ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם חבר נתן לי לוח כתיבה HYPERPEN8000 של AIPTEK מה שחסר זה "העט" בשביל להשתמש במכשיר אולי למישהוא יש רעיון איפה אני יכול להשיג את העט? לפי מה שראיתי זה שלא מוכרים יותר את הדגם הזה מה שכן מוכרים זה דגם HYPERPEN6000 אולי אפשר להשתמש בעט שלו? אין לי ניסיון במכשירים האלה תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב רמקולים על מצבר שיחוברו לאיפוד, ולכן אני צריך רמקולים של מחשב כוללל סאב וופר ושני רמקולי (2.1). עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע כל רמקולים אם השנאי שלהם ממיר את המתח מ230V ל12V או למתח אחר. רוב הרמקולים כן ממירים את המתח ל12V וככה אני יעקוף את השנאי ויתחבר ישירות למצבר. אני צריך עזרה במציאת רמקולים למחשב שיש להם שנאי שממיר את המתח ל12V והרמקולים והסאב וופר עובדים על 12V. אם אתם מכירים דגמים מסוימים של רמקולים שעומדים בדרישות שציינתי אז תגידו לי. תודה. אם למישהו יש את הרמקולים: * SBS350וCreative *Divoom Titan 747 *Creative SBS330 *וS200וLogitech אז אני ישמח אם הוא יבדוק ויגיד לי מה כתוב על המדבקה במאחור של הרמקול על המתח שיוצא מהשנאי שבתוך הרמקול (OUTPUT)
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני מחפש עכבר+מקלדת אלחוטיים(לא חובה סט) מרחק עבודה של 6 מטר, תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
כיום יש לי את העכבר הזה: http://www.viewpoints.com/images/review/2007/258/20/1189905485-02971_full.jpg ומבחינת גודל הוא מתאים לי. האם הG5\MX518 יותר קטנים ממנו או באותו גודל?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סט ממש זול שעובד ב 2.4GHZ ואמור לעבוד במרחק 10 מטר http://www.wallabuy.co.il/sap.aspx?xip=213007 מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20403#details
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד היום הייתה לי בבית מדפסת הזרקת דיו אחת מהפשוטות, canon pixma i1000, שעלתה לי בזמנו 300 ש"ח ואני מאוד מרוצה ממנה - מדפיסה במהירות טובה, לא זוללת דיו והראשים שלה נורא זולים (30 ש"ח בערך). אנחנו רוצים לקנות פקס לבית, ונראה לי שעדיף כבר לקנות מדפסת חדשה משולבת כי זה יותר חסכוני. אני מחפש משהו באותם סטנדרטים - לא רוצה להדפיס תמונות ברזולוציה עד רמת החצ'קון, אני מדפיס בעיקר שחור לבן ואם צבע אז זה לכותרות. חשוב לי מאוד שהדיו לא יהיה יקר (שונא להוציא מלא כסף על זה), ובעיקר שיהיה אמין וקל לתפעול. canon עשו אותי מאוד מרוצה מהבחינה הזו עד כה. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
עדיפות לאלחוטי אבל גם אם לא זה לא כזה משנה לי.. יותר חשוב שהוא יהיה חזק במשחקים.. יש לי העדפה למיקרוסופט אבל אני מבין שהיום הם כבר לא כ''כ בטופ אז מה שתמליצו יהיה בסדר.. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה בזמן הקרוב אני מתכוון לקנות עכבר אך אני מתלבט ביין logitech g5 לביין logitech mx518 אני צריך שתלמליצו לי איזה עדיף תודה
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מקלדת עם כפתורים שחורים וזה די מציק שאני רואה את כל האבק שמצטבר שמה. רציתי לדעת איך אני יוכל לנקות אותם. אם אפשר לפרק אותם ולנקות זה לא יגרום להם נזק? ואם לא, איך בכלל אפשר לפרק אותם?
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת טובה שעושה הדפסות על דיסקים,ראיתי את זאת: מדפסתוהזרקת דיווPIXMA iP4300וCanon דווקא יש עליה ביקוקות טובות אבל פה החיסרון זה שצריך 5 מחסניות דיו 80 ש"ח כפול 5יוצא 400 ש"ח רק לדיו מה אומרים כדאי ללכת על זה או שיש משהו אחר? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היי, יש לי את העכבר כמעט שנה, ושמתי לב שהציפוי השחור שמקיף את רוב העכבר פשוט מתקלף או נחתך ללא קושי או מאמץ (במיוחד מאוד ליד הגלגלת), ואז מתגלה השכבה מהפלסטיק שמתחת לגומי הרך הזה...קרה כבר למישהו? כמו כן הכיתוב של לוגיטק באמצע העכבר נמחק ומתקלף גם הוא. יתכן שזו גרסה ישנה של העכבר? או שזה איזשהו זיוף זול. קניתי בזמנו בKSP בסביבות ה 220 ש"ח... תודה.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם! רכשתי לא מזמן מחשב חדש, (אם צריך המפרט נמצא בצד) וכמו שאתם רואים יש לי WINDOWS VISTA SP1 ULTIMATE השאלה שלי היא : מדוע כאשר אני לוחץ על 3 מקשים במקלדת ברצף, הלוח משמיע צפצופים? (המקלדת מחוברת עם PS/2 אם זה אומר משהו) (כאשר אני לוחץ על 3 מקשים או יותר בו זמנית,המחשב לא קולט אותם, כאילו אני לא לוחץ על כלום) מה שמפריע לי יותר זה הצפצופים ולא העובדה שאי אפשר להשתמש בו זמנית עם 3 מקשים ומעלה. אפשר לבטל זאת או לעשות משהו בנידון? תודה לכם!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תסכימו להמליץ על מכשיר משולב מדפסת, פקס, סורק לשימוש ביתי. במחיר עד 1000 ש"ח. מבוקש - לייזר שחור לבן. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אלו הציוד שאני עתיד לקנות בימים הקרובים למחשב החדש. רציתי לדעת מה אתם אומרים. הקצתי לתחום 500שקלים רציתי של מותג ולהשקיע מאוד ברמקולים. יש התלבטות בין הX240 ל-X210 וה-X230 מקלדת: LOGITECH Media Keyboard עכבר: LOGITECH Optical Wheel Mouse S96 White- OEM רמקולים: LOGITECH X-240 תודה :]
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
קיבלתי מיקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט http://www.sharkyextreme.com/img/2003/03/ms_kb/multimedia_kb.jpg היא פועלת סבבה אבל לא מצליח להפעיל את הכפתורים של המולטימדיה שלה . מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את העכבר G5 והוא מצויין! לאחרונה נתקלתי בבעיה בגלגלת, שכשאני נגיד מגלגל את הגלגלת למטה אז יש כזה "קליק" כזה בסוף הסיבוב ואז למשל הדף של האינטרנט נגלל. עכשיו הבעיה היא: כשאני גולל את הגלגלת למעלה עוד לפני שהיא משלימה את הסיבוב ויש את ה"קליק", הדף נגלל למעלה. ממש אם אני מזיז את הגלגלת טיפה למעלה זה ישר משפיע על הדף ומעלה אותו למעלה, במקום שהוא ישלים את הסיבוב ואחרי ה"קליק" הזה הוא ישפיע על הדף ויגלול אותו למעלה. אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון... מה לעשות? אני לא יודע אם יש לי עדיין אחריות, אז מה אתם מציעים לי לעשות? זה ממש מפריע... בברכה, טל.