עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by jack77,

בערך 150 כל אחד. לא צריך שיהיו אלחוטיים.

2. שלום לכולם, אבא שלי מחפש מדפסת+סורק לשימוש קליל ביותר. מעט הדפסות, כמעט ולא בצבע ולכן חשבתי ללכת על ה-5610. עד עכשיו היתה לו מדפסת officejet 4255 והוא חושש שה-5610 גדולה משמעותית. שתי שאלות: האם יש מדפסת+סורק בלי משטח סריקה (בסגנון של ה-4255) שמומלצת כמו ה-5610 ? הוא לא ממש חייב פקס, האם יש דגם בלי פקס שהוא קטן/זול יותר ? תודה רבה

3. שלום,יש לי מדפסת לייזר זירוקס 3122 הטונר עומד להיגמר ואני תוהה אם כדאי לחסוך כמה עשרות שקלים ולקנות חלופי ולא מקורי. האם הוא מכיל פחות הדפסות?פחות אמין?למישהו יש נסיון רע עם זה?

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. שלום חבר'ה! יש לי סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים נחמדים לגמרי של GENIUS ,ולעומת זאת לחברה שלי יש סט של TECH שיותר נוחים לי והעכבר שלה יותר מדוייק , בקיצור הבאתי את העכבר שלה אליי ורציתי לדעת האם אני אוכל לחבר אותו אליי והעיינית שקיימת אצלי תזהה אותו?? הבאתי גם את העיינית שלה לכל מקרה, אבל אם אחבר את שלה עם העכבר יש סיכוי שהמקלדת לא תזוהה. אז שאלתי לסיכום היא: האם אפשר לעשות משהו בנידון מבלי להחליף את כל הסט? רק עכבר ,או עכבר ועיינית? העיקר לא את המקלדת. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  5. שלום! יש לי כרגע סט עכבר ומקלדת של לוג'יטקס 110. המקלדת מספיקה לי. העכבר קקה. למרות שאני עובד איתו כבר שנה אבל זה בעיקר בגלל שאני בקושי בבית.. (צבא) בכל מקרה, השחרור קרוב, והעכבר כבר נהיה ממש מעיק... הסוללות לא עובדות בו טוב, נכבה כל שניה, נתקע, התוכנה של לוג'יטק מתריעה על סוללות עכבר חלשות למרות שהם חדשות. קיצר. עכבר דפוק. רציתי לקנות עכבר חדש. ואין מצב שאני ממשיך להתעסק עם כל החרא הזה של להחליף סוללות להטעין לחכות. לא בשבילי. אני מוכן להשקיע את ה400 שקל האלה בשביל לקנות עכבר אלחוטי נטען. עברתי בזאפ ראיתי שמה עכבר של לוג'יטק MX Revolution. יש עליו תגובות טובות. אבל, אחד החסרונות שלו זה שאין לו קליק אמצעי. אז כמה שאלות. יש עכבר אחר שהייתם ממליצים לי לקחת? אני לא איזה גיימ…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Ice-maniac,

שלום, רכשתי לאחרונה מדפסת HP c4283. הורדתי לה את הדרייברים הדרושים מהאתר - את אלו בגרסא הבסיסית (כי יש גם גרסא למתקדמים). לצערי כאשר המדפסת ביצעה כיול היא לא הצליחה להדפיס בשחור אלא רק בצבע ולכן הכיול נכשל. כמו כן במסמכים נוספים שניסיתי היא בקושי הדפיסה בשחור, משמע אם לא הייתי יודע שזו מחסנית חדשה (או שאולי לא?!?!) הייתי בטוח שנגמרה לי מחסנית. בנוסף, אין באפשרותי לבצע סריקה דרך המכשיר (הוא טוען שחיבור ה USB אל המחשב לא תקין) ורק באמצעות שימוש אקטיבי (פתיחת תוכנת הסריקה של HP) אני יכול לבצע סריקה שגם את תוצאות הסריקה במצב זה המחשב מסרב לשמור. אם מישהו נתקל בבעיה כזו או שיש לו עצה, יותר ממוזמן לפרסם אותה. בתודה מראש וחג מצות שמח לכולם.

7. אהלן לכולם. ראיתי את ה-5610 שאפשר למצוא בכ-400 ש"ח אבל מקריאה פה הבנתי שהיא מאוד לא חסכונית וכו'. העניין הוא שבקושי יודפס בה משהו כי היא מתווספת למדפסת לייזר שיש לי,והשימוש העיקרי של המשולבת החדשה יהיה בסורק ובפקס בכלל ומדי פעם להדפסת עמוד או שניים צבעוניים (הלייזר שלי בשחור לבן)... ראיתי שיש המלצה ל-5783אם אני זוכר נכון שעולה כ-550 עד 600 ש"ח והבנתי שהיא יותר חסכונית. יש לה עוד יתרונות? מהירות הדפסה ממש ממש לא מעניינת אותי וגם איכות הסריקה גם לא ממש כי לא סורקים פה ברמות של משרד אלא ממש מדי פעם.. אשמח לעוד המלצות

8. שלום חברים אני צריך המלצה בקשר לאיזה הגה שווה לקנות. באופן כללי מי שיודע , איזו חברה כדאי לקנות הגה עד 300 שקל? (אם יש ב350 משהו הרבה יותר שווה מב300 אז בסדר מבחינתי ) וגם חשוב לי לדעת מאיזו חברה לא כדאי לקנות. עשיתי חיפוש בזאפ אבל יש כלכך הרבה שאני לא סגור על מה כדאי. אני רוצה שיהיו דוושות (זה דיי מינימום) ורטט, אגב רטט ומשיכה (ההרגשה שההגה מושך ומתנגד כמו הגה אמיתי) זה לא אותו דבר אני מניח, איך יודעים שיש את זה להגה אם החנות לא כותבת? וידית הילוכים נראה לי גם מוסיף. בכל מקרה מי שמבין בתחום יכול לעזור לי פה ולהמליץ לי על משהו (אני לא מקצוען ואני לא רוצה להוציא על זה 600+ שקל). תודה רבה לכל העוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום אני מחפש עכבר לגרפיקה ודיוק מירבי עדיף אלחוטי אבל לא זולל סוללות קניתי עכבר LOGITECH LX3 אבל הוא לא נוח קטן לי וממש מכאיב. כמו כן הוא לא מדוייק לחלוטין מה אתם ממליצים תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by EAD,

חשבתי על מקלדת כמו Razer Lycosa או יש גם את ה G15 של לוג'יטק אז מספר שאלות קודם כול איך הן לשימוש יום יומי (נניח הקלדה רגילה, תיכנות וכו') דבר שני, אין להם תמיכה בעברית, יש דרך שאפשר להוסיף? וכמובן כול דבר נוסף שיש לכם להגיד על המקלדות האלו או אחרות לGAMING, אשמח לשמוע בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  11. Started by CrosS,

שלום לכולם אני מחפש לקנות מקלדת ומאורר.. המקלדת צריכה להיות נוחה לשימוש ורצוי שתהיה בצבע שחור המאורר-חייב להיות עם לדים הצבע בנתיים פחות משנה.. וכמה שפחות מרעיש.. התקציב לשניהם הוא 100 ש"ח .. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  12. http://hwzone.co.il/reviews/habu_deathadder/ קצת פרו לוג'יטק ולא ממש אובייקטיבי, לא :\? חוו את דעתכם.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  13. Started by soldier,

שאלה מצלמה דיגיתלית יכולה לתפקד כמו WEB CAMERA? אולי באזרת איזה תוכנה או משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  14. Started by artifakt,

עכבר לגיימרים בתקציב 150. תודה

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  15. Started by Tal14,

אני מתכנן לקנות את המדפסת הנ"ל כאן http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1538 וכתוב שם שהמכשיר לא כולל כבל USB. האם יכול להיות שיש לי כבלים כאלה דומים בבית (הכוונה האם זה משהו נפוץ או שזה מיוחד למדפסות)? והאם מקבלים עם המדפסת ראשי דיו ? ואם אפשר חוות דעת על המדפסת הזו אני אשמח. תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by psycho killer,

שלום רציתי לדעת האם אפשר לחבר 2 סטים של מקלדות ועכבר ? אחד עם חיבור PS/2 והשני עם חיבור USB במקביל והאם תיווצר בעיה של התנגשות חומרה

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  17. Started by zivi99,

אני מחפש מדפסת הזרקת דיו עד 400 ש"ח. צורך: שימוש יומיומי לתמונות, ומסמכים בעיקר. איזו מדפסת הייתם ממליצים לי לקנות? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  18. אני צריך מצלמת אינטרנט לצורך צילום וידאו ממרחק (סביבות 15-20 מטר). לא צריך איכות מרשימה, אבל שיהיה אפשר לזהות פנים למשל מהמרחק הזה. עד 600¤. אם לא קיים משהו מתאים בתקציב הזה, אשמח להארה בעניין. העניין די דחוף, צריך את זה למחר. תודה, בז'נגלו.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  19. האם ניתן להצמיד לסט מקלדת+עכבר אלחוטי של LOGITECH, עכבר אחר אלחוטי של LOGITECH ? אני רוצה לשלב את הסט Comfort Laser עם עכבר שונה MX Revolution או לפחות את ה- MX620... יש למישהו מושג/ניסיון?

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  20. קניתי כרטיס טלויזיה וחיברתי אליו את היס הבעיה של הLINE IN כל הזמן על MUTE (אחרת גם שהתוכנה של הכרטיס מסך לא פועלות שומעים מה יש בטלויזיה) לכרטיס מסך מתחבר שלט ואני רוצה לעשות שדרך השלט אני יוכל לעשות שהווליום של הLINE IN לא יהיה על MUTE יש דרך לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  21. יש לי מדפסת HP שיש לה תקלה ואני צריך לפתוח אותה אבל אין לי מברג מתאים , האם מברג כזה ניתן לקנות בכל מקום ואם כן איך קוראים לו ? ואם לא יש מישהו שמוכן להלוות מברג כזה (או מקסימום אני מוכן לקפוץ אליו ורק לפתוח את הברגים ולסגור עם נורמליים) ? תקלה ממש מרגיזה החיישן מכסה של המדפסת התקלקל והתוכנה מזהה את המכסה במצב פתוח ולא נותנת להדפיס .

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום רב וחג שמח לכולם ברצוני לקנות בזמן הקרוב עכבר שמטרתו העיקרית היא לגיימינג והומלץ על G5 או MX518 שניהם של לוג'יטק.. אשמח אם תביעו דיעה על עכברים אלו ואם ישנו עכשיו אחר שאתם חושבים שהוא שווה אז אשמח לדעת מהו.. התקציב המדובר הוא בסביבות ה 200 שח בנוסף ברצוני לקנות מקלדת נוחה התקציב נע בסביבות ה 100 שח תודה ויום טוב.. *יש עדיפות למוצרים מ KSP

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  23. בהדפסה ובצילום [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  24. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם . התקנתי במחשב של אחותי מדפסת HP DeskJet 3920 וגם את הדרייבר,והוא אחר כך אומר לחבר אותו לUSB,חיברתי,והוא מחפש קודם שנקרא UNIRES.DLL באיזה תקייה עם כמו מין סריאל שהיא בתוך התקייה של הדרייבר HP. והוא לא מוצא,ניסיתי להתקין פעמיים וישנה אותו שגיאה,והמדפסת לא מדפיסה.. הורדתי את הדרייבר האחרון מהאתר של HP..מה לעשות?

25. שלום לכולם אני מחפש פד לעכבר http://tms.co.il/product/3078 יותר נוח מTNS, אבל אם זה באמת נחוץ אפשר לעבור לחנות אחרת+משלוח. אני מעוניין בפד לא קטן ולא גדול (בסביבות ה28-30X32-35) חשבתי על הפד הבא: http://tms.co.il/product/3472 אבל לא מצאתי עליו ביקורות. איך הוא? ראיתי גם את הTT וקראתי עליהם ביקורות טובות מאד, אבל הם דיי קטנים (22X29) הוא יהיה לי קטן מדי? http://tms.co.il/product/2446 http://tms.co.il/product/2445 http://www.overclockercafe.com/Reviews/other_misc/Tt_Tai-Chi_M/index.html http://www.overclockercafe.com/Reviews/mouse/Tt_Gamma-Pad/index.html אשמח לתשובה מהירה, אור כהן

• 4 תגובות
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים