עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Ran.Mash,

היי לכולם.. קניתי היום באייבורי את העכבר "MX518 Gaming Grade" עלה לי 155 שח... מדובר על הגרסה של ה - 1800DPI בעכבר שקניתי הרגליות הן כמו בעכבר G5, גדולות כאלה אבל בכל התמונות שראיתי על העכבר Mx518 ראיתי שכל העכברים באים עם כמה רגליות קטנות. גם הקופסה של העכבר שקניתי שונה מכל קופסה שאני רואה בתמונות... אין לי קופסה כזאת: http://www.techpowerup.com/reviews/Logitech/MX518/images/packaging3.jpg אני לא מוצא בשום מקום קופסה כמו שאני קניתי.. על הדיסק שקיבלתי עם העכבר רשום REV.001 רציתי לדעת למה יש את ההבדלים האלה.. ואם זה הדגם הכי חדש שיש..(גירסה)

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by eli_xXx,

שלום לכולם, אחרי 6 שנים עם אותו עכבר הוא החליט היום לא לתפקד, למשל התחיל לעשות בעיות עם הכפתור הימני בחודשים האחרונים והיום הוא הגיע למצב שהכפתור השמאלי לא מגיב בכלל. זה העכבר שהייתי איתו: טוב ועכשיו הגעתי לקטע שאני מתלבט בין 2 עכברים הG5 והG9 את הG5 אני יכול להשיג ב175 ש"ח ואת הG9 אני יכול להשיג ב255 ש"ח עכשיו הG5 זה הדגם הכחול הזה: שלדעתי הוא מכוער לאללה ולא יפה בכלל אבל שמעתי שהביצועים שלו מעולים אבל מצד שני עומד העכבר G9 שנראה כך: שלדעתי הוא נראה מממש אבל ממש יפה אבל מצד שני הוא לא נראה כ"כ נוח אז מה שאני מבקש ממכם זה רק למי שיש אחד מהעכברים הללו אני אשמח אם תתנו חוות דעת על העכבר... כמובן אני אשמח ליותר תגובות מאנשים שיש להם את הG9 כי מהG5 שמעתי כבר ה…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by asmon,

לא צריך משהו עם קצב ריענון ורזולוציה יוצאת דופן עד כדי כך שהUPLOAD שלי בכל מקרה לא יעמוד בזה כשאני מדבר. אבל אני צריך משהו נוח שאפשר לחבר למסך LCD ושיעבוד טוב בתאורת לילה. כמה שיותר זול יותר טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  4. שלום, אני מחפש מדפסת לאחותי, המדפסת צריך לעמוד בדרישות הבאות - מדפסת צבעונית. מדפסת זולה (אני מניח שזה משאיר רק את האפשרות של מדפסת דיו). ראשי דיו זולים. מהירות הדפסה או איכות הם דבר שולי כיוון שהמדפסת מיועדת לשימוש של הילדים שלה (גילאי 7). ראיתי את המדפסת HP DeskJet D1560 ב 150 שקל, האם היא עונה על הדישות האלה (כולל הדרישה לראשי דיו זולים) ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום, ברשותי מקלדת אלחוטית (מטורפת !!) של לוג'יטק אך לצערי היא התחילה לפקשש והוא מתנתקת מהרסיבר מתי שבא לה (זה לא קשור לסוללות) במקלדת יש שליטה על מוסיקה שכוללת קדימה\אחורה, מיוט, פליי, סטופ וגלגל סאונד. ועוד כל מיני פי'צרים שונים ומשונים אך הם פחות חשובים לי כרגע.. אני מחפש מקלדת באותו סגנון מעדיף של חברה מוכרת ואמינה בטווח מחיר של עד 170~ ש"ח יש העדפה טבעית לאלחוטית מכיוון שככה אני עובד כבר כ-5 שנים אך אשמח לשמוע המלצות אחרות.. אודה לכם אם תוכלו לתת לי המלצה למקלדת באותו סגנון פחות או יותר !

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  6. אני רוצה לקנות עכבר אלחוטי ורציתי לדעת אם אני יוכל לעבוד איתו על שני מחשבים ? איך העכבר ננעל על מחשב מסוים והאם זה מסובך לשנות לו את המחשב עליו הוא "שולט" בתדירות גבוהה?

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  7. Started by קיפוד,

היי כולם יש לי 2 דיסקים חיצוניים שהיתי רוצה לחבר לרשת האם קיים HUB שמתחבר לנתב? האם יהיה אפשר גם לחבר את המדפסת אליו ? המון תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by prozaq,

שלום חברה ! אז ככה אני בבעיה ... התקנתי אקס פי 64 ביט ואין דרייברים למערכת הזאת ! יש למישהו מושג מה אני עושה ? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  9. שלום.. אפשר לקרוא לי גיימר אני משחק די הרבה, תאמת אף פעם לא הפריע לי לשחק עם עכבר ב 30 שקל של TEAC או חברה אחרת.. אבל הבעייה שהציאה PS2 החליטה להתאבד אצלי במחשב זה אומר שאני באמצע משחק כולי באטרף פתאום הלד של העכבר נכבה ואני צריך להזיז את כל המחשב ולנדנד את החיבור.. בקיצר אני לא מבין כלום בעניין הקצבתי לעצמי 100 ש''ח, ** חובה עכבר USB בלבד! אני לא אוהב את העכברים הקטנים האלה כי יש לי יד די גדולה.. ואני צריך עכבר נורמאלי למשחקים(cod4,crysis) מחכה לתשובה תודה ויום טוב!.

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  10. אני צריך עכבר שמתאים לגיימרים בתקציב של לא יותר מ300 ((עדיף פחות!!)) אם אפשרי- שיהיה אלחוטי תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by zam,

אהלן לעוזרים. אני מחפש קופסא שתכלול גם DVI אם אפשר במסגרת התקציב. יש כל כך הרבה סוגים שאני ממש התבלבלתי, זאת, נוסף לאי ההתמצאות שלי בנושא. ראיתי בפנדה מגוון רחב של קופסאות אבל לא ידעתי איזו חברה נחשבת לטובה בתחום. אני אשמח לכל עזרה. טוב, אחרי נבירה קלה מצאתי את המוצרים הבאים: הדגם הזה של חברת ATEN עולה 382 ש"ח באתר למיר מחשבים http://www.dcsil.com/newd/info_heb.asp?pro_id=849 יש גם את הדגם הזה של חברת D-LINK שנראה לי מוצלח במחיר של 184 ש"ח. http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=6231&catcode=456&AdCat=&parentid= הם אמנם ללא DVI אבל זה הכי טוב שמצאתי. מישהו יכול להמליץ?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  12. אך הסט הזה שווה משו שווה את הכסף? מה מרחק העבודה שלהם..? ואני אחד שמשחק דיי הרבה .....ואוהב את זה.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  13. אני מחפש מקלדת ועכבר בערך עד 500 ש"ח .. אני הרבה משחק (כולל משחקי FPS) וחדשים שיוצאים,רואה הרבה סרטים ומוזיקה בעיקר (אני אוהב את לחצני המדיה פלייר במקלדת.) חשבתי לקחת את המקלדת Logitech Wave (בלי העכבר ) ועכבר Logitech G5 הגירסא החדשה (הכחולה הזאת) יש לכם הצעה אחרת יותר טובה בסביבות 500 ש"ח ? תודה..

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by gimdy,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש http://tms.co.il/preview/spec/dwgm8kqs/1 (זה המפרט שהציעו לי) עכשיו אני מעוניין לשלב את זה עם טלוויזיה וכך להרוויח 2 מכשירים באחד . הבנתי שאני זקוק לכרטיס טלוויזיה . מעבר לזה אני לא יודע כלום ואשמח לעזרתכם בנושאים ? 1.איזה מסך מומלץ? 2.כרטיס טלוויזיה כמובן ?מה לגבי חיבור ממיר של HOT וכאלה ? האם זה אפשרי ? 4. ובכלל איך זה עובד כל העניין הזה .. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  15. Started by nemo,

