עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי חבריה, האם יש מתאם המחבר 2 מחשבים למסך אחד? תודה

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  2. לחבר שלי יש מדפסת HO 46** (לא זוכר דגם מדויק) שנקנתה לפני כמה שנים,והיא משולבת עם פקס עד כמה שזכור לי. בכל אופן,הצבעוני אצלו מדפיס בלי בעיה ואילו השחור לא הדפיס כלל. אמרתי לו שהיות והמיכל לא מקורי אני מניח והוא סתום והדיו לא יוצא. הלך הבחור וקנה אחר,אבל גם מיכל לא מקורי והוא עכשיו התקשר להגיד שהוא הדפיס 3-4 הדפסות והעניין שוב לא מדפיס. מניסיון עם מדפסת אפסון של חברה שלי,גם לה קרה אותו דבר.. יכול להיות שגם פה הדיו תקוע והראש סתום? יש לכם הצעה אחרת לפתרון? אפילו לבדיקה האם זה אכן סתום או משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. ברצוני לקנות מקלדת חדשה, אני מעוניין במשהו קצת יותר ממקלדת רגילה שכולנו מכירים... ראיתי את המקלדת הזאת, די התלהבתי ממנה רק לא ממש התלהבתי ממחירה - אלף ש"ח. האם היא באמת ברמה כה גבוה שאכן שווה את הסכום הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  4. Started by urich,

יש לי משולבת hp 6213 יש נייר שתקוע ממש בקרביים של הגלגלים שמפריע להזנה של הנייר (נמשך עקום) פתיחת החלק האחורי לא עוזרת להוציא את הנייר התקוע שהפך למעיין עיסה לא סימפטית. השאלה האם להתחיל לפתוח ברגים ולפרק, או שלנסות עוד לגרד את הנייר עם פינצטה או משהו כזה (ניסיתי ולא ממש הולך). האם יש שיטה אחרת להוציא את הנייר? תיקון במעבדה לא משתלם עבורי! למי שנכיר את המדפסת מהסדרה (די דומה לכל סדרת משולבות officejet) הנייר תקוע בתחתית החלק הפלסטי שמעל הגלגלים העליונים (אלו שדוחפים את הנייר לאחר שעשה את הסיבוב באחורי המדפסת ממש לפני הזרקת הדיו- הגלגלים נראים רק דרך הפתח הראשי הקדמי.)

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. רציתי לקנות את הdeathadder ויש לי שאלה ,אפשר לשנות בדריוור שהכפתורים מהצד ישמשו לשינוי DPI ולא לback forward?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  6. Started by moranhoresh,

אני מעוניין בעכבר לעבודה משרדית, גלישה וכד' והרבה פחות למשחקים. אי לכך אני מתלבט בין 2 הנ"ל. האם מישהו יכול לומר לי מה ההבדל בין השניים, ומה מומלץ ולמה? תודה

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  7. אני מתלבט בין הLogitech G15 לRazer Tarantula... התקציב שלי הוא 500 ש"ח ראיתי שיש לG15 מסך LCD אך זה באמת יתרון? איזה מקלדת יותר נוחה מבין השנים? איזה עושה הכי פחות בעיות? והאם הטרנטולה מוארת בחושך? בתודה, נבו.

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  8. שלום חברים אני מחפש רמקולים איכותיים למשחקים וסרטים בנוסף עכבר אלחוטי ומקלדת למשחקים תביאו לי כמה דוגמאות, מותר לחרוג אבל לא בטירוף..

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  9. Started by Buffer,

שלום לכולם, אני מחפש עכבר למחשב הנייד שלי, מעדיף לא את העכברים הקטנים האלה. צריך להיות אלחוטי, עם מקלט קטן יחסית(לא הענקיים האלה של MS) צריך להחזיק הרבה זמן ללא טעינה. אני כנראה אקנה ב-Ebay אז תקציב על 40$

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  10. Started by j,

אני מעוניין בפד לעכבר הלייזר שברשותי, לא למשחקים אלא לפעולות עדינות יותר: פוטושופ, אוטוקד וכמובן שימוש רגיל - פשוט בזמן האחרון אני מוצא את העכבר "מקפץ" והגיע הזמן להפסיק להשתגע... ראיתי המלצות חמות במיוחד כאן ל5L אבל הוא קצת יקר וואני לא יודע עד כמה הוא יהיה טוב לצרכים של לא משחקים... תודה

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  11. שלום, אני מחפש קורא כרטיסים (רצוי 3.5 אינץ') החובה היא שתהיה בו אפשרות לכרטיסי מכיוון שיש לי מצלמה דיגיטלית של פוג'י. הרצוי הוא פאנל שחור. לגבי תקציב קשה לי להגיד כי אני ממש לא מבין... תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  12. Started by giri71,

hey all for 6-10 hrs daily use wich mouse will be better for small hands?

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  13. Started by alex_k,

היי אשמח לקבל חוות דעת על המדפסת לפני שאני רוכש אותה תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. ואם כן, אשמח לקבל קישור לקניית אחת. נגיד עד 1,500¤. ואחרי שיש את ההגה, איזה משחק מרוצים \ סימולטור נהיגה נותן הרגשה "אמיתית"? תודה, בז'נגלו.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. היי רכשתי את הג'וי פאד הזה ואני מרוצה ממנו מאוד,מהיר,מדויק ובעל רטט טוב מאוד אך קיימת בו בעיה אחת בלבד זה המכשיר http://pc210.com/prohtml/45-0-1344-JT-U5542-JT-U166-.html#review לצערי הרב אינני יכול לשנות את הגדרות הכפתורים במשחקים למשל ב NFS MOST WANTED \ CARBON LOST PLANET האם מישהו יוכל לעזור לי בכך?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by yakir8,

שלום אני מחפש עכבר למשחקים בעיקר עד 300 שקל חשבתי על הG5, לפי הביקרות באתר הוא נישמע מצוין. וskypc ראיתי שהם מוכרים את הG5 בעיצור החדש יש הבדל באחיזה? הוא שזה רק שהוסיפו עוד כפתור לקדימה ואחורה בדפדפן(לפי התמונות) ואת הצבע שלו.... http://skypc.co.il/pl_product~910-000094~19~0.htm ויש המלצות אחרות? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  17. עדיף מחיר לא בשמים. לא צריך את הכי טוב שיש. למסך LCD לא LAPTOP. תודה מראש למגיבים.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  18. Started by RedEyez,

אז ככה, חבר שלי בארה"ב וחשבתי שזה הזדמנות טובה לעכבר. רציתי גם מקלדת אבל אין עברית בכל מקרה עכבר לגיימר מה אתם ממליצים תקציב הוא בעקרון בלתי מוגבל ממש. חשבתי על G9 מלוגיטק או Sidewinder של מיקרוסופט. יש המלצות?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. החלפתי מחשב והתקנתי עליו את הדרייברים המקוריים של HP מה-CD שעבדו מעולה במחשב הישן - ומשום מה אין שום סימנים של זיהוי הפקס. ראו צילומסך מצורף... מדובר ב-HP OfficeJet All-in-One 5510 ששירתה אותי בנאמנות (וברעש) בשלוש השנים האחרונות בלי בעיה. ניתן לקבל ולשלוח פקסים דרך המכשיר עצמו וגם דרך התוכנה של HP אך המחשב אינו מזהה שיש לו "מדפסת פקס" ולכן לא ניתן לשלוח פקסים מתוך תוכנות במחשב (ממסמכי אופיס או PDF למשל). ניסיתי לעדכן דרייברים, הסרה מוחלטת עם תוכנת ההסרה של HP והתקנה מחדש - נאדה! חשוב לציין שהדרייברים מה-CD עבדו בלי בעיה (כולל הפקס) בשני מחשבים קודמים - כולם עם XP-SP2 זהה לחלוטין, מלבד העדכונים החדשים כמובן. אני עובד מהבית ולכן זה די קריטי לי - עזרה תתקבל בברכה! תודה…

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  20. שלום לכולם! סבי מעוניין לרכוש מדפסת חדשה. היא צריכה לכלול פקס, מכונת צילום, סורק ומדפסת. מחירה לא יעלה על 600 ש"ח, והעיקר שתיהיה כמה שיותר חסכונית, ושתיהיה פשוטה להפעלה בעלת חוברת הוראות בעיברית, ובעלת דיו חלופי. חשבתי בינתיים על 2 מדפסות, הJ5783 והMFC215 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=523692 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379325 דחוף ליום ראשון (בתקווה שיענו לי עד אז) אור כהן

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  21. שלום. אז ככה אבא שלי קנה לעצמו את המדפסת הזאת בשביל להוריד דברים מהאינטרנט ולהדפיס. עכשיו המדפסת מתחברת דרך חיבור USB . כשחיברתי אותה התקנתי את הדרייברים שלה מהדיסק. עכשיו המחשב מזהה את המדפסת רק כסורק וכשאני בא להדפיס משהו הוא מדפיס רק דף ניסיון (אגב דף הניסיון זה דף מלא וכולו בצבע) . איך אני יכול לסדר את זה ? זה די דחוך אני נוסע לאבא שלי ביום רביעי . תודה מראש. ד"א אני ממליץ על המדפסת הזאת זולה סורקת באיכות טובה שאפשר לעשות זום למה שסורקים וזה עדיין לא פוגע באיכות .

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  22. יש לי ויסטה 64. לפי האתר של HP, אני לא צריך דרייבר, אלא המחשב צריך לזהות לבד את המדפסת (840C) אבל זה לא קורה. מה אני צריך לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. קנתי מקלדת פשוטה של silver line באיזה 25 ש"ח במבצע . חיברתי אותה והיא רק עושה אורות לשנייה והיא לא פועלת,עשיתי ריסט ולא עזר ,נתקתי וחברתי והיא שוב פעם עושה רק את האורות האלה לשנייה וזהו . מה לעשות ?[br]פורסם בתאריך: 5.06.2008 בשעה 17:56:17 והורדתי גם תדרייבר TRUST 270KD SILVERLINE KEYBOARD & WIRELESS MOUSE Version 2.0 וזה לא עזר . אפשר בבקשה עזרה ?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  24. איזה מחסנית דיו מתאימה למדפסת C3100 של HP גם בשחור וגם בצבע אני צריך את כל המספרים תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. מה יותר טוב מומלץ עכבר G5 VER-2 או MX - 1000 וכמה זמן מחזיקה הבטריה של ב- MX 1000

• 2 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים