ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כבל בין המחשב לטלוויזיה שלי (FHD כמובן). 3 מטרים עם תקציב של 350 שקל פחות או יותר. מה מומלץ? מהבלאגן שיש בזאפ לא הצלחתי להבין כל כך מה שווה מה. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, עכבר הלוגיטק הפשוט שלי למחשב הנייד (B110) התקלקל ואני מחפש משהו הרבה יותר מתקדם, נוח ואיכותי במחיר של בין 100 ל 250 ש"ח. מחפש עכבר איכותי לא בהכרח אלחוטי אבל עם עדיפות, משתמש בתוכנות שרטוט והדמיה ולכן מחפש משהו נוח ומדויק, לא כבד או מאסיבי בגודל. מעדיף אם יש אחד שהוא גם טוב לגיימרים (אבל פחות חשוב). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש תעכבר של razer deathadder איפה החנות הכי משתלמת באזור גוש דן שאני יכול להשיג אותו?
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
בסכום של 350 -שח בערך. לא אלחוטי. העיקר שזה יהיה הכי טוב למחיר בשביל משחקים [משחקי רשת כמו -Battlefield 2142] נוח ודיוק לעכבר. אני מבין שעדיף לשקיע יותר על עכבר מאשר מקלדת [אין לי שימושים בכל מיני כפתורים,העיקר שהמקלדת תיהיה נוחה ומגניבה בצבע שחור]
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין לקנות עכבר מחשב תקציב 250 שקל . חשבתי על Logitech G5 אבל אני רוצה לשמוע עוד אצות..
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
טוב אז אחרי שהעכבר mx518 שירת אותי בנאמנות עד כדי כך שהוא התקלף אצלי,הגיע הזמן לשדרג.בגדול אין תקציב מוגדר.זקוק להמלצה לעכבר טוב. אני מידי פעם כן משחק במשחקים אבל רוב הזמן אני גולש וכאלו... הייתי קונה שוב את העכבר הזה אבל בא לי לגוון. אני לא הכי אוהב עכברים אלחוטיים כי לדעתי הם לא מדוייקים ובורחים כאלו. אז אפשר עכבר חוטי. תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי חברים, כמו שמתואר בכותרת, אני מחפש קונטרולר אלחוטי שאפשר יהיה לחבר למחשב ולשחק. מבחינת תקציב, אני וחברה שלי סטודנטים בלי יותר מידי כסף, אז אשמח למשהו חסכוני יחסית, אבל אם מדובר בהתפשרות גדולה מידי על האיכות אני מוכן להשקיע קצת כסף. חשוב לי שיהיה לזה טווח ארוך, כיוון שאני מחבר את המחשב לטלוויזיה ומשחק מהספה, ממש בקרוב אני עובר דירה ושם המחשב כנראה ייכנס לחדר עבודה בנפרד, אומנם זה לא יהיה רחוק מידי אבל עדיין מדובר בחדר נפרד. אשמח להמלצות, במידה ולא נראה לכם סביר אלחוטי אשמח לשמוע על עוד אפשרויות, אך בגדול אעדיף אלחוטי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מעוניין שתמליצו לי על UPS טוב.. היה לי את של חברת Advice בעוצמה של 750va אך לצערי הסוללה הלכה לעולמה (האל פסק בן 5 שנים) ראיתי שכיום יש של כל מיני חברות נוספות ואני מתבלבל בין המבחר, תוכלו להמליץ לי על חברה ודגם טוב? (אני מעוניין שהוא יגבה לי רק את מחשב והמסך, עדיף ל-10 דקות ויותר..) כמו כן תוכלו להמליץ לי על ספק כוח של Thermaltake (עדיפות שלי) בעל 2 מאווררים? ראיתי דגם מסויים.. http://www.thermaltake.com/purepower/w006768/w006768.htm האם הוא בעל 2 מאווררים? ואם לא, אז האם המאוורר בגודל 12ס"מ שלו שואב אוויר חם החוצה?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי, יש למישהו המלצה לאוזניות עד 300 ש"ח, שימוש בסיסי לגמרי. חובה שיהיו אלחוטיות, אם יש אופציה לביטול רעשים ושיהיה נוחות לשימוש תוך כדי ספורט זה יהיה מצוין. תודה :)
-
- 0 תגובות
- 344 צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב ה BF הקרב ובא אני מעוניין לרכוש אוזניות חדשות. שימוש עיקרי זה גיימינג. כרגע אני משתמש ב SteelSeries Siberia V2 כבר כמה שנים והתחילו לעשות בעיות. אני מחפש משהו עד 300-200 ש"ח (ראיתי שיש באמזון הרבה מבצעים על אוזניות אבל אני לא יודע מה כדאי) תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקלקלו לי האוזניות שלי. השימושים העיקריים שלי הם שמיעת מוזיקה(פאוור מטאל בעיקר) ושיחות בסקייפ בעיקר. פה ושם קצת גיימינג לא רציני מאוד. אשמח המלצה על אוזניות שמתאימות לשימושים שלי בסביבות 100-300 שקלים, העדפה לKSP כי זה ליד הבית שלי אבל לא לחוץ מידי לקנות שם. נ"ב - אם אפשר גם שיהיה מיקרופון מובנה(אבל לא חובה אם זה בא על חשבון איכות באותו מחיר כי יש לי גם ככה מצלמה עם מיק מובנה). יום טוב, עודד
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, לפני שנים רבות רכשתי razer carcharias. היום הצד השמאלי שלה הפסיק לעבוד לצערי. למרות הביקורות הרעות על רייזר הייתי מאוד מרוצה מהאוזניות האלו. לפני שנתיים היה לי נסיון לשדרג לMegalodon, אך אני מאוד לא מרוצה מהדגם הנ"ל. יש איתו המון בעיות (עובד רק אם מחברים את הUSB לפורט מסויים לאחר שהמחשב עולה), והאיכות זהה לגמריי לcarcharias. (בסטיראו, ה7.1 הווירטואלים באיכות של פח אשפה.) בגלל הטראומה הזו אני מעדיף להמנע מאוזניות עם חיבור USB. אני מחפש אוזניות "גיימינג" באיכות סבירה-טובה. אני יודע שאוזניות טובות טובות להכל, אבל מאוד חשוב לי הדברים הבאים כשאני עם אוזניות שתמיד מחוברות למחשב: - מיקרופון מחובר לאוזניות …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
המלצה על אוזניות איכותיות עד 100שח למוסיקה ומשחקים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות אזניות טובות עם מיקרופון. השימוש העיקרי הוא בStarcraft 2 כדי לדבר עם חבר בסקייפ תוך כדי משחק. אני אשתמש בהם גם לshooters אני מניח ובשביל משחק עם הלפטופ שלי אבל בדרך כלל אני עובד על PC ומשתמש ברמקולים 5.1 התקציב הוא יחסית גמיש, אני מוכן להשקיע עד 500 אבל אשמח לחסוך. אני שואל בעיקר כי יש מבצע בKSP על ציוד של ThermalTake ואני שוקל ללכת על הShockOne ואני לא בטוח כמה הן טובות, לעומת רייזר למשל. וכמה באמת כדאי לי לקחת אזניות USB בניגוד לאזניות רגילות. אשמח לתשובה מהירה כי המבצע שלהם נגמר היום תודה
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
איזה בקר מומלץ? (אין לי קונסולה אז לא מכיר כל כך את ההבדלים) אני מעוניין לשחק בעיקר ב dirt rally 2.0 על המחשב. אולי גם פיפא בשביל הילד. עדיף חוטי תודה
-
- 0 תגובות
- 378 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על ג'ויסטיק טוב וגם חנות ששם אפשר ליקנות אותו. עריכה: שכחתי שהתקציב הוא עד 800 ש"ח תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
צריך המלצה על גויסטיק עדיף עם feedback בסביבות 400-200 שקל עדיף של חברה מוכרת תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום :!: שמי רועי אני שוקל לקנות הגה כמוון פלוס דוושות מארצות הברית כל היודע: -איזה חנות יש הגה בארצות הברית. -כמה עולה אותו הגה. -איזה סוג הגה -איזה חיבור יש לו למחשב. -על רטט. התקציב אשר אני מוכן להשקיע בהגה+דוושות מיחירו עד כ- 110$ אני מבקש מכל העונים רק סוגים טובים!!!... עד מחיר זה 110$ בתודה!
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר כונן אופטי/צורב חיצוני איכותי במחיר סביר? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שוב אני..! חבר שלי גם רוצה לקנות דיוידי.. כדאי לו לקנות את האסוס 16 כמו שיש לי, או שיצא בינתיים סוג אחר יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
שלום. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על כרטיס USB. בנוסף אשמח אם מישהו יוכל לספק לינק רלוונטי לביקורת על כרטיסים כאלה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום אני צריך מידע על כרטיס טלויזיה שאתם ממליצים כוללל רדיו בתודה
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני ראיתי באינטרנת יש הרבה מאוד ואני לא מבין בהם בכלל לכן באתי לשאול פה. אני צריך שהוא יתחבר לממיר של YES ויוכל להקליט. תקציב עד 300 ש"ח (אם אפשר) אם לא מה יהיה מחיר מינימלי למה שאני צריך? ואם זה חשוב אז אני מחבר אותו למסך 22 לא HD
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה בכדי להכניס חומר למחשב לעריכת וידאו. האם אתם מכירים כרטיס מומלץ? אני רוצה שהאיכות שתכנס למחשב תהייה טובה מאוד. אין לי בעיה עם מחיר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-