למישהו יש את אחד מהרמקולים: Creative SBS330 SBS350וCreative וSBS370וCreative אם כן אני צריך שתעזרו לי ותצלמו את הפתקית שבחלק האחורי של הרמקול שבה כתוב את המתח והזרם של הרמקולים. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  16. הורדתי את הדרייבר מהאתר של HP אבל מישום מה הוא לא נותן לי להתקין אותו כמו שצריך הוא תמיד ניתקע באמצע ההתקנה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. הי חברים. אני כנראה הולך על עכבר MX610 לשמאליים (הטוב ביותר שיש לשמאליים) ואני רוצה לקנות מקלדת Logitech תואמת. אשמח לקבל המלצות. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by artv8,

היי, שלום לכם. אני מחפש אל פסק למחשב שלי (המפרט מופיע בחתימה). עכשיו, אני לא ממש מבין בחברות האמינות אבל הבנתי ש- advice היא חברה טובה. ראיתי בזאפ prpc750 - prd650 שעומדים בתקציב. מה ההבדל בדגמים ולמה ה-prd יקר משמעותית ? האם יש לכם המלצות אחרות ?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  19. אז בוא נעזוב מחיר כרגע (לא יודע, שיהיה עד 1000 שקל נניח), יש כזה דבר עכבר שממש איכותי ומתאים לGAMING וכנל לגבי מקלדת, ושהם אלחוטיים ? משהו שאתם ממליצים בחום ?

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  20. אני הבנתי שהG5 וG7 זה אותו דבר בול רק אלחוטי ולא אלחוטי. ההפרש בכסף הוא לא משמעותי מבחינתי. (אני לא אומר שיש לי תקציב לא מוגבל, פשוט ההפרש לא גדול אז סבבה) אז למה אומרים לקחת G5 ולא G7? אם זה הקטע היחיד שמפריד בניהם, נראה לי אני אקח G7 כי יותר נוח לי אלחוטי (יש לי אלחוטי עכשיו והיה לי לא אלחוטי, יותר נוח לי עם אלחוטי) תודה מראש על ההעצות וההסברים.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Lahad,

Razer Tarantula Gaming Keyboard שלום,השאלה שלי האם המקלדת באה עם עברית? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by yakir8,

שלום אני חושב לקנות GAMEPAD למחשב והבנתי שהGAMEPAD של XBOX360 מאוד מומלץ ורציתי לדעת 2 דברים 1. אם הGAMEPAD שמיועד לXBOX יכול להתחבר למחשב(כי הבנתי שזה בUSB) נגיד אני יכול לקנות את זה http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=270 ולחבר למחשב ולשחק בלי שום בעיה או שצריך מיוחד.... אם צריך מיוחד איפו אני יכול למצוא 2. מה עדיף לקנות אלחוטי או חוטי.... תודה מראש עריכה: עכשיו ראיתי בבאג את הבקר הבא http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4954&perur=2&t=9&c=432 הוא ממש דומה לזה של הXBOX ורציתי לדעת מה עדיף מבינהם....

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by b007,

שלום לכככככככלולם. אז ככה הבעיה שלי היא כזאת. יש לי פקס ענק שהוא גם מפדסת לייזר והוא נמצא למטה בחצי קומה ראשונה בבית. עכשיו המחשב נמצא בחצי חדר בקומה שניה (מחשב נייח.. בומבה כזה...) איך אני מצליח להדפיס? יש קומבינוט? אין לי ראוטר - מחובר דרך מודם ADSL ולטלפון. מה עושים? חייבת להיות דרך הגיונית להדפסה. אנשים כבר חשבו על זה.. תודה, גיל.

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  24. אני מיואש , דבר ראשון : WIN XP SP3 2048MB DDR2 GEFORCE 8400GS 512MB יש לי בעיה , המחשב עושה לופים של : ניתוק עכבר > החזרת עכבר > ניתוק עכבר > החזרת עכבר [אגב , לא ישר אחד אחרי השני , הוא מחכה מעט , אבל הוא עושה] , מה משגע אותי , למשל במשחקים אתה בא לירות על מישו אבל הוא ניתק תעכבר ... ואז מחזיר אותו . לפעמים הוא מנתק אבל לא מחזיר . למישהו קרה את זה פעם ? מה הפעולות שננקטו ? תודה , חן .

• 9 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.