עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. קניתי היום ואת העכבר וכשאני מחבר את הכבל USB ל-CHARGING DOCK קודם כל זה לא ממש נכנס וננעל אלא יש הרגשה שזה כזה רופף. עכשיו שכהעכבר מחובר בכבל הוא עובד והכל טוב אבל כשהכבל מחובר ל-CHARGING DOCK אני אמור ללחוץ על הכפתור גם בעכבר וגם ב-CHARGING DOCK וזה אמור לדלוק ולקלוט את העכבר עלמנת שיעבוד בלי כבל אבל כלום לא קורה. גם כשהכבל מחובר לעמדת הטענה והעכבר מוטען על לא דולקת שום נורה. בתמונה של התוכנה של העכבר (מעודכנת וגם הגרסת פרימוור שלו) יש מקום שבוא אני (נראה לי ככה) אמור לשים את ה-CHARGING DOCK על ON (ככה זה לפחות בתמונה במדריך של העכבר) אבל כפי שאתם רואים אני לא יכול לשים את הכפתור של שום אפשרות. יכול להיות שזה דפוק ?

2. Started by surujon,

שלום ברצוני לקנות שתי מערכות הקלטה לחנות. לכל מערכת יש כניסת לעכבר USB. מצרכים מסויימים אני צריך ששתי המערכות יעבדו בו זמנית. כלומר אני צריך שעכבר אחד יעבוד בו זמנית עם שתי המערכות...תזוזה ימינה בעכבר תזיז ימינה את הסמן בשתי המערכות.. מה שאני צריך זה בעצם מפצל USB לעכבר - שמשדר את אותהאות לשתי היציאות USB... יש דבר כזה? תודה קובי

3. Started by evman007,

הזמנתי את העכבר הנ"ל.אני יודע שהוא מצויין ,אבל בכל זאת הייתי רוצה לקבל קצת דעות של המומחים פה. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 957 צפיות
  4. Started by lital_shoham,

היי האם ה-SWITCH הבא טוב (בדגם SV2 ) האם יש לכם ניסיון איתו.? http://www.addertec.com/products/kvm_pc/sv2_sv4.html האם יש לכם המלצה לדגם טוב יותר אך פחות או יותר באותו מחיר (200 ש"ח). Thanks

5. ה HTPC יושב בסלון ויש צורך במקלדת שתגיב למרחק של כ 4 מטר ולאו דוקא ישיר הייתי מעדיף שזה יהיה גם סט עם עכבר אבל הכל תלוי במחיר.. אני מוכן להשקיע כ350 ש"ח אלא אם כן המחירים ממש לא בסקלה הזאת ואז אשמח לשמוע פתרון אחר.. תודה

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  6. Started by arel508,

אני מתכוון לקנות את העכבר DeathAdder אבל הבנתי שיש את הרגיל שהוא לייזר ויש את ה-Black שהוא אופטי. מה יותר מומלץ? (למשחקים כמובן) ואיזה פד גם מומלץ לקנות? תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by yotam.m,

רציתי לשאול אם אפשר להעביר את רשימת אנשי הקשר מהאוטלוק אקספרס לפאלם פיילוט palm m515 ראיתי בעבר אנשים שעשו את זה רק אני לא יודע איך וגם ראיתי שהסיומות של הקבצים הם שונות כאשר שומרים את הקובץ של רשימת אנשי הקשר באוטלוק הסיומת היא PST והתוכנה של הפאלם מבקשת קבצים עם סיומת ABA. תודה רבה לעוזרים!!

8. Started by Boomer,

למישהו יש ניסיון עם העכבר הזה? האם הוא טוב? יש איזה הבדל טכני בינו לבין ה-MX310 מלבד לחצני ה-Back/Forward?

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  9. יש לי מקלדת Microsoft Wireless Multimedia Keyboard 1.1 , ובמקלדת הזאת הפכו את מקשי הF לפעולות כמו Undo, Redo, New, Open, Save וכ'ו. בתוכנות כמו וורד למשל זה יכול להועיל. אבל לי זה מפריע מאוד! איך מבטלים את זה ומחזירים למקשי הF את התפקיד המקורי ? תודה ענקית לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  10. Started by Yaniv_sosner,

הצורב הדיוידי הזה באמת עולה 3592ש''ח...? ??? או שזה תעות..? http://skypc.co.il/pl_product~OBDM100A~35~0.htm

• 8 תגובות
    • 600 צפיות
  11. הבנתי שהחברה הכי טובה למקלדת ועכבר אלחוטיים היא לוג'יטק. (האם זה נכון?) ראיתי שיש כמה דגמים: EX100 ב 200 ש"ח EX110 ב 200 ש"ח LX500 ב 300 ש"ח לא הצלחתי להבין מה ההדבל בין המקלדות? ומה עדיף? האם יש דגמים אחרים ממולצים? (אפשר גם של חברות אחרות) תודה

12. שלום, אני עומד לקנות מחשב בקרוב, ותכננתי ללכת על הטרנספומר ב400ש"ח, וספק FSP 400W ב380ש"ח. אז מה אתם אומרים? כדאי? יש המלצה למארז+ספק אחרים עד 780ש"ח?? או רק מארז עד 400ש"ח?? שמעתי שהמאווררים בטרנספורמר מרעישים- זה נכון? יש פה מישהו שיש לו את המארז הזה יכול להמליץ עליו? המליצו לי גם על ה- ANTEC SLK3800B 400W ב750, שווה?? מה שחשוב לי שיהיה שקט (כמה שאפשר), ומקורר טוב. ד"א המחירים הם מנועה, וחשוב שההמלצות יהיו משם. זה חשוב, אני קונה את המחשב בקרוב. תודה!

• 36 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. Started by רוני15,

יש לי מקלדת רגילה וזו בעיה שמתמשכת... רק במשחק פיפא ואני מדבר על כול משחקי הפיפא... המקלדת שלי פשוט לא מאפשרת לי לרוץ או להרים באלכסון ואני יודע שזה נשמע מצחיק אבל כשאני מחבר מקלדות אחרות האפשרות הזו כן קיימת

14. ואיך הוא בכללי איכותי?

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by intel suck,

אני צריך מדפסת משולבת מחברה מוכרת עד 400 ש"ח

16. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

כך, מסיבות ששמורות במערכת(סתם, אין לי כח להסביר למה) אני צריך מעביר שיאפשר לי לחבר ג'ויסטיק של חיבור רגיל לUSB, אני יודע שקיים כזה דבר, השאלה איפה אני יכול למצא כזה דבר בארץ הקודש ולא במחיר של ג'ויסטיק שלם(מעל ל30 ש"ח). בבאג טוענים שהם שמעו שיש, אבל להם אין. לפלונטר אין כזה בכל המגוון של המעבירים שיש להם, אותו דבר בRadioShak ובכל החנויות יפות הנפש האלה. משהו יודע אולי איפה נתן להשיג את הדבר הזה, ואני רוצה מעביר כזה שעובד...? תודה מראש, athlon

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by onn_the_vy,

נפלו לידי 100$ לקנות webcam נורמאלית יש המלצות, מה לקנות, מה לא לקנות..?? עוד משהוא, צריך שהיא תעבוד על סלרי 400 דיי צולע...(יש לו USB)

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Mr Gadget,

האם כדאי לקנות את העכבר במחיר של 250 ש"ח כחדש?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by DAN,

האים לדעתכם המרט הזה שווה משהוא ביחס למחיר המאוד מאוד נמוך ? http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=297174 אנא השיבו לי מהר לפני שהמכירה תיגמר (אני רוצה את המחשב כתחנה שלישית למשחק לילדים) דן

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by elgard,

מצאתי צורב acer x20 ב600 שקל: http://www.sinapsa.com/sites/Intersoft/item.asp?item=1948 מה אתה אומרים עליו הוא ממש חרא?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Rafi921,

שיהיה איכותי , נוח לכף היד (ימני), זמן תגובה סביר בשביל משחקים תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Royz,

שלום. אני זקוק לעזרה בבחירת מארס למחשב חדש. חשבתי על המארז הזה: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=2578 - האם המאווררים שקטים? או אולי זה: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7222 - האם המאווררים שקטים? אני לא חושב שאני אעשה oc אבל חשוב לי מאוד שהמארז יהיה איכותי, לא מרעיש ועם זרימת אוויר טובה. תודה מראש לכל העוזרים!

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  23. ולא מדובר במסך , אלא תצוגה כמו של סלולרי שאפשר לרשום בה כל דבר שרוצים . עד כמה אנשים ירצו אחד כזה , ועד כמה אנשים יהיו מוכנים לשלם על אחד כזה מוכן ? מתחבר לLPT .

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by Satlan,

מי מבין השניים לוקח ? בלי לערב כסף, רק ביצועים בתודה מראש :]

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.