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מדפסת 5610 (ALL IN ONE) אשר מחוברת למחשב נייח עם XP PRO. אין רשת בבית. יש מודם אלחוטי (אם זה משנה). המדפסת מחוברת בכבל USB. הבעיה היא שההדפסות מבוצעות לסירוגין- מתי שבא לה היא מוציאה ומתי שלא אז לא, ללא עקביות מסודרת שיכולתי לשים אליה לב. תיאור מצבים: בתצוגת המדפסת (הקלקה על האייקון התחתון של המדפסת ליד השעון) רואים את המסמך כאילו בהדפסה. לא ממתין. לא תקוע ולא כלום. גם אם אני עושה לו ריסטרט או ביטול הדפסה, ההדפסה לא יוצאת וגם לא מבוטלת. הוא פשוט מראה לי PRINTING/DELETING ולא עושה כלום בפועל. רק כשאני עושה ריסטרט למחשב, הכל מסתדר- הווינדוס עולה ואז אוטומטית הוא מוציא את כל ההדפסות שהצטברו ולא הודפסו. אחרי שעולה הווינדוס, אפשר יהיה להדפיס די בוודאות, אבל אז משהו יקרה,…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נראית מעולה יחסית למחיר, והמפרט נראה טוב, הינה לינק ל skypc: http://www.skypc.co.il/pl_product~LV950~22~0.htm שאלות: 1. מה אתם חושבים עליה? 2. מה הכוונה ב dynamic 2.0 megapixels? 3. 2. מה הכוונה ב static 5.0 megapixels? 4. הנה משהו מוזר, מצאתי את המצלמה בחנות אחר ושם רשום שהיא רק 0.3 megapixels! הנה הלינק : http://www.gcomputer.co.il/pl_product~14_LV950~166~0.htm מה אתם אומרים? נראה חשוד... תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
תקשיבו תקשיבו חברה!!! אני חייב אבל חייב מקלדת ישנה של P1 !!! ;D קיבלתי מחשב כזה שאני מת לשפץ אותו ולשים בו משחקים נוסטלגיה של פעם חחה הכל עובד בו אתם חיבים לראות אפילו הCDX1 חחחחה היתם מאמינים? איפה אני יכול להשיג או לקנות מקלדת או אפילו מחבר בין הישן לחדש!!! אתם חייבים לעזור לי אני כבר לא עומד בזה אני מת להדליק אותו.....
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לסורק או מכשיר משולב (עדיף מכשיר משולב) של עד 3000 ש"ח וחשוב שהוא יהיה מהיר,אמין,חזק ובעיקרון משהו שהוא כבר יותר מתקרב למכונת צילום ולמשהו תעשייתי כזה אם אתם מבינים למה אני מתכוון... וזהו,תודה.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי במדפסת תמונות הנ"ל של חברת sagem (קיבלתי מתנה עם מצלמה שקניתי) העניין הוא, שאני לא מבין איפה אמורים לקנות למדפסת סרט דיו נוסף. (עפ"י חוברת היצרן זה מגיע סרט דיו + דפי תמונה בערכה אחת) מישהו יודע??? אולי יש סרט דיו של חברה אחרת שמתאים גם??? (בדקתי בחנויות סטנדרטיות ובאינטרנט ולא הצלחתי למצוא בכלל איזכור לחברה הזאתי)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
צריך המלצה למקלדת למדיה סנטר עד 400 שקל שהמקלדת תיכלול עכבר מובנה בתוכה ושהמרחק ייהיה גדול לפחות 5 מטר אני ראיתי כמה דגמים עד עכשיו איך הם: ione scorpius p20mt XGene http://www.mornet.co.il/pl_product~Xg24G~44~0.htm Microsoft Media Center 2005 ZV1-00004 TEAC 2.4GHZ http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PD9098 תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשאול איזה סוגים יש של מדפסות לייזר צבעוניות וכמה הם עולות אני לא יודע כל כך מחירים אבל תתנו לי בבקשה המלצות למדפסות טובות בערך אני רוצה שהמדפסת תיהיה עד 1,100 ש"ח ואם יש בפחות אני אשמח אני צריך את המדפסת הלייזר לעבודות בשחור ובצבעוני ושתיהיה מומלצת, טובה וחסכונית תודה לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא חובה להשתמש בכל הכסף - אם אתם אומרים שמדפסת ב600 שקל תספיק אז סבבה, צריך שהמדפסת תהיה חסכונית כמה שאפשר בדיו - ראש נפרד לכל צבע (לא כל כך מבין בזה אבל הבנתי שזה עוזר לחסוך) צריך שאפשר יהיה לסרוק ולהדפיס ללא תלות במחשב, בנוסף לקבל פקסים ללא תלות הייתי באופיס דיפו המליצו לי את הHP OfficeJet 6413 , מה דעתכם? לא מבין בנושא, אז כל פיסת מידע תהיה מועילה, תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-