עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yaloner,

שלום, אני שוקל לקנות את ה-HP DESKJET 2180 כי אני לא צריך פקס והיא נראית לי המועמדת המובילה. העניין הוא שלפעמים אני צריך לסרוק דפים קטנים או ספר, האם יש למדפסת הזאת גם סורק אופקי (כזה שמניחים עליו את מה שסורקים) ? לא הצלחתי להבין זאת ממפרטים ומתמונות... תודה

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  2. אהלן, אני רוצה לקנות סט מקלדת ועכבר אלחוטית, לא יותר מהתקציב שלמעלה. המקלדת תשמש אותי מהמיטה, ובחדר שהוא בערך 3X3.. שימוש בעיקר אינטרנט ומשחקים. תודה!

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  3. Started by KingYog,

היי, אני צריך המלצה לפד ועכבר כאשר אני מוכן להשקיע את רוב הסכום על העכבר, המקום שלי לפד הוא קצת קטן ולכן חשבתי על הפד הנ"ל http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1021 מבחינת עכבר, אני מתלבט בין ה-G5 החדש , mx518 או ה- DeathAdder. יש לי ידיים יחסית גדולות אם זה משנה. הייתי רוצה עכבר שיהיה כמה שיותר נוח ואם אפשר אז גם מגניב! תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  4. Started by ido2309,

היי, אני מחפש עכבר אלחוטי נטען,ללא לחצנים צידיים. האם קיים? תודה מראש, עדו

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  5. שלום. אחרי שהמקלדת של Microsot שירתה אותה מספר רב של שנים. הגיע הזמן להחליף אותה. אני צריך מקלדת נוחה ושאולי יהיה בה קצת "מולטימדיה" בתקציב של 200 ש"ח תודה מראש

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  6. Started by alexrait1,

יש לי מדפסת מסוג Selphy cp740. היא היא מדפיסה מאד יפה והכל נחמד, אבל אני רוצה להבין עד כמה כדאי להדפיס בה. לא מצאתי בזאפ דיו כזה ולא דפים מיוחדים. האם אני יכול להשתמש בכל נייר צילום? יש סרטי דיו תואמים?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  7. ברשותי גיימפאד לוג'יטק DUAL ACTION. אני סובל מבעיה שיש הרבה משחקים שהוא פשוט לא תואם להם, והמשחק תומך רק בגיימפאד של ה- 360. לאחרונה שמעתי כי יש דרך להפוך את הגיימפאד שלך למקלדת שלא משנה מה הגייימפד ייתמך כי הוא כאילו מקדלת, לדוגמה אם אני לא לוחץ על L2 בגייממפאד זה בעצם האות כ' במקדלת. יש דרך לעשות את זה ? האם אפשר להישתמש בסטיקים האנלוגיים בדך זו ? אם אפשר לגרום למשחק לחשוב שיש לי את הגיימפאד של ה 360 זה גם יהיה טוב.

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  8. שלום בעוד כשבוע אני עומד לקבל את המחשב החדש שלי למרות שהמוכר המליץ על מקלדת ועכבר אופטיים רגילים לקחת סט אלחוטי של מייקרוסופט..השאלה שלי היא האם העכברים והמקלדות האופטיים למינהם פולטים קרינה ברמה גבוהה שהיא מסוכנת? או שאין סיבה לדאגה. אשמח לתשובה בקרוב תודה. נ.ב-עוד שאךה שמטרידה אותי אני יושב כאני יושב כ10 שעות ביום מול מסך הCRT שלי האם זה עושה לי נזק כלשהו בגלל הקרינה העצומה? אני מרגיש שעייני שורפות בצורה מטורפת..

• 6 תגובות
    • 7.8k צפיות
  9. הלכתי למלאות את הדיו מה עדיף,למלאות את הדיו או לקבל דיו מקורי בתוספת של 40 ש"ח?

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  10. אני ממש מבולבל..אין לי מושג מה לקנות את הG5 החדש? או הישן? בחדש נראה לי יש יותר מדי כפתורים, וזה יציק לי.. והישן גם נראה חלק כזה..הוא לא מחוספס? מה ההבדלים בין העכברים?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  11. Started by DimRah,

הרגע קניתי את העכבר ועדיין לא חיברתי אותו, על מנת לתעד את הרגע... ;D קנייה נבונה לדעתכם? אגב, הייתי קונה DeathAdder אילו היו לי עוד 50 ש"ח... תמונות בהמשך...

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  12. אני רוצה ללכת על QCK חדש, אבל אני לא יודע איך לבחור, מה הכי טוב שלהם? יש לי QCK רגיל עכשיו, אני מתלבט בין S&S , 5L, 4D או כל הדברים החדשים האלה, אני לא מבין מה כל ההבדלים ביניהם, מישהו יכול להסביר לי? ומה הכי טוב שלהם? בקשר לאוזניות, אני מתלבט בין הRazer לבין ה5H V2, מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. ברשותי Logitecg G9 שהוא עכבר ממש טוב. עכשיו אני מחפש לו פאד איכותי ללא הגבלת תקציב (הבנתי שזה טיפשי שיש לי עכבר כזה טוב בלי פאד, זה נכון???). בכל מקרה החלטתי להשקיע והרצתי חיפוש בפורום וראיתי המון המלצות על משטחים לעבר. אז קודם כל - יש הבדל בין משטח לעכבר אופטי לבין משטח לעכבר לייזר? ודבר שני על איזה פאד ללכת? (ה G9 שלי לייזר..).

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. קניתי מחשב חדש ואני מעונין לקנות עכבר זול שהגג של ההגג שאני מוכן לשלם זה מאה ועדיף פחות , תנו לי הצעות בבקשה ,[דרך אגב קניתי כבר מקלדת של לוג'טיק מדיה , אם זה משנה] דרך אגב אני מעונין בעכבר חוטי בבקשה.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  15. Started by Tharbad,

דרישות: שידע לסרוק שקופיות (כלומר שתיהיה לו תאורת על). הדרישות והטווח מחירים משאירים אותנו עם הרשימה הזו (מתוך זאפ): http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?sog=C-Scanner&DB67401=67402&DB37002=42827&DB37002=42835&DB37002=42837&DB37005=129083&DB37005=129085&DB37005=129084 אפשר המלצה על אחד מהם (או אחד שלא מופיע שם)? תודה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  16. איך אפשר לשנות את ה RATE שלהעכבר ל 1000 HZ במקום 125HZ ? מבלי להחליפ קבצים למניהם [ניסתי וזה לא הולך]

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  17. מה קורה חבר'ה? אז אני צריך עוד המלצה קטנה - אני מעוניין אחרי מלא זמן להשתדרג בעכבר ומקלדת, הפעם אלחוטיים. הבעיה העיקרית שאני רואה לזה - סוללות. עכשיו, אני זוכר שאצל חבר שלי ראיתי מקלדת ועכבר ממש ממש פשוטים ולא משהו רציני בכלל (זולים) של aOpen, אבל הקטע הגאוני בהם זה שהמקלט שלהם הכיל גם תא הטענה ל2 סוללות, וכל פעם שהיה נגמר לעכבר/מקלדת הסוללות - פשוט היית מחליף, שם במקלט להטענה וזהו. כמובן הסט מגיע עם 6 סוללות. 2 לעכבר, 2 למקלדת ו2 תמיד בהטענה. אם מישהו מוצא משהו כזה - זה גאוני! אני לא מחפש משהו רציני, הסתכלתי בנתיים על כמה המלצות כאן, חשבתי על הלוג'יטק EX110. מה אתם אומרים? עומד בתקציב, ונראת אחלה מקלדת. שמעתי שהעכבר לא משהו, אבל אני לא מחפש משהו להיט. אשמח להמלצות! תודה,…

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  18. קניתי את ההגה הנ''ל כשאני משחק ב NFS Pro Street ההגה עובד וכשאני משחק ב Test Drive ההגה לא עובד למה זה ככה..? היתקנתי דרייברים חדשים וכו'...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אף אחת מהחנויות באיזור חיפה לא מחזיקה פד נורמלי של Steelpad (כמו ה-QCK המאוד נפוץ) ואני לא מזמין מהאינטרנט, לכן אני שואל מה דעתכם על המשטח לעכבר-NOVA Winner 3 אשר עולה 99 ש"ח בבאג. לפי באג הוא "משטח מקצועי לגיימרים", והוא נראה לי די טוב אחרי שהתיישאתי מלמצוא Steelpad במלאי. לינק למידע על המשטח- http://www.esportnova.com/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=69 אשמח לחוות דעת בנושא, אני צריך פד די דחוף (מרוב שימוש בעכבר ללא פד נהיו לי סימנים על השולחן), זה לעכבר G5. תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  20. אז השאלה שלי לתמונה טובה צריך שהערך הזה יהיה גדול או יהיה קטן? למשל ב Canon IP4300 הערך הזה הוא 1 פיקו ליטר (pl) חשבתי לקנות אותו וגם המליצו עליה בטומס הרדוור. מה אתם אומרים עלי ד"א? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  21. שמעתי שלעכבר הנ"ל אין לחצן באמצע. הדבר די חשוב לי למשחקים למשל. האם זה נכון לשעכבר ברמתו חסר את הלחצן על הגלגלת באמצע ? אני יודע שיש גם גלגלת בצד,האם גם שם חסר לחצן ? אה ועוד משהו,עשיתי קצת חיפוש וראיתי שהרבה אנשים פשוט טוענים שהעכבר פשוט לא נוח למשחקים,אפשר בבקשה לדעת למה ? (אני פשוט רוצה לקנות אותו מחר ומפחד שאני יוציא סתם כסף עליו כי הרי אני הולך לשחק איתו). תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מתכנן לקנות את המוצרים הבאים: כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 2600XT 512Mb DDR3 AGP זכרון: Kingston 1GB DDR 400Mhz PC3200 C3 מקלדת: X Gene Wireless Mini Keyboard w/ Optical Trackball 2.4GHz בקר משחק: Microsoft Wireless Controller for PC & Xbox 360 / Logitech® Cordless Rumblepad 2 Vibration Feedback Gamepad שלט: Logitech® Harmony® 555 Advanced Universal Remote 1.האם ישנו זכרון אחר טוב יותר? 2.ברשותי רשת אלחוטית ובעתיד גם בקר אלחוטי האם יהיו בעיות כלשהם בקליטה? 3.כמו שאתם רואים אני מתלבט בין שתי בקרי משחק מה מומלץ יותר? 4.גם לשלט וגם לבקר משחק אין תאימות מוצהרת לויסטה אך לאחר ביקור באתר החברה מצאתי שיש האם הדבר נכון? 5.את המוצרים אני מתוון לקנות מפנדה א…

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  23. שלום , היום קיבלתי עכבר INTELLIMOUSE EXPLORER 4.0 יש לציין שזה בחינם, אבא שלי הזמין מספקית כלשהיא שלוש מערכות הפעלה וקיבל אותו חינם... הוא יכול למכור אותו או להשאיר אותו לי... הדילמה היא: להשאר איתו וזה יהייה העכבר הקבוע... לחכות קצת עם העכבר המקולקל שלי(ERGO525 עם גלגלת שבורה) ואז לקנות G9 השאלה היא: האם הגרסא הזו מדוייקת כמו 1.1A? וטובה לגיימינג? לפי כמה בדיקות שעשיתי, המנוע מאוד מאוד מדוייק ורגיש,והרבה יותר דיוק מהקודם...והוא ממש נוח... מה אתם אומרים, להשאר איתו? ואל תציעו לי RAZER למיניהם כי אבא שלי מזמין לי את זה כדילר מספקים ואין לו כל ספק שמוכר RAZER...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by makakO,

שלום אני מתלבט בין 2 עכברי הגיימינג הבאים : Razer DeathAdder או SteelSeries Ikari Optical (עכבר אופטי יותר טוב לשחקני - FPS מגוף ראשון כמוני, חשוב לציין שגם ה - DEATHADDER הוא אופטי) איזה יותר כדאי ? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by דנדן,

שלום לכולם, יש לי שאלה בנוגע לסט LX710 שיש לי, העכבר בעל כפתור POWER למטה לכיבוי העכבר, השאלה שלי, אם העכבר נרדם לבד, כמו ה5000 של מיקרוסופט (שהוא BT), או שצריך לכבות אותו כל פעם ידנית? ומצד שני, המקלדת, היא לא בעלת כפתור כיבוי, אז מישהו יודע אם היא נרדמת או שהיא תמיד עובדת? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים