עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ktanta harta,

מה דעתכם על המארז הזה http://english.aopen.com.tw/products/housing/h700-series.htm שווה משהו? ראיתי שמוכרים אותו עם ספק 350 וואט ובמראה חיצוני שלו הוא מזכיר קצת את הצ'יפטקים נ.ב. שחכתי לציין שיש לו מגש נשלף ללוח האם

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by dr_hofman,

האם זה משנה איזה חברה אני קונה?

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  3. Started by Dark-Ninja,

יש לי ספק 400W של HEC , כל המתחים מאוד יציבים והכל רק שיש לי בעיה אחת חמורה מאוד! במתח של מינוס 12V אני מקבל 6.8V !! איך אני מסדר את זה? איזה בעיות זה יכול לגרום שיש לי מתח נמוך מאוד?

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  4. Started by .AloN,

נאמר ופרצו למחשב שלי, האם הפורץ יוכל לראות מה קורה במצלמת האינטרנט שלי ? והאם יש דרך לכבות את המצלמה ??? (אין כפתור כיבוי עליה). תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Cyber-Wire,

...שמשווק בארץ. כן, זה עוד ריפאוף של צ'יפטאק דרגון, אבל לא אכפת לי. יצרן: Chenming באמריקה: Aspire USA אבל, בניגוד לכל מדינות העולם, חיפשתי וחיפשתי, ולא מצאתי יבואן או משווק שמוכר אותו. אם ראיתם כזה למכירה בארץ, אז בבקשה חזרו אליי - ולא, אל תגידו לי לקנות במקומו את האקזייסר של ט'רמלטייק.

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  6. Started by 47,

אני רוצה להיתמש ברסיבר שלי כרסיבר רגיל ולא רק שיקלוט אותות מהשלטים של קריאטיב, כאילו לשנות את התוכנה של המקלט. כמו במדריך הזה: http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&id=4&pagenum=1 רק בלי בניית המקלט, ניסיתי עם התוכנות שהם נתנו אבל לא בדיוק הבנתי איך להישתמש בהם. יש לי את הדגם הנ"ל:

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  7. Started by Bug2000,

אני לא ממש מתמצא בתחום ואין לי מושג איזו חברה טובה או לא טובה לכן אני מבקש מכם המלצה ל UPS למחשב הבא : למחשב סלרון 1.2 128 MB SDRAM HARD DISK 40 GB צורב +סי די רום מסך 17 אינץ' LG שלא יעבור את ה 500 שח . תודה מראש

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  8. Started by pringles,

אני רוצה לרכוש מצלמה דיגיטלית שגם אפשר לצלם וגם לצלם סירטונים הכי חשוב שיהיה איכות טובה בסירטונים יש לי בערך גג 2000 שקל

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  9. Started by MW,

יש לי שאלה בקשר למדפסת LEXMARK Z45SE 4800x1200 DPI האם זוהי מדפסת טובה? שווה 15$?

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  10. Started by demonshlomo,

משלשום לאח שלי גם יש מחשב והבעיה שאין לו עכבר ורמקולים, בגלל שאני יצרתי את הבעיה (קצת קולה עם קרח עושה את העבודה תאמינו לי...) אז אני צריך לקנות לו עכבר ורמקולים! אז ככה:א. יש לי 200 שקל (עדיף שהמאתיים יספיקו גם למשלוח!) ב. העכבר צריך להיות אופטי אבל בלי כפתורים בצד.... זהו... תודה רבה למי שימצא לי את הדברים האלה... אם אתם לא רוצים לפרסם שם של חנות בת'רד אז תשלחו לי בפרטי... תודה רבה

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by dardanadg,

יש לי מארז שיש לו כרגע 3 מאווררים, 2 הרד דיסקים (אחד מהם בתוך מגירה), צורב, כונן די וי די. המארז עובד עם ספק 300W אני עומד להוביף למחשב עוד מאוורר אחד של 80 עם לדים ועוד אחד של 120 ו2 מאווררים לאחד ההארד דיסקים. בנוסף לזה אני מוסיף קתודה כפולה ולבסוף מוניטור טמפרטורה ושליטה על 2 מאווררים של אנרמקס. עכשיו, לפני שאני מבצע שינוייים במחשב אני רוצה לדעת אם אני הולך לשרוף את הפקינג מחשב ולקנות ספק חזק יותר או אם הספק 300 יספק לי את הכוח שאני צריך?! עזרה דחוף בבקשה תודה :-\

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  12. Started by dardanadg,

שלום, אני מתכוון להעמיס על הספק כוח שלי עוד יותר בזה שאני מוסיף רכיבים כגון לדים ומאווררים נוספים. לי יש ספק של 300 ורציתי לדעת אם הספק יעמוד בלחץ זה או שכדאי לקנות ספק יותר טוב .. עזרה ממי שיכול בבקשה דחוף תודה ???

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  13. כלומר שתי משתמשי מחשב שמשותפים במחשב בודד אחד. ???

14. Started by stingeR-,

אני כרגע מתכנן לקנות : Microsoft Multimedia Keyboard ב 100 ש"ח http://www.microsoft.com/hardware/keyboard/mmk_info.asp אבל באתי לשאול האם אתם מציעים לי מקלדת אחרת יותר טובה? עד 100ש"ח

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  15. הדגם הוא Sony DSC-P72 Cyber-Shot Digital Camera ואני לא יודע למה חלק מהתמונות מטושטשות. זה מוזר כי אם כל רעידה טנה הורסת את התמונה זה מוגזם לפי דעתי...מה אתם אומרים? (צילמתי את זה בגודל שלvga 640x480 כי לא היה לי באותו הרגע מספיק מקום בזיכרון בעע אז אולי זה גם קשור איכשהו?) רוב התמונות יוצאות חלקות וברורות בעיקר בבוקר אבל יש פה ושם ולפעמים לא קצת תמונות מטושטשות וזה דיי מעצבן ואני משדל כמה שיותר לא לרעוד עם הידיים הינה דוגמאות:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by CaRTeR,

אייך המצלמה הזאת http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1013974 אני צריך שתיהיה באיכות מספיק טובה לצלם דפים שיראו את הכתב בדף.

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by avi01,

מישהו יודע מהיכן ניתן לקנות את המארז שמופיע בעמוד החדשות תחת הכותרת מארז ה Dragon בגרסה חדשה ומשופרת

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Nitro Viper,

איך הספקים? הם אמינים? ניתן לבדוק כמה W באמת יש בספקים?

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  19. Started by ktanta harta,

באחת החנויות מרמת גן שלא אציין את שמה יש את המוצר הזה האם הוא מתאים לכל לוחות האם או רק ללוחות אם של SHUTTLE? שחכתי לתת כתובת לאתר המוצר: http://us.shuttle.com/specs_access.asp?pro_id=235

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by SMSM,

כמו שראיתם בתרד הקודם - HP 850 VS. 3100 .... לא כל כך ידעתי מה אני רוצה , הפעם אני קצת יותר ממוקד - מה שאני רוצה מהמצלמה זה - רזולוציה של לפחות 3MP, לא אוטומטית מלאה ( שיהיה אפשרות לשלוט על הגדרות הצילום ידנית ) , שתהיה לה יכולת הקלטת וידאו עם SOUND ( אם אפשר אז שלא תהיה מוגבלת בהקלטת וידאו - כלומר על כל נפח כרטיס הזכרון ולא רק 60 שנית או משהו כזה - עוד יותר טוב ! ) , קטנה כמובן, כרטיסי זכרון נורמליים ( SONY MEMORY STICKS לא כל כך אידיאליים למשל ... ) איכות תמונה טובה ומחיר סביר בארץ - אני לא כל כך מתלהב לקנות מחו"ל - אבל אם לא תהיה ברירה .... תקציב - עד 2500 ש"ח !

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  21. אני מחפש מצלמה דיגיטלית שתספק את הסחורה ועם זאת תהייה שווה משהו - המחיר הוא מומלץ והגמישות איתו היא כלפי מטה...

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  22. לפי מה שאני יודע R9800PRO זה פשוט אבל פשוט אחלה כרטיס מסך, אני מתכנן לקנות אותו (יותר נכון לקנות R9800 רגיל ולהפוך אותו לפרו אז זה לא משנה) ובקיצור המפרט יהיה כזה: Intel 2.4C,R9800Pro,ASUS P4P800,DVD,CD ROM,One Hard Disc 7200RPM 2MB Cache, וזהו סה"כ, קיצר רציתי לקנות את המארז הזה: http://www.compucasecorp.com/case/ci-6919%5B2%5D.htm רק שהספק שלו הוא 300W והוא מאוד איכותי אבל הוא לא מספיק כי ל R9800PRם צריך לפחות 350W.. אתם אומרים שהוא יעמוד בכל זה?

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by y_i_c,

חיפשתי בכמה חנויות און ליין אבל לא מצאתי....מישהו יודע מהיכן ניתן להשיג?? עידו

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by MoonMage,

אוקיי אז אחרי זמן רב שאני מתכנן לקנות מצלמה דיגיטאלית סוף סוף קיבלתי אישור מההורים. אני מתלבט בין כמה מצלמות ומקווה שתוכלו לעזור לי להחליט. המצלמות הן פוג'י finepix 203 ב1079 אולימפוס C220 ב1125 Canon powershot A200 ב1150 וMinolta Dimage E223 ב1180 האם אתם חושבים שהמצלמות טובות? האם יש לכם מצלמות אחרות שמתאימות לקטגוריה? וכמובן איזו מהן הכי טובה? תודה רבה לעוזרים ;D

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  25. Started by alexrta,

שלום לכולם! קניתי עכבר חדש של חברת לוג'יטק ועכבר מגיע עם שני חיברוים ל-PS2 ול-USB... לאיזה חיבור משניהם עדיף לי לחבר אותו?? עכשיו העכבר מחובר ל-PS2 ועוד שאלה קטנה: לפי מה שהבנתי לעכבר יש תמיכה ב-800 DPI מה זה ?! תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים