עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. לחבר שלי יש מחשב נייד של compaq, והוא עדכן את ה bios שלו. אחרי שהוא עדכן את הביוס המסך נהיה כמעט שחור בקושי רואים משהו, ועוד משהו: עדכון הביוס הפסיק באמצע למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. זה לא שאני צריך לקנות סורק או משהו פשוט מעניין אותי לאיזה חברה יש סורקים טובים יותר? canon?epson?.. לי יש את lide 30 של קנון, נחמד ביותר אני די מרוצה ממנו, כמובן שאם אני אקנה סורק עם נתונים יותר רציניים אפשר יהיה להנות מאיכות יותר גבוהה בסריקה של כל מיני מגזינים.. אבל סה"כ אחלה סורק קיצר.. מה הכי טוב מהניסיון האישי שלכם?

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  3. Started by momi2004,

הם הרי מצהירים שהם נותנים אחריות על המדפסת עם כל קנית ראש דיו חלופי. השאלה אם מישהו יצא לו פעם באמת לקחת אליהם מדפסת והיא תוקנה אכן ללא תשלום? אני חושב שזה נושא חשוב לכל מי שקונה שם, וקונים אצליהם די הרבה. מעניין לגלות אם הם רציניים בקטע או שזה סתם.

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  4. HEC300 AR : https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138&products_id=837 HEC300 ER : https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138&products_id=1132 אני מחפש ספק כוח טוב לפנטיום 3 ואני יודע שהספק של HEC יספיק מעל ומעבר, אבל אני לא מבין מה ההבדל בין שני הספקים האלה ?

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  5. Started by r1plet,

שלום, ברשותי מערכת 2.1 ישנה יחסית של GENIUS, בחודש האחרון צצה לי בעיה מעצבנת, מדי פעם הסאבוופר מפסיק להוציא את הבאס ורק אחרי כמה בעיטות( ) או הגברת הווליום הבאס חוזר, ובאופן רנדומאלי הוא יכול להיעלם שוב. תופעה מאוד מעצבנת וחוששני שמדובר פה בנפילת מתח בסאבוופר או משהו בסגנון. בדקתי את הכבלים, הכול מחובר כראוי... יש רעיונות?

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  6. החלפתי ספק מספק at 200W ל- atx 300w המחשב הוא סלרון 500MHZ הכל עובד חוץ מהסידירום... הוא פשוט התרגל לעבוד עם הספק הישן שנותן פחות זרם יש דיסקים שהוא לא מצליח להעתיק למחשב...(אפילו דיסקים לא שרוטים) פעם הוא היה עושה רעש כמו טרקטור ועכשיו הוא שקט...ולא עובד טוב! אפשר לתקן את זה בלי להחליף סידירום?

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  7. שלום, אני רוצה לקנות עכבר חדש, אלחוטי אופטי, בסביבות ה-200-300 במצב הכי גרוע. עכשיו הדברים החושבים לי לפי סדר יורד. 1. נח ומתלבש ליד. 2. מדויק ומהיר. 3. לפחות 5-6 כפתורים (שימושי כשלט) 4. צריכה נמוכה בסוללות עכשיו כעקרון ראיתי את ה-LOGITECH MEDIAPLAY ב-300 שקל שנראה מתאים לדרישותיי... רק השאלה היא האם הוא נח ומדויק חוץ מזה שהוא שלט... ז"א מישהו מכיר את העבר הזה יול להמליץ עליו ? אם הוא תועם לכל דרישותיי אני מוכן להשקיע 300 שקל במידה והוא שימושי רק כשלט והביצועים שלו הנוחות שלו לא טובים אני יסתפק בעכבר יותר זול של GENIUS בחצי מחיר. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  8. Started by Stealth,

שלום, החלטתי סוףסוף לשדרג גם את הספק הג'נרי שלי עקב הספק גבוה של כל המחשב שהספק הג'נרי הנוכחי פשוט לא עומד בו ראיתי את ה Thermaltake TT420APD 2-f שעולה 365 ונראה טוב וכולל הגנה וישור מתח, נראה טוב אלא אם כן יש משהו אחר בסביבות ה400 ש"ח פלוס מינוס אמין וחזק תודה

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  9. Started by y_i_c,

יש לי בעיה מוזר במחשב... מאז שעשיתי ADSL (אני מחובר דרך רשת ביתית - ה ADSL מחובר למחשב עם WINDOWS 2000 ולאותו מחשב יש כרטיס רשת נוסף שמחבר אותו להאב) (למחשב זה הוגדר שיתוף אינטרנט ודרך זה אני גולש (אני וכל הבית מחובר לרשת ...יש לי 5 מחשבים בבית) בכל מקרה כל פעם שאני עושה DOWNLOAD המחשב מאט והעכבר בקושי זז!!!! זה לא קורה קבוע זה קורה פעם בכמה דקות!!! אם למישהו יש רעיון למה זה קורה.... אז שתפו אותי....

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Shadow64,

למישהו יצא במקרה לברר מול היבואן אם יש כוונה לייצר גרסה עם עברית?

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  11. Started by attr,

האם קיים בישראל קורא כרטיסים שמתחבר לusb3 חיפשתי בכמה חניות מחשבים, וכמה שזה הגיוני שיהיה, לאף אחד לא היה יכול להיות שאין דבר כזה? אני צריך קורא שיכול לקרוא כרטיסי sdhc 10

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  12. Started by alon1985,

יש לי מסך פיילוט 24 שקניתי בשופרסל ויש לו רק חיבור vga. ולכרטיס מסך שלי אין vga. אז קניתי מתאם displayport לvga וזה לא עובד הלך לי כך סתם 80 שקל קראתי שזה בגלל שקניתי מתאם פסיבי והייתי צריך לקנות אקטיבי. אני לא רוצה לקנות משהו שלא יעבוד בגלל זה אני שואל פה. יש כמה אופציות יש את זה http://s.aliexpress.com/QzyABbUR וזה http://s.aliexpress.com/B3maIfAR מה מיבנהם יעבוד?

