עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by יהושע,

יש לי מדפסת לייזר All in One, של HP. התוכנה הסתבכה וניסיתי לעשות Uninstall כדי להתקין מחדש. משום מה ההסרה לא מצליחה. כשאני מנסה להתקין מחדש הוא לא מסכים כי הוא מזהה את ההתקנה הישנה. ניסיתי את ה Uninstall שמגיה עם ההתקנה (4 שלבים במסך DOS) וגם זה לא עזר. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Bear Cub,

יש לי מצלמה דיגיטלית (שמוקלטת על קסטות) ואני מעביר את הסרטים למחשב דרך כבל DV-in אני חושב. רציתי לשאול אם איך קוראים בדיוק לכרטיס הזה, ואם אתם ממליצים על דגם או חברה מסוימים (כי אני הולך לקנות מחשב חדש). תודה.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  3. Started by shloosh,

כרגע אני עם המחשב שבמפרט ואני מעוניין להעביר את המחשב למארז קטן כמו shuttle או איזה HTPC אז אני מחפש מארז שיתאים לכמה שיותר חלקים מהמחשבים הנוכחי. מה בדיוק הפרוצדרה? מה אני יכול להעיבר? מה צריך להחליף? תודה על העזרה!!

• 11 תגובות
    • 941 צפיות
  4. Started by moris,

היי! יש לי מארז קטן "מיני" עם חומרה פנטיום 2 או 3 בתוכו השאלה שלי האם יתאים לו מארז של פנטיום 4 ATX להעביר אליו הכל . אני שואל מבחינת מידות וכאלה... תודה!

• 4 תגובות
    • 449 צפיות
  5. Started by yotam.m,

אני מקווה שהנושא קשור לפורום לא מצאתי פורום טוב יותר... יש לי פאלם פיילוט palm m515 ורציתי לדעת האם אפשר להעביר את כל אנשי הקשר באוטולוק אקספרס אל הפאלם ראיתי מישהו שעשה את זה רק אני לא יודע איך... נתקלתי בזה ששתי הפורמטים הם שונים של ההאוטלוק זה pst ושל הפאלם זה aba אם מישהו העביר פעם או יודע איך להעביר ויכול לעזור... תודה לעוזרים!!! סליחה על הדאבל פוסינג לא שמתי לב!

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  6. Started by IMT,

לשכן שלי יש מחשב מבוסס פנטיום1 (לא ידועים לי עוד פרטים). הוא השיג מחשב פנטיום 2 שלם, רק חסר ספק. האם אני יכול להעביר את הספק מהפנטיום 1 ל- 2?

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  7. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לחבר שלי מכשיר PSP של סוני גרסא מעודכנת 2.5 יפני והוא לא מצליח להעביר סרטונים על הכרטיס 32 מ"ב שמגיע איתו, ז"א פיזית אפשר להעתיק את הסרטים על הכרטיס אבל אי אפשר ליראות אותם על הPSP עצמו... מה הוא עושה לא בסדר? לאיזו תיקיה או דרך מה הוא אמור להעביר את הסרטונים?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  8. אני לא מצליח להעביר קבצים למכשיר וממנו, האם אני צריך איזה שהיא תוכנה בשביל זה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by beeper,

אני חייב באופן דחוף להעביר איזה טראק מממיני דיסק של סוני שיש לי... חיברתי הכל ודרך תוכנה העברתי קובץ אבל הוא בפורמט OMA לפי החיפוש בגוגל שום דבר לא עזר לי... מה אני עושה בדיוק? אני הופכים אותו לWAVE\MP3?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  10. Started by eytan243,

מה הציוד שאני צריך כדי להעלות שיעור באון ליין באיכות גבוהה ועם סאונד ומה עלי לעשות כדי להעלות לרשת כלומר להתארח באתר כלשהוא או כל דבר אחר ?

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  11. יש מצלמת וידאו דיגיטלית של SONY DCR-PC101E את המצלמה קיבלתי בלי דיסק התוכנות כך שאין לי תוכנה שבעזרתה אני יכול להעביר את התמונות ה"רגילות" מה - MEMORY STICK למחשב. את המצלמה אני מחבר למחשב עם חיבור ILINK. יש לכם רעיון איך להעביר את התמונות ב"מכה אחת" מהמצלמה למחשב?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by avihay,

אל תשכחו לקחת בחשבון: מחיר, ביצועים ויציבות.

