוכל לעבור ממחשב אחד לשני האם התקן כזה הינו יקר? אני מקוה שזה הפורום הנכון אם לא סליחה תודה לעוזרים נעם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אל פסק חדש של Advice מדגם PR750 לאל פסק יש חיבור COM למחשב לניטור של המתחים ומצב הבטריה הבעיה שלי היא כאשר אני מנתק את האל פסק מהחשמל ה-Battary level ישר קופץ ל-60 אחוז ומשם מתחיל לרד בקפיצות של 2 אחוז. למישהו יש אל פסק של אותה חברה ויכול לבדוק אם גם אצלו זה ככה או שיש לי תקלה באל פסק?
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי! אני לא בטוח שזהו הפורום הנכון אז מנהלים, תעבירו אם צריך. רציתי לשאול את בעלי ההגה SideWinder(בלי רטט) של Microsoft, כמה מעלות ההגה מסתובב לכל צד?
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המחשב החדש שלי בpch לפני כמה ימים והוא צפוי להגיע בערך עוד 7-8 יום. בכל מקרה, המארז שהולך להיות לי הוא סופרטאלנט, ואני רוצה לדעת אם יש בו מקום לשים עוד מאוורר (מאוורר שמוציא צבעים שקניתי יחד עם המחשב), וגם אם למישהו יש את המארז ויכול לתת ביקורת עליו.
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי, יש פה מישהו שיש לו את המארז הזה? אם כן בבקשה תן התרשמות כללית (איכות בניה, קירור, נוחות, מראה, הספק שבא איתו....) ואני אשמח גם לתמונות. תודה!
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש מצלמה דיגילית איכותית (אמרו לי 4 מליון פיקסלים זה מה שווה כיום) משהו בתקציב 2000 עד 3000 לכיוון ה-2000 משהו לשימוש ביתי טיולים וכו' משהו שיחזיק המון זמן, חיבור למחשב כמובן וכל האפשרויות המתקדות (וכמובן איפה לקנות את זה, עדיף באיזור תל אביב והסביבה) תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
בגלל התדרים ששתי המכשירים עובדים בהם? או סיבה אחרת? כי צילמתי קטע מסרט עם המצלמה הדיגיטלית sony cyber shot dsc p72 יש לי מסך lcd tft אם זה משנה.... שמעתי שזה הורס את המצלמה האם זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני ממש נואש לדעת, מכיון שאני קונה מחשב...ואני חייב 2 מקומות לכונני דיסקטים...אחד לפלופי ואחד לפאנל של הוולקנו 12 באתר הרשמי רשום 2 גלויים ו-עוד אחד מוחבא...אבל בתמונה מצאתי רק אחד...? המון תודה!
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
קיבלתי במתנה מצלמה דיגיטלית מסוג VIVITAR. מישהו יודע מה השווי של המצלמה. כמו כן אני רוצה לשדרג אותה אבל עד סכום של 500 ש"ח. יש למישהו המלצה על מצלמה בסדר גודל הזה שנותנת ביצועים סבירים??
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
חברה בבקשה תמליצו לי על מארז מתאים למודינג ואובור קלוק רציני (גדול אפשרות לתוספות בעתיד) עד 800 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי להשוות ולבחור בין שתי המארזים הבאים: 1. http://store.coolmaxx.com/coolmaxx/sc868wand42p3.html 2. http://store.coolmaxx.com/coolmaxx/trblwi35wi.html בבקשה תגידו לי מה יותר משתלם מה יותר טוב מבחינת איורור, ביצועים, למי יש ספק יותר טוב ואיכותי ובכלליות מה אתם הייתם לוקחים. ואם מישהו יודע גם כמה יעלה לשלוח את זה לארץ עם מסים והכל אז בקשה תגידו גם. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי היי, אממ אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית בתקציב של כ1000-1200 ש"ח עם זום אופטי ולפחות 2 מגה פיקסל. רציתי לדעת על מה אתם ממליצים. (חשבתי על canon a60, fuji finepix a303)... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב הזה (PENTIUM II) הכל עובד רק אין לי ספק בשבילו, אני לא יודע איזה אני צריך, כיוון שיש לו רק טור אחד של החיבור הזה שנמצא על הלוח אם (במקום 2 חיבורים שיש במחשבים החדשים יותר). האם ניתן אכשהו לחבר ספק "רגיל" של PIII\PIV עם החיבור השל שני הטורים רק לטור אחד יש בלוח, או שצריך לקנות אחד, רק א י פ ה ? תודה לעוזרים\מגיבים\ולכווולם :-\
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-