ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
-
תנו בבקשה הצעות איך לסדר אותם.. יש את הבקר IDE על הלוח ואת הבקר IDE לא על הלוח. שניהם ATA100. הדברים שצריך לסדר..: 1 DVD *12 של אסוס 1 צורב ימאהה 40*10*16 1 סידירום אקימה * 50 הרדיסק IBM 40 GB - הרדיסק 170M - - ===>====>===> צריך המחשב יעלה כל פעם מהרדיסק אחר!!, ושזה לא יפגע לי בביצועים. כאילו שאני יבטל את הIBM המחשב יעלה מה170 מגה... עוד הרדיסק קטן של 3 ג'יגה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באחת החנויות מרמת גן שלא אציין את שמה יש את המוצר הזה האם הוא מתאים לכל לוחות האם או רק ללוחות אם של SHUTTLE? שחכתי לתת כתובת לאתר המוצר: http://us.shuttle.com/specs_access.asp?pro_id=235
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש מישהו שקנה ספק מארה"ב ויכול להגיד אם צריך מתאם לחשמל ?
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס קול-Aureal vortex 2. הכל עבד בסדר, עד ששידרגתי לXP. ווינדווז התקין דרייבר שלו, והוא לא עובד (כמה מפתיע...). האתר www.aureal.com שכתוב על הכרטיס עצמו, אינו קיים. חיפשתי דרייברים אחרים לכרטיס בגוגל, ומצאתי את האתר www.vortexofsound.com ולא היו שם דרייברים לXP, ואלה של NT לא עבדו על XP. למישהו יש אתר אחר? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע לוח עם Usb 1.1, ואני רוצה לקנות כרטיס Pci שיש עליו יציאות Usb 2.0, זה אפשרי? או שזה יפעל במהירות של Usb 1.1? ועם זה בסדר איזה בקר את ממליצים בתקציב של עד 150ש"ח. ל-2 יציאות ויותר.
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכם! ברגעים אלו ממש הMX 1000 הדנדש שלי בהטענה. עכשיו, ברצוני לשאול אתכם שתי שאלותודיי טיפשיות: 1.ההטענה הראשונה צריכה להיות 24 שעות? 2.אחרי ההטענה הראשונה, כמה זמן צריכה להיות כל טעינה?
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
קניתי ב120 שקל ספק של 500W של חברת GYRO אני עדיין יכול להתחרט אז תגידו לי אם עשיתי משהו חכם או לא? איך החברה הזאת לספקים?
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי מדפסת זירוקס 3117 ואני רוצה למלא את הטונר. האם מישהו יכול להמליץ איפה ניתן לקנות אבקה למילוי והאם מישהו מכיר בעיות כלשהן בתהליך כזה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות את המארז הזה בלי ספק ובלי כלום רק המארז עצמו
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אהלן אני עובד הרבה שעות ביום מול המחשב, וסובל מכאבים בכתפיים בעקבות כך. ניסיתי כסא חדש אבל זה עדיין לא זה. חשבתי אולי לקנות את ה-M570. ששמעתי עליו המלצות מצד הארגונומיות שלו ,כמו כן הוא אלחוטי וטראקבול מה שיאפשר לי לעבוד גם עם היד גם על הכיסא וכו' מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כך שבלחיצת כפתור אוכל לעבור ממחשב אחד לשני האם התקן כזה הינו יקר? אני מקוה שזה הפורום הנכון אם לא סליחה תודה לעוזרים נעם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מארז הייתם ממליצים לי שהוא עד 450 שקל שהוא לגיימרים כבדים (קירור טוב,יופי,)? מארז שהוא גם יפה גם מקרר טוב אני מדבר על מחשב לגיימרים כבדים וגם זול ?
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים חלשים יחסית יש אפשרות לחבר בין שניהם שיתפקדו כמחשב אחד ויחלקו משאבים??? ליריק
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
איכות אמינות USB + Parallel עד 500 ש"ח. תודה.
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר לגיימינג (לFPS בעיקר) שיתאים לאחיזת טפר. חובה- ארגונומי יש בארץ ויש חנות שמאפשרת להתנסות בו לפני הקנייה (חשוב מאוד כי אחרת לא אדע אם הוא נוח) חיישן איכותי ומדויק ואפשרות התאמת DPI תוכנה מקרואים מקשים איכותיים nice to have גלגל איכותי אלחוטי התאמת משקל מיותר לגמרי RGB ותאורה בכלל. תודה לכל העונים והעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קראתי את הכתבה שנכתבה על מאוררי האנרמקס במקרה היום קניתי מחשב חדש ובתוכו נמצא מול הארד דיסק מאורר אנרמקס 80 מ"מ (אבל בלי הגריל) הוא מכוון בערך באמצע, הוא כבר עובד איזה 12 שעות ואפילו שיחקתי קצת בדמו של moh המאורר בסדר גמור!!! אפילו רעש קטן שבקלים אין ממנו! אך לאומת זאת, יש מאורר אחר במחשב שלי שעושה רעש כמו של מטוס סילון... זה ממש מעצבן
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
1.באיזה מהירות כדאי לצרוב דיסק AUDIO,שיהיה הכי איכותי שניתן,הכי קרוב למקורי מבחינת איכות? ברשותי צורב YAMAHA 4x4x16 IDE.צרבתי דיסקי AUDIO במהירויות 2,4..אני לא יודע אם יש הבדל..לא צרבתי אותו דיסק פעמיים כדי לבדוק זאת..כמו כן,צריבה במהירות 4,שזה המהירות המירבית של הצורב,יכולה להיות קצת פחות איכותית לגבי דיסק AUDIO,(אפילו שהצריבה במהירות 4,שלגבי צורבים אחרים זאת המהירות הנמוכה שצורבים בהאו שאני טועה בתיאוריה שלי? ;D אז מה אתם אומרים? השאלה מתייחסת גם לצריבת DATA.. 2.כמו כן האיכות תלויה בדיסק-איזה דיסק הכי איכותי לAUDIO? ולDATA? 3.רציתי פעם לצרוב את המשחק MOTO RACER ו MOTO RACER 2.נתקלתי בבעיות,כרגע לא זוכר אילו בדיוק,אבל אני זוכר שבדיסק יש גם DATA וגם מוזיקת AUDIO! אז א…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס DVR למצלמת הבטחה רצוי שישדר בזמן אמת כולל בנייד דור 3 אני יודע שיש את זה כמעת בכולם, חשוב שיהיה משהו איכותי.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך המלצה לעכבר הכי נורמלי שאפשר בשביל קצת גיימינג בתקציב של 200-250 ש"ח יש עכבר כזה?
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי קניתי עכבר MX518 והבנתי שיש בצד שני כפתורים שהם "הקודם" וההבא" ומעל הגלגלת יש + להעלות DPI ומתחת יש - להוריד DPI אבל אני לא יודע מה עושה הכפתור שמתחת ל - ?זה מין שני ריבועים...
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
סביב ה-800 ש"ח. מעדיף שיסתובב 900 מעלות, אך לא חובה. מעדיף גם חוות דעת ראשונה בנוגע לאמינות ותחושה תודה!
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
חברה אני צריך עזרה בבחירת מקלדת ועכבר זה מה שהכי משך אותי Cordless Desktop® Wave Pro™ http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/4677&cl=us,en יש עליו המלצות טובות מה שמטריד אותי הוא - עניין הקליטה - המקלדת שלי נמצאת על השולחן והמחשב נמצא מתחת, האם זה יפריע לקליטה? קראתי קצת תגובות שזה קורה ובכללי מה אתם אומרים על זה? או שיש לכם משהו אחר להמליץ לי עליו?
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-