13. Started by lioreh,

אני מקווה שזה הפורום הנכון לכתוב בו אז ככה יש ברשותי מחשב נייד של ג'יגה בייט פתאום כל האותיות בצד ימין של המקלדת "התבלבלו" במקום ם זה ם רושם 6 במקום ל זה רושם 2 במקום פ זה ם רושם * וכו... יש לציין שבמקלדת הוירטואלית זה עובד טוב המערכת הפעלה שלי זה ויסטה 64 תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. Started by omri_ro,

מדובר בסורק UB1200 PLUS שמשום מה מסרב לעבוד בXP, והזונות שם אפילו מתעמלמים מהEMAILים שלי.... שישרפו...שיחנקו...שיפול עליהם מטאור...חבל שהמשרידים שלהם לא היו ממוקממים במיגדלי התאומים!!!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by 8-Ball,

יש לי עכשיו את המיקרוסופט intellimouse explorer 4, והוא התחיל לעשות לי בעיות, לפעמים כשאני לוחץ זה לא נלחץ השימוש שלי במחשב הוא בעיקר אינטרנט קצת תוכנות וכו' (לא משחקים במשחקים בכלל). חשוב לי שליד הבוהן יהיו לי 2 כפתורים שאפשר לתכנת ושהעכבר יהיה חוטי ונוח. מה האופציה הכי זולה שלי? תודה

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  16. Started by koby058,

קודם כל אני רוצה active pfc כמובן 3800 duel core amd dfi lp ultra d 1xraptor 1x 250gb hard drive evga 7800gtx 256mb בתודה מראש התקציב:400 שח

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  17. Started by solo53,

מארז רגיל אבל שבחלקו התחתון הקידמי לא יהיו כפתורים לדים ושאר ירקות לצורך הוספת או החלפת מאוור קיים זא כל הכפתורים ולדים גבוהה יותר

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  18. Started by natan805,

ראיתי בחנות אחת שזה עולה 250 .יש מקומות 320 .אני רוצה לדעת מה המחיר המקורי של העכבר .ואם יש מקומות שמוחרים יותר זול מ250 ?

19. Started by X7-007,

לצערי לא נוח לי ה BlackSwitches ואני חייב להחליף למשהו שדומה למקלדת שעדיין אני משתמש SS Merc Stealth , יש נוחות ויש תאורה אחורית. מה שאני מחפש זה מקלדת שיהיה אפשרות לחיבור PS/2 לפי הניסיון שלי זה פשוט יותר מהיר מכל USB. וממש אין הגבלה של שום כפתור, אתם יכולים ללחוץ על כל המקלדת וכל הכפתורים הירשמו בקלט. כחולים זה בטוח לא מה שאני חושב זה אדום או חום השאלה יש קושי עצום, היחידים שנראים נוחים זה ה CORSAIR אדומים,אבל לא יודע מה הטיב שלהם או האיכות או ה Logitech G710 שהוא חום. יש משהו שיגרום לי להחליט בנושא של הנוחות והכיפיות של משחקים ? אני מחפש מה שיהיה הכי דומה להרגשה של SS Merc Stealth. ניסיתי לשחק Crysis 3 עם ה TT MEKA G1 ופשוט לא נוח ללחוץ על ה SHIFT היחיד שלי מתקפלת כמ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני מתכנן לקנות את הסט האלחוטי של LOGITECH WAVE האם הוא מתאים למשחקים? תודה מראש ערן.

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  21. Started by Drogba,

היי , אני צריך מארז+ספק איכותיים , מינימום 400W . התקציב הוא מקסימום 550 ( עם העדפה לכמה שיותר זול ) חשבתי על ה Sunbeam Samurai שעולה 200 ש"ח בנועה מחשבים + FSP LGA-775 400W שעולה 330 ש"ח בנועה מחשבים . שכחתי לציין שהמעבד הוא Pentium (כפול ליבה) , ושהציוד חייב להיות מאחת החנויות הבאות : - Noacomp - Memory'>www.memorypc.co.il"]Memory PC

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  22. Started by WHITE_ZOMBIE4,

למשל יש לי שתי לדים שמחליפים צבעים אז מדיי פעם הם מרצדים כאשר הם בצבע מסויים וגם קטודה שקצת מרצדת זה נורמאלי?

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  23. Started by supercars,

ערב טוב, יש לי עכבר לייזר G500 של לוג'יטק ואני זקוק לפאד. עדיף שיהיה כמה שיותר זול וכמה שיותר קטן. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  24. Started by 47,

אני רוצה להיתמש ברסיבר שלי כרסיבר רגיל ולא רק שיקלוט אותות מהשלטים של קריאטיב, כאילו לשנות את התוכנה של המקלט. כמו במדריך הזה: http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&id=4&pagenum=1 רק בלי בניית המקלט, ניסיתי עם התוכנות שהם נתנו אבל לא בדיוק הבנתי איך להישתמש בהם. יש לי את הדגם הנ"ל:

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  25. Started by Lupin,

שלום אני רוצה לקנות צורב DVD במחיר נורמלי (לא מבין במחירים, אבל שיתאים למשתמש הממוצע). חשוב שיהיה של חברה טובה ומוכרת ומהירות גבוהה לימים אלה. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.