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  13. תחנה שולחנית עם כרטיס הדגל הנוכחי של NVIDIA וקירור מים במעגל סגור יוכלו להעניק כוחות על גם למחשבים הניידים הקטנים והצנועים ביותרלכתבה

14. Started by Boomer,

יש בבית שלי מחשב עם מסך LCD - LG 575MS. הוא תומך ב-Refresh rate של 85hz. אני עובד על 600*800 עם 85hz והעיניים כואבות מאוד במיוחד במשחקים. אני משחק במחשב הזה כשאני משחק ברשת עם עוד מישהו. מישהו יודע במקרה למה זה ככה? כי באותו מחשב עם מסך שהוא לא LCD אין שום בעיה. הכרטיס מסך לא משהו אבל הוא של ATI כך שיש לו פילטרים מצויינים - XPERT 2000 Pro.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by HeLg,

ישנם סוגים של מחשבי HP שניתן להחליף להם את הפנאל האחורי. איך קוראים לזה ויפה אפשר לרכוש את זה? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  16. או שיש עכבר אחר שעדיף עליו..? קראתי פה שהוא נחשב כהכי מומלץ זה נכון? איפה אפשר להשיג אותו במחיר הכי נמוך?

• 30 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by omer_xd,

שלום בירצוני לירכוש עכבר של g7 למחשב האם משיהו ממליץ עליו והאים יש לו ביצועים קורבים ואו דומים לG5 יש לי G5

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by lmlm,

העכבר G9 (נראה נוח בטרוף ) המקלדת G15 לגיימרים העכבר והמקלדת יעלו 99$ כל אחד ויגיעו לחנויות בספטמבר. למידע עליהם: http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=36375

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  19. שלום לכם.. קיבלתי את העכבר הנ"ל עם הערכה האלחוטית של לוג'יטק (Logitech Optical Cordless Desktop). ושמתי לב שהאור בעכבר לעלום אינו נחבא... כלומר הוא כל הזמן נשאר עם פולסים קצרים כאלה ואף פעם אינו נכבה לגמרי.. עכשיו כבר החלפתי את הבטריות פעמיים בתקופה של בערך חודשיים, ודווקא השימוש בו לא היה אינטנסבי במיוחד.. השאלה שלי היא - האם לעוד יש ניסיון איתו והוא אמור להמשיך ולהישאר דולק ככה במקום לכבות את העכבר לאחר תקופה מסויימת של חוסר פעילות ובכך לחסוך חיי בטריה. לדעתי זה הגיוני אם הוא היה מכבה את עצמו לאחר 5 דקות של חוסר פעילות.. לא?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ElemenTal,

היי, יש לי את העכבר MX518, יש לי אותו יותר משנה בערך והוא התחיל להתנתק לי, פשוט מפסיק להגיב. בהתחלה זה היה פעם ב... וכאשר זה היה קורה האור של העכבר היה מתכבה, עכשיו זה קורה די הרבה כל כמה שעות והאור של העכבר לא מתכבה, ועכשיו באתי לשחק באיזה משחק והוא התחיל להתנתק כל איזה חצי דקה פשוט פעם אחר פעם הוא מתכבה !!! הוא מחובר אצלי ב USB, אז חברתי אותו עם מתאם לחיבור הרגיל של העכבר אבל הבעיה נמשכה. אני עוד לא בדקתי אותו על מחשבים אחרים או לנסות לחבר עכבר אחר למחשב שלי, אני אנסה את זה אבל בינתים רציתי לדעת אם משהו יודע מה זה יכול להיות ? עריכה: טוב בדקתי עכשיו עכבר אחר על המחשב שלי ואיתו לא היו שום בעיות גם לא במהל משחק !! ושלי במחשב אחר לאומת זאת בכלל לא עבד.. או שבכלל הוא לאהתחי…

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  21. קניתי מחשב נייד, בהתחלה כשחיברתי אליו את ה עכבר הוא עבד. אבל אחרי חצי שעה הפסיק לעבוד כך שכנראה זאת לא בעיית דרייבר כי אם כן אז זה לא היה עובד מההתחלה, חשבתי אולי יש התנגשות בין עכבר הנייד עצמו המגע, לבין העכבר החיצוני אבל ניסי להסיר ולהתקין מחדש דרייברים ולבטל אחד מהם ללא הצלחה. הסוללות בסדר יש לי וינדוז 7 ו DELL STUDIO 1555

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לעוזרים. אני צריך לבחור בין עכברים, ויש באפשרותי את העכבר האופטי אלחוטי של TEAC: (+מקלדת לוג'יטק פרו שחורה) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3500 או את הסט האלחוטי של microsoft : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=392 תודה MORIEL.

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  23. קוראים לו Explorer משהו...

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by נומאד,

אני מעונין לרכוש עכבר אופטי במחיר של עד 350 ש''ח, עד העכבר הנוכחי השתמשתי בעכברים שעלוה לי 25 שקלים, אין לי תלונות על שום דבר, חוץ מהליכלוך שהורס אותם לאחר כמה חודשים. מכיוון שאין לי ניסיון רב איתם, אני פונה אליכם. אודה לכם על התשובה.

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  25. Started by generalA,

I'd like a know about that mouse if it worth the price i got (192 NIS) & if he really takes less battarie power then the old version of he?... http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=22&pcid=f918997d-8a10-49a2-86d4-350fc658f447&type=ovr Sorry.. don't know how i make an hyperlink here...

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים